Maç Takvimi

Maç Takvimi

Son dakika maç takvimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maç takvimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maç takvimi haber sayfamızda...

Maç Takvimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 541 maç takvimi haberi bulunmuştur.
TFF'den açıklama: Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez
TFF'den açıklama: Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez TFF resmi sitesinden seçim tarihi ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada 'Kulüplerin sponsorlarına tehdit mesajları gönderen, toplumsal huzura zarar verecek kavgacı bir tavır takınan bu azınlığın, çoğunluk üzerinde tahakküm kurma çabalarına asla izin verilmeyecektir" denildi.
1.05.2024 Futbol
Fenerbahçe Beko'dan Monaco maçı öncesi sakatlık açıklaması!
Fenerbahçe Beko'dan Monaco maçı öncesi sakatlık açıklaması! Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu üçüncü maçında Monaco’yu konuk edecek olan Fenerbahçe, sakatlığı bulunan oyuncuları hakkında açıklama yayınladı.
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off ilk maçında deplasmanda Monaco'ya konuk oldu. Normal süresi 81-81 eşitlikle biten mücadelenin uzatma bölümünde rakibini 95-91 yenen sarı-lacivertliler avantajı ele geçirdi ancak yıldız basketbolcusunun sakatlığıyla sarsıldı. İşte detaylar...
Yenilginin ardından Ergin Ataman'dan emsali görülmemiş iddia: Panathinaikos'ta olmayacağım!
Yenilginin ardından Ergin Ataman'dan emsali görülmemiş iddia: Panathinaikos'ta olmayacağım! Maccabi Tel Aviv karşısında şok bir mağlubiyet alan Panathinaikos'ta Başantrenör Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçından sonra büyük iddiada bulundu.
ZTK MAÇ TAKVİMİ ⚽ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2024 ZTK final maçı tarihi ve yarı final eşleşmeleri...
ZTK MAÇ TAKVİMİ ⚽ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2024 ZTK final maçı tarihi ve yarı final eşleşmeleri... Ziraat Türkiye Kupası yarı final takvimi belli oldu. Dört takımın mücadele edeceği yarı finaller, iki maç usulüne göre gerçekleştirilecek. Yarı finalin akabinde iki takım final müsabakasında top koşturacak. ZTK yarı final maçları ne zaman?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti Sultanlar Ligi'nin final serisinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.
15.04.2024 Voleybol
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada sakat futbolcularının takıma katılmasını bekleyecek. 5 günlük Antalya kampıyla da ligin final dönemine takımın daha iyi motive olmalarını sağlayacak. Ayrıca sarı-kırmızılılar bu süreçte iç transferde de hamleler yapacak.
19.03.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray scout ekibinden Derrick Köhn'e Sacha Boey yakıştırması
ÖZEL | Galatasaray scout ekibinden Derrick Köhn'e Sacha Boey yakıştırması “Boey’un sol bek versiyonu” olarak transfer edilen Derrick Köhn’nün Cim-Bom’da oynamayı büyük bir şans olarak gördüğü ve bu nedenle de çok çabuk motive olduğu belirtildi.
11.03.2024 Galatasaray
Adana Demirspor'da Yusuf Sarı'dan Samet Aybaba cevabı! EURO 2024 hedefini açıkladı
Adana Demirspor'da Yusuf Sarı'dan Samet Aybaba cevabı! EURO 2024 hedefini açıkladı Adana Demirspor'un yıldızı Yusuf Sarı, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın kendisine dair açıklamalarına cevap verdi. Yusuf Sarı, EURO 2024'te A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer almak istediğini belirtti.
2.03.2024 Adana Demirspor
EURO 2024 NE ZAMAN başlıyor? UEFA Avrupa Şampiyonası grupları ve maç takvimi
EURO 2024 NE ZAMAN başlıyor? UEFA Avrupa Şampiyonası grupları ve maç takvimi UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası gruplar ve maç takvimi belli oldu. A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2024'ten hemen önce Türkiye, İtalya ile hazırlık maçına çıkıyor. Almanya ev sahipliğinde gerçekleşecek EURO 2024 Milli maç ne zaman?
