Madeni Para

Madeni Para

Son dakika madeni para haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan madeni para gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan madeni para haber sayfamızda...

Madeni Para

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 976 madeni para haberi bulunmuştur.
Nefes borusuna madeni para kaçan öğrenciyi, öğretmen 'Heimlich' manevrasıyla kurtardı
Nefes borusuna madeni para kaçan öğrenciyi, öğretmen 'Heimlich' manevrasıyla kurtardı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde derste nefes borusuna madeni para kaçan ilkokul öğrencisi Atiye Ö.(10), öğretmen Ferhat Erol’un yaptığı Heimlich manevrasıyla kurtarıldı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
28.02.2024 Haberler
Öğretmenin 'Heimlich manevrası' hayat kurtardı: Herkes ilk yardım eğitimi almalı
Öğretmenin 'Heimlich manevrası' hayat kurtardı: Herkes ilk yardım eğitimi almalı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde derste nefes borusuna madeni para kaçan ilkokul öğrencisi Atiye Özgün’ü (10), Heimlich manevrasıyla kurtaran öğretmen Ferhat Erol (35), herkesin ilk yardım eğitimi alması gerektiğini söyledi. Atiye Özgün ise hayatını kurtaran öğretmenine teşekkür etti.
28.02.2024 Gündem
ABD'de hayvanat bahçesindeki bir timsahın midesinden 70 adet madeni para çıkarıldı
ABD'de hayvanat bahçesindeki bir timsahın midesinden 70 adet madeni para çıkarıldı ABD'nin Nebraska eyaletindeki hayvanat bahçesinde yaşayan bir timsahın midesinde 70 adet madeni para bulundu. Timsah bunun üzerine ameliyata alındı.
20.02.2024 Dünya
Tarihi paraları yurt dışına kaçırmaya çalışan şüpheli yakalandı
Tarihi paraları yurt dışına kaçırmaya çalışan şüpheli yakalandı İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, yurt dışına kaçırılmaya çalışılan kültür varlığı niteliğinde toplam 861 madeni para ele geçirildi.
10.02.2024 Gündem
Minik Ahmet bozuk para yuttu yemek borusuna takıldı
Minik Ahmet bozuk para yuttu yemek borusuna takıldı Bursa İnegöl'de 7 yaşındaki minik Ahmet evde bulduğu 50 kuruşluk madeni parayı yuttu ve para yemek borusuna takıldı. Çocuk, hemen hastanede tedavi altına alındı.
1.02.2024 Gündem
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü?
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü? Şafak vakti olmadan önce annesini ve eşini ve sonrasında tanımadığı birçok kişiyi daha öldürdü, tüm dünya yaşanılan bu katliam karşısında şaşkındı. Peki genç adam aslında gayet başarılı ve sağlıklı bir insanken nasıl bir anda seri katile dönüştü? Onu cani yapan şey aslında beynindeki tümör müydü? İşte gerçek.
15.01.2024 Yaşam
Sudan Hakkında Bilgiler; Sudan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sudan Hakkında Bilgiler; Sudan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sudan, Afrika kıtasının kuzeydoğusunda yer alır. 1.886.000 kilometre kare yüz ölçümüne sahip olan ülke, Afrika'nın en büyük 3. ülkesidir. Ülke, 2011 yılında ''Güney Sudan'' ve ''Kuzey Sudan'' olarak ikiye bölündü. Sudan'ın nüfusu ne kadar, başkenti neresi? Sizler için derledik.
3.01.2024 Dünya
Moğolistan Hakkında Bilgiler; Moğolistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Moğolistan Hakkında Bilgiler; Moğolistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Moğolistan, Asya kıtasında yer almaktadır. 1.564.000 kilometrekare yüz ölçümüne sahip ülkenin hem Doğu hem de Orta Asya'da toprakları bulunuyor. Ülke, 1206 yılında Cengiz Han tarafından kuruldu. Yarı başkanlık sistemi ile yönetilen ülke Mongolia adıyla da bilinmektedir. Moğolistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Tayland Hakkında Bilgiler; Tayland Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tayland Hakkında Bilgiler; Tayland Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tayland, Asya kıtasında ve Hindiçin yarımadasında yer alır. Resmi adı Tayland Krallığı olan ülkenin Güney Çin Denizine ve Bengal Körfezine kıyısı vardır. 200'den fazla adaya sahip olan ülke Asya'nın en fazla turist çeken ülkelerinin başında geliyor. Tayland'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
2.01.2024 Dünya
Nepal Hakkında Bilgiler; Nepal Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Nepal Hakkında Bilgiler; Nepal Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı 8.848.13 uzunluğunda olan ve dünyanın en yüksek tepesi olan Everest tepesi ile ünlü olan Nepal, Asya Kıtasında yer alan bir ülkedir. Avrasya ile Hindistan kara parçalarının birleştiği noktada yer alan Nepal, gelişmekte olan ülkeler arasında 145. Sıradadır. Avrasya ve Hindistan’ı birbirine bağlayan Nepal nerededir? Hangi kıtadadır gibi bilgileri sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
Kırgızistan Hakkında Bilgiler; Kırgızistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kırgızistan Hakkında Bilgiler; Kırgızistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Asya kıtasında yer alan Kırgızistan Cumhuriyeti, 7 bağımsız Türk devletinden biridir. Ülke, 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etti. Kırgızistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
