Mal

Mal

Son dakika Mal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mal haber sayfamızda...

Mal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47.080 mal haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e sert tepki
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e sert tepki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi gündemi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yineledi.
3.05.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yineledi.
3.05.2024 Ekonomi
Son dakika: Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı
Son dakika: Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Nisan ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bakan Bolat, "Nisan ayında ihracatımız 19 milyar 271 milyon dolara yükseldi. Bu yüzde 0.13’lük artışa tekabül ediyor" dedi.
3.05.2024 Ekonomi
İngiltere'de protestocular ile polisler karşı karşıya! Göçmenlerin nakli ortalığı karıştı
İngiltere'de protestocular ile polisler karşı karşıya! Göçmenlerin nakli ortalığı karıştı İngiltere’de bir otelde kalan yasadışı göçmenlerin Bibby Stockholm mavnasına nakledilmesi protesto edilirken, polis 45 kişiyi gözaltına aldı.
2.05.2024 Dünya
Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Bayram Saral'dan TFF seçimi açıklaması!
Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Bayram Saral'dan TFF seçimi açıklaması! İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, TFF'nin seçim kararına dair bir açıklama yaptı.
2.05.2024 İstanbulspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı adına tam bir skandal!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı adına tam bir skandal! Katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Aşırı sağcı akımların kimi Avrupa ülkelerinde bizzat devlet tarafından himaye edilmesi, Batı demokrasileri adına tam bir faciadır, utançtır, skandaldır.' dedi.
2.05.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı! Bakanlık harekete geçti: Fiyat artışının nedeni belli oldu
5 ayda yüzde 200 zamlandı! Bakanlık harekete geçti: Fiyat artışının nedeni belli oldu Ticaret Bakanlığı tavuk etindeki fahiş fiyat artışına karşı harekete geçti. Fiyatlarda 5 ayda yüzde 200’e varan artışlar kamuoyunun dikkatini çekmişti. Konuyla ilgili milliyet.com.tr’ye açıklama yapan uzman isim fiyatların semtten semte değiştiğini bildirdi. Peki yeni adım fiyatları düşürür mü? İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Bakanlık düğmeye bastı: Bayideki otonun fiyatı artmayacak
Bakanlık düğmeye bastı: Bayideki otonun fiyatı artmayacak Otomotiv piyasasında stokçuluk ve fahiş fiyata yeni düzenlemeyle sert tedbirler getirilecek. Bayiye araç tahsisinden sonra zam yasaklanacak. Ön ödemeye de yüzde 10 sınırı gelecek.
2.05.2024 Ekonomi
İstanbulspor Kulübü'nden TFF'nin açıklamasına cevap!
İstanbulspor Kulübü'nden TFF'nin açıklamasına cevap! İstanbulspor Kulübü, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamalarına cevap verdi.
1.05.2024 İstanbulspor
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'de son günlerde endişe duyduğu illeri sıraladı.
1.05.2024 Haberler
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'de son günlerde endişe duyduğu illeri sıraladı.
1.05.2024 Gündem
Otel yerine 'ev' tercihi kayıt dışına neden oluyor
Otel yerine 'ev' tercihi kayıt dışına neden oluyor Son yıllarda Trabzon'a yoğun olarak gelen Arap turistlerin oteller yerine konaklamak için 'ev'leri tercih etmesi kayıt dışı tehlikesini de beraberinde getirdi. Kentte 280'e yakın resmi otel bulunurken, ev ve apart olarak kayıt dışı işletmecilik yapanların sayısı ise 2 bin 800'e yükseldi.
1.05.2024 Ekonomi
‘İşçilerle birlikte yürüyeceğiz’
‘İşçilerle birlikte yürüyeceğiz’ CHP lideri Özel, grup konuşmasında Taksim Meydanı’nın 1 Mayıs kutlamalarına açılması için son kez yetkililere seslendi, “İşçiler Taksim’e yürüyorlarsa CHP olarak onlarla birlikte olacağız” dedi.
1.05.2024 Gündem
Son dakika! Meteoroloji 28 il için uyardı! Ankara sele teslim! Neredeyse tüm yurtta sağanak var
Son dakika! Meteoroloji 28 il için uyardı! Ankara sele teslim! Neredeyse tüm yurtta sağanak var Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı üstüne uyarı geldi. Yeni yayımlanan hava durumu haritasında neredeyse tüm yurtta sağanak yağış etkili olacak. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara resmen sele teslim oldu. Vali Şahin son durumu açıkladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı riskin devam ettiğini bildirdi. İşte tüm detaylar...
1.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! 23 ilde "Sibergöz-36"operasyonu! Gözaltılar var
Bakan Yerlikaya açıkladı! 23 ilde "Sibergöz-36"operasyonu! Gözaltılar var Afyonkarahisar, Nevşehir, Malatya ve İzmir merkezli 23 ilde gerçekleştirilen "Sibergöz-36"operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı. İşte detaylar...
30.04.2024 Gündem
'Dış ticaret açığımızda 122 milyar dolardan 92 milyar dolara gerilemeyi başardık'
'Dış ticaret açığımızda 122 milyar dolardan 92 milyar dolara gerilemeyi başardık' Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İhracatta Türkiye Yüzyılı Zirvesi'nde konuştu. Bolat, "Son 9 ayda dış ticaret açığımızda 122 milyar dolardan 92 milyar dolara gerilemeyi başardık. Yaklaşık 29 milyar dolarlık bir azaltma gerçekleşti. Aynı şekilde cari açığımız son 9 ayda 60.1 milyar dolardan 31.8 milyar dolara geriledi. Bu şu demek. Daha az dövize ihtiyacımız gerçekleşti. Döviz yeterliliği daha fazla arttı. Kurun üzerindeki yukarı yönlü baskılar bu anlamda azalmış oldu. Bu durum enflasyon ile mücadeleye katkı yapmış oldu" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Küresel ticaretteki yerimizi daha da güçlendireceğiz
Bakan Şimşek: Küresel ticaretteki yerimizi daha da güçlendireceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dış ticaret rakamlarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Ekonomi
Antalya’da 'Tatarlar' suç örgütüne operasyon
Antalya’da 'Tatarlar' suç örgütüne operasyon Antalya'da ‘Tatarlar' suç örgütüne yapılan operasyonda örgüt lideri dahil 12 şüpheli yakalandı.
30.04.2024 Gündem
Cildi kuru olanlara uzmanından 5 tüyo! 'Yalnızca su yeterli, sabuna gerek yok'
Cildi kuru olanlara uzmanından 5 tüyo! 'Yalnızca su yeterli, sabuna gerek yok' Dr. Mamina Turegano'ya göre cildinizi kurtarmak bir servete mal olmak zorunda değil. 1 milyonun üzerinde TikTok takipçisi bulunan Turegano, duş alma, ellerinizi ve vücudunuzu yıkama şeklinizin cildinizin sağlığı üzerinde büyük etkisi olabileceğini açıkladı. Peki başka hangi nedenler cildin dökülmesine sebep oluyor?
30.04.2024 Cilt Bakımı
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Simit fiyatında Bakanlığın onayı zorunlu hale geldi
Simit fiyatında Bakanlığın onayı zorunlu hale geldi Ekmek fiyat tarifelerinde olduğu gibi simit fiyat tarifelerinde de Ticaret Bakanlığın görüşünün alınması zorunlu hale getirildi. Hazırlanan tarifeye Bakanlık olumsuz görüş vermesi halinde yeni tarife talebi gerekçeleriyle birlikte Bakanlığın tekrar görüşü alındıktan sonra yürürlüğe girecek.
30.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.