Mike Pompeo

Mike Pompeo

Son dakika Mike Pompeo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mike Pompeo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mike Pompeo haber sayfamızda...

Mike Pompeo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.661 mike pompeo haberi bulunmuştur.
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu yazdı.
15.03.2024 Dünya
Kim Jong-Un'a suikast planı ifşa oldu! Kuzey Kore, ABD ve Güney Kore'li ajanları suçladı
Kim Jong-Un'a suikast planı ifşa oldu! Kuzey Kore, ABD ve Güney Kore'li ajanları suçladı Kuzey Kore liderine suikast düzenlemek için biyokimyasal kullanmayı amaçlayan ayrıntılı girişimin detayları ilk kez ortaya çıktı. Suikast planı, Kim'i öldürmeye yönelik şimdiye kadarki en yakın girişim olarak kayıtlara geçti.
29.11.2023 Dünya
Menendez'in 'iyilik' aşkı! Türk düşmanı istifa etti, skandal listesinde yok yok
Menendez'in 'iyilik' aşkı! Türk düşmanı istifa etti, skandal listesinde yok yok Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Haberler
Menendez'in 'iyilik' aşkı! Türk düşmanı istifa etti, skandal listesinde yok yok
Menendez'in 'iyilik' aşkı! Türk düşmanı istifa etti, skandal listesinde yok yok Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
ABD gizledi, Yunanistan yayınladı! Uçak gemisinin üstünde
ABD gizledi, Yunanistan yayınladı! Uçak gemisinin üstünde Doğu Akdeniz'e gelen dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford'un fotoğrafları Yunan genelkurmay başkanlığının resmi sitesinde yer aldı ancak ABD tarafında bir karartma var.
2.08.2023 Dünya
S-400 yaptırımına Vilnius’ta ince ayar
S-400 yaptırımına Vilnius’ta ince ayar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Vilnius’ta Başkan Biden ile görüşme heyetinde, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün’ün de yer alması, ABD’nin Savunma Sanayii Başkanlığı’nı “S-400 yaptırımı kapsamı”nda değerlendirmediği şeklinde yorumlandı
15.07.2023 Gündem
Pekin'de kritik zirve! ABD'den açıklama geldi
Pekin'de kritik zirve! ABD'den açıklama geldi ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken resmi ziyaret kapsamında Çin’in başkenti Pekin’e geldi. Blinken’ın ziyareti 5 yıl sonra ABD tarafından Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e yapılan ilk ziyaret oldu. ABD'den ziyaretle ilgili açıklama geldi
18.06.2023 Dünya
CIA Başkanı'ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 50 km
CIA Başkanı'ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 50 km ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ün, 11 yıl aradan sonra ilk kez 30 Mayıs’ta Yunanistan’ın başkenti Atina’ya ziyarette bulunduğu, ardından gizlice Dedeağaç’a gittiği bildirildi.
8.06.2023 Gündem
Hakan Fidan dünya medyasında: 'Görünmez el' sahneye çıkıyor
Hakan Fidan dünya medyasında: 'Görünmez el' sahneye çıkıyor 'Türkiye'nin istihbarat şefi bir numaralı diplomat oldu' başlığıyla bir analiz yayımlayan ünlü Forbes dergisi, "Herkes, Hakan Fidan'ın zekasını ve stratejik hünerlerini tanıyor" deyip ekledi: "Fidan şimdi adını gazetelere yazdıracak, harekete geçirdiği olağanüstü süreçleri onaylayacak, istihbarat toplama ve politika belirleme arasındaki boşlukta köprü kuracak."
5.06.2023 Dünya
İran'dan 1650 km uzaktaki hedefleri vurabilen füze! 'Trump ve Pompeo öldürülmeli'
İran'dan 1650 km uzaktaki hedefleri vurabilen füze! 'Trump ve Pompeo öldürülmeli' Paveh adı verilen yeni seyir füzesinin ordu envanterine girdiğini belirten Devrim Muhafızları'nın Hava Kuvvetleri Komutanı Hacızade, "Kasım Süleymani için saldırı emrini veren Trump, Pompeo ve komutanlar öldürülmeli" dedi.
25.02.2023 Dünya
Amerikan uçak gemisi Ege Denizi'nde! Konum İzmir'in karşısı
Amerikan uçak gemisi Ege Denizi'nde! Konum İzmir'in karşısı 2020 yazında kopan fırtınadan bu yana açık şekilde Yunanistan'ın yanında saf tutan ABD, bir çizgiyi daha aşıp Ege Denizi'nin ortasına uçak gemisi USS George H.W. Bush'u gönderdi.
4.02.2023 Dünya
‘Pompeo’nun kitabında dezenformasyon var’
‘Pompeo’nun kitabında dezenformasyon var’ Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’nin eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun kitabındaki Türkiye ile ilgili bölümlere ilişkin, “Mike Pompeo bu kitabı sanırım başkanlık adaylığında ya da adaylığının kampanyasını başlatmak için yazmıştır...
