Nuray Sayarı

Nuray Sayarı

Son dakika nuray sayarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nuray sayarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nuray sayarı haber sayfamızda...

Nuray Sayarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 nuray sayarı haberi bulunmuştur.
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Astrolog Nuray Sayarı'dan Evrim Akın'a yasak! 'Haritamda evlilik yokmuş'
Astrolog Nuray Sayarı'dan Evrim Akın'a yasak! 'Haritamda evlilik yokmuş' Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz akşam astrolog Nuray Sayarı ile birlikte görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ikiliden Akın, Sayarı'nın kendisine evlenmeyi yasakladığını söyleyerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Cadde
Astrolog 📌 Nuray Sayarı kimdir, kaç yaşında? Nuray Sayarı nereli? İşte biyografisi
Astrolog 📌 Nuray Sayarı kimdir, kaç yaşında? Nuray Sayarı nereli? İşte biyografisi Pazartesi günleri, Hayatta Her Şey Var programına konuk olarak burç yorumlayan Nuray Sayarı ile ilgili merak edilen sorular gündemde. Nuray Sayarı kimdir, kaç yaşında? Nuray Sayarı nereli? İşte biyografisi
29.01.2024 Bilgi Rehberi
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Katıldığı davette gazetecilere poz veren Cem Belevi, 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
10.01.2023 Cadde
‘2022’yi attık’
‘2022’yi attık’ Gökmen Tanaçar’la boşanan Tuğba Özerk, “2022’yi attık ve unuttuk. 2023’ten çok umutluyum” dedi.
9.01.2023 Cadde
Astroterapi nedir?
Astroterapi nedir? Astrolog Nuray Sayarı, Eğitim Bilimci Kunter Kurt ve Uzman Psikolog Cevher Sönmez, beraber yazdıkları 'Astroterapi' kitabı hakkında bilgi verdi.
Nuray Sayarı: İlişkilerde burç uyumuna dikkat edin! | Eda ile Ne Konuştuk
Nuray Sayarı: İlişkilerde burç uyumuna dikkat edin! | Eda ile Ne Konuştuk Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Eda Özdemir'in konuğu oldu. Nuray Sayarı, ilişkiler ve burç uyumları hakkında bilgi verdi.
13.07.2020 Yaşam
Eğlenceli açılış
Eğlenceli açılış Ya Sonra Karaköy’ün açılışı, sanat ve cemiyet hayatından ünlüleri bir araya getirdi
16.03.2020 Cadde
Nuray Sayarı: Çocuğunun yanında cinselliğini niye yaşarsın?
Nuray Sayarı: Çocuğunun yanında cinselliğini niye yaşarsın? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, eşi Aşkın Sayarı tarafından aldatıldığını canlı yayında anlatmıştı. Sayarı, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak yeni açıklamalarda bulundu.
10.03.2020 Cadde
Nuray Sayarı kimdir? Nuray Sayarı kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Nuray Sayarı kimdir? Nuray Sayarı kaç yaşında, nereli, eşi kim? Nuray Sayarı son günlerde en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Eşi tarafından aldatıldığı iddiasıyla açıklamalarda bulunan Nuray Sayarı'nın kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve mesleği merak konusu oldu. İşte Nuray Sayarı hakkında merak edilen bilgiler...
9.03.2020 Gündem
Nuray Sayarı’nın eşi ilk kez konuştu
Nuray Sayarı’nın eşi ilk kez konuştu   Ünlü astrolog Nuray Sayarı, gözyaşları içinde eşinden şiddet gördüğünü anlatmıştı. Aşkın Sayarı, eşinin şiddet ve ihanet iddialarını yalanladı.
9.03.2020 Cadde
Astrolog Nuray Sayarı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu
Astrolog Nuray Sayarı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu Ünlü astrolog Nuray Sayarı, bugün çıktığı canlı yayında, gözyaşları içinde eşinden şiddet gördüğünü ve aldatıldığını açıkladı. Eşinin yıllardır evli bir kadınla ilişkisi olduğunu iddia eden Sayarı, aynı zamanda tehdit edildiğini de söyledi.
3.03.2020 Cadde
Kadınlar sordu, Sayarı yanıtladı
Kadınlar sordu, Sayarı yanıtladı Berrin Pehlivan’ın işletmeciliğini yaptığı Port Alaçatı Otel, geleneksel hale getirmeyi amaçladığı ‘Astroloji Günleri’nin ilkini düzenledi.
14.08.2019 Ege
'Çalıntı burç yorumu' davasına bakacak mahkeme aranıyor
