Kutsal

Kutsal

Son dakika kutsal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kutsal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kutsal haber sayfamızda...

Kutsal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.784 kutsal haberi bulunmuştur.
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak!
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak! Bitime 5 maç kala deplasmanda Eyüpspor’a 4-1 yenilerek küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Büyük Altay maalesef bir alt lige iniyor. Daha çok endişe verici olan asırlık kulübün geleceği belirsiz. Güçlü katılım ve yeni projelerle düştüğü çukurdan çıkabilir’’ dedi.
11.04.2024 1.Lig
Haniye’nin 3 çocuğu Gazze’de öldürüldü
Haniye’nin 3 çocuğu Gazze’de öldürüldü İsrail’in Gazze’deki Şati Kampı’nda insansız hava aracıyla vurduğu otomobilde Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin 3 oğlu ve 4 torunu yaşamını yitirdi. Haniye “Oğullarımın öldürülmesi Hamas’ın ateşkes taleplerini etkilemeyecek” dedi.
11.04.2024 Dünya
Osmanlı bayram tebrik kartları
Osmanlı bayram tebrik kartları Osmanlı’da 19. yüzyıl sonunda görülmeye başlayan kartpostallar, bayramların da önemli bir parçasıydı. Bazı kutsal mekânların ve dinî metinlerin kartpostallarda kullanılması yasak olduğundan bayram tebrik kartları çiçek görselleriyle süsleniyordu.
11.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek Telefonda Mehmetçiklerin bayramını tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir." dedi.
10.04.2024 Gündem
'Kızıl İnek' hortladı! Mescid'i Aksa'yı yıkıp Üçüncü Tapınak kurmak istiyorlar
'Kızıl İnek' hortladı! Mescid'i Aksa'yı yıkıp Üçüncü Tapınak kurmak istiyorlar Bir uçakla ABD'den geçtiğimiz yıl Ağustos ayında getirilen beş kızıl düve, Kudüs'teki Zeytin Dağı'nda kurban edilmek isteniyor. Perde arkasında ise, Mescid-i Aksa'nın Yahudilere açılması var. Newsweek 'Kutsal savaş: Kızıl inekler, Gazze ve dünyanın sonu' başlığını atarken, Binyamin Netanyahu'nun dolaşıma giren fotoğrafı radikal Yahudileri daha da kışkırttı.
10.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen saldırıda Devrim Muhafızları komutanlarının ölmesiyle Orta Doğu sarsıldı, İran'ın misillemesi beklenirken sürpriz teklifin zamanlaması özellikle dikkat çekici. Öte yandan Hamas’ın üst düzey yetkililerinden Ali Baraka, Mısır’ın başkenti Kahire’de Hamas ve İsrail arasında devam eden ateşkes müzakerelerinde kendilerine sunulan son teklifi reddettiklerini açıkladı.
8.04.2024 Dünya
Suadiye Mahallesi muhtarı seçilen sanatçı: Hiçbir şekilde gocunmuyorum
Suadiye Mahallesi muhtarı seçilen sanatçı: Hiçbir şekilde gocunmuyorum 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kadıköy, Suadiye Mahallesi'ne muhtar seçilen Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, Biz sanatçılar pandemide çok sıkıntı çektik. Devletime ve dostlarıma sığındım. Yapılan desteği, yardımları, insanlığı gördükçe muhtarlığın ne kadar özel ve önemli bir kurum olduğunu anladım. İnsanlara nasıl faydalı olabilirimin derdiyle bende bu yola girdim dedi.
8.04.2024 Haberler
Suadiye Mahallesi muhtarı seçilen sanatçı: Hiçbir şekilde gocunmuyorum
Suadiye Mahallesi muhtarı seçilen sanatçı: Hiçbir şekilde gocunmuyorum 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kadıköy, Suadiye Mahallesi'ne muhtar seçilen Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, Biz sanatçılar pandemide çok sıkıntı çektik. Devletime ve dostlarıma sığındım. Yapılan desteği, yardımları, insanlığı gördükçe muhtarlığın ne kadar özel ve önemli bir kurum olduğunu anladım. İnsanlara nasıl faydalı olabilirimin derdiyle bende bu yola girdim" dedi.
9.04.2024 Gündem
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım!
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, maneviyata yönelerek, mesleğinden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ünlü isim, son olarak katıldığı programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.
6.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topkapı Sarayı’na ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topkapı Sarayı’na ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Haberler
Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı! Erdoğan: Her türlü yardımı gönderiyoruz
Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı! Erdoğan: Her türlü yardımı gönderiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem
