Mirkelam

Mirkelam

Son dakika mirkelam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mirkelam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mirkelam haber sayfamızda...

Mirkelam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 560 mirkelam haberi bulunmuştur.
Ayşegül Aldinç'ten nostaljik bayram paylaşımı!
Ayşegül Aldinç'ten nostaljik bayram paylaşımı! Ünlüler, Ramazan Bayramı'nı sosyal medya hesaplarında yer verdikleri mesaj ve fotoğraflarla kutladı. Bu isimlerden biri de şarkıcı Ayşegül Aldinç oldu.
10.04.2024 Cadde
Kartalkaya’yı salladı
Kartalkaya’yı salladı Mirkelam, Kartalkaya’da izleyici karşısına çıktı.
5.03.2024 Cadde
Emekli hemşire 350 bin TL'lik büyük şok
Emekli hemşire 350 bin TL'lik büyük şok Ankara’da emekli hemşire F.K. (62), internette gördüğü 'deneyimli hemşire aranıyor' ilanı üzerinden iletişime geçtiği kişi tarafından, iş vaadiyle 350 bin TL dolandırıldı.
1.03.2024 Gündem
AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları 2024: Şanlıurfa ilçeleri AK Parti belediye başkan adayları listesi
AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları 2024: Şanlıurfa ilçeleri AK Parti belediye başkan adayları listesi AK Parti belediye başkan adayları bir bir belli oluyor. Büyükşehir belediye başkan adayları ardından ilçelerin adayları da duyuruluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa ilçelerinin belediye başkan adaylarını da açıkladı. İşte, 2024 Yerel Seçimleri Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları...
7.02.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu saldırıyı yapanların en büyük hamisi Genel Başkanı olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden selam gönderdi. Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP, üzülerek görüyoruz ki Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu saldırıyı yapanların en büyük hamisi Genel Başkanı olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden selam gönderdi. Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP, üzülerek görüyoruz ki Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak erkek bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. M harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Mirkelam'dan 12 yıllık sevgilisi Aysen Sabancı açıklaması: Aşk falan yok!
Mirkelam'dan 12 yıllık sevgilisi Aysen Sabancı açıklaması: Aşk falan yok! Uzun süredir ortalarda görünmeyen Mirkelam, önceki akşam Etiler Akmerkez’de yeni imajıyla görüntülendi. Yaklaşık 12 yıldır birlikte olduğu Aysen Sabancı ile aşk hayatının sorulması üzerine Mirkelam, "Aşk falan yok" sözleriyle şaşırttı. Ünlü şarkıcının 'evlilik' yanıtı da dikkat çekti.
15.11.2023 Cadde
Mirkelam İsminin Anlamı Nedir? Mirkelam Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Mirkelam İsminin Anlamı Nedir? Mirkelam Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Mirkelam ismini duyan kişiler, bazen şaşkınlık yaşayabiliyor. Kişiler tarafından ilk defa duyulabilen bir isimdir. İnsanlar Mirkelam ismine sahip biriyle karşılaştığında bu ismin anlamını sorgulayabiliyor. Mirkelam isminin hangi anlama sahip olduğu çok merak denilebiliyor. Mirkelam isminin anlamı nedir? Mirkelam ne demek, ne anlama gelir? İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek!
Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek! "En çıplak halim, en gür kahkaham, en aşık gözyaşım, en geniş aile fotoğrafım" dediği 'Fatih'ini daha fazla sakınmayarak bizi 2023 yaz hediyemizle buluşturan Mabel Matiz, yeni albümünde kendi deşifresini kendi yapıyor, adeta kendini deşifreliyor. Ki hepimiz aslında gayet iyi biliriz ki Mabel Matiz'in 'Fatih'i zaten 'Derin Olur', 'Derin Olur'du. Öyle de oldu. Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek!
26.07.2023 Müzik
Ne varsa ‘90’larda var
Ne varsa ‘90’larda var Hep Yeni Kal’ın sunduğu konserler serisi kapsamında şehre ‘90’lar geliyor.
18.05.2023 Kültür Sanat
Mabel Matiz'in 'Uçkun'u aslında biziz: Burnumuz batı, yüreğimiz doğu
Mabel Matiz'in 'Uçkun'u aslında biziz: Burnumuz batı, yüreğimiz doğu Daha 'Aferin'e doymamış, doyamamışken Mabel Matiz bu kez de yoluna Hello Psychaleppo ile ortaklık yaptığı 'Uçkun'la devam ediyor. Güçlü sözleri, su gibi akıp giden bestesi, güncel ve trend aranjesi ve 90'ları anımasatan kucaklayıcı klibiyle 'Uçkun' şimdiden Türkçe pop tarihinin en unutulmaz işlerinden birine dönüşmeyi başardı. Mabel Matiz'in 'Uçkun'daki başarısını anlamak için ise biraz kafaları çalıştırmak, dünyaya kalp gözüyle bakmak gerekiyor...
9.05.2023 Müzik
Özel buluşma
