Ömerli

Ömerli

Son dakika Ömerli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ömerli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ömerli haber sayfamızda...

Ömerli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.378 ömerli haberi bulunmuştur.
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da cumartesi günü etkili olan sağanak yağışın ardından barajlardaki doluluk oranı yüzde 83.1'e yükseldi.
22.04.2024 Gündem
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, görüşme tekliflerini reddeden eski sevgilisi Yeşim Sönmez’i (36) pompalı tüfekle vurarak öldüren Başaran Çevikoğlu'nun cezası belli oldu.
20.04.2024 Gündem
Arnavutköy'de iki farklı kaza! Ölü ve yaralılar var
Arnavutköy'de iki farklı kaza! Ölü ve yaralılar var Arnavutköy'de iki farklı kaza meydana gelirken bu kazalarda 1 kişi öldü 8 kişi yaralandı.
18.04.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş Mardin'de
Meclis Başkanı Kurtulmuş Mardin'de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Mardin'e geldi.
17.04.2024 Gündem
YSK, 1 il 21 ilçe için yapılan itirazları karara bağladı
YSK, 1 il 21 ilçe için yapılan itirazları karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde 7 siyasi partinin 1 il 21 ilçe olmak üzere toplamda 22 seçim bölgesinde yaptığı itirazlarla ilgili sonucu açıkladı.
13.04.2024 Gündem
YSK 31 Mart seçimleri için yapılan 31 itirazdan 30'unu reddetti
YSK 31 Mart seçimleri için yapılan 31 itirazdan 30'unu reddetti Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin siyasi partilerin 31 itiraz başvurusundan 30'unu reddetti.
11.04.2024 Gündem
Yerel Seçim Sonuçları 2024| Mardin'de 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi AK Parti kazandı
Yerel Seçim Sonuçları 2024| Mardin'de 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi AK Parti kazandı Mardin'de DEM Parti’li Ahmet Türk, Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi de AK Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 ÖMERLİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Mardin Ömerli Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ÖMERLİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Mardin Ömerli Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Mardin Ömerli Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Ömerli ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Mardin Ömerli Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Arnavutköy'de muhtar adaylarının yakınları arasında çıkan kavga kamerada
Arnavutköy'de muhtar adaylarının yakınları arasında çıkan kavga kamerada Arnavutköy'de muhtar adaylarının yakınları olduğu ileri sürülen şahıslar arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
31.03.2024 Haberler
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da barajlardaki doluluk oranlarındaki artış hızla sürüyor. İSKİ verilerine göre ortalama baraj doluluk oranı yüzde 80.3 olarak ölçüldü.
23.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Bu projeyi gerçekleştireceğim
Mansur Yavaş: Bu projeyi gerçekleştireceğim ABB Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul'a özellikle Uzak Doğu'dan gelen turistleri Adapazarı üzerinden Beypazarı, Göynük, Mudurnu, Nallıhan, Beypazarı, Ayaş üzerinden Ankara'ya getirme projesi olduğunu söyledi.
1.03.2024 Gündem
'Mahzen-2' operasyonunda şoke eden Ece Ronay detayı
'Mahzen-2' operasyonunda şoke eden Ece Ronay detayı İstanbul’da 3 farklı cinayete karışıp iş insanı Y.D.’yi de polis kıyafeti girerek kaçıran ‘Çirkinler’ şebekesine yönelik yapılan operasyona dair yeni detaylar ortaya çıktı. Operasyonda sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi ile ilgili detaylar ise şoke etti
1.03.2024 Haberler
'Mahzen-2' operasyonunda şoke eden Ece Ronay detayı
