Mess

Mess

Son dakika mess haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mess gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mess haber sayfamızda...

Mess

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 291 mess haberi bulunmuştur.
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
100 KOBİ için ikiz dönüşüm
100 KOBİ için ikiz dönüşüm İş Bankası ve MEXT, KOBİ’lerin üretimde verimliliğinin artırılması, global arenada daha rekabetçi bir konuma gelmeleri, dijital ve yeşil dönüşüm yolculuklarının hızlandırılması amacıyla güçlerini birleştirdi.
22.02.2024 Ekonomi
Kamu işçileri ek zam istiyor
Kamu işçileri ek zam istiyor Mayıstaki Kamu Toplu İş Sözleşmesi’nden bu yana ücret dengesizliği oluştuğunu savunan kamu işçileri ek zam talep ediyor. 700 bin kamu işçisinin talebini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay iletti.
19.01.2024 Ekonomi
İşçilere rekor ücret artışı
İşçilere rekor ücret artışı Özçelik-İş Sendikası ve Metal Sanayicileri İşverenleri Sendikası (MESS) arasında geçen Eylül ayından itibaren devam eden MESS Grup Toplu İş Sözleşme süreci, masa başında ve metal işçilerinin ücretlerine yüzde 98.8 oranında rekor bir ücret artışıyla imzalandı.
18.01.2024 Ekonomi
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Ersin Korkut: Bizde son sözü hep o söyler
Ersin Korkut: Bizde son sözü hep o söyler Milliyet Youtube kanalında yayınlanan Ünlü Sohbetleri adlı programımızda oyuncu Ersin Korkut konuğumuz oldu. Survivor All Star'a gitmeden önce buluştuğumuz Korkut ile hem oyunculuk kariyeri hem özel hayatı hem de Survivor’ı konuştuk.
2.01.2024 Gündem
Bakan Kacır: Cumhuriyetimizin ikinci asrını 'Türkiye Yüzyılı' olarak inşa ediyoruz
Bakan Kacır: Cumhuriyetimizin ikinci asrını 'Türkiye Yüzyılı' olarak inşa ediyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, MESS tarafından Beşiktaş'ta düzenlenen 'İş Güvenliğinin Yıldızları Ödül Töreni'ne katıldı. Kacır, "Geride bıraktığımız 21 yılda büyük bir sanayi ve teknoloji ekosistemi inşa ettik. Bu ekosistem ile Türkiye'yi küresel bir üretim ve teknoloji üssüne dönüştürmekte kararlıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde birçok alanda büyük atılımlara imza attık. Teknoloji üreterek, alın teri dökerek Cumhuriyetimizin ikinci asrını 'Türkiye Yüzyılı' olarak inşa ediyoruz." dedi.
27.11.2023 Gündem
Bakara suresi Türkçe - Arapça meali (oku - dinle) Bakara suresi kaç ayet?
Bakara suresi Türkçe - Arapça meali (oku - dinle) Bakara suresi kaç ayet? Bakara Sûresi, Kur’an’ın ikinci suresidir. Kur'anın en uzun sûresi olan Bakara suresi, 286 ayetten oluşur. Arapça veya Türkçe olarak Bakara suresini araştıranlar için Bakara suresinin mealini ve tüm ayrıntılarını haberimizde derledik. İşte Bakara suresi okumak veya dinlemek isteyenler içinde seçenekler haberimizde...
24.10.2023 Sureler
Toplu sözleşme öncesi metal işçisine avans
Toplu sözleşme öncesi metal işçisine avans Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), metal iş kolunda yaklaşık 160 bin işçiyi kapsayan grup toplu iş sözleşmesi süreci devam ederken sözleşme sona erinceye kadar işçilere avans ödeme kararı aldı.
7.10.2023 Ekonomi
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
C-Summit yöneticiler için ne katkı sağladı?
C-Summit yöneticiler için ne katkı sağladı? Türkiye'nin En Etkin 50 Fonksiyon Lideri, her yıl DataExpert işbirliği ve BMI Business School İstanbul organizasyonuyla düzenlenen CSummit Series'de belirleniyor. C-Level liderler ilerleyen dönemde çok başarılı işlere imza atıyor.
9.08.2023 Milliyet Executive
Yöneticiler C-Summit ile ‘level’ atladılar
Yöneticiler C-Summit ile ‘level’ atladılar Türkiye’nin En Etkin 50 Fonksiyon Lideri, her yıl DataExpert işbirliği ve BMI Business School İstanbul organizasyonuyla düzenlenen C-Summit Series’de belirleniyor. C-Level liderler ilerleyen dönemde çok başarılı işlere imza attılar.
3.08.2023 Ekonomi
Metal işçilerine yüzde 34 ilave zam
