Ömer Gezen

Ömer Gezen

Son dakika Ömer Gezen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ömer Gezen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ömer Gezen haber sayfamızda...

Ömer Gezen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 338 ömer gezen haberi bulunmuştur.
Bircan Bali ile Gökhan Göz aşklarını ilan etti!
Bircan Bali ile Gökhan Göz aşklarını ilan etti! Üç sene önce kızının babası Ömer Gezen ile boşanan sunucu Bircan Bali, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
22.01.2024 Cadde
Bircan Bali ve Ömer Gezen ikinci kez ayrıldı: Yürütemediğimizi anladık
Bircan Bali ve Ömer Gezen ikinci kez ayrıldı: Yürütemediğimizi anladık 2021 yılında tek celsede boşanan ünlü sunucu Bircan Bali ve Ömer Gezen çifti, ocak ayında yeniden barışmıştı. Çift evliliklerine bir şans daha vererek barışmıştı. Ünlü sunucu Bircan Bali, eşi Ömer Gezen ile tekrar yollarını ayırma kararı aldıklarını açıkladı.
11.06.2022 Cadde
Bircan Bali ile Ömer Gezen nikâh tazeleyecek!
Bircan Bali ile Ömer Gezen nikâh tazeleyecek! Bircan Bali, Mart 2021'de canlı yayında boşandığını açıklamıştı. YouTube'da yayınlanan programında kızı Saygı'nın babası Ömer Gezen'i ağırlayan ve "Beni aldattın mı?" sorusunu yönelten 34 yaşındaki sunucu, üç yıl önce nikah masasına oturduğu avukat hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir itirafa imza attı. İşte detaylar...
13.04.2022 Cadde
Bircan Bali'den eski eşi Ömer Gezen'e: Beni aldattın mı?
Bircan Bali'den eski eşi Ömer Gezen'e: Beni aldattın mı? 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Bircan Bali, YouTube kanalında yayınlanan programda eski eşi Ömer Gezen'i konuk etti. Bali, çocuğunun babası Gezen'in gözlerinin içine bakarak "Beni aldattın mı?" diye sordu.
17.03.2022 Cadde
Bircan Bali'den itiraf: Boşanma haberinden sonra mesaj yağdı
Bircan Bali'den itiraf: Boşanma haberinden sonra mesaj yağdı 'Söylemezsem Olmaz'da bir dönem birlikte sunuculuk yaptığı Ece Erken'e konuk olan Bircan Bali, açıklamasında boşanma haberinden sonra kendisine mesaj yağdığını söyledi.
4.05.2021 Cadde
Bircan Bali boşandı: Evli gittim, bekar geldim!
Bircan Bali boşandı: Evli gittim, bekar geldim! Bircan Bali, canlı yayında Ömer Gezen ile boşandıklarını açıkladı. Bali "Bunu yalnızca ben açıklıyorum, tedbir kararı aldırdım. Evli gittim bekar geldim" dedi.
26.03.2021 Cadde
Bircan Bali'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Bircan Bali'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Bircan Bali, sosyal medya hesabından bebeğinin cinsiyetini açıkladı.
11.03.2020 Cadde
Bircan Bali: Bebeğimizi aynı çatı altında büyüteceğiz
Bircan Bali: Bebeğimizi aynı çatı altında büyüteceğiz Bircan Bali sürpriz kararı sunucusu olduğu Söylemezsem Olmaz programında duyurdu...
18.02.2020 Cadde
Bircan Bali ve avukat Ömer Gezen boşanıyor
Bircan Bali ve avukat Ömer Gezen boşanıyor Geçtiğimiz Eylül ayında nikah masasına oturan Bircan Bali - Ömer Gezen çiftinden kötü haber geldi. Son dönemde boşanacakları iddialarıyla gündeme gelen çiftten Gezen, evliliğini noktalamak için ikinci kez İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.
16.02.2020 Cadde
Bircan Bali dua istedi: Biz çok güçlüyüz!
Bircan Bali dua istedi: Biz çok güçlüyüz! Geçtiğimiz Eylül ayında avukat Ömer Gezen ile nikah masasına oturan sunucu Bircan Bali, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Doktor kontrolüne giden Bali, takipçilerinden dua istedi.
9.02.2020 Cadde
Bircan Bali müjdeyi verdi: Çok küçük bir mucizeyle beraberim!
Bircan Bali müjdeyi verdi: Çok küçük bir mucizeyle beraberim! Geçtiğimiz eylül ayında avukat Ömer Gezen ile evlenen Bircan Bali, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu.
29.01.2020 Cadde
Bircan Bali kimdir? Bircan Bali kiminle evlendi?
Bircan Bali kimdir? Bircan Bali kiminle evlendi? Sunuculuk yapan Bircan Bali bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Ömer Gezen ile evlendi. Sosyal medya hesabından evlilik cüzdanı paylaşan Bircan Bali hayranlarını şaşırttı. Peki, Bircan Bali kimdir?
5.09.2019 Gündem
Bircan Bali ile Ömer Gezen evlendi
