Kredi Kartı

Kredi Kartı

Son dakika kredi kartı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kredi kartı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kredi kartı haber sayfamızda...

Kredi Kartı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.187 kredi kartı haberi bulunmuştur.
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg'in (84) evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartı, kıyafet parçaları ile insana ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu.
23.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda "Odacılar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini belirtii.
20.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda "Odacılar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini belirtii.
20.04.2024 Gündem
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış   Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı arttı
Kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1.181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
Bonus, 18 milyon kullanıcıya ulaştı
Bonus, 18 milyon kullanıcıya ulaştı 24. yılını dolduran Garanti BBVA’nın kredi kartı Bonus, platformdaki 8 bankayla yaptığı iş birliği ile 18 milyon kullanıcıya ulaştı. Bankadan yapılan açıklamada, “Bonus halen Türkiye’de e-ticaret harcamalarında en çok tercih edilen kredi kartı olma özelliğini korurken, online platformlardaki her 4 alışverişten biri Bonus ile yapılıyor” denildi.
19.04.2024 Ekonomi
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon”
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon” Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelde enflasyon düzeltmesi uygulamasının avantajları, dezavantajları ve hukuki boyutları ele alındı.
18.04.2024 Ekonomi
Nakit ödeme canımızı yakıyor! ‘Zihinsel muhasebe yapın’
Nakit ödeme canımızı yakıyor! ‘Zihinsel muhasebe yapın’ Araştırmaya göre, nakit ödeme yapmak, kredi kartına kıyasla insana yüzde 20 oranında daha fazla kaybetme acısı yaşatıyor. Nakit öderken sanki canımızdan can gidiyormuş gibi oluyor.
15.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan asgari ücret vurgusu! Ek zam gelecek mi? Ekonomist Muhammet Bayram kritik soruyu cevapladı
Merkez Bankası'ndan asgari ücret vurgusu! Ek zam gelecek mi? Ekonomist Muhammet Bayram kritik soruyu cevapladı Merkez Bankası, 2023 enflasyon hedefinden sapıldığı için yasa gereği hükümete açık mektup gönderdi. Metinde asgari ücrete ilişkin tek zam vurgusu da vardı. Peki asgari ücrete yıl ortasında zam gelecek mi, gelmeyecek mi? Ekonomist Muhammet Bayram merak edilenleri cevapladı.
8.04.2024 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı Emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyenler bankaların kampanyalarını araştırıyor. En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Promosyon ödemleri 20 bin lirayı aşar mı? İşte detaylar...
8.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı azami faiz oranı yükseldi
Kredi kartı azami faiz oranı yükseldi Merkez Bankası kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranında değişikliğe gitti. Resmi Gazete’de yayımlanan Merkez Bankası tebliğine göre kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı 3,66’dan 4,25’e yükseldi.
6.04.2024 Uzmanpara
Emekliye 18 bin lira promosyon
Emekliye 18 bin lira promosyon Yapı Kredi, 30 Nisan’a kadar aylığını Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren SGK emeklilerine 15 bin liraya varan nakit promosyon verecek.
6.04.2024 Ekonomi
Dolar, borsa ve gram altın için yeni tahmin! Ekonomist Baydar yıl sonu beklentisini açıkladı
Dolar, borsa ve gram altın için yeni tahmin! Ekonomist Baydar yıl sonu beklentisini açıkladı Bu hafta altın, döviz ve borsa için oldukça hareketli geçti. Gram altın fiyatı rekor kırarken, dolar/TL 32’nin altını gördü. Borsada ise haftanın son işlem gününde önemli yükselişler dikkat çekti. Ekonomist Hikmet Baydar, altın ve dolar için rakam verdi ve yıl sonu beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
6.04.2024 Ekonomi
Kartlı harcamada rekor durmuyor! Faiz artışına rağmen vatandaşın tercihi değişmedi
Kartlı harcamada rekor durmuyor! Faiz artışına rağmen vatandaşın tercihi değişmedi Kredi kartları ile ilgili yapılan son düzenlemeler kamuoyunda oldukça dikkat çekmişti. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH faizleri yükselse de vatandaşların KMH hesapları ve kredi kartı harcamaları rekor seviyelere ulaştı. Peki faiz artışına rağmen kart kullanımı neden yükseliyor? Merak edilenler haberin detayında...
6.04.2024 Ekonomi
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Bakan Uraloğlu Ankara'da havaalanında işçilerle iftar yaptı
Bakan Uraloğlu Ankara'da havaalanında işçilerle iftar yaptı Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'da havalimanında şantiyede çalışan işçilerle iftar yaptı.
5.04.2024 Gündem
Merkez Bankası duyurdu! Kredi kartı işlemleri için yeni karar
Merkez Bankası duyurdu! Kredi kartı işlemleri için yeni karar Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada "Kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami akdi faiz oranı yüzde 3,66’dan yüzde 4,25’e çıkarıldı." ifadeleri yer aldı.
5.04.2024 Ekonomi
Emekliye promosyon ayarı! Özel bankalarda en yüksek ödeme tutarı değişti
Emekliye promosyon ayarı! Özel bankalarda en yüksek ödeme tutarı değişti Özel bankalarda promosyon yarışı hız kesmiyor. Geçtiğimiz haftalarda kamu bankalarında promosyonların 8 bin ila 12 bin TL seviyesine çıkarılmasının ardından özel bankalar da güncellemeye gitmişti. Özel bankalarda promosyon ödemeleri 17 bin 500 TL seviyelerine kadar çıkmıştı. Bir başka banka promosyon ödemesini daha da yükseltti. Peki promosyonlarda yükseliş sürecek mi? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı Kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesaplarına uygulanan faiz oranlarında artışa gidilse de vatandaşın tercihi değişmedi. BDDK verilerine göre mart ayının son haftalarında KMH hesapları rekor seviyeyi gördü. Peki artışın nedeni ne? İşte detaylar...
4.04.2024 Ekonomi
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat Dolandırıcıların elektrik, internet, telefon gibi fatura tahsilatı yaptığı sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı. İnternet üzerinde de etkinliklerini artıran bu kaçak merkezler, kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesine de zemin hazırlıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Kredi kartının resmini Whatsapp’tan atmayın!
Kredi kartının resmini Whatsapp’tan atmayın! Ödüyo Finansal Teknolojiler Genel Müdürü Erman Yapıcı, kredi kartı resmini Whatsapp’tan paylaşan KOBİ’leri, siber güvenlik açığına karşı uyardı.
2.04.2024 Kobi
Kredi kartına taksitle otomobil ve ev! Faiz artınca vatandaş alternatiflere yöneldi
Kredi kartına taksitle otomobil ve ev! Faiz artınca vatandaş alternatiflere yöneldi  Son dönemde kredi faizlerinin yükselmesi ile birlikte araç ve konut alımında kredi kullanımı bir hayli zorlaşmıştı. Bankalar da kredi verirken limitleri düşük tutarken vatandaş çareyi alternatiflerde aramaya başladı. Konut ve taşıt alımı yaparken kredi kartı kullanımı arttı. İşte detaylar... 
30.03.2024 Ekonomi
Kartlı ödemeler yüzde 122 artış gösterdi
Kartlı ödemeler yüzde 122 artış gösterdi Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile 2023 yılında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 artarak 8 trilyon 241 milyar TL oldu.
29.03.2024 Ekonomi
2023 yılında kartlı ödeme tutarı arttı
2023 yılında kartlı ödeme tutarı arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile 2023 yılında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 artarak 8 trilyon 241 milyar TL oldu.
29.03.2024 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Kartı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.