Ninja Kaplumbağalar

Ninja Kaplumbağalar

Son dakika ninja kaplumbağalar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ninja kaplumbağalar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ninja kaplumbağalar haber sayfamızda...

Ninja Kaplumbağalar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50 ninja kaplumbağalar haberi bulunmuştur.
Beyaz perde oyuncaktan geçilmiyor!
Beyaz perde oyuncaktan geçilmiyor! “Barbie” gişe rekorları kıradursun, biz sinemaya damgasını vurmuş oyuncaklara bakalım.
6.08.2023 Kültür Sanat
Klişe yok, gerçek var
Klişe yok, gerçek var Fransız yapımı “Başkalarının Çocukları” anne olabilmenin duygusal yükünü alışılmış kalıpların dışında, etkileyici bir dille ve oyunculukla anlatıyor. Filmde kadınlar kadınların kurdu değil, yurdu olarak gösteriliyor.
4.08.2023 Kültür Sanat
Evcil hayvanlar hakkında doğru bilinen yanlışlar
Evcil hayvanlar hakkında doğru bilinen yanlışlar Evcil hayvanlarımız hepimizin hayatında büyük bir yer kaplıyor. Artık birçok kişi için evin bir bireyi oluyorlar. Konuşamayan evimizden olan bu sevimli arkadaşları yaptıkları hareket ve mimiklerle tanımaya çalışıyoruz. Fakat bildiğimiz bazı çok genel yanlışlar var. Hatta onları yanlış tanıyor ve anlıyor olabiliriz. Peki bu yanlışlar neler? Gelin hep birlikte Molatik olalım...
22.04.2022 Diğer
2000'lerde çocuk olanların izlediği çizgi filmler
2000'lerde çocuk olanların izlediği çizgi filmler 90'ların sonunda doğup 2000'lerin başında çocuk olanlar çizgi filmlerin daha kaliteli ve eğlenceli  olduğu döneme denk geldi diyebiliriz. Peki 2000'lerde çocuk olanlar hangi çizgifilmleri izledi? İşte 2000'lerde çocuk olanların izlediği çizgi filmler...
22.06.2021 Ekran
Yarıyıl tatilinde çocuklara özel içerikler
Yarıyıl tatilinde çocuklara özel içerikler TV+, yarıyıl tatilini çocuklara özel çizgi film ve animasyonlarla karşıladı. Zengin çocuk yayınlarının yanı sıra dünyanın en sevilen çocuk kanalı olan Nickelodeon çizgi filmlerinden 500 bölümlük bir seçki ve listesine yeni eklediği Nicktoons kanalı ile minikleri eğlenceli bir tatil bekliyor.
29.01.2021 Kültür Sanat
Süper Kahraman Filmleri: Başrollerinde Süper Kahramanların Olduğu Filmler
Süper Kahraman Filmleri: Başrollerinde Süper Kahramanların Olduğu Filmler Süper kahraman filmleri nelerdir, süper kahraman filmleri arasında izlenmesi gerekenler hangileridir? Başrollerinde süper kahramanların olduğu filmler nelerdir? Hangi süper kahraman filmleri unutulmaz filmler arasında kendine yer buldu? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
Ninja Kaplumbağalar isimleri nereden geliyor? Ninja Kaplumbağalar kim kimdir?
Ninja Kaplumbağalar isimleri nereden geliyor? Ninja Kaplumbağalar kim kimdir? Ninja Kaplumbağalar filmi bu akşam bir kez daha ekranlara geliyor. Yıllarca çizgi filmiyle gönüllerde taht kuran Ninja Kaplumbağalar ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise isimleri. Peki Ninja Kaplumbağalar isimleri nereden geliyor?
20.08.2020 Cadde
Ninja Kaplumbağalar 2: Gölgelerin İçinden filmi oyuncuları kimler? İşte Ninja Kaplumbağalar 2 oyuncuları ve karakterleri
