Mgk Toplantısı

Mgk Toplantısı

Son dakika mgk toplantısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mgk toplantısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mgk toplantısı haber sayfamızda...

Mgk Toplantısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.025 mgk toplantısı haberi bulunmuştur.
MGK Beştepe'de toplandı! İşte masadaki kritik başlıklar
MGK Beştepe'de toplandı! İşte masadaki kritik başlıklar Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de başladı.
4.04.2024 Gündem
Yılın son MGK'sından İsrail'e Gazze tepkisi: İşlediği suçların neticeleri ile er ya da geç yüzleşecek
Yılın son MGK'sından İsrail'e Gazze tepkisi: İşlediği suçların neticeleri ile er ya da geç yüzleşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki MGK toplantısı sonrası 7 maddelik MGK bildirisi yayımlandı. Bildiride 'İsrail Gazze’de işlediği ve tarihe kara bir leke olarak geçen insanlık dışı suçların neticeleri ile er ya da geç yüzleşmek zorunda kalacak' ifadeleri yer aldı.
29.11.2023 Gündem
MGK toplantısı başladı! Yoğun gündem
MGK toplantısı başladı! Yoğun gündem MGK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.
29.11.2023 Haberler
MGK toplantısı başladı! Yoğun gündem
MGK toplantısı başladı! Yoğun gündem MGK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.
29.11.2023 Gündem
MGK’dan Güney Kafkasya mesajı
MGK’dan Güney Kafkasya mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MGK’da Güney Kafkasya’daki sıcak gelişmeler ele elındı. MGK bildirisinde; Güney Kafkasya’da kalıcı barışa giden yolun ancak Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünün ve egemenliğinin tesisi ile sağlanacağı vurgulandı.
29.09.2023 Gündem
MGK'da dikkat çeken anlar! 'Kendisi duygulandı, biz de duygulandık'
MGK'da dikkat çeken anlar! 'Kendisi duygulandı, biz de duygulandık' Yüksek Askeri Şura'da emekliye sevk edilen Kara ve Hava Kuvvetleri komutanları dün son kez MGK toplantısına katıldı. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Orgeneral Musa Avsever arasındaki diyalog ise duygulandırdı.
10.08.2023 Haberler
MGK'da dikkat çeken anlar! 'Kendisi duygulandı, biz de duygulandık'
MGK'da dikkat çeken anlar! 'Kendisi duygulandı, biz de duygulandık' Yüksek Askeri Şura'da emekliye sevk edilen Kara ve Hava Kuvvetleri komutanları dün son kez MGK toplantısına katıldı. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Orgeneral Musa Avsever arasındaki diyalog ise duygulandırdı.
10.08.2023 Gündem
MGK’da Karadeniz’de yaşanan gerilim ele alındı: ‘Tahıl anlaşmasına geri dönün’ çağrısı
MGK’da Karadeniz’de yaşanan gerilim ele alındı: ‘Tahıl anlaşmasına geri dönün’ çağrısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MGK’da Karadeniz’deki gerilim masaya yatırıldı. MGK bildirisinde taraflara ateşkes çağrısı yapılarak “Tahıl anlaşmasına geri dönülmesinin gıda istikrarına katkı sağlayacağı vurgulanmıştır” denildi.
10.08.2023 Gündem
İlk MGK'dan Kosova mesajı çıktı!
İlk MGK'dan Kosova mesajı çıktı! Yeni dönemin ilk Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı.
9.06.2023 Gündem
Yeni dönemin ilk MGK'sından terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yeni dönemin ilk MGK'sından terörle mücadelede kararlılık vurgusu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasının ardından yeni dönemin ilk Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplantı. 3 saat süren toplantı sonrası yazılı açıklama geldi.
8.06.2023 Haberler
Yeni dönemin ilk MGK'sından terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yeni dönemin ilk MGK'sından terörle mücadelede kararlılık vurgusu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasının ardından yeni dönemin ilk Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. 3 saat süren toplantı sonrası gelen yazılı açıklamada terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapıldı.
9.06.2023 Gündem
Yeni dönemin ilk MGK’sı toplandı! İşte masadaki konular
Yeni dönemin ilk MGK’sı toplandı! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasının ardından yeni dönemin ilk Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı.
8.06.2023 Gündem
Yeni dönemin ilk MGK’sı toplanıyor! Sıcak gündem
Yeni dönemin ilk MGK’sı toplanıyor! Sıcak gündem Cumhurbaşkanlığı  Kabinesi’nin açıklanmasının ardından yeni dönemin ilk Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak.
8.06.2023 Gündem
MGK'da seçim ve deprem vurgusu! Kritik toplantı sonrası açıklama geldi
MGK'da seçim ve deprem vurgusu! Kritik toplantı sonrası açıklama geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "14 Mayıs 2023 pazar günü birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminin, huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesine yönelik tedbirler gözden geçirilmiştir" denildi.