2024 Kadir Gecesi Tarihi: Kadir Gecesi Hangi Güne Denk Geliyor? Kadir Gecesi Namazı, Duası, Tesbihleri ve Zikirleri
2024 Kadir Gecesi Tarihi: Kadir Gecesi Hangi Güne Denk Geliyor? Kadir Gecesi Namazı, Duası, Tesbihleri ve Zikirleri İslam dünyası için en kutsal gece olarak kabul edilen Kadir Gecesi Ramazan ayı içerisinde idrak edilecek. Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olarak bilinen Kadir Gecesinin hangi güne denk geldiği ise merak konusu. Peki Kadir Gecesi hangi güne denk geliyor? Kadir Gecesi namazı, duası, tesbihleri ve zikirleri nelerdir? 2024 Kadir Gecesi tarihine dair detaylar.
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Kuran'a Başlama Duası Nedir? Kuran'a Başlamadan Önce Okunması Gereken Dualar
Kuran'a Başlama Duası Nedir? Kuran'a Başlamadan Önce Okunması Gereken Dualar Kur'an-ı Kerim okumak hem sevap hem öğretici hem de faydalıdır. Pek çok öğretiyi içerisinde barındıran ve yolumuzu aydınlatan kutsal kitabı okumaya başlamadan önce abdest almalı ve okunması gereken dua okunmalıdır. Kur'an-ı Kerim okumaya başlamadan önce, okunması gereken duayı hem Türkçe, hem de Arapça haliyle derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
'Gelin' 12 damat 63 yaşında! Polis müdahalesine skandal savunma: Reenkarnasyon geçirdi, 300 yıldır yaşıyor
'Gelin' 12 damat 63 yaşında! Polis müdahalesine skandal savunma: Reenkarnasyon geçirdi, 300 yıldır yaşıyor Rahip olduğu öne sürülen şahıs kendisini 6 yaşında eş olarak seçtiği çocukla düğün yaptı. Dünyada infial yaratan olaya polis müdahale edince skandalın perde arkası da ortaya çıktı.
4.04.2024 Dünya
KADİR SURESİ Oku: Kadir Gecesi Suresi Okunuşu (İnna Enzelnahü), Türkçe Anlamı (Meali), Arapça Yazılışı, Fazileti ve Tefsiri
KADİR SURESİ Oku: Kadir Gecesi Suresi Okunuşu (İnna Enzelnahü), Türkçe Anlamı (Meali), Arapça Yazılışı, Fazileti ve Tefsiri Kadir suresi İslam aleminde kandil ve Mübarek ramazan ayı içerisinde en fazla araştırma konusu olan sureler arasında yer alıyor. Kadir Suresi Kuran-ı Kerim'de yer alan 97. sure olarak bilinmektedir. Kadir Suresinde Kadir Gecesinin önemi ve Kuran-ı Kerim'in bu gece indirilmeye başlandığından bahsedilir. 5 ayeti kerimeden oluşan Kadir Suresi bu özel gecenin önemi bildirilmektedir. İlk ayeti kerimede doğrusu biz onu (Kuran-ı) Kadir gecesinde indirdik buyrulmuştur. İşte Kadir Suresi Türkçe meali ve Arapça okunuşunun yanı sıra diyanet tefsiri ve faziletini haberimizde bulabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Haberler
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Gündem
Kuzey Makedonya'dan bisikletle Hac'a gidiyorlar
Kuzey Makedonya'dan bisikletle Hac'a gidiyorlar Kuzey Makedonya’dan Hac vazifesi için besikletle yola çıktılar. İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
Özgür Özel: Seçmen, yeni bir siyasetin kurulmasına karar verdi
Özgür Özel: Seçmen, yeni bir siyasetin kurulmasına karar verdi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Seçim sonuçları göstermiştir ki bugün seçmen yeni bir siyasetin kurulmasına karar verdi. Bugün seçmen 22 yıllık Türkiye fotoğrafını değiştirmeye, ülkemizde yeni bir siyasi iklime kapı aralamaya karar verdi" dedi.
31.03.2024 Gündem
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı!
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekti.
1.04.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da oyunu kullandı. "Bugün benim için duygusal bir gün çünkü 5 yıllık emeğin helalleşme anı" dedi.
31.03.2024 Gündem
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor Tarımın kalbi Sivas’ta sunduğu 42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev ve karavan imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
30.03.2024 Haberler
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor
 42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor Tarımın kalbi Sivas’ta sunduğu 42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev ve karavan imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
31.03.2024 Ekonomi
Galatasaray yönetimi, Kahramanmaraş'ta!
Galatasaray yönetimi, Kahramanmaraş'ta! Galatasaray yönetimi, Kahramanmaraş'ta konteyner kentte iftar yemeğinde bir araya geldi.
29.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kutsal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.