29.02.2024 Bilgi Rehberi
A Milli Kadın Futbol Takımı, Romanya'yı tek golle geçti!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Romanya'yı tek golle geçti! A Milli Kadın Futbol Takımı, özel maçta karşı karşıya geldiği Romanya'yı 1-0 mağlup etti.
28.02.2024 Futbol
2024 ZTK MAÇ TAKVİMİ: ZTK ÇEYREK FİNAL MAÇLARI ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final maçları tek mi, çift mi?
2024 ZTK MAÇ TAKVİMİ: ZTK ÇEYREK FİNAL MAÇLARI ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final maçları tek mi, çift mi? Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmaları gerçekleşti ve kura çekimi ardından çeyrek final ile yarı final eşleşmeleri de yapıldı. Taraftarlar ise ZTK çeyrek final ve yarı final maçlarının tek mi, çift mi olduğunu sorguluyor. Ziraat Türkiye Kupası maçları ne zaman?
16.02.2024 Futbol
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü G.Saray; Avrupa, lig ve kupa mücadelelerinde müthiş bir fikstürle karşı karşıya kaldı. Buruk, bu virajları en az kayıpla dönebilmek için her futbolcudan faydalanmayı düşünüyor.
13.02.2024 Galatasaray
UEFA Uluslar Ligi'nde kura çekimi yarın! A Milli Takım'ın rakipleri belli olacak
UEFA Uluslar Ligi'nde kura çekimi yarın! A Milli Takım'ın rakipleri belli olacak B Ligi'nde mücadele edecek A Milli Futbol Takımımız'ın rakipleri belli olacak. 2024/2025 UEFA Uluslar Ligi kuraları, yarın saat 20.00'de Fransa'nın başkenti Paris'teki Maison de la Mutualite Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
7.02.2024 Milli Takım
2026 DÜNYA KUPASI NE ZAMAN ⚽ nerede oynanacak? Dünya Kupası takımları ve maçların oynanacağı stadyumlar
2026 DÜNYA KUPASI NE ZAMAN ⚽ nerede oynanacak? Dünya Kupası takımları ve maçların oynanacağı stadyumlar Dünya Kupası karşılaşmaları için stadyumlar ve takvim FIFA tarafından duyuruldu. 2026 yılında Amerika Birleşik Devletleri, Meksika ve Kanada ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda 8 grupta 32 takım yerine 12 grupta 48 takım yarışacak. Peki, Dünya Kupası ne zaman başlıyor? 2026 Dünya Kupası maç takvimi...
7.02.2024 Futbol
ZTK MAÇLARI 2024: ⚽ Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçları hangi kanalda, saat kaçta? ZTK maç programı
ZTK MAÇLARI 2024: ⚽ Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçları hangi kanalda, saat kaçta? ZTK maç programı Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta mücadeleleri ile devam ediyor. Maçların hakemleri de TFF tarafından paylaşılmıştı. 16 - 18 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek ZTK 5. tur maçları hangi kanalda, saat kaçta olacak? İşte, Ziraat Türkiye Kupası maç takvimi...
18.01.2024 Bilgi Rehberi
Alperen Şengün'den EuroLeague sorusuna kesin yanıt! Hedefini açıkladı
Alperen Şengün'den EuroLeague sorusuna kesin yanıt! Hedefini açıkladı Bu sezon NBA ekiplerinden Houston Rockets'ta gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan Milli yıldız Alperen Şengün, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 NBA
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart!
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart! Dünyanın en önemli bireysel sporu olan tenis 100 yılı aşkın süredir aynı kurallar ve format ile oynanıyor. Dolayısıyla bir süredir değişim gerekir mi sorusunun cevabını arıyor. Ancak genel tabloya baktığımızda bazı şeylerin artık farklılaşması gerektiğini görüyoruz.
17.12.2023 Tenis
ŞAMPİYONLAR LİGİ GÜNÜN MAÇ TAKVİMİ ⚽ Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam hangi maçlar var? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak?
ŞAMPİYONLAR LİGİ GÜNÜN MAÇ TAKVİMİ ⚽ Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam hangi maçlar var? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçları bugün oynanacak 8 maçla devam edecek. Temsilcimiz Galatasaray'ın yer aldığı grupta Galatasaray sahasında Manchester United'ı konuk ederken lider Bayern Münih sahasında Kopenhag'ı konuk edecek. İşte Şampiyonlar Ligi A, B, C, D grubu maçları ve maçların başlayacağı saatler...
