MASTERCHEF ELEME ADAYLARI kimler oldu, dün akşam hangi takım kazandı (28 Ekim 2022)? || Masterchef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler?
MASTERCHEF ELEME ADAYLARI kimler oldu, dün akşam hangi takım kazandı (28 Ekim 2022)? || Masterchef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler? Masterchef eleme adayları, dokunulmazlık oyunu sonrasında belirlendi. 28 Ekim Masterchef yayınında yarışmacılar yemeklerini Tokat'ta yaptılar Haftanın 3.takım oyununda kaybeden takımdan 2 eleme adayı daha belirlendi. Peki 28 Ekim Masterchef'te eleme adayları kimler? Masterchef'te hangi takım kazandı, dokunulmazlığı kim aldı 2022?
28.10.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef kim kazandı? (16 Eylül) İşte MasterClass ödül oyununu kazanan isim
MasterChef kim kazandı? (16 Eylül) İşte MasterClass ödül oyununu kazanan isim 3. sezonuyla da ilgiyle takip edilen fenomen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de 5. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam 57. yeni bölümüyle ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de, MasterClass oyunu oynandı. Peki MasterClass oyununu kim kazandı?
16.09.2020 Cadde
MasterChef kim kazandı? İşte ana kadro! (16 Ağustos) MatserChef Türkiye Son 16'ya kimler kaldı?
MasterChef kim kazandı? İşte ana kadro! (16 Ağustos) MatserChef Türkiye Son 16'ya kimler kaldı? MatserChef Türkiye'de yeni sezon kadrosu bu akşam belli oldu! TV8'in yeni sezonuyla da büyük ilgi gören yemek yarışması MasterChef Türkiye'de son 16'ya kalan 1 yarışmacı daha bu akşam belli oldu. İşte büyük bir merakla araştırılan o yarışmacı ve MasterChef Türkiye'de son 16'ya kalmayı başarmış yarışmacılar...
16.08.2020 Cadde
MasterChef'te bu akşam kim kazandı? (13 Ağustos) MasterChef Türkiye'de son 16'ya kalan 12. yarışmacı kim?
MasterChef'te bu akşam kim kazandı? (13 Ağustos) MasterChef Türkiye'de son 16'ya kalan 12. yarışmacı kim? MasterChef Türkiye'de heyecan bu akşam ekranlara gelen yeni bölümle devam etti. 3. sezonuyla da izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran MasterChef Türkiye'de son 16'ya kalan 1 yarışmacı daha bu akşam belli oldu. İşte büyük bir merakla araştırılan o yarışmacı ve MasterChef Türkiye'de şimdiye dek son 16'ya kalmayı başarmış 12 yarışmacı...
13.08.2020 Cadde
MasterChef Türkiye'yi kim kazandı? 2019 MasterChef Türkiye şampiyonu ve birincisi Alican mı Cemre mi?
MasterChef Türkiye'yi kim kazandı? 2019 MasterChef Türkiye şampiyonu ve birincisi Alican mı Cemre mi? Merakla beklenen MasterChef Türkiye 2019 şampiyonu, Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık arasındaki final sonrası bu akşam belli oldu. Yarışmanın sevenlerinin heyecanla araştırdığı MasterChef Türkiye 2019 birinicisi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki MasterChef Türkiye'yi Alican mı yoksa Cemre mi kazandı?
29.12.2019 Magazin
MasterChef'te ödül oyununu hangi takım kazandı? MasterChef'te bu haftanın mavi takım kaptanı kim oldu?
MasterChef'te ödül oyununu hangi takım kazandı? MasterChef'te bu haftanın mavi takım kaptanı kim oldu? MasterChef'te kaptanlık oyunun ardından iki takım MasterClass ödülü için yarıştı. MasterClass ödülünde Somer Şef takım kaptanlarına 50 liralık alışverişle dört çeşit bir yemek hazırlanmalarını istedi. MasterChef'te takım kaptanları alışveriş esnasında oldukça zor anlar yaşadı. Sınırlı bütçe ile alışverişlerini tamamlamaya çalışan kaptanlar dolaptan almaları yasak olan ürünleri alında Şef'ler tarafından cezalandırıldı. Peki Mavi takım kaptanı kim oldu. Ödülü hangi takım kazandı?
19.11.2019 Gündem
MasterChef'te kim şampiyon oldu? Hak eden mi kazandı?
MasterChef'te kim şampiyon oldu? Hak eden mi kazandı? Bir MasterChef'in sonuna geldik. Aylardır devam eden yarışmada birinci sonunda belli oldu. Peki MasterChef'i kim kazandı? Uğur mu, yoksa Kerem mi? Asıl soru: Hak eden mi kazandı?
24.12.2018 Ekran