Oyuncu

Oyuncu

Son dakika Oyuncu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oyuncu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oyuncu haber sayfamızda...

Oyuncu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 202.684 oyuncu haberi bulunmuştur.
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı!
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı! Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’de 30’uncu hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtlarını açıkladı.
18.03.2024 Süper Lig
Berkay Göksu hayatını kaybetti
Berkay Göksu hayatını kaybetti Çocukluk yıllarında iki TV dizisinde rol alan Berkay Göksu, hayatını kaybetti. Göksu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
18.03.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya'dan Tokyo pozları!
Serenay Sarıkaya'dan Tokyo pozları! Oyunculuk kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
18.03.2024 Cadde
Güven Kıraç, 56’ncı yaşını kızı Maya ile pasta keserek kutladı!
Güven Kıraç, 56’ncı yaşını kızı Maya ile pasta keserek kutladı! Kanal D’nin sevilen dizisi 'İnci Taneleri'yle seyirci karşısına çıkan Güven Kıraç, 56’ncı yaşını kızı Maya ile pasta keserek kutladı. Pastası ve kızının kendisi için yaptığı resimle poz veren ünlü oyuncu, esprili bir notla paylaştı.
18.03.2024 Cadde
'Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar! Yarışmacı büyük ödül sorusunu açtırmaya hak kazandı
'Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar! Yarışmacı büyük ödül sorusunu açtırmaya hak kazandı İlgiyle takip edilen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında heyecanlı anlar yaşandı. Yarışmacı Berk Göktaş, 1 milyon TL değerindeki soruyu doğru cevaplayarak 5 milyon TL'lik büyük ödülün yer aldığı soruyu açtırmaya hak kazandı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, başarılı performansı için Göktaş'ı tebrik etti.
18.03.2024 Cadde
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü açıklaması: Onunla konuşacağım
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü açıklaması: Onunla konuşacağım Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, verdiği röportajla gündem olan ve Casa Pia maçının kadrosunda yer almayan Orkun Kökçü ile konuşacağını söyledi.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım 22 Mart Cuma günü vizyona girecek 'Sevmek Yüzünden' filminin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, rolü hakkında ilk kez konuştu.Turan, "Çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği, ideallerine ulaşmak için çok çabalayan hayat dolu bir karakter" dedi.
18.03.2024 Cadde
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi!
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin 3-2 kazandığı mücadeleyi ve sonrasında çıkan olayları değerlendirdi.
18.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maçtan sonra çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yer buldu. Michy Batshuayi ile ilgili kung-fu benzetmesi dikkat çekti.
18.03.2024 Trabzonspor
Özkan Uğur'suz MFÖ konseri! 'Kelimelerle anlatmak zor'
Özkan Uğur'suz MFÖ konseri! 'Kelimelerle anlatmak zor' MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Özkan Uğur'suz Bostancı Gösteri Merkezi'nde ilk kez sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı gecede ekranda sık sık Uğur'un fotoğraflarına yer verildi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen, duygularını dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Prova öncesi alışveriş
Prova öncesi alışveriş Enis Arıkan, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
18.03.2024 Cadde
Ekrana dönüyor
Ekrana dönüyor Yağmur Tanrısevsin, bir süredir ara verdiği ekrana geri dönüyor.
18.03.2024 Cadde
Proje görüşmelerinde
Proje görüşmelerinde Bir süredir Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli, İstanbul’a geldi.
18.03.2024 Cadde
‘Her şey yolunda’
‘Her şey yolunda’ Mert Fırat, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı.
18.03.2024 Cadde
Hamilelik pozu
Hamilelik pozu Üç ay sonra kızını kucağına almaya hazırlanan Burcu Biricik, karnı burnunda pozunu paylaştı.
18.03.2024 Cadde
‘Notlar alıyorum’
‘Notlar alıyorum’ Ayça Ayşin Turan, cuma günü vizyona girecek ‘Sevmek Yüzünden’ filmindeki rolü hakkında konuştu.
18.03.2024 Cadde
Galatasaray lehine verilen penaltı ve kırmızı kart kararı doğru mu? 'Böyle elle oynama olmaz'
Galatasaray lehine verilen penaltı ve kırmızı kart kararı doğru mu? 'Böyle elle oynama olmaz' Süper Lig’in 30'uncu haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Atilla Karaoğlan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
17.03.2024 Galatasaray
Benfica'da Orkun Kökçü'ye şok! Kadro dışı kararı
Benfica'da Orkun Kökçü'ye şok! Kadro dışı kararı Portekiz devinde forma giyen milli futbolcumuzun röportaj nedeniyle kadro dışı bırakıldığı ileri sürüldü.
17.03.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Fred-Tadic ikilisi alev aldı! İlke imza attı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Fred-Tadic ikilisi alev aldı! İlke imza attı Zorluk derecesi yüksek Trabzonspor maçına Fred-Tadic ikilisi damga vurdu. Sarı-lacivertli iki yıldız müthiş performanslarıyla otoritelerden tam not aldı.
17.03.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Kendi işimize bakıyoruz!
İsmail Kartal: Kendi işimize bakıyoruz! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçı öncesi konuştu.
17.03.2024 Fenerbahçe
Markus Gisdol: Enerjimiz yoktu, gücümüz neredeyse yoktu!
Markus Gisdol: Enerjimiz yoktu, gücümüz neredeyse yoktu! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Hatayspor'a 3-0 mağlup olan Samsunspor'da teknik direktör Markus Gisdol konuştu.
17.03.2024 Samsunspor
Sami Uğurlu'dan mücadele vurgusu! 'Buradan tepki görmek ilginç'
Sami Uğurlu'dan mücadele vurgusu! 'Buradan tepki görmek ilginç' Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Galatasaray'a 4-3 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Kasımpaşa
Dries Mertens: İyi bir karakterimiz var!
Dries Mertens: İyi bir karakterimiz var! Galatasaray'ın Belçikalı on numarası Dries Mertens, Kasımpaşa maçından sonra konuştu.
17.03.2024 Galatasaray
Müthiş düelloda Galatasaray geri döndü: 3-4
Müthiş düelloda Galatasaray geri döndü: 3-4 Trendyol Süper Lig’in 30'uncu haftasında Galatasaray, 3-2 yenik duruma düştüğü maçta Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım bu sonuçla liderliğini sürdürdü.
17.03.2024 Galatasaray
Ümit Karan, Sabri Sarıoğlu, Mustafa Üstündağ ve Gökhan Doğanay'ın iftar buluşması
Ümit Karan, Sabri Sarıoğlu, Mustafa Üstündağ ve Gökhan Doğanay'ın iftar buluşması Futbol camiasının efsane isimleri Ümit Karan ve Sabri Sarıoğlu ile ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ ve şarkıcı Gökhan Doğanay, Bahçeşehir Kaşıbeyaz’da iftarda bir araya geldi.
17.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Oyuncu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.