Mhp Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın

Son dakika MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın haber sayfamızda...

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 614 mhp genel başkan yardımcısı semih yalçın haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP kurultayına mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP kurultayına mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'na yazılı mesaj gönderdi.
17.03.2024 Gündem
‘Kurultay zaferin habercisi’
‘Kurultay zaferin habercisi’ MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 17 Mart’ta yapılacak 14. Olağan Büyük Kurultay’a ilişkin yazılı açıklama yaptı.
4.03.2024 Gündem
MHP'den yerel seçimler için yeni adım
MHP'den yerel seçimler için yeni adım MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 31 Mart Mahalli İdariler Seçimi'ne ilişkin yazılı açıklama yaptı.
2.02.2024 Gündem
MHP'den açıklama: 3 ilçe başkanlığı kapatıldı
MHP'den açıklama: 3 ilçe başkanlığı kapatıldı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar nedeniyle alınan kararları açıkladı.
1.02.2024 Gündem
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı istifa etti
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı istifa etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
9.12.2023 Gündem
Saffet Sancaklı ile ilgili yeni gelişme! MHP'den istifası istendi
Saffet Sancaklı ile ilgili yeni gelişme! MHP'den istifası istendi MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili açıklama yaptı. Yalçın, Sancaklı'nın istifasının istediğini belirtti.
9.12.2023 Gündem
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: 31 Mart’ta büyük zafer kazanmaya odaklandık
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: 31 Mart’ta büyük zafer kazanmaya odaklandık MHP, “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla yürüttüğü faaliyetlerine ilave olarak “Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları” yapma kararı aldı.
10.10.2023 Gündem
MHP’de 50 ilin kongreleri bitti
MHP’de 50 ilin kongreleri bitti MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin 50 il ve 948 ilçede kongrelerini tamamladığını duyurdu.
28.09.2023 Gündem
‘Muhalefet perdesinde orta oyunu sergileniyor’
‘Muhalefet perdesinde orta oyunu sergileniyor’ MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yerel seçim ve kongre sürecine ilişkin yazılı açıklama yaptı.
10.09.2023 Gündem
‘Denizin üzerinde yürümekten farksız'
‘Denizin üzerinde yürümekten farksız' MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin kongre sürecine ilişkin yazılı açıklamasında, 9 Ağustos’ta başlayan ilçe kongreleri kapsamında, 20 Ağustos itibarıyla 442 ilçede kongrelerin tamamlandığını, ilçe kongrelerini bitiren il sayısının 23’e ulaştığını bildirdi.
22.08.2023 Gündem
MHP'den Yavaş ve İmamoğlu tepkisi: Propaganda gezileriyle politik sükseye zaman ayırdılar
MHP'den Yavaş ve İmamoğlu tepkisi: Propaganda gezileriyle politik sükseye zaman ayırdılar MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
21.08.2023 Gündem
‘Dönüşümün mimarı Cumhur İttifakı’dır’
‘Dönüşümün mimarı Cumhur İttifakı’dır’ MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Türkiye’de birçok alanda köklü değişim ve dönüşüm hamlesinin mimar ve aktörünün MHP ile Cumhur İttifakı olduğunu savundu.
1.08.2023 Gündem
MHP’den deprem bölgesine heyet
MHP’den deprem bölgesine heyet MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını tespit etmek, devlet kurumlarının çalışmalarını yerinde takip etmek amacıyla parti içinde “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” oluşturduklarını duyurdu.
2.07.2023 Gündem
MHP'de 'Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti' oluşturuldu
MHP'de 'Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti' oluşturuldu MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla 'Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti' kurulduğunu duyurdu.
1.07.2023 Gündem
MHP'li Yalçın: İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik eylemi kınıyoruz
MHP'li Yalçın: İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik eylemi kınıyoruz MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Kur'an-ı Kerim'e dönük çirkin eylemi şiddetle kınıyor, İsveç makamlarını suçluların cezalandırılması için harekete geçmeye davet ediyoruz" dedi.
29.06.2023 Gündem
‘Mekanın ve davanın asıl sahibi geldi’
‘Mekanın ve davanın asıl sahibi geldi’ MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında “MHP’den milliyetçilik rolü çalmaya kalkan müsvedde ve suretler, bizim yerimize geçmeye soyunarak kılık değiştiren bin bir suratlar; mekânın ve davanın asıl sahibi gelince geri çekilmişlerdir” dedi.
31.05.2023 Gündem
MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu mağlubiyetinden ötürü masaları yumruklamaya başlamış
MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu mağlubiyetinden ötürü masaları yumruklamaya başlamış MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 'Kılıçdaroğlu; 28 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan karşısında kaybedeceği şimdiden belli olduğundan, milli iradenin tecellisi karşısında sakin kalmak yerine hazımsızca hiddete kapılmış, küplere binmiştir. Kılıçdaroğlu; hem hırsından hem de mağlubiyetinden ötürü masaları yumruklamaya başlamış, parti teşkilatı başta olmak üzere hayal kırıklığına uğrayarak adaylığını sorgulamaya başlayanları tehdit etmeyi seçmiştir.' dedi.
18.05.2023 Gündem
MHP'den 28 Mayıs sözleri: Sayın Erdoğan açık ara birinci gelecek
MHP'den 28 Mayıs sözleri: Sayın Erdoğan açık ara birinci gelecek MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
15.05.2023 Haberler
MHP'den 28 Mayıs sözleri: Sayın Erdoğan açık ara birinci gelecek
MHP'den 28 Mayıs sözleri: Sayın Erdoğan açık ara birinci gelecek MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilli Seçimleri'nin sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
15.05.2023 Gündem
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Haberler
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi...
7.04.2023 Gündem
MHP aday listesini 7 Nisan’da sunacak
MHP aday listesini 7 Nisan’da sunacak MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, milletvekili aday listelerini son gün olan 9 Nisan’ı beklemeden 7 Nisan Cuma günü kamuoyuna açıklayacaklarını ve aynı gün YSK’ya sunacaklarını açıkladı.
4.04.2023 Gündem
‘Listelerimize sızma girişimi tespit ettik’
‘Listelerimize sızma girişimi tespit ettik’ MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, aday adaylığı için partisine FETÖ ve PKK tarafından sızma girişimi olduğunu tespit ettiklerini belirtti.
23.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun HDP görüşmesine MHP'den ilk tepki: Pazarlıkların en çirkini
Kılıçdaroğlu'nun HDP görüşmesine MHP'den ilk tepki: Pazarlıkların en çirkini MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın , Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de HDP'li Buldan ve Sancar ile görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı.
20.03.2023 Gündem
MHP’nin Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu üyeleri belli oldu
MHP’nin Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu üyeleri belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu üyeleri belli oldu.
13.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.