Köpeğe Tecavüz

Köpeğe Tecavüz

Son dakika köpeğe tecavüz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan köpeğe tecavüz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan köpeğe tecavüz haber sayfamızda...

Köpeğe Tecavüz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 107 köpeğe tecavüz haberi bulunmuştur.
Köpeğe cinsel saldırıda bulunmuştu... Cezası belli oldu
Köpeğe cinsel saldırıda bulunmuştu... Cezası belli oldu Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde köpeğe cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Maksut K. (73), 'Hayasızca hareket' suçundan 5 ay hapis ve 600 TL idari para cezasına çarptırıldı.
27.04.2023 Gündem
Köpeğe tecavüz davasında karar! Delil yetersizliğinden beraat etti
Köpeğe tecavüz davasında karar! Delil yetersizliğinden beraat etti İstanbul Kağıthane’de, “Nilayım” isimli sahipli köpeğe tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan sanık Hamdi Y. Yargıtay’ın bozma kararının ardından yeniden yargılandığı davada delil yetersizliğinden beraat etti.
26.10.2022 Gündem
Köpeğe tecavüz davasında sanığın fotoğrafları çekildi!
Köpeğe tecavüz davasında sanığın fotoğrafları çekildi! Kağıthane’de, “Nilayım” adlı köpeğe tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan sanık Hamdi Y. Yargıtay’ın bozma kararının ardından yeniden savunma yaptı. Olay anına ilişkin görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını söyleyen Hamdi Y. suçlamaları reddetti. Sanığın mahkeme salonunda fotoğraflarının çekilmesi talimatını veren mahkeme, fotoğrafların Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı’na gönderilerek görüntülerdeki kişiyle aynı olup olmadığının sorulmasına karar verdi.
18.01.2022 Gündem
Köpeğe tecavüz davasında beraat kararı Yargıtay’dan döndü
Köpeğe tecavüz davasında beraat kararı Yargıtay’dan döndü Kağıthane’de, “Nilayım” adlı köpeğe tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden sanık Hamdi Yalçın hakkındaki karar Yargıtay tarafından bozuldu. Bozma kararının ardından bugün yeniden görülen davada, duruşmaya gelmeyen sanık hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.
16.11.2021 Gündem
Sosyal medya adaleti geçici bir yanılsama
Sosyal medya adaleti geçici bir yanılsama Mağdurların sosyal medyada hak arayışlarını değerlendiren Canan Güllü, “Gelen tepkiler üzerine tutuklamak adalet adına utançtır” derken Hülya Gülbahar “Tepkiler üzerine tutuklama oluyor ama birkaç gün sonra serbest bırakıyorlar” diye konuştu
25.08.2021 Gündem
Mide bulandıran iddia! Soruşturma başlatıldı
Mide bulandıran iddia! Soruşturma başlatıldı Ankara'da kimliği belirsiz bir kişinin barınaktan boynuna ip bağlayarak götürdüğü 'Şans' isimli köpek, yaklaşık 1 saat sonra bitkin halde geri döndü. Köpeği götürürken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü sosyal medyada paylaşılan şüpheli, büyük tepki çekti. Tecavüz edildiği ileri sürülen köpek, tedavisinin ardından barınağa teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22.05.2021 Gündem
Antalya'da iğrenç olay! Hareketlerinden şüphelenince ortaya çıktı
Antalya'da iğrenç olay! Hareketlerinden şüphelenince ortaya çıktı Antalya'da kimliği belirsiz kişi çalılık alanda köpeğe tecavüz ettiği iddia edildi. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık ise duruma tepki göstererek şahsın bulunup cezalandırılmasını istedi. Yanık; “Dün yine iğrenç bir olay yaşandı. Köpek 5- 6 aylık bir yavru. Şahsın görüntüleri isimsiz olarak ihbar geldi. İzlemeye devam edemedik" dedi.
20.03.2021 Gündem
Sosyal medyadan hasta köpeği sahiplendi mahkemelik oldu
Sosyal medyadan hasta köpeği sahiplendi mahkemelik oldu İstanbul’da 2018 yılında Tuğba Kıtay (24) sosyal medyada gördüğü hasta ve bakımsız, pomeranian cinsi köpeği sahiplendi. Ancak köpeğin sahibi olduğunu iddia eden R.Ç. (34), Kıtay hakkında suç duyurunda bulununca, taraflar mahkemelik oldu.
27.08.2020 Gündem
Köpeğe tecavüz ederken yakalanmıştı! Tarım ilacı içerek intihara kalkıştı
Köpeğe tecavüz ederken yakalanmıştı! Tarım ilacı içerek intihara kalkıştı Sivas’ın Gemerek ilçesi Hacıyusuf köyünde, köpeğe tecavüz ederken yakalandıktan sonra tarım ilacı içerek intihar teşebbüsünde bulunan Şükrü B.'nin (75) köylüleri, psikolojilerinin bozulduğunu söyleyerek, "Köpeğe tecavüz eden bir kişiyle yaşamak istemiyoruz" dediler. Psikolog Arzu Somay da "Bu kişi düzelmeyecek, düzelmemesinin altında psikolojik ve nefsi boyutta yaşadığı sıkıntılar yatıyor. Ama bizlerin, toplumun psikolojisi bozuluyor. Suçlarının cezasını çekmeleri lazım" dedi.