30.03.2023 Gündem
Siyasilerden 28 Şubat mesajı: Darbeci zihniyete geçit vermedik
Siyasilerden 28 Şubat mesajı: Darbeci zihniyete geçit vermedik Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat'ın yıldönümüyle ilgili siyasilerden peş peşe mesajlar geldi.
28.02.2023 Gündem
MGK bildirisi yayımlandı! İsveç'e çok net NATO mesajı
MGK bildirisi yayımlandı! İsveç'e çok net NATO mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştirilen Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Yayımlanan bildiride İsveç'e mesaj verilerek, 'NATO'ya katılmak isteyenler yükümlülüğünü yerine getirmeli' açıklaması yapıldı.
25.01.2023 Gündem
MGK'dan kara harekatı mesajı: Hiçbir terör örgütünün varlığına müsaade edilmeyecektir
MGK'dan kara harekatı mesajı: Hiçbir terör örgütünün varlığına müsaade edilmeyecektir Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Millî Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantısı sonrası bildiri yayımlandı
1.12.2022 Haberler
MGK'dan kara harekatı mesajı: Hiçbir terör örgütünün varlığına müsaade edilmeyecektir
MGK'dan kara harekatı mesajı: Hiçbir terör örgütünün varlığına müsaade edilmeyecektir Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Millî Güvenlik Kurulu toplantısı sonrası yayımlanan bildiride "Bölgemizde hiçbir terör örgütünün varlığına ve etkinliğine müsaade edilmeyeceği, bunun için gereken her adımın kararlılıkla atılacağı hususu vurgulanmıştır." ifadeleri yer aldı.
1.12.2022 Siyaset
Yılın son MGK toplantısı başladı
Yılın son MGK toplantısı başladı Milli Güvenlik Kurulu toplantısının öncelikli gündemi, terörle mücadele ve Suriye’nin kuzeyine olası kara harekatı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, bölgesel ve uluslararası güvenlik konuları da masada olacak.
1.12.2022 Gündem
MGK'dan Yunanistan'a 'her türlü meşru yöntem ve aracı kullanırız' mesajı
MGK'dan Yunanistan'a 'her türlü meşru yöntem ve aracı kullanırız' mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yayımlanan bildiride "Yunanistan'ın beyhude çabalarına karşı milletin menfaatlerinin muhafazası için her türlü meşru yöntem ve aracı kullanmaktan imtina edilmeyeceği vurgulandı." ifadeleri yer aldı.
28.09.2022 Siyaset
Beştepe’de kritik MGK toplantısı
Beştepe’de kritik MGK toplantısı Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de gerçekleştirildi.
29.09.2022 Gündem
6 muhalefet partisi lideri 4'üncü kez bir araya geldi
6 muhalefet partisi lideri 4'üncü kez bir araya geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde 4'üncü kez bir araya geldi.
30.05.2022 Siyaset
MGK'da Ukrayna-Rusya mesajı
MGK'da Ukrayna-Rusya mesajı Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın NATO Liderler Zirvesi'ne katılımı öncesi Beştepe'de toplandı. Toplantı yaklaşık olarak 3 saat 45 dakika sürdü. MGK toplantısında, Türkiye'nin, Karadeniz'de barış ve istikrarın idamesi için Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nin titizlikle uygulanması da dahil olmak üzere sorumluluklarının gereğini yerine getirmesinin yanında arabuluculuk ve kolaylaştırıcılık çabalarını sürdüreceği belirtildi.
23.03.2022 Haberler
Son dakika: MGK'da Ukrayna-Rusya mesajı: Barış ve istikrar için Montrö uygulanacak
Son dakika: MGK'da Ukrayna-Rusya mesajı: Barış ve istikrar için Montrö uygulanacak Gelen son dakika haberine göre; Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Liderler Zirvesi'ne katılımı öncesi Beştepe'de toplandı. Toplantı yaklaşık olarak 3 saat 45 dakika sürdü. MGK toplantısında, Türkiye'nin, Karadeniz'de barış ve istikrarın idamesi için Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nin titizlikle uygulanması da dahil olmak üzere sorumluluklarının gereğini yerine getirmesinin yanında arabuluculuk ve kolaylaştırıcılık çabalarını sürdüreceği belirtildi.
23.03.2022 Gündem
Son dakika! Erdoğan'dan sosyal medyada kullanılan dil açıklaması: Türkçe için felaket habercisidir
Son dakika! Erdoğan'dan sosyal medyada kullanılan dil açıklaması: Türkçe için felaket habercisidir Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Yunus Emre Yılı Görsel ve İşitsel Medyada Doğru Türkçe Kullanımı Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarında, "Terör sadece insanların canına kastetmek ile olmaz. Milletin dilini edebiyatını bozmak da bir çeşit terördür. Türkiye maalesef her iki teröre de maruz kalmıştır." ifadelerini kullandı. Erdoğan, 'Sosyal medya denen mecralarda kullanılan dil, Türkçe'miz için tam bir felaket habercisidir.' dedi.
27.01.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mgk Toplantısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.