Müdür

Müdür

Son dakika müdür haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan müdür gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan müdür haber sayfamızda...

Müdür

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37.469 müdür haberi bulunmuştur.
İçişleri duyurdu! Ankara Emniyeti'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı
İçişleri duyurdu! Ankara Emniyeti'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı, başkentteki organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldığını duyurdu.
9.05.2024 Gündem
Hastanelerde randevu sistemi değişiyor! Bakan Koca'dan MHRS açıklaması
Hastanelerde randevu sistemi değişiyor! Bakan Koca'dan MHRS açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulusal Sağlık Hizmetleri değerlendirme ve koordinasyon toplantısında hastanelerdeki randevu sistemine ilişkin pazartesi günü yeni bir dönemin başlayacağını duyurarak detayları paylaştı.
9.05.2024 Gündem
“Vize engeli lojistik sektörüne ivme kaybettiriyor”
“Vize engeli lojistik sektörüne ivme kaybettiriyor” Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, lojistik sektörünün gelişmesinen önündeki engellerin başında vize engelinin geldiğini belirterek, “Vize engeli lojistik sektörüne ivme kaybettiriyor” dedi.
9.05.2024 Ekonomi
Arka Sokaklar 674. Bölüm Fragmanı - 2
Arka Sokaklar 674. Bölüm Fragmanı - 2 Arka Sokaklar 674. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Mesut için ölüm fermanı çıkılıyor!
9.05.2024 Televizyon
Türkiye'yi kahreden ölüm!
Türkiye'yi kahreden ölüm! İstanbul Eyüpsultan’da bulunan Özel Final Akademi Anadolu Lisesi’nde önceki gün Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın (74) okuldan atılan 17 yaşındaki Irak uyruklu Y.K. tarafından öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
9.05.2024 Haberler
İkinci el ilanlarda patlama: ‘Yüksek faizden yararlanmak isteyen satışa geçti’
İkinci el ilanlarda patlama: ‘Yüksek faizden yararlanmak isteyen satışa geçti’ İkinci el otomobil piyasasında satışlar durma noktasında. Yılbaşında kısa süre içinde alıcı bulabilen araçlar bugünlerde zor satılıyor. İkinci el platformlarında satılık ilan sayısında patlama yaşandı. İlan sayıları 1 milyona dayandı. Peki vatandaşlar araçlarını neden satmak istiyor? İşte detaylar...
9.05.2024 Ekonomi
Türkiye'yi kahreden ölüm! Okulun güvenlik ekibi yokmuş
Türkiye'yi kahreden ölüm! Okulun güvenlik ekibi yokmuş İstanbul Eyüpsultan’da bulunan Özel Final Akademi Anadolu Lisesi’nde önceki gün Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın (74) okuldan atılan 17 yaşındaki Irak uyruklu Y.K. tarafından öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
9.05.2024 Gündem
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu?
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu? Okullarda öğrencinin öğretmenini silahla vurarak öldürmesine kadar varan şiddet olaylarının önüne bir türlü geçilemiyor. Uzmanlara göre çocukların öfkesini yönetememesi, aileden yeterince sevgi görememeleri, dijital oyunlar ile filmler sorunun başlıca nedenleri.
9.05.2024 Gündem
Okul müdürü İbrahim Oktugan öğrencisi tarafından öldürüldü! '5 aydır planlıyordu'
Okul müdürü İbrahim Oktugan öğrencisi tarafından öldürüldü! '5 aydır planlıyordu' İstanbul Eyüpsultan’da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden olan 16 yaşındaki Irak asıllı Y.K. tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi ve ardından tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
8.05.2024 Gündem
İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesiyle ilgili Bakan Tekin ve Vali Gül'den peş peşe açıklamalar
İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesiyle ilgili Bakan Tekin ve Vali Gül'den peş peşe açıklamalar İstanbul'da okul müdürü İbrahim Okutan'ın öldürülmesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve İstanbul Valisi Davut Gül açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Gündem
Baymak’a yeni genel müdür
Baymak’a yeni genel müdür İklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren Baymak’ın Genel Müdürlük görevine Ülkü Özcan atandı. 25 yılı aşkın deneyime sahip olan Özcan, 1 Mayıs 2024 itibariyle görevine başladı.
8.05.2024 Kariyer
Teleferik faciasında iddianame hazırlandı! Şüpheliler hakkında 27 yıla kadar hapis istendi
Teleferik faciasında iddianame hazırlandı! Şüpheliler hakkında 27 yıla kadar hapis istendi Antalya’da, 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasına ilişkin hazırlanan iddianamede, Kepez Belediye Başkanı CHP'li Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5'i tutuklu 12 şüphelinin, 27 yıla kadar hapsi istendi.
