Mumya Filmi

Mumya Filmi

Son dakika mumya filmi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mumya filmi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mumya filmi haber sayfamızda...

Mumya Filmi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 mumya filmi haberi bulunmuştur.
Mumya filmi oyuncuları kimler? Mumya filmi konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Mumya filmi oyuncuları kimler? Mumya filmi konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Mumya filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Fantastik ve macera türünde olan Mumya filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Mumya filmi oyuncuları kimdir?
6.01.2023 Bilgi Rehberi
Mumya oyuncuları kimler? Mumya filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Mumya oyuncuları kimler? Mumya filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Mumya filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Alex Kurtzman'ın yönettiği Mumya filminin oyuncuları ise merak ediliyor. Peki Mumya filmi oyuncuları kimler ve konusu nedir?
14.07.2022 Bilgi Rehberi
Mumya filmi oyuncuları kimler? Mumya filmi konusu nedir?
Mumya filmi oyuncuları kimler? Mumya filmi konusu nedir? Yerli ve yabancı filmler televizyonda izleyicilerle buluşuyor. Mumya filmi bu akşam televizyon ekranlarına yayınlanıyor. Peki Mumya filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?
30.07.2021 Cadde
Mumya filmi konusu nedir? Mumya filmi oyuncuları kimlerdir?
Mumya filmi konusu nedir? Mumya filmi oyuncuları kimlerdir? Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise'un başrolde oynadığı Mumya filmi, bu akşam ekranlara geliyor. Büyük bir heyecanla beklenen Mumya filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Mumya filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?
29.02.2020 Gündem
Mumya filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler?
Mumya filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Mumya filmi bu akşam 20:00'de TV'de ekrana gelecek. Mumya filminin konusu ve oyuncuları merakla araştırılıyor. Alex Kurtzman'ın yönettiği Mumya filmi hakkında merak edilenler haberimizde...
3.11.2019 Gündem
Kehanet uyarısına rağmen açılan Mısır lahiti sosyal medyayı karıştırdı
Kehanet uyarısına rağmen açılan Mısır lahiti sosyal medyayı karıştırdı Mısır'da yeni keşfedilen ve 2000 yıllık olduğu tespit edilen lahit, çok sayıda korkunç kehanet uyarısına rağmen arkeologlar tarafından açıldı.
21.05.2019 Tarih
'Mumya'nın çöküşü: Brendan Fraser!
'Mumya'nın çöküşü: Brendan Fraser! Amerikalı oyuncu Brendan Fraser, 1999 yapımı 'The Mummy' (Mumya) filmi ile adından söz ettirmişti. Kaslı vücudu ile fiziksel güç gerektiren rollerin yıldızı haline gelmişti.
23.12.2017 Cadde
'Mumya'nın çöküşü: Brendan Fraser!
'Mumya'nın çöküşü: Brendan Fraser! Amerikalı oyuncu Brendan Fraser, 1999 yapımı 'The Mummy' (Mumya) filmi ile adından söz ettirmişti. Kaslı vücudu ile fiziksel güç gerektiren rollerin yıldızı haline gelmişti.
23.12.2017 Cadde
Süper İncir’ciler Mumya filmi çekiyor
Süper İncir’ciler Mumya filmi çekiyor AYDINLI amatör yönetmen Kerem Sarı’nın çektiği ve izlenme rekorları kıran reklam filmi Süper İncir’in devamı olan Hayde Efem’in çekimlerine 1 Ekim’de başlanacağı bildirildi.
21.09.2012 Ege
'Mumya' geri dönüyor!
'Mumya' geri dönüyor! "Mumya" ve "Mumya Dönüyor" filmlerinin devamı "Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı/The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor" 1 Ağustosta dünya sinemalarıyla aynı anda Türkiye’de de vizyona girecek.
23.06.2008 Kültür Sanat
Mumya 7 yıl sonra ele veriyor
Mumya 7 yıl sonra ele veriyor "Mumya" ve "Mumya Dönüyor" filmlerinin devamı "Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı/The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor" 1 Ağustosta dünya sinemalarıyla aynı anda Türkiye’de de vizyona girecek...
14.06.2008 Gündem
Kumdan gelen bela
Kumdan gelen bela Mısır piramitlerinin ve mumyalarının gizemi modern teknolojiyle donanarak karşımıza çıktı. "Mumya"nın devamı "Mumya Geri Dönüyor" gösterime girdi
21.09.2001 Kültür Sanat
Bitmeyen hayalet avı
Bitmeyen hayalet avı “Ghostbusters” serisinin beşinci filmi “Hayalet Avcıları: Ürperti”; mizahtan ziyade Bill Murray ve Dan Aykroyd’un perdedeki varlığıyla yüzleri gülümsetiyor.
29.03.2024 Kültür Sanat
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Hiç pes etmedi kazandı
Hiç pes etmedi kazandı Yıllarca istediği rollerin verilmediği Hollywood’da ayrımcılığa karşı mücadele eden ve hiç pes etmeyen Michelle Yeoh, artık “En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ı” kazanan ilk Asyalı unvanının sahibi.