Ninja Kaplumbağalar 2: Gölgelerin İçinden filmi oyuncuları kimler? İşte Ninja Kaplumbağalar 2 oyuncuları ve karakterleri Ninja Kaplumbağalar 2: Gölgelerin İçinden filmi bu akşam Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen film öncesi filmin konusu, oyuncuları ve karakterleri ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik...
18.06.2020 Cadde
'Ninja Kaplumbağalar' yakayı ele verdi
'Ninja Kaplumbağalar' yakayı ele verdi Başakşehir ve Esenler’de iş yerlerinden hırsızlık olaylarının zanlıları, Bağcılar’da bir iş yerinden hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Kendilerine “Ninja Kaplumbağalar” lakabını takan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.12.2019 Gündem
Ninja Kaplumbağalar 2 filminde hangi oyuncular var?
Ninja Kaplumbağalar 2 filminde hangi oyuncular var? Michael Pressman'ın yönetmenliğinde 2. filmi çekilen Ninja Kaplumbağalar 2'de yine heyecan dolu dakikalar izleyenleri bekliyor. Aksiyon, bilimkurgu ve komedi unsurları içeren filmde hangi oyuncular var?
6.09.2019 Gündem
Ninja Kaplumbağalar 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları
Ninja Kaplumbağalar 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları Ninja Kaplumbağalar 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ilre buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Michael Pressman'ın yer aldığı Ninja Kaplumbağalar 2 filminin başrollerinde Mark Caso, Michelan Sisti, Kenn Scott, Megan Fox, Paige Turco gibi isimler yer alıyor. Peki Ninja Kaplumbalar 2 filminin konusu ne?
1.09.2019 Gündem
Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinde filmi başrol oyuncuları
Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinde filmi başrol oyuncuları Ninja Kaplumbağalar 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2016 yılında vizyona giren Ninja Kaplumbağalar 2 filminin yönetmen koltuğunda Michael Pressman oturuyor. Aksiyon, Bilim kurgu, ve Komedi türünde çekilen Ninja Kaplumbağalar 2 filmi Türkiye'de vizyonda kaldığı 9 hafta boyunca 282.068 seyirci tarafından izlendi ve 3.214.594,00 TL hasılat elde etti.
28.07.2019 Gündem
Ninja Kaplumbağalar'ın ustasının adı nedir? 30 Nisan ipucu sorusu
Ninja Kaplumbağalar'ın ustasının adı nedir? 30 Nisan ipucu sorusu Uzun yıllardır en sevilen çizgi filmlerden biri olan Ninja Kaplumbağalar bugün bir online bilgi yarışmasına konu oldu. Peki binlerce kişinin katılımıyla oynanacak olan 30 Nisan ipucu sorusunun cevabı nedir?
30.04.2019 Gündem
Ninja Kaplumbağalar kimdir? İsimlerini nereden alıyor?
Ninja Kaplumbağalar kimdir? İsimlerini nereden alıyor? Fantastik eser türünde olan çizgi seri Ninja Kaplumbağalar kimdir? Ninja Kaplumbağalar isimleri nelerdir? Ninja Kaplumbağalar isimlerini nereden alıyor?
8.01.2019 Ekran
'Ninja Kaplumbağalar vegan pizza yesin' kampanyası
'Ninja Kaplumbağalar vegan pizza yesin' kampanyası Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler organizasyonu PETA, yeni bölümlerinin yayınlanacağı duyurulan genç mutant Ninja Kaplumbağalar'ın yediği pizzalarda süt unsurlarının bulunmaması ve vegan pizza yemeleri için bir kampanya başlattı.