7.05.2024 Gündem
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek?
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek? Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sinan Ateş iddianamesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Haberler
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek?
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek? Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sinan Ateş iddianamesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Sürdürülebilirlik hedefinin önünde
Sürdürülebilirlik hedefinin önünde Türk Telekom, 2023 için koyduğu güneş enerjisinden elde ettiği üretim kapasitesini yüzde 60 artırma hedefine 2022’de ulaştığını açıkladı.
7.05.2024 Ekonomi
Akkuyu NGS'nı̇n buhar kızdırıcı ve ayırıcıların montajı tamamlandı
Akkuyu NGS'nı̇n buhar kızdırıcı ve ayırıcıların montajı tamamlandı Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 1’inci ünitesinin türbin dairesinde en modern teknolojiye sahip yatay buhar kızdırıcı-ayırıcıların montajı tamamlandı. Nükleer santraldeki buhar türbini tesisinin yardımcı sistemlerinin bir parçası olan ekipman, türbin rotor kanatlarını döndüren buharın sıcaklık ve nem parametrelerini ayarlamaya yarıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Yer: Mardin! Liseden atılan kız öğrenci silahla okulu basmaya kalktı
Yer: Mardin! Liseden atılan kız öğrenci silahla okulu basmaya kalktı Mardin'de devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, elinde tabanca okul kapısına geldi. Havaya ateş ederek okul kapısını tekmeleyerek içeriye girmeye çalışan kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.05.2024 Gündem
Teleferik faciasında Mesut Kocagöz’ün tutukluluğuna 2’nci itiraz
Teleferik faciasında Mesut Kocagöz’ün tutukluluğuna 2’nci itiraz Antalya’da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasında tutuklanan ANET'in önceki yönetim kurulu başkanı, mevcut Kepez Belediye Başkanı CHP'li Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna 2’nci kez itiraz edildi.
6.05.2024 Gündem
Bilirkişi raporu Edanur’un ölümünü böyle değerlendirdi: Ağır tedbirsizlik ve ilgisizlik var
Bilirkişi raporu Edanur’un ölümünü böyle değerlendirdi: Ağır tedbirsizlik ve ilgisizlik var İstanbul’da beş yaşındaki Edanur’un parkta su dolu çukura düşüp ölmesiyle ilgili İBB iştiraki İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas’ı yakalamak için çalışmalar sürerken, şirkette görevli bir mühendis tutuklandı.
6.05.2024 Gündem
Avek Otomotiv sporun yanında
Avek Otomotiv sporun yanında Bir Paşalı Grubu kuruluşu olan Avek Otomotiv bu yıl da Maraton İzmir’in Ana sponsoru olarak spora verdiği önem ve desteği gösterdi.
4.05.2024 Ege
Huzurevinde çifte cinayette dehşet anı kamerada! 2 elinde bıçak
Huzurevinde çifte cinayette dehşet anı kamerada! 2 elinde bıçak Antalya’da huzurevinden çıkartılacağı gün 2 kişiyi bıçakla öldürüp 1 kişiyi de ağır yaralayan zanlının, huzurevinde elinde bıçak bulunduğu anların kamera görüntüleri ortaya çıktı.
4.05.2024 Haberler
Huzurevinde çifte cinayette dehşet anı kamerada! 2 elinde bıçak
Huzurevinde çifte cinayette dehşet anı kamerada! 2 elinde bıçak Antalya’da huzurevinden çıkartılacağı gün 2 kişiyi bıçakla öldürüp 1 kişiyi de ağır yaralayan zanlının, huzurevinde elinde bıçak bulunduğu anların kamera görüntüleri ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
Bilal Meşe'den Beşiktaş-Rizespor maçı sonrası sert tepki: Niye VAR'da yabancı yok hayırdır?
Bilal Meşe'den Beşiktaş-Rizespor maçı sonrası sert tepki: Niye VAR'da yabancı yok hayırdır? Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş kendi sahasında 90+7'de bulduğu golle Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederek Ankaragücü ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı öncesi moral buldu. Spor yazarları gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı değerlendirdi.
4.05.2024 Beşiktaş
Societe Generale net karını açıkladı
Societe Generale net karını açıkladı Societe Generale, hafifçe zayıflayan gelirleri nedeniyle ilk çeyrekte daha düşük net kâr açıkladı ancak 2024 hedeflerini yineledi ve Fransız perakende bankacılık kolunda bir iyileşme sinyali verdi.
3.05.2024 Uzmanpara
6 bin 500 kadına girişimci desteği
6 bin 500 kadına girişimci desteği TÜRKONFED ve İş Bankası iş birliği ile yürütülen Girişimde Kadın Gücü projesinin yeni döneminde iki yıl içinde 6 bin 500 girişimci ve girişimci adayı kadına destek verilecek.
3.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Müdür ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.