Maçı

Maçı

Son dakika maçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maçı haber sayfamızda...

Maçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 137.378 maçı haberi bulunmuştur.
Kritik maçta Galatasaray'ın konuğu Sivasspor
Kritik maçta Galatasaray'ın konuğu Sivasspor Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Galatasaray, Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Heyecan dolu müsabaka 19.00'da başladı. Dev mücadelenin tüm detayları SKORER'de!
5.05.2024 Galatasaray
CANLI ANLATIM | Gaziantep FK - Hatayspor
CANLI ANLATIM | Gaziantep FK - Hatayspor Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Hatayspor'u konuk ediyor. Karşılaşma 19.00'da başladı.
5.05.2024 Gaziantep FK
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden Süper Lig'de 35. haftada yarın Konyaspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı.
5.05.2024 Fenerbahçe
Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray!
Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray! Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında evinde ALG Spor'u 2-0 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
5.05.2024 Diğer
Yılmaz Vural yönetimindeki Menemen FK Play-Off'ta! Hedef 1. Lig
Yılmaz Vural yönetimindeki Menemen FK Play-Off'ta! Hedef 1. Lig Yılmaz Vural yönetimindeki Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonu 5. sırada tamamlayarak Play-Off'ta 4. sıradaki 24 Erzincanspor’la eşleşti.
5.05.2024 2.Lig
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
5.05.2024 Diğer
Lionel Messi, MLS'i salladı! 1 gol 5 asist
Lionel Messi, MLS'i salladı! 1 gol 5 asist MLS 11. hafta maçında Inter Miami, sahasında New York Red Bulls'u 6-2 mağlup etti. Arjantinli yıldız Lionel Messi maçta 1 gol, 5 asist yaptı.
5.05.2024 Dünyadan Futbol
Halı sahalardan kebapçılığa! Şansal Büyüka yazdı, 'Tavşan Mustafa' efsanesi doğdu
Halı sahalardan kebapçılığa! Şansal Büyüka yazdı, 'Tavşan Mustafa' efsanesi doğdu Daha 17 yaşındayken Fenerbahçe tarafından keşfedilen ve ailesinden alınan izinle kulübe girerek efsaneler arasına adını yazdıran nam-ı diğer 'Tavşan Mustafa', 5 sezon giydiği sarı-lacivert formanın ardından kendine bambaşka bir yaşam kurdu. "Şansal Büyüka yazınca her şey değişti" diyen Mustafa Arabacıbaşı unutulmayanları anlattı.
5.05.2024 Yaşam
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi'
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi' Imoco Volley Conegliano'nun yıldızı Joanna Wolosz, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslarını değerlendirdi.
5.05.2024 Voleybol
Beşiktaş'ta öncelik Türkiye Kupası'na çevrildi!
Beşiktaş'ta öncelik Türkiye Kupası'na çevrildi! Beşiktaş’ta tüm öncelik, Ankaragücü ile oynanacak Türkiye Kupası maçına çevrildi. Yönetim, 23 Mayıs’taki final için adeta seferberlik ilan ederken, futbolcular da 7 Mayıs’taki rövanşta kötü bir sonuçla karşılaşmak istemiyor.
5.05.2024 Beşiktaş
Okan Buruk ve Galatasaray rekor peşinde!
Okan Buruk ve Galatasaray rekor peşinde! Galatasaray, bugünkü Sivas maçından galibiyetle ayrılırsa, ilk yarıda puan verdiği rakibinden rövanşı alacak. Cim-Bom ayrıca karşılaşmadan en az bir puanla ayrılırsa, bir sezonda en fazla puan toplama rekorunu kıracak.
5.05.2024 Galatasaray
Alessia Sorro'dan Fenerbahçe Opet itirafı! 'Koltuk değnekleriyle yürüyordum'
Alessia Sorro'dan Fenerbahçe Opet itirafı! 'Koltuk değnekleriyle yürüyordum' Allianz Vero Volley Milano forması giyen Alessia Sorro suskunluğunu bozdu. İtalyan voleybolcunun, Fenerbahçe Opet eşleşmesine dair itirafı dikkat çekti.
4.05.2024 Voleybol
Ali Çamlı: Kayserispor sevdalıları hiç endişe etmesin!
Ali Çamlı: Kayserispor sevdalıları hiç endişe etmesin! Süper Lig'in 35'inci haftasında Fatih Karagümrük ile puanları paylaşan Kayserispor'da başkan Ali Çamlı basın mensuplarına konuştu.
4.05.2024 Kayserispor
Abdullah Avcı: Bu bir ölüm kalım maçı değildir!
Abdullah Avcı: Bu bir ölüm kalım maçı değildir! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Samsunspor maçını değerlendirdi.
4.05.2024 Trabzonspor
Tolunay Kafkas: Var gücümüzle çabalayacağız!
Tolunay Kafkas: Var gücümüzle çabalayacağız! Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kayserispor maçından sonra konuştu.
4.05.2024 Karagümrükspor
Kerem Yavaş: Sahada pek varlık gösteremedik!
Kerem Yavaş: Sahada pek varlık gösteremedik! Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Göztepe maçından sonra konuştu.
4.05.2024 1.Lig
Marius Mouandilmadji: Önemli olan takımın iyi olması!
Marius Mouandilmadji: Önemli olan takımın iyi olması! Samsunspor'un yıldızı Marius Mouandilmadji, Trabzonspor maçını değerlendirdi.
4.05.2024 Samsunspor
Umut Güneş: Erken goller yedik ve maçı çeviremedik!
Umut Güneş: Erken goller yedik ve maçı çeviremedik! Trabzonsporlu futbolcu Umut Güneş, Samsunspor maçından sonra konuştu.
4.05.2024 Trabzonspor
Enis Bardhi: Trabzonspor gibi oynamalıyız!
Enis Bardhi: Trabzonspor gibi oynamalıyız! Trabzonsporlu Enis Bardhi, Samsunspor maçından sonra konuştu.
4.05.2024 Trabzonspor
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Samsunspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.
4.05.2024 Samsunspor
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları tamamlandı!
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları tamamlandı! Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor'u konuk edecek Galatasaray'da hazırlıklar sona erdi.
4.05.2024 Galatasaray
Arda Güler oynadı, Real Madrid kazandı!
Arda Güler oynadı, Real Madrid kazandı! La Liga'nın 34'üncü haftasında Real Madrid, Cadiz'i 3-0 mağlup etti. Eflatun-beyazlılarda Arda Güler, 65 dakika sahada kaldı.
4.05.2024 İspanya La Liga
Arda Güler'i hiç kimse tutamadı! Carlo Ancelotti söz vermişti, hayran bıraktı
Arda Güler'i hiç kimse tutamadı! Carlo Ancelotti söz vermişti, hayran bıraktı La Liga'nın 34'üncü haftasında Real Madrid ile Cadiz karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Arda Güler'in performansı Real Madrid taraftarlarını hayran bıraktı.
4.05.2024 İspanya La Liga
Begüm Üresin: Disiplinden hiç kopmadık!
Begüm Üresin: Disiplinden hiç kopmadık! U16 Kız Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Begüm Üresin, Belarus maçından sonra konuştu.
4.05.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Maçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.