'Çalıntı burç yorumu' davasına bakacak mahkeme aranıyor Şenay Yangel'in kendi burç yorumlarını Nuray Sayarı'nın birebir kullandığı iddiasıyla manevi ve mali  haklara tecavüz suçundan yaptığı şikayet üzerine açılan davada, İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi burç yorumlarının eser niteliği taşımadığı için görevsizlik kararı verdi. Davanın gönderildiği İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi 'ben de görevsizim' dedi. Dava dosyası İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Ağır ceza mahkemesi davaya hangi mahkemenin bakacağına karar verecek.
22.03.2019 Gündem
Ünlü astrolog onun için devreye girdi ama izin çıkmadı: Bana yazık değil mi?
Ünlü astrolog onun için devreye girdi ama izin çıkmadı: Bana yazık değil mi? Bolu'da, 1,5 yaşında geçirdiği çocuk felci nedeniyle hareket güçlüğü çeken, ablası Kadriye Kaya'nın (48) 4'üncü kattaki evlerine merdivenlerden sırtında indirip çıkardığı Hatice Özdemir (42) için alınan asansör, apartman sakinlerinden bazılarının karşı çıkması nedeniyle binaya takılamıyor.
20.01.2019 Gündem
Ünlü astrolog onun için devreye girdi ama izin çıkmadı: Bana yazık değil mi?
Ünlü astrolog onun için devreye girdi ama izin çıkmadı: Bana yazık değil mi? Bolu'da, 1,5 yaşında geçirdiği çocuk felci nedeniyle hareket güçlüğü çeken, ablası Kadriye Kaya'nın (48) 4'üncü kattaki evlerine merdivenlerden sırtında indirip çıkardığı Hatice Özdemir (42) için alınan asansör, apartman sakinlerinden bazılarının karşı çıkması nedeniyle binaya takılamıyor.
20.01.2019 Gündem
Davası reddedildi
Davası reddedildi Kamuoyunda ‘astrolog’ olarak tanınan Nuray Sayarı, 3 yıl önce İstanbul’da Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak, Hakan Uman ve eşi Neslihan Uman ile şirketleri Nes Filmcilik’in yayın yoluyla kişilik haklarına yönelttikleri saldırının durdurulmasını, isminin görsel, yazılı basın ve elektronik ortamda izinsiz kullanılmasının yasaklanmasını istedi...
25.07.2018 Cadde
Nuray Sayarı kimdir?
Nuray Sayarı kimdir? Nuray Sayarı kimdir? sorusu merakla araştırılıyor. Astroloji alanında kendini geliştiren Nuray Sayarı çeşitli tv kanallarına katılıp burç yorumları ile büyük ilgi görüyor. İşte Nuray Sarayı hakkında merak edilen bilgiler...
25.07.2018 Gündem
Astrolog Nuray Sayarı için şok suçlama: Polisten kaçmak için...
Astrolog Nuray Sayarı için şok suçlama: Polisten kaçmak için... Ünlü astrolog Nuray Sayarı, kardeşi Hakan Uman'dan marka haline gelmiş isim ve soy ismini yan yana getirmek suretiyle fayda sağladığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Mahkeme, Hakan Uman'ın kardeşi olduğunu saklayan Sayarı'nın açtığı davanın reddine karar verdi. Mahkemede ifade veren Hukan Uman, ünlü astrolog için 'Yıllır evvel taroçu, falcı ve medyum olarak çalışıyordu. Falcılara karşı polis operasyonlarından korunmak için moda olan astrologluğa geçiş yaptı' ifadesini kullandı.
25.07.2018 Cadde
Eleleyiz Festivali'ne ünlüler de destek verdi
Eleleyiz Festivali'ne ünlüler de destek verdi ENTA Mağaza kurucusu Sema Kafiye Öztürk’ün ev sahipliğinde engelliler yararına düzenlenen Eleleyiz Festivali'ne ünlülerden destek.
Bursa Kitap Fuarı başladı!
Bursa Kitap Fuarı başladı! Bugün başlayan ve 26 Mart’a dek sürecek olan Bursa Kitap Fuarı 15. yaşını kutluyor.
17.03.2017 Gündem
Ekranda yılın sahtekarlığı!
Ekranda yılın sahtekarlığı! Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında görünen nikah memurunun aslında kanalda şoför olarak çalışan bir kişi olduğunun ortaya çıkması uzun süre tartışma konusu oldu.
31.12.2016 Cadde
2017'de burçları neler bekliyor?
2017'de burçları neler bekliyor? 2017 yılında hangi burcu ne bekliyor? Öykü Cengiz ve Merve Dinçkol ünlü astrolog Nuray Sayarı'ya sordu...
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk
2017 yılında Türkiye'de...
2017 yılında Türkiye'de... Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 2017 yılında bizleri nelerin beklediğini yorumluyor.
15.12.2016 Gündem
Nuray Sayarı'ya 2017'de bizleri nelerin beklediğini sorduk
Nuray Sayarı'ya 2017'de bizleri nelerin beklediğini sorduk Merve Dinçkol ve Öykü Cengiz ünlü astrolog Nuray Sayarı'ya 2017 yılında Türkiye'yi nelerin beklediğini sordu...
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk

Benzer Haber Etiketleri

Nuray Sayarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.