Önemli Açıklamalar

Önemli Açıklamalar

Son dakika önemli açıklamalar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan önemli açıklamalar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan önemli açıklamalar haber sayfamızda...

Önemli Açıklamalar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.078 önemli açıklamalar haberi bulunmuştur.
Bakan Güler'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
Bakan Güler'den CNN Türk'te önemli açıklamalar Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtlıyor.
2.05.2024 Haberler
13. Çalışma Meclisi toplandı! Bakan Işıkhan’dan önemli açıklamalar
13. Çalışma Meclisi toplandı! Bakan Işıkhan’dan önemli açıklamalar Çalışma Meclisi, 5 yıl aranın ardından 13. toplantısını bugün gerçekleştiriyor. Konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan önemli açıklamalarda bulundu.
29.04.2024 Ekonomi
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.04.2024 Futbol
Tanzanya Cumhurbaşkanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Tanzanya Cumhurbaşkanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.
18.04.2024 Haberler
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te önemli açıklamalar
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te önemli açıklamalar Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtlıyor.
17.04.2024 Haberler
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Ömer Çelik'in açıklamaları özetle şöyle: Şu an tüm dünyanın konuştuğu bir konu var İsrail ve İran arasındaki gerilimdir. Bir şekilde Netanyahu ve ekibi bir bölgesel savaş çıksın, bu savaşa ABD dahil olsun gibi riskli bir istek içindedir. Burada ABD dahil herkesin sağduyulu olması gerekmektedir. Filistinlilere karşı yapılan bu katliam siyaseti binlerce insanın ölümüne sebep oldu. İsrail ve Netanyahu katliam siyasetini sürdürüyor. İsrail Şam'da bir diplomatik temsilcilik vurdu. Buradaki İranlılar hayatını kaybetti. Saldıran devlet İsrail olunca iki yüzlü bir şekilde herkes suskun kaldı. Olayı geriye sardığımızda bunun arkasında Netanyahu ve ekibinin katliam siyaseti olduğunu ifade etmek gerekir. Bugün ABD dahil İran'a dahil ambargolar koyacaklarını söylediler.
17.04.2024 Haberler
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Canan Karatay son noktayı koydu! 'En sağlıklısı pastırma, kuruysa uzak durun'
Canan Karatay son noktayı koydu! 'En sağlıklısı pastırma, kuruysa uzak durun' Sucuk, salam, sosis ve pastırma etin işlenmiş hali olsa da pek çok kere bunlar arasından en faydalısının hangisi olduğu tartışma yarattı. Söz konusu işlenmiş gıdalardan en sağlıklısının pastırma olduğunu açıklayan Prof. Dr. Canan Karatay, önemli açıklamalar yaptı.
YSK Başkanı Yener: Veri akışı devam ediyor, sonuçlar hayırlı olsun
YSK Başkanı Yener: Veri akışı devam ediyor, sonuçlar hayırlı olsun YSK Başkanı Yener yaptığı açıklamada "Şu an itibarıyla sandıkların yüzde 51.2'si açılmış durumda. Veri akışı devam ediyor." açıklamasında bulundu.
31.03.2024 Gündem
Yayın yasağı kaldırıldı! YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar
Yayın yasağı kaldırıldı! YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar 81 ilde oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla tamamlanırken YSK Başkanı Ahmet Yener basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yayın yasağı kaldırıldı.
31.03.2024 Haberler
Yayın yasağı kaldırıldı!  YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar
Yayın yasağı kaldırıldı! YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar 81 ilde oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla tamamlanırken YSK Başkanı Ahmet Yener basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yayın yasağı kaldırıldı.
31.03.2024 Gündem
Türkiye seçimini yaptı: YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar
Türkiye seçimini yaptı: YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar YSK Başkanı Ahmet Yener önemli açıklamalarda bulundu.
31.03.2024 Haberler
Türkiye seçimini yaptı: YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar
Türkiye seçimini yaptı: YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar 81 ilde oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla tamamlanırken YSK Başkanı Ahmet Yener basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
31.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 5 yıldır verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler
Murat Kurum: 5 yıldır verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Güngören'de vatandaşlara hitap etti.
30.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Seyir halindeki lüks otomobil cayır cayır yandı
Seyir halindeki lüks otomobil cayır cayır yandı Bursa Gemlik seyir halindeki lüks otomobil bir anda alev aldı. Alev alev yanan otomobilden sürücü canını son anda kurtardı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklamalar! Emeklilere yeni zam mı geliyor?
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklamalar! Emeklilere yeni zam mı geliyor? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili konuştu. Yılmaz, sandık güvenliği endişesinin olmadığını söyledi. Emeklilerin sorunlarına da değinen Yılmaz "Temmuzda yeni bir değerlendirme olacaktır" dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sahada kazanılır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sahada kazanılır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sandık Kurulu İftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan " Seçim sahada kazanılır sandıkta tescil ettirilir. Sahada yoksanız sandıktan zaten bir şey çıkmaz." ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te projelerini açıkladı. Bilden "Diyarbakır'a raylı sistem getireceğiz. Kaynaklarımız çok fazla. Hepsini Diyarbakır halkımızla yöneteceğiz" dedi. İşte detaylar...
29.03.2024 Haberler
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te projelerini açıkladı. Bilden "Diyarbakır'a raylı sistem getireceğiz. Kaynaklarımız çok fazla. Hepsini Diyarbakır halkımızla yöneteceğiz" dedi. İşte detaylar...
29.03.2024 Gündem
Erdoğan’ın ‘emekli maaşı’ açıklaması sonrası ilk tahminler geldi: Zam oranı ne olacak?
Erdoğan’ın ‘emekli maaşı’ açıklaması sonrası ilk tahminler geldi: Zam oranı ne olacak? Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak artışa ilişkin önemli bir açıklama yapıldı. Erdoğan, enflasyona dikkat çekerken, “Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” dedi. Peki hedeflenen enflasyona göre emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Refah payı verilecek mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
EPDK'nın avans ödeme erteleme kararı Resmi Gazete'de
EPDK'nın avans ödeme erteleme kararı Resmi Gazete'de EPDK, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam etmesi nedeniyle 4 elektrik dağıtım şirketi ile ilgili alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ Selçuk'ta mitinge katıldı. Dağ "Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım" dedi.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Önemli Açıklamalar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.