Murda

Murda

Son dakika Murda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Murda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Murda haber sayfamızda...

Murda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 109 murda haberi bulunmuştur.
Murda ve Hadise'den yeni düet!
Murda ve Hadise'den yeni düet! Rap müziğin popüler isimlerinden Murda, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Murda, bir restoranda yakın arkadaşları ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.
5.04.2024 Cadde
Hapis cezasına çarptırılmıştı! Rapçi Murda hakkında flaş gelişme
Hapis cezasına çarptırılmıştı! Rapçi Murda hakkında flaş gelişme Murda lakaplı Mehmet Önder Doğan’ın, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla aldığı 4 yıl 2 ay hapis cezası İstinaf Mahkemesi’nce kaldırıldı. Mahkeme, şarkının duygusunun dinleyiciye geçirilmeye çalışıldığı kanaatine varıldığını belirterek Doğan’ın beraatına hükmetti.
16.11.2023 Haberler
Hapis cezasına çarptırılmıştı! Rapçi Murda hakkında flaş gelişme
Hapis cezasına çarptırılmıştı! Rapçi Murda hakkında flaş gelişme Murda lakaplı Mehmet Önder Doğan’ın, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla aldığı 4 yıl 2 ay hapis cezası İstinaf Mahkemesi’nce kaldırıldı. Mahkeme, şarkının duygusunun dinleyiciye geçirilmeye çalışıldığı kanaatine varıldığını belirterek Doğan’ın beraatına hükmetti.
16.11.2023 Gündem
Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl ajandası
Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl ajandası Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıldönümü yurdun her bir yerinde farklı etkinliklerle kutlanıyor. Her yerin kırmızı beyaza büründüğü bu büyük coşkuya katılabileceğiniz durakları sizin için derledik.
28.10.2023 Pazar
29 Ekim Ankara etkinlikleri: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yıl konserleri ve etkinlik takvimi
29 Ekim Ankara etkinlikleri: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yıl konserleri ve etkinlik takvimi Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Ankara'da konser ve etkinlikler düzenleniyor. Pazar gününe denk gelen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ankara'da Güneş, Athena, Selçuk Balcı, Zeynep Bastık, Bege, Hadise, Murda, Candan Erçetin ve Işın Karaca konserleri olacak. İşte, Ankara 29 Ekim konser programı...
27.10.2023 Bilgi Rehberi
Hadise'yi 'Sevmiyo'sanız dahi sonuç değişmiyor: Cool ve popüler olmak zor!
Hadise'yi 'Sevmiyo'sanız dahi sonuç değişmiyor: Cool ve popüler olmak zor! 'Küçük Bir Yol'a saptığından beri eksisiyle artısıyla daha da büyük bir yıldıza dönüşen Hadise, son şarkısı 'Sevmiyo' ile hem cool hem de popüler olmayı bir kez daha başarıyor. İyi de Hadise bunları tam olarak nasıl yapıyor? Nedir bu yıldızlık 'Hadise'si? İşte cevabı.
10.10.2023 Müzik
Hadise'nin Sünger Bob'lu elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı!
Hadise'nin Sünger Bob'lu elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! Hadise hem özel hayatı hem de şarkılarıyla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz haftalarda tatile çıkan Hadise, pozlarıyla gözleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Hadise şimdi ise tatilde giydiği elbisenin fiyatıyla gündeme geldi.
13.09.2023 Cadde
Hadise yaz sezonunu kapatamadı!
Hadise yaz sezonunu kapatamadı! Özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde olan ünlü şarkıcı Hadise'nin sosyal medya hesabından paylaştığı, arkası dönük bir erkekle sarılırken verdiği poz merak uyandırmıştı. Şarkıcı, son olarak bikinili pozlarıyla dikkat çekti.