25.08.2020 Haberler
Köpeğe tecavüz ederken yakalanmıştı! Tarım ilacı içerek intihara kalkıştı
Köpeğe tecavüz ederken yakalanmıştı! Tarım ilacı içerek intihara kalkıştı Sivas’ın Gemerek ilçesi Hacıyusuf köyünde, köpeğe tecavüz ederken yakalandıktan sonra tarım ilacı içerek intihar teşebbüsünde bulunan Şükrü B.'nin (75) köylüleri, psikolojilerinin bozulduğunu söyleyerek, "Köpeğe tecavüz eden bir kişiyle yaşamak istemiyoruz" dediler. Psikolog Arzu Somay da "Bu kişi düzelmeyecek, düzelmemesinin altında psikolojik ve nefsi boyutta yaşadığı sıkıntılar yatıyor. Ama bizlerin, toplumun psikolojisi bozuluyor. Suçlarının cezasını çekmeleri lazım" dedi.
25.08.2020 Gündem
Dehşet anı! Köpeğe tecavüz ederken yakalandı
Dehşet anı! Köpeğe tecavüz ederken yakalandı Sivas Gemerek’te, 75 yaşındaki bir kişi, köpeğe tecavüz ederken yakalandı. İki köylü, Şükrü B.’yi çıplak haldeyken kayda aldı. Olay ile ilgili hayvan hakları savunucuları suç duyurusunda bulundu. Sivas Valisi de konu ile ilgili açıklama yaparken, aynı kişinin birçok köylünün köpeğine tecavüz ettiği ortaya çıktı.
24.08.2020 Gündem
Antalya'da hortumla bağladığı köpeğe tecavüz zanlısı serbest
Antalya'da hortumla bağladığı köpeğe tecavüz zanlısı serbest Antalya'da arka ayaklarını hortumla bağladığı, 2 yavrusu bulunan köpeğe tecavüz eden Halil Y. (71), gözaltına alındıktan sonra savcılık tarafından para cezası uygulanarak serbest bırakıldı.
16.08.2020 Gündem
Köpeğe tecavüz ederken yakalanan adam gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı!
Köpeğe tecavüz ederken yakalanan adam gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı! Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Fatoş A, baktığı köpeğe tecavüz eden Maksut K.’yi görünce çığlık atarak, yardım istedi. Çığlıklar üzerine hemen toparlanan Maksut K., kadına taş atmaya çalıştı. Gözaltına alınan Maksut K., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
7.08.2020 Haberler
Kocaeli'nde yaşandı! Yaşlı adam köpeğe tecavüz ederken yakalandı
Kocaeli'nde yaşandı! Yaşlı adam köpeğe tecavüz ederken yakalandı Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Fatoş A, baktığı köpeğe tecavüz eden Maksut K.’yi görünce çığlık atarak, yardım istedi. Çığlıklar üzerine hemen toparlanan Maksut K., kadına taş atmaya çalıştı. Gözaltına alınan Maksut K., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
7.08.2020 Gündem
Köpeğe tecavüze kalkıştığı iddiasıyla gözaltına alındı!
Köpeğe tecavüze kalkıştığı iddiasıyla gözaltına alındı! Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, köpeğe tecavüz etmeye çalıştığı iddia edilen 87 yaşındaki N.K. gözaltına alındı.
24.07.2020 Gündem
Köpeğe tecavüz iddiası! Volkan Uzun tutuklandı
Köpeğe tecavüz iddiası! Volkan Uzun tutuklandı Kendisine emanet edilen Arya isimli köpeğe tecavüz ettiği iddia edilen Volkan Uzun’un adli kontrol kararıyla serbest bırakılması sosyal medyada tepki çekti. Savcılık karara itiraz etti. Şüpheli Uzun tutuklandı.
24.07.2020 Gündem
D100'de trafiği durdurup yavru kediyi kurtarmıştı! Bu insani bir görev, şov değil
D100'de trafiği durdurup yavru kediyi kurtarmıştı! Bu insani bir görev, şov değil İstanbul D-100 Karayolu'nda trafiği durdurarak bariyerlerde mahsur kalan yavru kediyi kurtaran Nazlı Altan, o anları anlattı.  Kurtardığı yavru kediyi sahiplendiğini belirten Altan," Gerekli kontrolleri yaptırıp aşılarını tamamladıktan sonra artık evimizin bir ferdi olarak hayatını sürdürecek" dedi.
23.07.2020 Gündem
Köpeğe tecavüz ederken yakalandı
Köpeğe tecavüz ederken yakalandı Konya'da evinin bahçesindeki odunlukta köpeğe tecavüz eden İ.H.(75), jandarma tarafından suçüstü yakalandı. İ.H. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
29.08.2019 Gündem
Tecavüze mama uzlaşması!
