Nehir

Nehir

Son dakika Nehir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nehir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nehir haber sayfamızda...

Nehir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.105 nehir haberi bulunmuştur.
Gülşen Bubikoğlu'ndan Türker İnanoğlu paylaşımı! '50 yıllık dans'
Gülşen Bubikoğlu'ndan Türker İnanoğlu paylaşımı! '50 yıllık dans' Yeşilçam efsanelerinden Gülşen Bubikoğlu, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Ünlü oyuncu, kaybettiği 50 yıllık eşi, 'Bay Sinema' lakaplı Türker İnanoğlu'nu nostaljik bir fotoğraf ve romantik bir mesajla andı.
20.04.2024 Cadde
İki gündür aranıyordu...15 yaşındaki Gözde Nehir polis ekiplerince bulundu
İki gündür aranıyordu...15 yaşındaki Gözde Nehir polis ekiplerince bulundu Kırıkkale'de iki gündür aranan 15 yaşındaki lise öğrencisi Gözde Nehir Akbulut, polis ekiplerinin yaptığı arama çalışmaları neticesinde bulundu.
19.04.2024 Gündem
Konuşsana Bir Tanem - İnci Taneleri
Konuşsana Bir Tanem - İnci Taneleri Azem ve Cihan, Nehir’i birlikte aramaya karar verir. Gerçekten baba-oğul olabilmelerinin ve ailelerini dağıtan sırrın açığa çıkmasının tek yolu budur. Zahir hala kaçaktır ve Dilber’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Piraye, Azem hakkında öğrendiklerini sindirmeye çalışıyordur. Azem, hiç beklemediği bir anda Piraye ve Dilber ile yan yana gelince son zamanlarda yaşamak zorunda kaldığı her şeyi yeniden değerlendirir. Azem’in artık bir tercih yapması gerekecektir.
19.04.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile 18 Nisan'da ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonrası ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merk konusu oldu.
19.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira Herkes küçük bir kasabaya yerleşerek arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi hayal etmiştir. 20 yıldır çok iyi dost olan dört çift, bunu yapmanın yolunu buldu. Birbirlerine daha yakın yaşamak isteyen arkadaşlar uzun süre plan yaptıktan sonra kendilerine 10 dönümlük arazi üzerinde küçük bir köy inşa etti.
22.04.2024 Yaşam
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor!
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor! Olimpiyat tarihi yaklaşırken, ev sahibi Fransızlar birçok sorunu aşmanın derdine düşmüş durumda. Güvenlik endişesi, grev tehditleri ve nehirdeki kirliliğin yanı sıra düzensiz göçmenlere çözüm aranan şehirde, Şampiyonlar Ligi finalinde bozulan imajın da tamiri gerekiyor
14.04.2024 Diğer
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Rusya: Ülkeyi sel vurdu, 10 bin ev sular altında
Rusya: Ülkeyi sel vurdu, 10 bin ev sular altında Rusya’nın Orenburg bölgesinde görülen sel felaketinde Orsk şehrindeki barajın patlamasıyla en az 10 bin ev sular altında kalırken, 230 bin nüfuslu şehirde 6 bin 100 kişi tahliye edildi.
8.04.2024 Dünya
Rusya ve Kazakistan'da 50 binden fazla kişi su baskını sebebiyle tahliye edildi
Rusya ve Kazakistan'da 50 binden fazla kişi su baskını sebebiyle tahliye edildi Kazakistan sınırındaki Rus kenti Orsk'ta baraj patlaması sebebiyle şehirde yaşayan 11 bin kişi tahliye edildi.
7.04.2024 Dünya
Hüzünlü veda...
Hüzünlü veda... Sinema ve televizyon dünyasında iz bırakan işlere imza atan Türker İnanoğlu, dün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yapımcının cenazesine siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
5.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
Bulgar yolcu gemisi Tuna Nehri'nde kaza yaptı: 11 yaralı
Bulgar yolcu gemisi Tuna Nehri'nde kaza yaptı: 11 yaralı Bir Bulgar yolcu gemisinin Avusturya'nın Aschach an der Donau kasabasında Tuna Nehri üzerindeki bir savakta beton duvara çarpması sonucu 11 kişinin yaralandığı bildirildi.
1.04.2024 Dünya
Nehir'i sahiplenen aile bulundu!
Nehir'i sahiplenen aile bulundu! İnci Taneleri 28 Mart Perşembe yayınlanan 10. Bölümde Azem, kızını sahiplenen aileye ulaştı!
29.03.2024 Televizyon
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kızının izini buldu
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kızının izini buldu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisine bu hafta; Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu.
5.04.2024 Cadde
Sultanlar Ligi'ne Galatasaraylı İlkin Aydın damgası! Yerlilerde zirvede
Sultanlar Ligi'ne Galatasaraylı İlkin Aydın damgası! Yerlilerde zirvede Galatasaray Daikin ve Filenin Sultanları'nın yıldızı İlkin Aydın, Sultanlar Ligi'ne bu sezon damga vurdu. Sarı-kırmızılıların Play-off'taki rakibi belli oldu.
29.03.2024 Voleybol
'İnci Taneleri'nde Piraye duyduklarına inanamadı! Cihan, Reyyaz'ı son anda kurtardı
'İnci Taneleri'nde Piraye duyduklarına inanamadı! Cihan, Reyyaz'ı son anda kurtardı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 10. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Azem kızının izine ulaştı. Dilber, Zahir'i öldürmek için planlar yapıyor. Cihan, Reyyaz'ı Sırat'ın elinden son anda kurtardı. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi İstanbul’da baharın habercisi olan İstanbul Film Festivali’nin programı açıklandı. 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez düzenlenecek festivale usta yönetmen Wim Wenders konuk olacak.
27.03.2024 Kültür Sanat
Merak uyandıran tanıtım
Merak uyandıran tanıtım Bugün ekrana gelecek ‘İnci Taneleri’ dizisinin tanıtımı merak uyandırdı. Sosyal medya fenomeni Kardeniz Kılıç’ın sette fotoğraf paylaşması, “Acaba Azem’in kızı mı oluyor?” yorumlarına neden oldu.
21.03.2024 Cadde
Aksaray’da 2 otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Aksaray’da 2 otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Aksaray’da 2 otomobilin çarpıştığı kazada sürücülerden Sadık Göktaş (39) hayatını kaybetti, 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.
17.03.2024 Gündem
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması 2023 yılı ortaokul düzeyi bilgisayar kategorisinin ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı. İstanbul'daki farklı ortaokullardan 50 öğrencinin girdiği sınavda 5 soru soruldu. Başarılı olan öğrenciler, madalya ve çeşitli ödüller alarak proje kapsamında TÜBİTAK sınavlarına hazırlanma olanağı kazanacak. Oradan milli takıma girmeyi başaranlar ise Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek. Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'den 8 öğrenci de lise düzeyinde olimpiyatlara hazırlanıyor.
16.03.2024 Haberler
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması 2023 yılı ortaokul düzeyi bilgisayar kategorisinin ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı. İstanbul'daki farklı ortaokullardan 50 öğrencinin girdiği sınavda 5 soru soruldu. Başarılı olan öğrenciler, madalya ve çeşitli ödüller alarak proje kapsamında TÜBİTAK sınavlarına hazırlanma olanağı kazanacak. Oradan milli takıma girmeyi başaranlar ise Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek. Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'den 8 öğrenci de lise düzeyinde olimpiyatlara hazırlanıyor.
16.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nehir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.