27.01.2023 Gündem
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Haberler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
Eski ABD'li Bakan'ın sözleri! Çavuşoğlu: Abartı var, dezenformasyon var, çifte standart var
Eski ABD'li Bakan'ın sözleri! Çavuşoğlu: Abartı var, dezenformasyon var, çifte standart var Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun kitabındaki Türkiye ile ilgili bölümlere ilişkin, "Mike Pompeo bu kitabı sanırım başkanlık adaylığında ya da adaylığının kampanyasını başlatmak için yazmıştır. Bahsettiğiniz iddialarla ilgili gerçek dışı bilgiler var. Diplomatik bir dille söylüyorum. Siz buna 'yalan' da diyebilirsiniz. Abartı ve çifte standart var" dedi.
26.01.2023 Gündem
Pompeo, Pence’den endişe etmiş!
Pompeo, Pence’den endişe etmiş! ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yeni yayınlanan kitabında Ankara’daki bir toplantıda neredeyse kapıyı kıracağını öne sürdü.
26.01.2023 Dünya
'Geri sayım, Atina kilitlendi!' Bir de 'paralel seçim senaryosu' var
'Geri sayım, Atina kilitlendi!' Bir de 'paralel seçim senaryosu' var ABD'nin başkenti Washington'daki hassas buluşmayı sayfalarına taşıyan Yunan basını, 21-22 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek bir başka ziyareti yazdı. Gazeteler, Yunanistan ve Türkiye'deki seçim tarihlerinin çakıştığını bildiriyor.
18.01.2023 Dünya
'DEAŞ gelini' evine dönmek için anlattı! 'Çarem evlenmekti, çok pişmanım'
'DEAŞ gelini' evine dönmek için anlattı! 'Çarem evlenmekti, çok pişmanım' ABD'nin Alabama eyaletinde büyüyen Hoda Muthana, yaşıtı olan birçok genç gibi üniversite hayalleri kurarken sosyal medya üzerinden kendisiyle iletişime geçen DEAŞ militanlarıyla tanıştığında hayatı tamamen değişti. Bir anda terörist olarak aranmaya başlayan ve vatandaşlığı elinden alınan kadın evine dönmek için başına gelenleri tek tek anlattı.
10.01.2023 Dünya
Çin'den ABD'li yetkililere yaptırım
Çin'den ABD'li yetkililere yaptırım Çin, ABD'nin Tibet'te görev yapan iki Çinli yetkiliye yaptırım uygulayacağını açıklamasının ardından iki ABD'li yetkiliye yaptırım uygulanacağını bildirdi.
23.12.2022 Dünya
ABD'den skandal Kıbrıs kararı! 'Hedef çok açık'
ABD'den skandal Kıbrıs kararı! 'Hedef çok açık' ABD, Güney Kıbrıs’a yönelik silah ambargosunu 2023 mali yılı için kaldırdığını açıklarken, Ankara “şiddetle” kınadı ve “ABD kararı gözden geçirmeli” dedi.
18.09.2022 Dünya
Yunan medyası ağzındaki baklayı çıkardı! Birkaç haftaya askerler yerleşiyor
Yunan medyası ağzındaki baklayı çıkardı! Birkaç haftaya askerler yerleşiyor 'Dedeağaç Türkiye'nin sinirlerini geriyor' başlığıyla yayımlanan haberde, sınıra 20 km uzaklıktaki Giannouli üssüne NATO'nun asker konuşlandıracağı yazıldı. Yunan ordusu tarafından 'Kuzey'in Suda'sı' adı verilen Giannouli'yi geçen hafta gezen isim ise, hayli tanıdık!
26.08.2022 Dünya
Türkiye'nin burnunun dibinde mesaj verene bak!
Türkiye'nin burnunun dibinde mesaj verene bak! New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
Uzunluğu 290 metre! ABD silahlarını geri götürüyor
Uzunluğu 290 metre! ABD silahlarını geri götürüyor Yunan ordusuyla neredeyse her hafta tatbikat yapan ABD, Batı Trakya'daki Dedeağaç'tan devasa bir sevkiyata imza atmaya hazırlanıyor.
12.08.2022 Dünya
F-35 Yunan bayrağı önünde! Suda'da ABD'yle skandal fotoğraflar
F-35 Yunan bayrağı önünde! Suda'da ABD'yle skandal fotoğraflar Kalabalık heyet Girit Adası'ndaki Suda Üssü'ne çıkarma yaptı, aralarında ABD Büyükelçisi de vardı. Bol bol F-35 jetlerinin önünde fotoğraf çektirip Türkiye'yi hedef aldılar. Yunan medyası ise, 'Türkler korktu' başlıkları attı.
21.07.2022 Dünya
İran'dan 61 ABD vatandaşına daha yaptırım
İran'dan 61 ABD vatandaşına daha yaptırım Tahran yönetiminin duyurduğu yeni listede bir önceki Dışişleri Bakanı Pompeo ile Trump dönemindeki Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton da var.
17.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mike Pompeo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.