6.05.2021 Geyik
Kylian Mbappe'yi şoke eden hediye...
Kylian Mbappe'yi şoke eden hediye... Takım arkadaşları tarafından Ninja Kaplumbağalar'daki Mikelenjelo karakterine benzetilen Kylian Mbappe, aldığı hediyeyle bir anda şok oldu.
22.11.2017 Futbol
Mbappe'ye olay benzetme!
Mbappe'ye olay benzetme! PSG'li takım arkadaşları Mbappe'nin lakabını buldu: Ninja Kaplumbağalar'daki Donatello!
10.09.2017 Futbol
Rönesans kahramanı Michelangelo hakkında bilinmesi gerekenler
Rönesans kahramanı Michelangelo hakkında bilinmesi gerekenler Benim için aslında her şey Ninja Kaplumbağalar ile başlamıştı. Pizzayı çok sevdiğimden Michelangelo favori karakterimdi. Donatello'yu da kendime benzetmiyor değildim hani. Bu bahsettiğim dönem muhtemelen henüz okula yeni başladığım yıllardı. Tabii ne İtalyan Rönesansı ne de sanat hakkında bir bilgiye sahip değildim. Ta ki bi rgün babam bu isimlerin aslında çok önemli birer sanatçı olduklarını bana söyleyene kadar.
14.03.2018 Sanat
Megan Fox'dan cesur pozlar
Megan Fox'dan cesur pozlar Henüz 7 ay önce bebeğini kucağına alan ABD'li oyuncu Megan Fox, iç çamaşırı markası için verdiği cesur pozlar ile fit vücudunu geri kazandığını kanıtladı.
16.03.2017 Cadde
Megan Fox'dan cesur pozlar
Megan Fox'dan cesur pozlar Henüz 7 ay önce bebeğini kucağına alan ABD'li oyuncu Megan Fox, iç çamaşırı markası için verdiği cesur pozlar ile fit vücudunu geri kazandığını kanıtladı.
16.03.2017 Cadde
Anne oğul alışverişte
Anne oğul alışverişte Son dönemde oyunculuğundan çok hamileliğiyle gündeme gelen Megan Fox altı aylık oğluyla alışverişte görüntülendi.
16.02.2017 Cadde
Karne coşkusunu ninja kaplumbağalarla yaşayın
Karne coşkusunu ninja kaplumbağalarla yaşayın Çocuklar karne sevincini 24-25-26 Haziran tarihlerinde Teenage Mutant Ninja Turtles ile Trump Alışveriş Merkezi’nde yaşayacak. Birbirinden özel şovlar gerçekleştirecek olan Ninja Kaplumbağalar, çocuklarla fotoğraflar çektirecek, onlara Ninja maskeleri hediye edecek.
23.06.2016 Kültür Sanat
Macera dolu Avustralya
Macera dolu Avustralya Teniste sezonun ilk büyük heyecanı bu gece yarısı Melbourne'de başlayacak, kortlar yeniden ısınacak.
1.07.2020 Diğer
Yeni Ninja Kaplumbağalar Oyunu Geliyor
Yeni Ninja Kaplumbağalar Oyunu Geliyor Platinum Games‘in TMNT: Mutants in Manhattan’ının başarım puanları sızdırıldı. TMNT: Mutants in Manhattan’ın PlayStation 4, Xbox One, PlayStation3, Xbox 360 ve PC platformlarında çıkış yapacağı söyleniyor. Bunun yanında oyunun Transformers: Devastation tadında, çizgi dizi grafiklerine sahip olacağı ise diğer söylentiler arasında. Ancak henüz firmadan resmi bir açıklama yok. Geçtiğimiz hafta 30 Aralık tarihinde oyunun kutu görseli sızdırılmıştı. Şimdi […]
5.01.2016 Oyun Dunyasi
Leicester'lı futbolcular Ninja Kaplumbağa oldular
Leicester'lı futbolcular Ninja Kaplumbağa oldular Premier Lig'in lideri Leicester Cityli futbolcular, başarılarını sıradışı bir kutlamayla taçlandırdı.

Benzer Haber Etiketleri

Ninja Kaplumbağalar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.