29.11.2023 Bilgi Rehberi
EURO 2024 ne zaman, hangi tarihte? UEFA Avrupa Şampiyonası grup maç tarihleri ile EURO 2024'e katılan ülkeler...
EURO 2024 ne zaman, hangi tarihte? UEFA Avrupa Şampiyonası grup maç tarihleri ile EURO 2024'e katılan ülkeler... UEFA Avrupa Şampiyonası elemeleri ardından gözler grup maçlarına çevrildi. Kura çekimi ardından takımlar mücadeleye devam edecek. Bu sene Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek EURO 2024'e hangi ülkeler katıldı? İşte, maç takvimi...
22.11.2023 Bilgi Rehberi
Edin Dzeko: Dünyada hiçbir takım her maçını kazanamaz
Edin Dzeko: Dünyada hiçbir takım her maçını kazanamaz Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı ve kısa süre içerisinde gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarların sevgisini kazanan Edin Dzeko, kulüp televizyonunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
19.11.2023 Fenerbahçe
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ H GRUBU PUAN DURUMU 📌 Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi H grubu'nda kaçıncı sırada, puanu kaç? FB maç takvimi
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ H GRUBU PUAN DURUMU 📌 Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi H grubu'nda kaçıncı sırada, puanu kaç? FB maç takvimi UEFA Konferans Ligi H grubunda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe grupta çıktığı ilk üç maçı kazanmasını bildi. İlk maçında Norsjaelland'ı 3-1 mağlup eden temsilcimiz, ikinci maçında Spartak Trnava deplasmanında 2-1'lik skorla galip ayrılırken son maçında ise Ludogorets'i sahasında 3-1 mağlup etti. Dün akşam deplasmanda Ludogorets karşısında şok bir mağlubiyet alan Fenerbahçe taraftarı şaşkına çevirdi. Peki Fenerbahçe kaçıncı sırada, puanı kaç?
10.11.2023 Bilgi Rehberi
Beşiktaş elendi mi, kaçıncı sırada? Avrupa Konferans Ligi Beşiktaş maç takvimi
Beşiktaş elendi mi, kaçıncı sırada? Avrupa Konferans Ligi Beşiktaş maç takvimi Beşiktaş, Avrupa Konferans Ligi'nde 4. maçına Bodo Glimt ile çıktı. Siyah beyazlı takım, Konferans Ligi'nde henüz bir galibiyet alabilmiş değil. 1 puanla D Grubunun sonuncusu olan Beşiktaş Avrupa'da elendi mi?
9.11.2023 Skorer
GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN TABLOSU 🟡🔴 Galatasaray kaçıncı sırada, puanı kaç? GS maç takvimi
GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN TABLOSU 🟡🔴 Galatasaray kaçıncı sırada, puanı kaç? GS maç takvimi Şampiyonlar Ligi A grubunda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile mücadele eden temsilcimiz Galatasaray 4. hafta maçında Bayern Münih'e deplasmanda konuk oldu ve karşılaşma 2-1 Bayern Münih üstünlüğü ile son buldu. Peki Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kaçıncı sırada, puanı kaç?
9.11.2023 Bilgi Rehberi
KONFERANS LİGİ FENERBAHÇE PUAN DURUMU; Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi H grubu'nda kaçıncı sırada, puanı kaç oldu? FB maç takvimi...
KONFERANS LİGİ FENERBAHÇE PUAN DURUMU; Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi H grubu'nda kaçıncı sırada, puanı kaç oldu? FB maç takvimi... UEFA Konferans Ligi H grubu'nda Nordsjaelland, Ludogorets, Spartak Trnava ile mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe grupta üçüncü maçına Ludogorets karşısında çıktı. Sahadan 3-1'lik skorla galip ayrılan temsilcimiz 3'te 3 yaparak liderliğini sürdürdü. Peki Fenerbahçe grupta kaçıncı sırada, puanı kaç? İşte UEFA Konferans Ligi H grubu puan durumu...
27.10.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Maç Takvimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.