Kutlamalar

Kutlamalar

Son dakika kutlamalar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kutlamalar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kutlamalar haber sayfamızda...

Kutlamalar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.332 kutlamalar haberi bulunmuştur.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri için en güzel seçenekleri sizler için derledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesiyle birlikte okullarda öğrenciler 23 Nisan'ı coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. İşte okuyabileceğiniz en güzel kısa, uzun, 2,3,4 kıtalık 23 Nisan şiirleri.
21.04.2024 Gündem
2024 BAYRAM HABERİ: 🎈 23 Nisan etkinlikleri - konserleri 2024 🎉 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek?
2024 BAYRAM HABERİ: 🎈 23 Nisan etkinlikleri - konserleri 2024 🎉 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için geri sayım başladı. Hafta sonuna girmemizle birlikte başlayacak olan kutlamalar 23 Nisan gününe kadar devam edecek. Konu hakkında ise 23 Nisan etkinlikleri 2024 araştırması yoğun ilgi görüyor. Peki İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin paylaşımı
21.04.2024 Bilgi Rehberi
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlamalarında gösteri uçuşu yapan paraşüt pilotu Murat Kurt, tam iniş sırasında rüzgarın aniden yön değiştirmesi sonucu ağaçlara takıldı. Ekiplerin ağaçtan indirdiği pilotun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
20.04.2024 Haberler
23 Nisan programı netleşti
23 Nisan programı netleşti TBMM Genel Kurulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında özel gündemle toplanacak.
20.04.2024 Gündem
Rus ressam Kirillova açıkladı! "Eski Hititlerin bakış açısı çok değişik"
Rus ressam Kirillova açıkladı! "Eski Hititlerin bakış açısı çok değişik" Ankara'da gerçekleştirilen sergide bulunan Rus ressam Tatiana Kirillova'dan açıklamalar. Kirillova "Hitit kültürü, bana ilham veriyor" dedi.
15.04.2024 Kültür Sanat
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
Pelin Öztekin'den Süper Kupa yorumu: Hiç 50'nci saniyede gol atmadık, belki de onun sevincidir!
Pelin Öztekin'den Süper Kupa yorumu: Hiç 50'nci saniyede gol atmadık, belki de onun sevincidir! Babası Rasim Öztekin'in izinden giderek oyuncu olan Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Fanatik bir Galatarasaylı olan Öztekin, Galatasaray’ın 50’nci saniyede attığı golden sonra Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesi ile sonlanan Süper Kupa Finali'ni değerlendirdi.
13.04.2024 Cadde
İngiltere, askerlerinin 150 yıl önce yağmaladığı sante mücevherlerini Gana'ya iade etti
İngiltere, askerlerinin 150 yıl önce yağmaladığı sante mücevherlerini Gana'ya iade etti İngiliz askerler tarafından 150 yıl önceki savaşta yağmalanan, bugünkü Gana sınırlarındaki Asante Krallığı'na ait mücevherler Gana'ya iade edildi.
12.04.2024 Dünya
Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu
Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu Sezon başında büyük beklentilerle bedelsiz olarak sarı-kırmızılı kulübe transfer olan Brezilyalı kanat oyuncusu, performansıyla hayal kırıklığına neden oldu. Yönetimin yolları ayırmayı düşündüğü Tete'ye ülkesinden talip çıkarken, teklif belli oldu.
12.04.2024 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaldıracağı maç! Kutlamalar için geri sayım
İşte Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaldıracağı maç! Kutlamalar için geri sayım Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu dün resmi açıklamayı yaptı, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası Süper Kupa’da Galatasaray’ı 3-0 hükmen galip ilan etti. Sarı-kırmızılılar, 21 Nisan’daki Pendik maçında kutlama yapmaya hazırlanıyor.
12.04.2024 Galatasaray
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda ve ikili görüşmelerinde Belçika ve Avrupa'nın diğer şehirlerinde gerçekleştirilen terör örgütü PKK provokasyonlarının ele alındığını belirtti. "(Avrupa'da) PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum" dedi.
5.04.2024 Dünya
Şırnak Valiliği duyurdu! 15 günlük eylem yasağı
Şırnak Valiliği duyurdu! 15 günlük eylem yasağı Şırnak Valiliği, bugün geçerli olmak üzere kent genelinde açık alanlarda toplanma, yürüyüş ve basın açıklaması gibi eylemlerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
3.04.2024 Gündem
CHP’nin ilçe başkan yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı
