Mesut Komiser

Mesut Komiser

Son dakika Mesut Komiser haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mesut Komiser gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mesut Komiser haber sayfamızda...

Mesut Komiser

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 236 mesut komiser haberi bulunmuştur.
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 673.bölümü duygu dolu anlar yaşattı. Mesut Komiser uzun aradan sonra ülkeye geri döndü. Öte yandan Mesut komiserin gelişiyle beraber Arka Sokaklar dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu.
4.05.2024 Cadde
'Arka Sokaklar'da baba ve oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
'Arka Sokaklar'da baba ve oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde, 'Mesut Komiser' uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024 Cadde
Heyecanla beklenen bölüm
Heyecanla beklenen bölüm Kanal D’de yayınlanan ‘Arka Sokaklar’da Mesut Komiser’e hayat veren Şevket Çoruh’un diziye dönüşü izleyicileri sevindirmekle beraber hikâyeye dair merakı da iyice artırdı.
2.05.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ta Rüya şüpheli! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor
Taş Kağıt Makas'ta Rüya şüpheli! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dokuzuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı!
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
'Mesut Komiser'li tanıtım gündem oldu! 'Yaşarken de ölünür'
'Mesut Komiser'li tanıtım gündem oldu! 'Yaşarken de ölünür' 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar’da 'Mesut Komiser' karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un diziye dönüşü izleyicileri sevindirmekle beraber hikâyeye dair merakı da iyice artırdı. “Yaşarken de ölünür" cümlesinin ekrana geldiği tanıtım filmi bir kez daha gündem oldu.
1.05.2024 Televizyon
'Mesut Komiser'li tanıtım gündem oldu! 'Yaşarken de ölünür'
'Mesut Komiser'li tanıtım gündem oldu! 'Yaşarken de ölünür' 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar’da 'Mesut Komiser' karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un diziye dönüşü izleyicileri sevindirmekle beraber hikâyeye dair merakı da iyice artırdı. “Yaşarken de ölünür" cümlesinin ekrana geldiği tanıtım filmi bir kez daha gündem oldu.
1.05.2024 Cadde
Oya Okar ile ‘Mesut’ oldu
Oya Okar ile ‘Mesut’ oldu Kanal D’nin, hayatın içinden işlediği konularıyla örnek gösterilen dizisi ‘Arka Sokaklar’da çifte sevinç yaşanıyor.
28.04.2024 Cadde
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Cadde
ARKA SOKAKLAR'DA MESUT KOMİSER SÜRPRİZİ 📺 Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor! Şevket Çoruh kimdir, kaç yaşında?
ARKA SOKAKLAR'DA MESUT KOMİSER SÜRPRİZİ 📺 Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor! Şevket Çoruh kimdir, kaç yaşında? 18 yıldır ekranlara gelen fenomen dizi Arka Sokaklar'da sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Arka Sokaklar 632. bölümde diziye veda eden Mesut Komiser, kısa bir aranın ardından yeniden kadroya dahil olmaya hazırlanıyor. Yayımlanan fragmanda Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh'un yeniden kadroya dahil olduğu görülüyor. Peki Şevket Çoruh kimdir, kaç yaşında?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Oya Okar da 'Arka Sokaklar'a geri dönüyor! 'Çok Mesut oluyoruz'
Oya Okar da 'Arka Sokaklar'a geri dönüyor! 'Çok Mesut oluyoruz' Kanal D ekranında 18 sezondur izleyicisiyle buluşan 'Arka Sokaklar'a geri dönen Şevket Çoruh, fenomen dizideki partneri Oya Okar'ın da yeniden oyuncu kadrosuna dahil olduğunu duyurdu.
26.04.2024 Cadde
Efsane geri mi dönüyor!
Efsane geri mi dönüyor! Şevket Çoruh’un 16 yıl yer aldığı ‘Arka Sokaklar’ dizisine döneceğine ilişkin haberler sosyal medyada gündem oldu.
26.04.2024 Cadde
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Televizyon
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Cadde
Şevket Çoruh: 'Arka Sokaklar'ı hâlâ bayılarak izliyorum
Şevket Çoruh: 'Arka Sokaklar'ı hâlâ bayılarak izliyorum Kanal D'nin efsane dizi 'Arka Sokaklar'da 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakterine hayat veren oyuncu Şevket Çoruh, önceki akşam eşi Özge Turna ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, geçtiğimiz sene ayrıldığı diziden övgüyle bahsetti.
16.11.2023 Cadde
Beş yıl önce evlenen Şevket Çoruh ile Özge Turna düğün yaptı!
