Lağım

Lağım

Son dakika lağım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lağım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lağım haber sayfamızda...

Lağım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 508 lağım haberi bulunmuştur.
Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaşlı yıldıza ilginç benzetme: Real Madrid dönemi Roberto Carlos gibi
Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaşlı yıldıza ilginç benzetme: Real Madrid dönemi Roberto Carlos gibi Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Siyah-beyazlı takımın özellikle ilk yarıdaki oyunu yoğun eleştiri aldı. İşte spor yazarlarının görüşleri...
24.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi Lige istediği gibi başlayamayan Mauro Icardi, tıpkı geçen sezon olduğu gibi son haftalara doğru ilerledikçe yine sorumluluk almaya, gol rakamlarını yukarı çekmeye başladı. Arjantinli yıldızın kritik katkısı, şampiyonluk yolunda Cim Bom’a güç verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz!
Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz! Europe Cup finali ilk maçında BV Chemnitz’e kaybeden Bahçeşehir Koleji, bugün rövanşa çıkarken; antrenör Dejan Radonjic “En iyi basketbolu oynamayı ve taraftarın desteğini istiyoruz” dedi.
24.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Edin Dzeko takıntısı! Krizden kurtulamadı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Edin Dzeko takıntısı! Krizden kurtulamadı Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kaptanını oyunda tuttuğu maçların çoğunda skoru kurtardı, çıkardığında ise sarı-lacivertliler isteneni elde edemedi.
24.04.2024 Fenerbahçe
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı Ankaragücü'nün sezon başında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın son durumu belli oldu.
23.04.2024 Ankaragücü
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru'
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru' Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile berabere kalan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Ankaragücü
İBB Başkanı İmamoğlu: 5 yılldır milletin hakkını yemedim yedirmedim
İBB Başkanı İmamoğlu: 5 yılldır milletin hakkını yemedim yedirmedim İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Üsküdar'da düzenlenen Halk Buluşması'na katıldı. İmamoğlu, “Ben, 2012 yılında yerel yönetime aday adayı olmaya karar verdiğimde, bir slogan yazmıştım Beylikdüzü'nde. ‘Seçilmek 1 gün, yönetmek 5 yıl.’ Kararınız bu kadar önemli. 31 Mart'ta siz, bir gün orada gidip oy atacaksınız ya da atmayacaksınız, ama o 5 yıl boyunca, sizi istediğiniz ya da istemediğiniz anlayış yönetecek” dedi.
8.03.2024 Gündem
Beylikdüzü sahili kahverengiye döndü! 'Kokudan arabadan çıkamıyorum'
Beylikdüzü sahili kahverengiye döndü! 'Kokudan arabadan çıkamıyorum' İstanbul'da Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'ndeki yaşam vadisinin çıkışında kanalizasyon suyunun denize döküldüğü iddia edildi
5.03.2024 Haberler
Beylikdüzü sahili kahverengiye döndü! 'Kokudan arabadan çıkamıyorum'
Beylikdüzü sahili kahverengiye döndü! 'Kokudan arabadan çıkamıyorum' İstanbul'da Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'ndeki yaşam vadisinin çıkışında kanalizasyon suyunun denize döküldüğü iddia edildi
5.03.2024 Gündem
Her yerde aranıyor! Barışma teklifini reddeden eski kız arkadaşının evini yaktı
Her yerde aranıyor! Barışma teklifini reddeden eski kız arkadaşının evini yaktı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde B.U., barışma teklifini reddeden eski kız arkadaşının evinin etrafına benzin dökerek ateşe verdi. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
23.02.2024 Gündem
Acı olay! 13 yaşındaki Yasin kamyonet kasası ile duvar arasında sıkışıp hayatını kaybetti
Acı olay! 13 yaşındaki Yasin kamyonet kasası ile duvar arasında sıkışıp hayatını kaybetti Zonguldak'ta kamyonetin açılan kasa kapağı ile duvar arasında sıkışan Yasin Dombay (13), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kamyonet sürücüsü Gültekin T. (20) gözaltına alınırken, Yasin'in, ailesinin geçimine katkı sağlamak için odun taşıdığı öğrenildi.
23.02.2024 Gündem
24 Şubat Başak burcundaki dolunaya dikkat! İşte burçlara etkisi
24 Şubat Başak burcundaki dolunaya dikkat! İşte burçlara etkisi 24 Şubat yani yarın Türkiye saati ile 15.30’da 5 derece Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay Satürn ve Merkür etkili olacak. Peki hangi burcu nasıl etkileyecek? Kimlere iyi gelecek? Kimler şifalanacak? Tüm merak edilen soruları milliyet.com.tr için Astrolog Duygu Sevinç Sevin cevapladı. İşte Başak dolunayının etkileri…
23.02.2024 PembeNar