19.03.2023 Cadde
Oscarlar aynı anda aynı filme
Oscarlar aynı anda aynı filme 11 adaylıkla 95. Oscar Ödülleri’nin favorisi olan “Everything Everywhere All at Once/Her Şey Her Yerde Aynı Anda” En İyi Film ve Yönetmen başta olmak üzere yedi ödül kazanarak geceye damgasını vurdu.
14.03.2023 Kültür Sanat
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler 2023’te salonları coşturacak, sinemaseverlerin dört gözle beklediği filmler vizyona giriyor. Vizyon programından en merak edilen yapımlara göz atalım…
1.01.2023 Kültür Sanat
TIME, Yılın İkonu'nu duyurdu: Michelle Yeoh
TIME, Yılın İkonu'nu duyurdu: Michelle Yeoh Çin asıllı Malezyalı oyuncu, Her Şey Her Yerde Aynı Anda filmindeki performansıyla Oscar'da favori gösteriliyor.
7.12.2022 Dünya
Brendan Fraser'dan 25 yıl sonra gelen özür! 'Birilerinin başı derde girecek'
Brendan Fraser'dan 25 yıl sonra gelen özür! 'Birilerinin başı derde girecek' Tüm dünyanın 90'lı ve 2000'li yıllardaki başarısıyla tanıdığı oyuncu Brendan Fraser, cinsel tacize uğradığını iddia ettikten sonra Hollywood dünyasından uzaklaşmıştı. Bu süreçte eşi Afton Smith'ten de boşanan ünlü isim, ödemek zorunda olduğu yüklü miktardaki nafaka yüzünden zor günler yaşamıştı. 2013'ten beri ilk kez başrol olduğu 'The Whale' (Balina) ile Venedik Film Festivali'nde ayakta alkışlanan ve sergilediği performansla birçok ödül alması beklenen aktör; 25 yıl önce gösterime giren 'George of the Jungle' (Orman Kaçkını) filminde yaşanan ve San Francisco'da trafiğin tıkanmasına neden olan olayı ilk kez anlattı.
18.10.2022 Cadde
'Brendan Fraser'ın 'The Whale' filmini, kilolu insanlar izlememeli!
'Brendan Fraser'ın 'The Whale' filmini, kilolu insanlar izlememeli! Cinsel tacize uğradığını iddia ettikten sonra Hollywood dünyasından uzaklaşan ve bu nedenle kariyeri düşüşe geçen 90'lı ve 2000'li yılların başarılı oyuncusu Brendan Fraser; Venedik Film Festivali'nde gösterimi yapılan 'The Whale'daki başarılı performansı ile dakikalarca ayakta alkışlanmış, Eleştirmenlerden tam not alan filmin Oscar'a aday olacağı düşünülmeye başlanmıştı. Ancak 'The Whale' ile ilgili Twitter hesabından bir yazı paylaşan film eleştirmeni Katie Rife, filmle ve 'şişman fobiyle' ilgili yaptığı yorumlarla sosyal medyanın gündemine oturdu.
16.09.2022 Cadde
Venedik’in yıldızları
Venedik’in yıldızları Venedik Film Festivali Cate Blanchett ve Brendan Fraser’ın oyunculuğunun öne çıktığı filmlerle devam ederken “The Banshees Of Inisherin” ise seyirci ve eleştirmenlerin favorisi görünüyor.
8.09.2022 Kültür Sanat
Brendan Fraser tanınmaz halde! Dakikalarca ayakta alkışlandı
Brendan Fraser tanınmaz halde! Dakikalarca ayakta alkışlandı 90'lı ve 2000'li yılların başarılı oyuncusu Brendan Fraser, cinsel tacize uğradığını iddia ettikten sonra Hollywood dünyasından uzaklaşmış ve bu nedenle kariyeri düşüşe geçmişti. Bu süreçte eşi Afton Smith'ten de boşanan ünlü isim, ödemek zorunda olduğu yüklü miktardaki nafaka yüzünden zor günler yaşamıştı. Tüm bunların ardından 2013 yılından beri ilk kez başrol olduğu 'The Whale' filmi Venedik Film Festivali'nde gösterilen aktör, dakikalarca ayakta alkışlandığı anlarda gözyaşlarını tutamadı.
6.09.2022 Cadde
Tiyatro sanatçıları dublajın sırlarını Milliyet'e anlattı
Tiyatro sanatçıları dublajın sırlarını Milliyet'e anlattı Sinemada, dizilerde birçok karakteri sesleriyle de benimsedik. Sanatçılar, filmlerde ve dizilerde yaptıkları seslendirmelerle karakterleri yaşattılar. Sesleriyle de sevdiğimiz tiyatro oyuncularının dublajla ilgili görüşlerini aldık.
10.04.2022 Kültür Sanat
Belfastlı o çocuk benim
Belfastlı o çocuk benim En İyi Film başta olmak üzere yedi dalda Oscar adayı olan ve BAFTA’da En İyi İngiliz Filmi seçilen “Belfast”, Kenneth Branagh’ın çocukluğundan izler taşıyor.
25.03.2022 Kültür Sanat
Mumya Geri Dönüyor filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Mumya Geri Dönüyor filmi kaç yılında çekildi?
Mumya Geri Dönüyor filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Mumya Geri Dönüyor filmi kaç yılında çekildi? Mumya Geri Dönüyor filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 18 Mayıs 2001 yılında vizyona giren yönetmen koltuğunda Stephen Sommers'in yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Brendan Fraser, Rachel Weisz, Dwayne Johnson gibi usta isimler yer alıyor. ABD yapımı olan Mumya Geri Döönüyor filminde 10 yıl aradan sonra Mumya geri döner ve dehşet saçmaya devam eder. İşte konusu ve oyuncu kadrosu....
7.11.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mumya Filmi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.