Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown

Son dakika Millie Bobby Brown haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Millie Bobby Brown gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Millie Bobby Brown haber sayfamızda...

Millie Bobby Brown

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40 millie bobby brown haberi bulunmuştur.
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim 80’li yıllardan beri rock müziğin en başarılı isimlerinden biri olarak bilinen, dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Jon Bon Jovi, lise aşkı Dorothea Hurley ile 1989'da dünyaevine girmişti. Bon Jovi, son röportajında 35 yıllık evliliğine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.
24.04.2024 Cadde
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Godzılla 2 filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Godzilla 2: Canavarlar Kralı filmi ne zaman çekildi?
Godzılla 2 filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Godzilla 2: Canavarlar Kralı filmi ne zaman çekildi? Godzılla 2 filmi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Aksiyon sahneleriyle nefes kesen Godzilla 2 filmi bu akşam televizyon ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 2019 yapımı sinema filmi Godzilla 2'nin yönetmen koltuğunda Michael Dougherty oturuyor. Peki, Godzılla 2 filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Godzilla 2: Canavarlar Kralı filmi ne zaman çekildi?
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Godzilla 2: Canavarlar Kralı oyuncuları kim? Godzilla 2 filmi konusu nedir?
Godzilla 2: Canavarlar Kralı oyuncuları kim? Godzilla 2 filmi konusu nedir? Godzilla filminin ikincisi Godzilla 2: Canavarlar Kralı televizyon ekranlarında film takipçilerinin karşısına çıkıyor. Godzilla 2 filminin başrolünde Kyle Chandler ve Millie Bobby Brown yer alıyor, film de 2019 yılında vizyona girdi. İşte, Godzilla 2: Canavarlar Kralı oyuncu kadrosu...
30.08.2023 Cadde
Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den geç gelen nişan kutlaması
Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den geç gelen nişan kutlaması Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, tam adı Jacob Hurley Bongiovi olan Jake Bongiovi ile iki ay önce nişanlanmıştı. Çift, bu mutluluklarını bir parti vererek sevdikleriyle birlikte kutladı. Millie Bobby Brown'un nişan kutlaması için üzerinde dantel detayları olan bir kıyafet giymeyi tercih ettiği görüldü.
4.06.2023 Cadde
Millie Bobby Brown ve Jake Bongiovi nişanlandı
Millie Bobby Brown ve Jake Bongiovi nişanlandı Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, tam adı Jacob Hurley Bongiovi olan Jake Bongiovi ile nişanlandı. Ünlü isim, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
11.04.2023 Cadde
Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu
Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu 'Stranger Things' dizisi ile şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Millie Bobby Brown, Vanity Fair'in YouTube kanalındaki programa katıldı. Yalan makinesine bağlanan oyuncu, rol arkadaşları hakkında konuştu. Millie Bobby Brown, dizideki erkek arkadaşı Mike Wheeler'ı canlandıran Finn Wolfhard'la kimyasının uyup uymadığıyla ilgili dikkat çeken bir yanıt verdi.
13.11.2022 Cadde
İki yeğenini canlı canlı yakıp 'onları' şuçladı!
İki yeğenini canlı canlı yakıp 'onları' şuçladı! Erkek kardeşinin evini ateşe veren ve iki yeğenini canlı canlı yakan Filimon Hurtado, bunu ünlülerin kurduğu insan ticareti ve klonlama çetesini ortaya çıkarmak için yaptığını söyledi.
19.10.2022 Dünya
Paraya para demiyorlar!
Paraya para demiyorlar! Dizilerden ve filmlerden en çok kazanan dünyaca ünlü yıldızların isimleri açıklandı.
22.07.2022 Cadde
Molatik Fiskos: Colin Farrell, Millie Bobby Brown ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Colin Farrell, Millie Bobby Brown ve diğerleri... 'Molatik Fiskos' köşemize her hafta olduğu gibi bu hafta da hoş geldiniz! Bu hafta neler oldu neler... Gizli ilişkiler, dolu dizgin birliktelikler, müjdeli haberler derken bir haftayı daha geride bıraktık. Kahvenizi, çayınızı hazırladıysanız şöyle bir arkanıza yaslanın, başlıyoruz!  'Fiskos' zamanı...