Tacikistan Hakkında Bilgiler; Tacikistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tacikistan Hakkında Bilgiler; Tacikistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tacikistan, Orta Asya'da yer alan bağımsız Türk devletlerinden biridir. 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etti. 1992 yılında Birleşmiş Milletlere üye oldu. Türkiye, Tacikistan'ı resmi olarak tanıyan ilk ülkedir. Tacikistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Ülke hakkında bilgileri sizler için derledik.
2.01.2024 Dünya
Darphane'de 5 liralık hatıra paraların basım aşaması görüntülendi
Darphane'de 5 liralık hatıra paraların basım aşaması görüntülendi Beşiktaş'ta Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nde günde ortalama 3 milyon adet madeni para basılıyor. Son günlerde tartışılan Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için basılan ve dolaşıma giren 5 liralık hatıra paraların basın aşaması da görüntülendi.
20.12.2023 Haberler
Darphane'de 5 liralık hatıra paraların basım aşaması görüntülendi
Darphane'de 5 liralık hatıra paraların basım aşaması görüntülendi Beşiktaş'ta Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nde günde ortalama 3 milyon adet madeni para basılıyor. Son günlerde tartışılan Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için basılan ve dolaşıma giren 5 liralık hatıra paraların basın aşaması da görüntülendi.
20.12.2023 Ekonomi
Sahtekârın eli, tamahkârın cebi
Sahtekârın eli, tamahkârın cebi Dolandırıcılık binlerce yıldır süregiden bir suç unsuru. Değişen sadece teknoloji ile yöntemlerin artıp daha karmaşık yollar ve teknikler kazanması.
3.12.2023 Gündem
Arnavutköy’de bozuk para sıkıntısı yaşayan esnaftan ilginç çözüm
Arnavutköy’de bozuk para sıkıntısı yaşayan esnaftan ilginç çözüm Arnavutköy’de madeni para sıkıntısı yaşayan fırın işletmecisi bu problemini gidermek için ilginç bir çözüm üretti. İşyerinin camlarına 100 tane madeni para getirene 1 ekmek bedava yazıları asan esnaf ilginç yöntemi sayesinde bozuk para sıkıntısından kurtuldu.
9.11.2023 Yaşam
Erdoğan’dan Cumhuriyetin 100. yıl dönümü mesajı: Heyecanlıyız ve gururluyuz
Erdoğan’dan Cumhuriyetin 100. yıl dönümü mesajı: Heyecanlıyız ve gururluyuz Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz... ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefiyle Cumhuriyetin ikinci asrını dünyada milletimizin asrı yapmak için canla-başla çalışıyoruz” dedi.
30.10.2023 Gündem
Cumhuriyetin 100. yılına özel hatıra parası! Bakan Şimşek'ten açıklama
Cumhuriyetin 100. yılına özel hatıra parası! Bakan Şimşek'ten açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında bastırdığı "5 Türk lirası" hatıra parası bugün tedavüle giriyor. Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli bir açıklama yaptı.
29.10.2023 Ekonomi
Öğrencilerin kanlı oyunu! Okullarda giderek yayılıyor
Öğrencilerin kanlı oyunu! Okullarda giderek yayılıyor ‘Kanlı Para’ adlı oyun okullarda giderek yayılıyor. Şiddet içeren oyun yasaklansa da öğrenciler gizlice ellerinden kan akana kadar oynuyor. Uzmanlar oyunun bulaşıcı hastalıklara ve kalıcı hasarlara yol açabileceği uyarısında bulunuyor...
24.10.2023 Gündem
100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor
100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor Elazığ’da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.
20.10.2023 Haberler
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Mantık Soruları: Beyin Yakan Mantık ve Zeka Soruları
Mantık Soruları: Beyin Yakan Mantık ve Zeka Soruları Mantık soruları insanı ters köşe yapabiliyor. Mantık soruları ile zihninizin gelişmesine yardımcı olabilir, arkadaşlarınızla veya ailenizle eğlenceli vakit geçirmek için soruları sorabilirsiniz. Bazı mantık soruları oldukça zor olurken bazıları ise kolay gibi gözükse de düşündürücü türden oluyor. Sizin için hazırladığımız içerikte yakınlarınıza yöneltebileceğiniz sorular bulunuyor. Beyin yakan mantık ve zeka sorularına içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
'Eşime tecavüz etti' deyip kuzenini öldürmüştü! Cinayetin sebebi 'define' çıktı
'Eşime tecavüz etti' deyip kuzenini öldürmüştü! Cinayetin sebebi 'define' çıktı Eyüpsultan'da eşine 5 yıl önce cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdüğü kuzeni Abdullah Koşar'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aslan İlhan'ın cinayeti define yüzünden işlediği ortaya çıktı.
26.08.2023 Gündem
British Museum'daki hırsızlık olayları hakkında neler biliniyor?
British Museum'daki hırsızlık olayları hakkında neler biliniyor? İngiltere’nin en büyük turistik merkezlerinden dünyaca ünlü British Museum, bir süredir değerli bazı parçaların çalındığı haberleri ile gündemde.
23.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Madeni Para ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.