Özel buluşma Yasa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı’nın eşi Neslihan Sabancı, yeni yaşını kızı Aysen Sabancı’nın organize ettiği partiyle kutladı.
1.02.2023 Cadde
İkiye On Kala'nın 'Arıyosam Açma'sının vitamini son 22 saniyede saklı
İkiye On Kala'nın 'Arıyosam Açma'sının vitamini son 22 saniyede saklı 'Kafamda Kentsel Dönüşümler'le pandemi döneminin en büyük yıldızlarından birine dönüşen İkiye On Kala, son olarak 'Arıyosam Açma' ile karşımızda. Yeni İkiye On Kala şarkısı 'Arıyosam Açma' tıpkı İngilizlerin ve birçoklarımızın üstadı Morrissey'in başyapıtı, hatta direkt 'taşyapıt'ı 'Let Me Kiss You' gibi 'vitamini sonda' bir şarkı olmayı başarıyor...
19.12.2022 Müzik
Koşan adam Bayülgen’e konuk
Koşan adam Bayülgen’e konuk “Her Gece”, “Tavla”, “Hatıralar” ve “Elma Değil, Ayva” gibi unutulmaz parçalara imza atan Mirkelam, 24 Eylül Cumartesi akşamı Okan Bayülgen’in İstanbul’a kazandırdığı sıra dışı gösteri mekânı Dada Salon Kabarett’te bir konser verecek...
4.09.2022 Kültür Sanat
Yılın düğünü gerçekleşti
Yılın düğünü gerçekleşti 26 Ağustos’taki nikâh törenini olumsuz hava şartları nedeniyle erteleyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. İbrahim Çelikkol'dan Selin Şekerci'ye pek çok ünlü ismin yer aldığı düğün, Six Senses Hotel’de gerçekleşti.
29.08.2022 Magazin
Yılın düğünü gerçekleşti! Oğuzhan'dan Demet'e dudak uçuklatan hediye
Yılın düğünü gerçekleşti! Oğuzhan'dan Demet'e dudak uçuklatan hediye 26 Ağustos’taki nikâh törenini olumsuz hava şartları nedeniyle erteleyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. İbrahim Çelikkol'dan Selin Şekerci'ye pek çok ünlü ismin yer aldığı düğün, Six Senses Hotel’de gerçekleşti. Gecede üç farklı gelinlik giyen Özdemir'in ilk seçimi çok konuşulurken; Koç'un da ayakkabıları da sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Öte yandan Oğuzhan Koç'un eşi Özdemir'e aldığı düğün hediyesinin fiyatı ise dudak uçuklattı.
29.08.2022 Cadde
Büyük kutlama
Büyük kutlama Türk pop müziğin duayen yorumcusu Alpay, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla 55’inci sanat yılını Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sevenleriyle kutladı.
11.08.2022 Cadde
Alpay, 55. sanat yılında Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde
Alpay, 55. sanat yılında Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Türk Pop Müziği’nin duayen yorumcusu Alpay, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile dün akşam 55'inci sanat yılını Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sevenleriyle kutladı.
10.08.2022 Cadde
Karnaval gibi kutlama
Karnaval gibi kutlama Moda Deniz Kulübü’nün renkli üyeleri arasında yer alan İrem Tuncalı, yakın arkadaşı Naz Güler’in doğum gününü kalabalık bir arkadaş grubunun katılımıyla kutladı.
28.07.2022 Cadde
Kuşadası’nda yıldızlar gençlerle buluşuyor
Kuşadası’nda yıldızlar gençlerle buluşuyor Milyon Yapım organizatörlüğünde 2016 yılından bu yana Kuşadası’nda düzenlenen ve Türkiye’nin sevilen sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan Kuşadası Gençlik Festivali’nin beşincisi bugün başlıyor.
6.07.2022 Kültür Sanat
‘Yaz şarkıları 2000’li yılların tedrisatıdır’
‘Yaz şarkıları 2000’li yılların tedrisatıdır’  Yaz gelince piyasaya sürülen, sahillerde, “beach”lerde çalınan şarkılar var... “Yaz şarkıları” kavramı zorlama mı yoksa mevsimle bütünleşen bir konsept mi? Ünlü müzik yazarı Naim Dilmener sorularımızı yanıtladı.
12.06.2022 Gündem
Cuma iş çıkışı’nda Ceza sahnede
Cuma iş çıkışı’nda Ceza sahnede İş Sanat’ın İş Kuleleri Kibele Heykeli Önü’nde düzenlediği Cuma İş Çıkışı açık hava konserleri bu sezon Hey! Douglas ile yeniden başladı.
18.05.2022 Advertorial
'Serdar Ortaç Şarkıları Vol. 1'in gerçek yıldızı kim?
'Serdar Ortaç Şarkıları Vol. 1'in gerçek yıldızı kim? Serdar Ortaç şarkılarından bir tribute albümü yapma fikri için çok geç kalınsa da zarardan dönüldü sonunda. 'Serdar Ortaç Şarkıları Vol. 1' adını taşıyan albümde Demet Akalın'dan Derya Uluğ'a, Bengü'den Ziynet Sali'ye dikkat çeken isimler yer alıyor. Peki 'Serdar Ortaç Şarkıları Vol. 1'in gerçek yıldızı kim?
26.04.2022 Müzik
Her eve ‘beş’li formül
Her eve ‘beş’li formül DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, şehir merkezinde yatay mimari ve ‘sağlıklı ev’ konseptine pandemiden önce başladıklarını anlatıyor. Yılmaz, 58 bin kişiyle konuşarak Türkiye ve Avrupa’da her yeni evde uygulayacakları 5 kriter belirlediklerini söylüyor. Bakın onlar neler...
7.04.2022 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Mirkelam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.