Mevduat faizleri daha fazla yükselir mi: İşte detaylar!
Mevduat faizleri daha fazla yükselir mi: İşte detaylar! Merkez Bankası yılın ikinci faiz kararını dün açıkladı. Banka faizi beklentiler dahilinde sabit tuttu, peki bu süreçte piyasalar nasıl etkilendi? Borsa, altın ve mevduatta yön ne olur?
23.02.2024 Ekonomi
Aman dikkat! Trafikte herkesin başına gelebilir: Hatalı tutanaklar geçersiz sayılıyor
Aman dikkat! Trafikte herkesin başına gelebilir: Hatalı tutanaklar geçersiz sayılıyor Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren trafik sigortalarında fiyat artışları ocak ayı itibarıyla başladı. Fiyat belirlemede mayıs ayından itibaren ise yeni bir düzenlemeye gidildi. Peki şu anda en düşük ve en yüksek tutarlar ne kadar oldu? Konuyla ilgili uzman isim dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
23.02.2024 Ekonomi
İstanbul’da su bulandı! Semte göre etiket
İstanbul’da su bulandı! Semte göre etiket İstanbul’da aynı markanın damacana su fiyatları semte göre değişiyor. Şube çalışanları bu farkı kira ve akaryakıt giderlerine bağlıyor. Bayii yetkilileri ise dağıtım, işçilik, kira ve işletme giderleriyle maliyetin her geçen gün arttığından dert yanıyor...
23.02.2024 Gündem
Uday Hüseyin'in 'Star Wars' ordusu! 'Falakaya yatırdı, lağım çukuruna attı'
Uday Hüseyin'in 'Star Wars' ordusu! 'Falakaya yatırdı, lağım çukuruna attı' Uday Hüseyin sadece Saddam'ın büyük oğlu değil, aynı zamanda onun iktidarının en ilginç ve acımasız yüzlerindendi. Lüks otomobiller, altın kaplama silahlarla hayatı uçlarda yaşadı. Ölümü de en az yaşamı kadar ses getiren Uday Hüseyin'in yönettiği askeri birliğin üniformalarındaki detayı ise 'pes' dedirtecek türdendi.
23.02.2024 Dünya
Pilotun oğlu uçakta kokpite girdi! Ölüm getiren saniyelik ihmal
Pilotun oğlu uçakta kokpite girdi! Ölüm getiren saniyelik ihmal Henüz 3 aydır hizmet veren uçakta yolcuların da mürettebatın da keyfi yerindeydi, ta ki kokpitteki iki pilot kendi aralarında sohbete dalana kadar. 75 kişiye mezar olan uçağı felakete sürükleyen sebep ise ne hava koşulları ne de teknik arıza oldu. Her şeyin sorumlusu yardımcı pilotun 16 yaşındaki oğluydu.
23.02.2024 Yaşam
Emre Belözoğlu: “Zemin bir öncekiyle aynı”
Emre Belözoğlu: “Zemin bir öncekiyle aynı” MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, “Ben geçmişle bir fark görmüyorum. Zemin bir öncekiyle aynı. İyileştirmek için emeği geçenlere teşekkür ederim ama zemin hala kötü” dedi.
18.02.2024 Futbol
Emre Belözoğlu'ndan Kazımcan Karataş cevabı!
Emre Belözoğlu'ndan Kazımcan Karataş cevabı! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'a 3-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
18.02.2024 Ankaragücü
Türkiye bu kirliliğe artık maruz kalmasın
Türkiye bu kirliliğe artık maruz kalmasın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, gündemi değerlendirdi.
29.11.2023 Gündem
Başkentteki dükkanın unlu mamuller bölümünde lağım faresi görüntülendi
Başkentteki dükkanın unlu mamuller bölümünde lağım faresi görüntülendi Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan bir dükkanın unlu mamuller bölümünde lağım faresi görüntülendi.
19.11.2023 Haberler
BM Genel Sekreteri Guterres: Kimse güvende değil
BM Genel Sekreteri Guterres: Kimse güvende değil İsrail Savunma Kuvvetleri, kara operasyonları ve devam eden bombardımanlar ile sivilleri, hastaneleri, mülteci kamplarını, camileri, kiliseleri ve barınaklar da dahil olmak üzere BM tesislerini vuruyor. Kimse güvende değil." dedi.
6.11.2023 Dünya
İsrail nasıl savaş suçlusu ilan edilir? 'Kara lekeyi üzerine alacak'
İsrail nasıl savaş suçlusu ilan edilir? 'Kara lekeyi üzerine alacak' İsrail'in Filistin'de sivillere yönelik saldırıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in savaş suçu işlediğini söyledi ve ekledi: 'Seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz.' Peki hangi suçlar savaş suçu sayılıyor? Savaş suçu ilan edilmesi ne anlama geliyor? İsrail nasıl savaş suçlusu ilan edilir? Doç. Dr. Emete Gözügüzelli merak edilen soruları milliyet.com.tr için yanıtladı.
31.10.2023 Dünya
At kemikleri, ölü hayvanlar ve lağım suyu arasında tehlikeli av!
At kemikleri, ölü hayvanlar ve lağım suyu arasında tehlikeli av! Adana’da at kemikleri ve ölü hayvanların bulunduğu derede çocukların kurbağa avlanması görenleri şaşırttı.
24.10.2023 Gündem
At kemikleri, ölü hayvanlar ve lağım suyu arasında tehlikeli av!
At kemikleri, ölü hayvanlar ve lağım suyu arasında tehlikeli av! Adana’da at kemikleri ve ölü hayvanların bulunduğu derede çocukların kurbağa avlanması görenleri şaşırttı.
24.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lağım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.