Tecavüze mama uzlaşması! Tecavüze uğrayan köpeğin sahibi, savcılığın uzlaşma talebi üzerine, cinsel saldırıda bulunan kişiyi sokak köpeklerine 25 paket mama alması karşılığında affetti!
27.03.2019 Gündem
Ormanda kan donduran olay... Üstelik kreşte çalışıyor!
Ormanda kan donduran olay... Üstelik kreşte çalışıyor! Antalya'da ormanlık alanda köpeğe tecavüz ettiği iddia edilen G.K. gözaltına alındı.
26.02.2019 Gündem
Köpeğe tacize mahalle dayağı kamerada
Köpeğe tacize mahalle dayağı kamerada Fatih'te köpeğe taciz eden bir kağıt toplayıcı, mahalleli tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre olay, sabaha karşı Fatih Şehremini Mahallesi'nde yaşandı. Bir kağıt toplayıcı, bir sokak köpeğine tecavüz etti. Köpeği önce kimsenin görmemesi için arabaların arasına götüren şahıs, ardından kağıt topladığı aracı da önüne koyarak kendini kamufle etti. Sık sık çevreye bakan zanlı, ardından sokak ortasında köpeği taciz etti. Bu sırada zanlıyı gören mahalleli tepki gösterdi. Evlerinden inen vatandaşlar, köpeğe tecavüz eden zanlıyı tekme tokat dövdü. Yaşananlar güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Mahallelinin şikayeti üzerine olay yerine gelen polis, zanlıyı gözaltına aldı. Geceyi karakolda geçiren zanlı, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Sakarya ve Tekirdağ'da vahşet! İple ağaca asarak öldürdüler
Sakarya ve Tekirdağ'da vahşet! İple ağaca asarak öldürdüler Sakarya'nın Kocaali ilçesinde R.B. (48), iddiaya göre, tavuklarını yediği gerekçesiyle komşusu M.Ö.'nün (50) köpeğini iple ağaca asarak öldürdü. R.B.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
15.10.2018 Gündem
Köpeğe tecavüz edip yakılma olayında flaş gelişme
Köpeğe tecavüz edip yakılma olayında flaş gelişme Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde 2 gün önce mezarlıkta bulunan yakılmış köpek ölüsüyle ilgili soruşturmada, hayvanı yaktığını itiraf eden mezarlık görevlisi M.A., gözaltına alındı. M.A., ifadesinde, köpeği bulduğunda ölü olduğunu, ağzından salyalar aktığını, çocukların hastalık kapmasını engellemek amacıyla yaktığını ileri sürdü. Şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.Merkez Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'nda önceki gün bulunan yakılmış köpek ölüsüyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açtığı soruşturma kapsamında, polis araştırma başlattı. 10 Nisan Polis Merkezi'nde oluşturulan özel ekip, mezarlık, park ve çevresinde inceleme yaptı, görevlilerle görüştü. Polisin görüştüğü, Bağlar Belediyesi Yeniköy Mezarlığı ve Parkı'nda görevli M.A., polise köpeği kendisinin yaktığını söyledi. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen M.A., ifadesinde şunları söyledi: "Ben köpeği bulduğumda ölmüştü, ağzından salyalar akıyordu. Yan tarafta, ilaçlama bölümünde bir arkadaşımın yanına gidip durumu anlattım, o da bana karton verdi. Köpeğin bulunduğu yerde çocuklar çok fazla oynuyor, kuduz olduğunu ve onlara bulaşmasını engellemek için ben de yaktım. Tecavüz olayıyla alakam yoktur. Başka bir çalışan arkadaşım da bana şahittir, amacım sadece çocukları korumaktı. Bu yüzden köpeği yaktım." Polis, M.A.'nın ifadesinde bahsettiği diğer çalışanlar da irtibata geçerek, şüphelinin anlattıklarını sordu. Diğer çalışanlar M.A.'nın anlattıklarını doğruladı. Şüpheli M.A. polis merkezinde verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.
11.09.2019 Yaşam
Köpeğe tecavüz edip yakılma olayında flaş gelişme...
Köpeğe tecavüz edip yakılma olayında flaş gelişme... Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde 2 gün önce mezarlıkta bulunan yakılmış köpek ölüsüyle ilgili soruşturmada, hayvanı yaktığını itiraf eden mezarlık görevlisi M.A., gözaltına alındı. M.A., ifadesinde, köpeği bulduğunda ölü olduğunu, ağzından salyalar aktığını, çocukların hastalık kapmasını engellemek amacıyla yaktığını ileri sürdü. Şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
5.07.2018 Gündem
Köpeğe tecavüz edip yakılma olayında flaş gelişme...
Köpeğe tecavüz edip yakılma olayında flaş gelişme... Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde 2 gün önce mezarlıkta bulunan yakılmış köpek ölüsüyle ilgili soruşturmada, hayvanı yaktığını itiraf eden mezarlık görevlisi M.A., gözaltına alındı. M.A., ifadesinde, köpeği bulduğunda ölü olduğunu, ağzından salyalar aktığını, çocukların hastalık kapmasını engellemek amacıyla yaktığını ileri sürdü. Şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
5.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köpeğe Tecavüz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.