CHP’nin ilçe başkan yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı Denizli’nin Tavas ilçesinde resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasında balkonun çökmesi düşüp hayatını kaybeden İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, toprağa verildi uğurlandı.
1.04.2024 Gündem
Kutlama sırasında çöken CHP balkonundan düşen ilçe başkan yardımcısı öldü
Kutlama sırasında çöken CHP balkonundan düşen ilçe başkan yardımcısı öldü Denizli’nin Tavas ilçesinde resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasında balkonun çökmesi sonucu ağır yaralanan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
1.04.2024 Haberler
CHP ilçe binasında balkon çöktü! İlçe başkan yardımcısından kötü haber
CHP ilçe binasında balkon çöktü! İlçe başkan yardımcısından kötü haber Denizli’nin Tavas ilçesinde resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasında balkonun çökmesi sonucu ağır yaralanan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, hayatını kaybetti.
1.04.2024 Gündem
CHP'de coşkulu kutlamaya balkon dayanmadı: 3'ü ağır, 8 yaralı
CHP'de coşkulu kutlamaya balkon dayanmadı: 3'ü ağır, 8 yaralı Denizli Talas'ta CHP'nin ilçe başkanlığı binasında kutlamalar kazaya neden oldu. Kutlama esnasında balkon çöktü ve 3'ü ağır 8 kişi yaralandı.
31.03.2024 Haberler
CHP'de coşkulu kutlamaya balkon dayanmadı: 3'ü ağır, 8 yaralı
CHP'de coşkulu kutlamaya balkon dayanmadı: 3'ü ağır, 8 yaralı Denizli Talas'ta CHP'nin ilçe başkanlığı binasında kutlamalar kazaya neden oldu. Kutlama esnasında balkon çöktü ve 3'ü ağır 8 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Sıfır atık ile ekonomiye 185 milyar TL kazandırdık
Bakan Özhaseki: Sıfır atık ile ekonomiye 185 milyar TL kazandırdık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde 2017 yılında başlatılan ve Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde bir dünya markası hâline gelen “Sıfır Atık Hareketi,” Birleşmiş Milletler tarafından (BM) “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” ilan edilmesiyle bu yıl da dünyanın dört bir tarafında önemli isimlerin katıldığı kutlama etkinlikleri düzenlendi.
29.03.2024 Ekonomi
PKK destekçileri olay çıkardı!
PKK destekçileri olay çıkardı! Belçika’nın Hasselt kentine bağlı Heusden-Zolder ile Houthalen-Helchteren ilçelerinde, Türk ve PKK sempatizanları arasında pazar akşamı çıkan çatışmalarda biri ağır 6 kişi yaralandı.
26.03.2024 Dünya
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Batman'da konuştu! "Barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız"
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Batman'da konuştu! "Barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız" DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman'da nevruz programına katıldı. Bakırhan "2013 yılındaki barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız" dedi.
19.03.2024 Gündem
Kötü ruhları böyle kandırıyorlarmış! 24 saat tek bir uçak bile uçmayacak
Kötü ruhları böyle kandırıyorlarmış! 24 saat tek bir uçak bile uçmayacak Dünyanın en büyük ada ülkesi ve en kalabalık dördüncü ülkesi Endonezya'nın çoğunluğu Müslüman olsa da ülke, etnik ve dini çeşitlilik anlamında oldukça farklı kültürleri içinde barındırıyor. Buradaki en ilginç geleneklerden biri ise Bali Adası'nda yapılan ve adayı 1 günlüğüne dış dünyadan tamamen koparan ‘Sessizlik Günü’ kutlamaları.
10.03.2024 Yaşam
Arda Güler için tarihi fırsat! Ancelotti özel görüştü ve söz verdi
Arda Güler için tarihi fırsat! Ancelotti özel görüştü ve söz verdi Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Ancelotti ile özel görüşme gerçekleştirdi. İtalyan teknik adam, Arda Güler'e oynayacağı karşılaşmayı söyledi.
9.03.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Arda Güler hayrete düşürdü! Davide Ancelotti'den özel tebrik
Real Madrid'de Arda Güler hayrete düşürdü! Davide Ancelotti'den özel tebrik Real Madrid, Celta Vigo maçı için hazıorlıklarını sürdürürken istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler ise antrenmanlarda yeteneklerini sergiliyor. Milli futbolcu takımının son idmanında sergilediği resitalin ardından özel tebrik aldı. İşte detaylar...
9.03.2024 İspanya La Liga
20’nci yıl turnesi başladı
20’nci yıl turnesi başladı maNga, kuruluşunun 20’nci yılını kutluyor.
1.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kutlamalar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.