22.06.2021 Ünlüler
Adele yeni yaşını böyle kutladı
Adele yeni yaşını böyle kutladı Grammy ödüllü şarkıcı Adele, 33 yaşına girdiği doğum gününde yeni fotoğraflarını paylaştı. Ünlü şarkıcının uzun zaman sonra yaptığı paylaşım, altı yıldır beklenen yeni albümünün işareti olarak algılandı.
6.05.2021 Cadde
Godzilla vs Kong’dan pandemi rekoru
Godzilla vs Kong’dan pandemi rekoru Adam Wingard’ın imzasını taşıyan fantastik film, “Godzilla vs Kong”, ABD’de Paskalya hafta sonunu da kapsayan gösterimdeki ilk beş gününde 48.5 dolar milyon hasılat elde ederek pandemi döneminin en parlak açılış performansını sergiledi.
7.04.2021 Kültür Sanat
Molatik Fiskos: Lady Gaga, Millie Bobby Brown ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Lady Gaga, Millie Bobby Brown ve diğerleri... Molatik Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz...
15.03.2021 Ünlüler
Çocukların seçimi
Çocukların seçimi Nickelodeon’ın Çocukların Seçimi Ödülleri 2021; 14 Mart Pazar günü Türkiye saatiyle 06.30’da canlı yayınlanacak.
10.03.2021 Cadde
Millie Bobby Brown'ın gözyaşları: Ben de insanım!
Millie Bobby Brown'ın gözyaşları: Ben de insanım! 'Stranger Things' dizisi ile şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Millie Bobby Brown, onay vermemesine rağmen kendisini çeken bir hayranı ile yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.
1.12.2020 Cadde
Millie Bobby Brown'dan 'Game of Thrones' itirafı
Millie Bobby Brown'dan 'Game of Thrones' itirafı 'Stranger Things' dizisinde canlandırdığı 'Eleven' karakteri şöhreti yakalayan Millie Bobby Brown (16), yıllar sonra 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu.
7.10.2020 Cadde
Yeniden yorumladı
Yeniden yorumladı Millie Bobby Brown, yüzü olduğu Pandora Me Koleksiyonu’ndan seçili küpe ve charm’ları, yeniden yorumladı.
3.07.2020 Cadde
Güçlendİren  İş  bİrlİğİ
Güçlendİren İş bİrlİğİ İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, tasarladığı ilk güneş gözlüğü koleksiyonu için, modadan ilham alan tasarım konseptini ve güçlendirici ruhunu tüm modellerine yansıtan Vogue Eyewear ile iş birliği yaptı.
5.03.2020 Cadde
90’lar ilhamı
90’lar ilhamı Millie Bobby Brown, Vogue markasıyla yaptığı iş birliği kapsamında MBB x Vogue isimli kapsül koleksiyonunu satışa çıkardı. g
18.02.2020 Cadde
Yeşiller içinde
Yeşiller içinde Netflix dizisi ‘Stranger Things’in dünyaca yıldızı Millie Bobby Brown, hafta içinde New York’ta görüntülendi.
14.12.2019 Cadde
Ünlü stili: Millie Bobby Brown
Ünlü stili: Millie Bobby Brown Z kuşağı başta olmak üzere geniş kitlelerin dikkatini çeken 15 yaşındaki oyuncu Millie Bobby Brown'un stili radarımızda.
13.11.2019 Moda
Millie Bobby Brown, Pandora UNICEF işbirliğinin yüzü oldu
Millie Bobby Brown, Pandora UNICEF işbirliğinin yüzü oldu Pandora yeni küresel işbirliği kapsamında, dünya çapındaki yardıma muhtaç çocukların daha sağlıklı ve güvenli bir yaşam sürmeleri ve potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri için UNICEF’e destek veriyor.
12.11.2019 Yaşam
Sahnede vefa şov
Sahnede vefa şov 2019 Halkın Seçimi Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ seçilen Robert Downey Jr, duygusal anlar yaşattı
12.11.2019 Cadde
'Kişiliğimi oyunculukla keşfettim'
'Kişiliğimi oyunculukla keşfettim' Kendini tanıma döneminde olduğunu açıklayan Millie Bobby Brown, “Kişiliğimi oyunculuk aracılığıyla keşfettim” dedi
16.10.2019 Cadde
Bayramda hangi filmler vizyonda?
Bayramda hangi filmler vizyonda? Ramazan Bayramı'nda vizyona girecek filmler şimdiden belli oldu. Birbirinden eğlenceli ve aksiyon dolu bu filmleri sakın kaçırmayın. İşte bayramda vizyona girecek filmler...
30.05.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Millie Bobby Brown ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.