Metal işçilerine yüzde 34 ilave zam Türk Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) yönetimi ile metal iş kolunda örgütlü Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş arasında ek zam talebiyle yapılan toplantı sonucunda Metal işçilerine yüzde 34 ilave zam konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.
17.01.2023 Ekonomi
Dijital yolculuk hızlı,5G elzem
Dijital yolculuk hızlı,5G elzem Dijitalleşmenin kurumları ve bireyleri ne derece dönüştürdüğünün artık iyice görüldüğünü vurgulayan Engin Aksoy 5G’ye geçişin de elzem olduğunu söylüyor.
9.01.2023 Milliyet Executive
5G’li mobil robot
5G’li mobil robot Boston Dynamics’in mobil robotu Spot, üzerindeki sensör ve kameralar sayesinde MEXT Teknoloji Merkezi içerisinde verileri topluyor. Merkezin 5G sağlayıcısı ise Vodafone Business. Bu merkezin Sanayi 4.0’a katkı yapması hedefleniyor.
28.12.2022 Ekonomi
Güçlü büyüme sinyali aldı, yatırımı artıracak
Güçlü büyüme sinyali aldı, yatırımı artıracak Sürekli artan dijital ürün ve servis kullanımı, Vodafone Türkiye’nin yatırım iştahını kabarttı. Dijital hizmetlerde ‘mükemmellik’ çizgisini kendisine çıta olarak belirleyen şirket, sektördeki konumunu güçlendirmeyi planlıyor.
22.12.2022 Advertorial
5G için imza attılar
5G için imza attılar Yeni nesil iletişim teknolojisi 5G’nin Türkiye’de tanıtımı ve etkin bir şekilde kullanımı amacıyla Hannover Fairs Turkey, Vodafone Business, Nokia ve MEXT arasında gerçekleşen iş birliği için karşılıklı imzalar MESS Teknoloji Merkezi MEXT’te atıldı.
24.05.2022 Ekonomi
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım; tesisler tamamlanıyor
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım; tesisler tamamlanıyor TOGG Gemlik tesislerinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 96’sı, montaj tesisinin yüzde 89’u, gövde tesisinin yüzde 92’si tamamlandı.
18.04.2022 Ekonomi
'Yeşil dönüşümün öncüsü Togg olur'
'Yeşil dönüşümün öncüsü Togg olur' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Doğuştan yüzde yüz elektrikli Togg, trafiğe çıktığında ekonomimizdeki yeşil dönüşümün öncüsü olacak. Bu yıl sonunda ilk araçları seri üretim bandından indiriyoruz" dedi.
15.04.2022 Ekonomi
Bakan Varank: TOGG yeşil dönüşümün öncüsü olacak
Bakan Varank: TOGG yeşil dönüşümün öncüsü olacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Doğuştan yüzde yüz elektrikli TOGG, trafiğe çıktığında ekonomimizdeki yeşil dönüşümün öncüsü olacak. Projede her şey planlandığı gibi ilerliyor. İnşallah bu yıl sonunda ilk araçları seri üretim bandından indiriyoruz" dedi.
14.04.2022 Ekonomi
Bakan Bilgin: Türk ekonomisindeki büyümeyi sanayi sürüklüyor
Bakan Bilgin: Türk ekonomisindeki büyümeyi sanayi sürüklüyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "SGK açık veriyor. Niye açık veriyor SGK; İster özel hastaneye gitsin, ister devlet hastaneye gitsin. 7'den 70'e Türk insanının sosyal sağlık sistemini, sosyal sistemin içerisine aldığı için açık veriyor. Sosyal devletin bu sorumluluğu vardır, bunu gerçekleştiriyor" dedi.
14.04.2022 Ekonomi
Metal işçisine yüzde 65.6 zam
Metal işçisine yüzde 65.6 zam Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında devam eden toplu sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak, işçilerin saatlik ücret ortalamasına yıllık yüzde 65.67 oranında zam alındığını söyledi.
13.01.2022 Ekonomi
Metal işçileri zammı ne kadar 2022? Türk Metal Sendikası ile MESS anlaşması!
Metal işçileri zammı ne kadar 2022? Türk Metal Sendikası ile MESS anlaşması! Metal işçileri zammı son dakika gelişmeleri merak konusu. Türk Metal Sendikası ve MESS arasındaki toplu sözleşmesi anlaşması belli oldu. 130 bin işçiyi ilgilendiren zam kararı ise araştırılıyor. Peki Metal işçileri zammı ne kadar 2022? İşte ürk Metal Sendikası ile MESS anlaşmasının ayrıntıları...
12.01.2022 Ekonomi
Türk Metal Sendikası ile MESS anlaştı!
Türk Metal Sendikası ile MESS anlaştı! Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesinin imzalandığı açıklandı. 130 bin işçiyi ilgilendiren toplu sözleşmeye göre, yüzde 57,44 zam yapıldı.
12.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mess ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.