Bircan Bali ile Ömer Gezen evlendi Sunucu Bircan Bali, evlilik teklifi aldıktan kısa süre sonra ayrıldığı avukat Ömer Gezen ile Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde nikah masasına oturdu.
4.09.2019 Cadde
Bircan Bali sevgilisi Ömer Gezen ile evleniyor
Bircan Bali sevgilisi Ömer Gezen ile evleniyor Magazin yorumcusu Bircan Bali yeni aşkı Ömer Gezen ile evlilik kararı aldı. Bali evlilik teklifi aldığı anları sosyal medyadan paylaştı.
15.07.2019 Cadde
Hamza Dağ'dan Su Ürünleri Hali'ne ziyaret
Hamza Dağ'dan Su Ürünleri Hali'ne ziyaret AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir Su Ürünleri Hali'ne ziyarette bulundu.
22.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi hep sokakta iş yaparken göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi hep sokakta iş yaparken göreceksiniz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, STK temsilcileriyle bir araya geldi. Kurum "İstanbul'u sizlerle birlikte yöneteceğiz. 31 Mart akşamı inşallah İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkanları Muhtarlarımız olacak. Yine burada birbirinden kıymetli STK'lar olacak. Gençlerimiz olacak. Kadınlarımız olacak. Biz sizlerin temsilcisi olacağız. Bizim tek bir derdimiz var; Muradımız İstanbul'a hizmet etmek. Bu şehre eser vermek" dedi.
10.01.2024 Gündem
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Türkiye’nin ve İstanbul’un resmi
Türkiye’nin ve İstanbul’un resmi Türkiye İş Bankası, 1940’lardan bu yana biriktirdiği 2 bin 700’ü aşkın eserden oluşan koleksiyonunu, İstiklal Caddesi’nde açtığı Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nde sergiliyor. Ücretsiz gezilebilecek müzede ilk olarak “Türk Resmini İzlemek” adlı geniş bir seçki ile “İstanbul’un Resmi”ni yansıtan geçici sergi yer alıyor.
28.11.2023 Advertorial
Sanatın Hamisi: Léon Orosdi ve Orosdi Bak Mağazalar Zinciri
Sanatın Hamisi: Léon Orosdi ve Orosdi Bak Mağazalar Zinciri Léon Orosdi’nin İstanbul’da çıkardığı Orosdi-Bak mağazaları, Avrupa’ya yayılarak bir dönem rüzgar gibi esse de Birinci Dünya Savaşı, markanın kaçınılmaz sonunu getirdi. Léon Orosdi 1922 yılında öldüğünde arkasında muhteşem bir yaşamın servetini ve hayalleri süsleyecek kadar güzel bir tablo koleksiyonu bırakmıştı.
8.10.2023 Gündem
Eserleriyle Ada’ya değer katacaklar
Eserleriyle Ada’ya değer katacaklar Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV), Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı ile ARYA A.Ş. işbirliğinde bu yıl 4’üncü kez düzenlenen Uluslararası Neopolis Heykel Sempozyumu’nda sanatçıların eserleri şekil almaya başladı.
23.09.2023 Ege
Tır dolusu umut taşıdılar
Tır dolusu umut taşıdılar SosyalBen Vakfı, 10 yılda, 60 bin çocuğun hayatına dokundu. Makedonya’dan Hindistan’a 11 ülkeye ulaşan vakıf, şimdi de eğlenceli atölyelerin bulunduğu Umut Tırı’yla deprem bölgesindeki çocuklara psikososyal destek sağlıyor.
15.09.2023 Eğitim
Skandal fotoğraflar! AFP Suriye'den geçti
Skandal fotoğraflar! AFP Suriye'den geçti ABD'nin arabulucuğa soyunduğu çatışmalar dinmedi, Suriye resmi medyası teröristleri 'ayrılıkçı militanlar' olarak tanımladı. AFP'nin servis ettiği karelerde gözden kaçmayacak detaylar var.
5.09.2023 Dünya
Sabır ile İlgili Hadisler ve Ayetler Nelerdir?
Sabır ile İlgili Hadisler ve Ayetler Nelerdir?  İyi veya kötü gerçekleşen veya gerçekleşmesi olaylara karşısında gösterilen cesaret ve metanetini yitirmeme duygusudur. Sabır Müslümanlar için önemli bir yere sahip olan kavramlardandır. Kur’an-ı Kerim’de yer alan ayetlerde ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) hadislerinde geniş yer almıştır. Sabrın önemi hadis ve ayetlerde bildirilmiştir. Sabır ile ilgili hadisler ve ayetler nelerdir? Konu ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Dini Bilgiler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kahramanmaraş'ta deprem konutlarının inşaatını inceledi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kahramanmaraş'ta deprem konutlarının inşaatını inceledi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kahramanmaraş'ta TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan konutların inşaatında incelemelerde bulundu.
30.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Gezen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.