12.09.2023 Cadde
Hadise'nin paylaşımına yorum yağmıştı! Gizemli erkek ortaya çıktı
Hadise'nin paylaşımına yorum yağmıştı! Gizemli erkek ortaya çıktı Müzik kariyeri dışında özel hayatıyla da çok konuşulan Hadise'nin, sosyal medya hesabından paylaştığı, arkası dönük bir erkekle sarılırken verdiği poz merak uyandırdı. Kafa karıştıran ve 'Yeni aşk mı?' yorumlarını beraberinde getiren fotoğrafın gizemi çözüldü.
9.09.2023 Cadde
Ebru Gündeş çocukluk fotoğrafını paylaştı! 'Yıllandıkça güzelleştiğin doğrudur'
Ebru Gündeş çocukluk fotoğrafını paylaştı! 'Yıllandıkça güzelleştiğin doğrudur' Ünlüler dünyasından sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ebru Gündeş, son paylaşımıyla da adından söz ettirmeyi başardı. Çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcıya binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.
8.09.2023 Cadde
Sefo ve Simge Sağın 'Görmem Böylesini'yle hem kalbi hem de beyni yakalıyor
Sefo ve Simge Sağın 'Görmem Böylesini'yle hem kalbi hem de beyni yakalıyor Son dönemin en yıldızı parlak ikililerinden Sefo ve Simge Sağın güçlerini birleştirdi ve 2023 yazının son yaz hit'i de Ağustos 2023'ün hemen başına yetişti. 'Görmem Böylesini' adlı şarkıda buluşan Sefo da Simge Sağın sadece lezzetli bir pasta yapmıyor, aynı zamanda kendilerinden de ekleme ve çıkarmalar yaparak şarkının sadece kalpleri değil beyinleri de tatmin etmesini sağlıyor.
8.08.2023 Müzik
Düetlerde zaman tüneli
Düetlerde zaman tüneli Mor ve Ötesi ile Aleyna Tilki’nin bir araya gelip “Yaz Yaz Yaz”ı seslendirmeleri, bir hayli gürültü kopardı. Bu vesileyle Türk popüler müziğinde düet çalışmalarının geçmişine şöyle bir göz atalım istedik.
5.08.2023 Pazar
Hadise gecelerde! 'Arkadaşlarımla vakit geçirdim'
Hadise gecelerde! 'Arkadaşlarımla vakit geçirdim' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel şarkıcı, gazetecilere selam vermeyi de ihmal etmedi.
3.08.2023 Cadde
Hadise'nin Bodrum konserinde Murda sürprizi!
Hadise'nin Bodrum konserinde Murda sürprizi! Pop müziğin çok konuşulan isimlerinden Hadise, yaz konserlerine devam ediyor. Geçtiğimiz gece Bodrum Antik Tiyatro'da sahneye çıkan güzel şarkıcı, konuklarına müzik ziyafeti sundu.
28.07.2023 Cadde
Hadise'nin baştan aşağı leopar tarzı gündem oldu
Hadise'nin baştan aşağı leopar tarzı gündem oldu Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan şarkıcı Hadise, tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Hadise son olarak baştan aşağı leopar desenli tarzıyla çok konuşuldu.
28.07.2023 Cadde
Murat Boz'un 'Nirvana'ya takılan yüksek 'rock'ım öncesi 'Derin Mevzular'ı
Murat Boz'un 'Nirvana'ya takılan yüksek 'rock'ım öncesi 'Derin Mevzular'ı Özellikle 'Kalben' ve 'Gece' gibi şarkılarla pandemi döneminde dijital dönüşüm sürecini başlatan Murat Boz, 'Harbi Güzel'le yakaladığı yüksek doz nitelik/nicelik uyumunu bir çıt daha ileriye taşımayı hedefliyor. 'Janti'yi takip edecek '3' albümünün çıkış şarkısı olarak seçilen 'Derin Mevzular' son dönemde 'tık'ır 'tık'ır işleyen şık idol 'Nirvana' sonrası kısa şarkılar ekolünde az biraz harcansa da bütün bu 'Derin Mevzular'ın gelecekte Boz'un yüksek 'rock'ımsal durumlarla rahatlıkla yükseltilebileceğini de az biraz müjdeliyor.