'Mahzen-2' operasyonunda şoke eden Ece Ronay detayı İstanbul’da 3 farklı cinayete karışıp iş insanı Y.D.’yi de polis kıyafeti girerek kaçıran ‘Çirkinler’ şebekesine yönelik yapılan operasyona dair yeni detaylar ortaya çıktı. Operasyonda sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi ile ilgili detaylar ise şoke etti
1.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Pekmez Kardeşler' ve 'Çirkinler'e operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Pekmez Kardeşler' ve 'Çirkinler'e operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Mahzen' operasyonlarında 'Pekmez Kardeşler' ve 'Çirkinler' organize suç örgütlerinin çökertildiğini açıkladı.
1.03.2024 Gündem
Şile'de minibüs bariyerlere çarptı: 1 ölü, 6 yaralı
Şile'de minibüs bariyerlere çarptı: 1 ölü, 6 yaralı Şile'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, bariyerlere çaraparak savruldu. Meydana gelen kazadan ilk görüntüler de geldi.
16.02.2024 Gündem
‘Hep daha büyük hedefler koyacağız’
‘Hep daha büyük hedefler koyacağız’ DHA - İSKİ Ömerli Havzası Çevre Projesi’ açılış töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ömerli Barajı’na 47 farklı noktadan, günde 15 bin metreküp atık su akışını, yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla son veren proje tamamlandı...
10.02.2024 Gündem
İstanbul barajlarında son durum
İstanbul barajlarında son durum İstanbul'da kurak geçen yaz ve sonbahar aylarının ardından, Kasım ayında başlayan yağmurlarla dolmaya başlayan baraj göllerindeki su seviyesi yükselmeye devam ediyor.
31.01.2024 Gündem
İSKİ paylaştı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ paylaştı! İstanbul barajlarında son durum İSKİ, İstanbul’da son günlerde etkili olan yağmurun ardından barajlardaki doluluk oranını paylaştı.
22.01.2024 Gündem
İstanbul'da barajlardan sevindiren haber
İstanbul'da barajlardan sevindiren haber İstanbul'da kurak geçen yaz ve sonbahar aylarının ardından, Kasım ayında başlayan yağmurlarla birlikte dolmaya başlayan baraj göllerindeki su seviyesi hızla yükselmeye devam ediyor.
17.01.2024 Gündem
Konyaspor'da teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ın yardımcısı Omerovic getirildi
Konyaspor'da teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ın yardımcısı Omerovic getirildi Tümosan Konyaspor teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörü Fahrudin Omerovic ile anlaşma sağladı.Konyaspor, Omerovic ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.
15.01.2024 Konyaspor
İSKİ GÜNCEL BARAJ DOLULUK ORANLARI (10 OCAK) 🌧❄ İstanbul baraj doluluk oranları son güncel oran açıklandı! İşte baraj doluluk oranları
İSKİ GÜNCEL BARAJ DOLULUK ORANLARI (10 OCAK) 🌧❄ İstanbul baraj doluluk oranları son güncel oran açıklandı! İşte baraj doluluk oranları İstanbul barajlarındaki doluluk oranları İSKİ tarafından her gün açıklanıyor. Kentin yüksek kesimlerinde kar merkezde aralıklarla etkili olan yağmurun ardından barajlardaki son doluluk oranı merak edilmeye devam ediyor. İSKİ 10 Ocak güncel baraj doluluk oranlarını açıkladı. İşte son tablo...
10.01.2024 Bilgi Rehberi
İSKİ açıkladı! İstanbul'un barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul'un barajlarında son durum İstanbul’da 2023'ün son ayları yağışlı geçti. 2024 yılının ilk günlerinde yağışların da etkisiyle baraj doluluk oranlarındaki artış sürüyor. İSKİ verilerine göre İstanbul’un barajlarındaki doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 55.31 olarak ölçüldü.
10.01.2024 Gündem
BARAJ DOLULUK ORANI İSTANBUL 5 OCAK 💦İSKİ baraj doluluk oranları, İstanbul barajlarında son durum...
BARAJ DOLULUK ORANI İSTANBUL 5 OCAK 💦İSKİ baraj doluluk oranları, İstanbul barajlarında son durum... İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) günlük baraj doluluk oranlarını paylaşıyor. Kış mevsimi ile beraber İstanbul barajlarında son durum merakla araştırılıyor. 5 Ocak İstanbul barajları doluluk oranları nedir? Barajlarda son durum...
5.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Ömerli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.