Ömer

Ömer

Son dakika ömer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ömer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ömer haber sayfamızda...

Ömer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62.377 ömer haberi bulunmuştur.
Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı Trabzon’da dün içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İttifakı'ndadır' sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
Yargıtay’da başkanlık düğümü
Yargıtay’da başkanlık düğümü Yargıtay Büyük Genel Kurulu’nda yeni Yargıtay Başkanı’nın belirlemek için gerçekleştirilen seçimlerde ilk 8 tur oylamada sonuç alınamadı.
28.03.2024 Gündem
Yer: Siirt! Muhtarlık kavgasında 1’i polis, 9 kişi yaralandı
Yer: Siirt! Muhtarlık kavgasında 1’i polis, 9 kişi yaralandı Siirt’in Baykan ilçesinde akraba iki grup arasında muhtar adaylığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 1’i polis memuru, 9 kişi yaralandı.
27.03.2024 Gündem
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak'
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak' AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte Adanalılarla buluştu.
27.03.2024 Gündem
Yargıtay Başkanlığı seçimininde yine sonuç çıkmadı
Yargıtay Başkanlığı seçimininde yine sonuç çıkmadı Yargıtay Başkanlığı görevine 24 Mart 2020'de seçilen Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresi pazar günü dolmuştu.
27.03.2024 Gündem
Faruk’u öğretmen 5’inci kattan attı
Faruk’u öğretmen 5’inci kattan attı İstanbul Levent’te bulunan Terakki Vakfı Okulları’nda IELTS sınavı için kurum dışından gelen bir öğretmen, sınav esnasında okulun kedisi Faruk’u 5. kattan aşağıya attı.
27.03.2024 Gündem
Yargıtay’da beş tur sonuçsuz kaldı
Yargıtay’da beş tur sonuçsuz kaldı Yargıtay Büyük Genel Kurulu’ndaki başkanlık seçiminde önceki gün ilk üç turda beş aday yarışmış ancak hiçbiri salt çoğunluk olan 175 oy desteğini bulamamıştı.
27.03.2024 Gündem
Hisar’da eğitim 1.5 milyon TL’yi aştı
Hisar’da eğitim 1.5 milyon TL’yi aştı Özel okulların 2024-2025 eğitim öğretim yılı için geçerli olacak yeni ücretleri belli olmaya başladı.
27.03.2024 Eğitim
Öğrenci başına 1 kitap düşmüyor
Öğrenci başına 1 kitap düşmüyor Türkiye’deki bazı üniversitelerin kütüphanesi evdeki kitaplık gibi. 4 üniversitede öğrenci başına düşen kitap sayısı 1’in altında. 89 üniversitede ise bu sayı 1 ile 4 arasında.
27.03.2024 Gündem
Semih Kılıçsoy son dakikada attı! Ümit Milli Takım 1 puanı kaptı
Semih Kılıçsoy son dakikada attı! Ümit Milli Takım 1 puanı kaptı Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 6. maçında İtalya ile 1-1 berabere kaldı.
26.03.2024 Milli Takım
Bakan Fidan: Enerji güvenliğimizi sağlamayı hedefliyoruz
Bakan Fidan: Enerji güvenliğimizi sağlamayı hedefliyoruz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Stratejik bir öngörüyle ilk nükleer enerji santralimizi temelini Akkuyu’da atmıştık. Bu hamleyle zor bir coğrafyada, zor bir denklemde, enerji güvenliğimizi sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
26.03.2024 Haberler
Bakan Fidan: Enerji güvenliğimizi sağlamayı hedefliyoruz
Bakan Fidan: Enerji güvenliğimizi sağlamayı hedefliyoruz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Stratejik bir öngörüyle ilk nükleer enerji santralimizi temelini Akkuyu’da atmıştık. Bu hamleyle zor bir coğrafyada, zor bir denklemde, enerji güvenliğimizi sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da PKK yandaşlarının saldırısına uğrayan genç ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da PKK yandaşlarının saldırısına uğrayan genç ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan genci aradı. Erdoğan, sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Elektrik ihtiyacının 4’te birini karşılama potansiyeline sahip