Beş yıl önce evlenen Şevket Çoruh ile Özge Turna düğün yaptı! Oyuncu Şevket Çoruh, dört yıldır aşk yaşadığı Özge Turna ile 2018 yılında evlenmişti. Ocak 2020’de kızları Turna’yı kucaklarına alan ve gözlerden uzak bir evlilik yaşayan ünlü çift, beş yıl sonra düğün yaptı.
1.07.2023 Cadde
Arka Sokaklar Mesut Komiser ayrıldı mı? Şevket Çoruh diziden neden ayrıldı?
Arka Sokaklar Mesut Komiser ayrıldı mı? Şevket Çoruh diziden neden ayrıldı? Arka Sokaklar'da 16 sezon boyunca "Mesut Komiser" karakterine hayat veren Şevket Çoruh diziden ayrıldığını duyurdu. Bu gelişmenin hemen ardından "Arka Sokaklar Mesut Komiser ayrıldı mı? Şevket Çoruh diziden neden ayrıldı?" soruları art arda gelmeye başladı.
7.09.2022 Bilgi Rehberi
Şevket Çoruh'tan 'Arka Sokaklar'a veda! 'Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm'
Şevket Çoruh'tan 'Arka Sokaklar'a veda! 'Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm' Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan 'Arka Sokaklar', bu yıl 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezon için hazırlıkların devam ettiği diziden bir ayrılık haberi geldi. 'Arka Sokaklar'da 'Mesut Güneri' karakterine hayat veren Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yapıma veda etti. İşte detaylar...
6.09.2022 Cadde
Şevket Çoruh'tan eşine: Doğum günün kutlu olsun Turna'nın anası
Şevket Çoruh'tan eşine: Doğum günün kutlu olsun Turna'nın anası Uzun yıllardır yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Mesut Komiser' karakterini canlandıran Şevket Çoruh, 2018 yılında dünyaevine girdiği Özge Turna'nın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak; eşinin doğum gününü kutladı.
9.11.2021 Cadde
Molatik Yıllar Sonra: Arka Sokaklar
Molatik Yıllar Sonra: Arka Sokaklar Türk dizi tarihinin efsanelerinden birisi 'Arka Sokaklar'dır. Yıllardır karşımıza gelen, karakterleri, hikayesi, şarkısı ile fenomen haline geldi ‘Arka Sokaklar’. Bizler de oyuncularının eski ve yeni hallerine Molatik olduk. Molatik Yıllar Sonra serimizin konuğu ‘Arka Sokaklar’ oldu.
9.06.2021 Ekran
'Arka Sokaklar'ı neden hiçbir dizi geçemiyor?
'Arka Sokaklar'ı neden hiçbir dizi geçemiyor? Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden birisi 'Arka Sokaklar'. 2006’da başladığında ‘birkaç sene sürer’ denmiş ancak dizi 15 senedir aralıksız karşımıza geliyor. Büyük bir seven kitlesi var dizinin. Peki, 'Arka Sokaklar'ı neden hiçbir dizi geçemiyor? Molatik olduğumuz konu 'Arka Sokaklar' efsanesi oldu.
28.04.2021 Ekran
Şevket Çoruh koronavirüse yakalandı
Şevket Çoruh koronavirüse yakalandı Fenomen dizi 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, koronavirüse yakalandığını duyurdu.
16.04.2021 Cadde
Arka Sokaklar 552. son bölüm kesintisiz izle! Hüsnü Komiser koronavirüse yakalanıyor
Arka Sokaklar 552. son bölüm kesintisiz izle! Hüsnü Komiser koronavirüse yakalanıyor Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar dün akşam 552. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde Hüsnü komiser İstanbul'da suçların peşinden koşmaktadır. Suçlular ile yakın temasta olan Hüsnü komiser bir akşam eve geldiğinde kırgınlık hisseder. Ertesi gün başlayan öksürüğün ardından nefes alması güçleşir. Hüsnü ailesinin tüm çabalarına rağmen hastaneye gitmekten vazgeçer. Arka Sokaklar 552. son bölüm izleme ekranı
16.05.2020 Cadde
Arka Sokaklar 540.bölüm fragmanları! Ekip kuryenin tuzağına düşüyor
Arka Sokaklar 540.bölüm fragmanları! Ekip kuryenin tuzağına düşüyor Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar 540. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hüsnü Komiser ve Zeliş kurtulmuş ekip Nevres'i elinden kaçırmıştır. Nevres'i yakalamak için peşine düşen Rıza Baba ve ekibi arasında yer alan Mesut, Nevres'i köşeye sıkıştırdığını düşünür. Kurye'nin kurduğu tuzağı fark edemeyen Mesut arabayı çapraz ateşe tutmuştur. Arabada olan bir kız ve annesi Mesut'un çapraz ateşi nedeniyle hayatını kaybetmiştir. Arka Sokaklar 540. bölümde Mesut'un peşine düşen Nevres onu öldürene 5 milyon para vereceğini duyurur.
31.01.2020 Gündem
Şevket Çoruh'dan müjdeli haber! Baba oldu
Şevket Çoruh'dan müjdeli haber! Baba oldu Özge Turna ile mutlu evliliği devam eden Şevket Çoruh, ikinci kez baba oldu. Başarılı oyuncu müjdeli haberi, Twitter hesabından duyurdu.
5.01.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mesut Komiser ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.