5.07.2023 Müzik
Hadise'ye plajda önlem! Denize girmedi, perdeler kapalı oturdu
Hadise'ye plajda önlem! Denize girmedi, perdeler kapalı oturdu Bir derginin daveti için soluğu Bodrum’da alan Hadise Açıkgöz, otelin kabanasında güneşlendi. Denize girmeyen şarkıcının hotelin beach’inden ayrıldığı sırada elini beline atan erkek arkadaşının bu hali objektiflere yansıdı.
24.06.2023 Cadde
TIR'dan Hadise çıktı! 'Hiç beklemiyordunuz değil mi?'
TIR'dan Hadise çıktı! 'Hiç beklemiyordunuz değil mi?' Pop müziğin sevilen ismi Hadise, geçtiğimiz gün bir markanın yaptığı kampanya kapsamında Kanyon Alışveriş Merkezi'inde bir TIR'ın içinden çıkarak konser verdi. Ünlü ismin renkli anları, anbean kameralara yansıdı.
23.06.2023 Cadde
Murda konserinde Hadise sürprizi
Murda konserinde Hadise sürprizi Murda, ‘Dua Tour 2023’ kapsamında İzmir ve Ankara’nın ardından İstanbul Maximum UNIQ Açıkhava’da sahneye çıktı. Ünlü rapçi, Hadise ile birlikte seslendirdiği şarkılarıyla müzik ziyafeti sundu.
22.06.2023 Cadde
Sefo verdiği kilolarla dikkat çekti! 'Vücudum değil şarkılarım konuşulsun'
Sefo verdiği kilolarla dikkat çekti! 'Vücudum değil şarkılarım konuşulsun' Son dönemin yükselen yıldızlarından Sefo, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Verdiği kilolarla dikkat çeken rapçi, muhabirlerin kendisine yönelttiği, ''Yazın ünlülerin karın kasları çok konuşulur. Bu konuda iddialı mısın?'' sorusuna da yanıt verdi.
1.06.2023 Cadde
Hadise hastanelik oldu! Ünlü şarkıcının sağlık durumu
Hadise hastanelik oldu! Ünlü şarkıcının sağlık durumu Adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi Murda ile çıkardığı 'Sen Dönene Kadar' şarkısıyla adından sıkça söz ettiren ve son günlerde yoğun konser maratonuyla dikkatleri üzerine çeken popçu Hadise Açıkgöz, iş temposuna dayanamayıp hastanelik oldu.
26.05.2023 Cadde
Hadise ve Murda'dan poz! Akıllara Mehmet Dinçerler'le nişan pozu geldi
Hadise ve Murda'dan poz! Akıllara Mehmet Dinçerler'le nişan pozu geldi Ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, rapçi Murda ile çıkardığı son şarkısıyla magazin gündeminden düşmüyor. Klipteki samimi halleriyle dikkat çeken ikili, birlikte kamera karşısına geçti. Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'le pozunun aynısını Murdo ile vermesine sosyal medyada yorum yağdı.
25.05.2023 Cadde
Hadise: Serum sayesinde ayaktayım
Hadise: Serum sayesinde ayaktayım Hadise, önceki akşam Kıbrıs’ta sahne aldı. Bir gün önce İstanbul’da konser verdiğini belirten Hadise “Dün çok güzel bir konsere imza attık. Gece eve gittim ve uyudum. Sabah kalktım, boynum tutulmuş. Hastayım serum yedim" sözleriyle nazara geldiğini açıkladı.
22.05.2023 Cadde
Sahnede 19 Mayıs coşkusu!
Sahnede 19 Mayıs coşkusu! Sanat dünyasının ünlü isimleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda hayranlarıyla buluşarak, şenlik havası yaşattı.
21.05.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Enerjilerini birleştirdiler Son dönemde haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan Hadise ile Murda, sürpriz bir projeye imza attı...
20.05.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Murda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.