Bakan Yumaklı: Elektrik ihtiyacının 4’te birini karşılama potansiyeline sahip Elazığ’da Keban Barajı üzerinde bulunan Yüzer GES’i inceleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Türkiye’de içme suyu hariç belli bir seviyede olan tüm su rezervuarlarının yüzde 10’nunu bile kullandığımızda Türkiye’nin yıllık elektrik ihtiyacının 4’te birini karşılama potansiyeline sahip" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Yargıtay’da başkan seçimi 4. tura kaldı
Yargıtay’da başkan seçimi 4. tura kaldı Yargıtay’ın yeni başkanını belirlemek üzere yapılan seçimlerin ilk üç turu aralarında mecvut Başkan Mehmet Akarca’nın da bulunduğu beş adaydan hiçbiri salt çoğunluk olan 175 oy desteğine ulaşamadığı için sonuçsuz kaldı.
26.03.2024 Gündem
Geri dönüşüm deposunda yangın! 5 iş yeri küle döndü, 1 kişi hayatını kaybetti
Geri dönüşüm deposunda yangın! 5 iş yeri küle döndü, 1 kişi hayatını kaybetti Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde sanayi sitesindeki bir geri dönüşüm deposunda çıkan ve 5 iş yerine sirayet eden yangında alevlerin arasında kalan 1 kişi yanarak hayatını kaybetti.
25.03.2024 Gündem
BM'nin Gazze kararına Türkiye'den ilk açıklama! 'Olumlu adım'
BM'nin Gazze kararına Türkiye'den ilk açıklama! 'Olumlu adım' Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ramazan ayı boyunca Gazze’de acil ateşkes ilan edilmesini ve ayrıca Gazze’ye insani erişim sağlanmasını talep eden kararını olumlu bir adım olarak görüyoruz. " denildi.
25.03.2024 Gündem
Şişkinliğe neden oluyor! ‘Gastrit ve ülser hastaları dikkat etmeli’
Şişkinliğe neden oluyor! ‘Gastrit ve ülser hastaları dikkat etmeli’ Ramazan ayında öğün aralarının oldukça uzun olduğunu belirten Gastroenteroloji Uzm. Dr. Ömer Faruk Yolcu, “Bu durum mide rahatsızlıkları olanlarda hastalıkları tetikliyor. İftarda ve sahurda fazla yemek yenmesi, sahurda yemekten hemen sonra yatılması, reflü ataklarını tetikleyebiliyor. Ayrıca uzun süren açlık sonrasında zamanla sindirim sisteminin hareketleri de azalıyor. Bu nedenle iftarda hızlı ve fazla yemek tüketmek karında şişkinliğe, hazımsızlığa yol açabiliyor” dedi.
25.03.2024 Genel Sağlık
Yargıtay'da seçim günü
Yargıtay'da seçim günü Yüksek Mahkemenin 4 yıl boyunca görev yapacak yeni başkanını belirlemek için bugün Yargıtay'da sandık kuruld
25.03.2024 Gündem
İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum!
İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum! Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, oğlu Ömer Kutluay ve Anadolu Efes’in genç basketbolcuları ile Bebek’te bir araya geldi. Sahilde yürüyüşe çıkan grup, objektiflere poz verirken Kutluay'dan espri gecikmedi.
25.03.2024 Cadde
Derin Taşpınar, Polonya'da altın madayla kazandı!
Derin Taşpınar, Polonya'da altın madayla kazandı! Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 46’ncı Uluslararası Çocuk Eskrim Turnuvası’nda Derin Taşpınar, altın madalyanın sahibi oldu.
24.03.2024 Diğer
Galatasaray Ekmas, Onvo Büyükçekmece'ye takıldı!
Galatasaray Ekmas, Onvo Büyükçekmece'ye takıldı! Onvo Büyükçekmece, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Galatasaray Ekmas'ı deplasmanda 101-96 mağlup etti.

Benzer Haber Etiketleri

Ömer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.