Oyuncu

Oyuncu

Son dakika Oyuncu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oyuncu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oyuncu haber sayfamızda...

Oyuncu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 203.740 oyuncu haberi bulunmuştur.
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Aleyna ateş püskürdü
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Aleyna ateş püskürdü Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz olmuştu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
28.04.2024 Cadde
İlhan Palut: Bir golün bir takımı bu kadar panikletmesi düşündürücü!
İlhan Palut: Bir golün bir takımı bu kadar panikletmesi düşündürücü! Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Ankaragücü karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 Rizespor
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Denis Dragus cevabı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Denis Dragus cevabı! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçını değerlendirdi.
28.04.2024 Trabzonspor
Cüneyt Biçer: Tecrübesizliğimizden dolayı eksiklikler yaşıyoruz!
Cüneyt Biçer: Tecrübesizliğimizden dolayı eksiklikler yaşıyoruz! Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Boluspor maçının ardından konuştu.
28.04.2024 1.Lig
Hakan Kutlu: Hakemlik bir sıkıntı yoktu!
Hakan Kutlu: Hakemlik bir sıkıntı yoktu! Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Çorum FK maçının ardından açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 1.Lig
Ziya Akçeken: İstediğimiz oyunu ortaya koyamadık!
Ziya Akçeken: İstediğimiz oyunu ortaya koyamadık! Çorum FK Teknik Sorumlusu Ziya Akçeken, Erzurumspor FK maçından sonra konuştu.
28.04.2024 1.Lig
Kerem Yavaş: Hedefimize ulaştıktan sonra bazı sorumluluklarımız vardı!
Kerem Yavaş: Hedefimize ulaştıktan sonra bazı sorumluluklarımız vardı! Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Şanlıurfaspor maçından sonra konuştu.
28.04.2024 1.Lig
Yusuf Şimşek: Ben şapkamı önüme koyarım!
Yusuf Şimşek: Ben şapkamı önüme koyarım! Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Kocaelispor maçının ardından konuştu.
28.04.2024 1.Lig
Mustafa Gürsel: Amaç takımı hedefe ulaştırmak!
Mustafa Gürsel: Amaç takımı hedefe ulaştırmak! Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Bandırmaspor maçının ardından konuştu.
28.04.2024 1.Lig
Galatasaray'ın jokeri Kaan Ayhan'a talip çıktı! Çizme ekibi transfer için devrede
Galatasaray'ın jokeri Kaan Ayhan'a talip çıktı! Çizme ekibi transfer için devrede Galatasaray'da bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Kaan Ayhan'a talip çıktığı öğrenildi. Serie A ekibinin, 29 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı.
28.04.2024 Galatasaray
Göztepe'de Stanimir Stoilov'a oyunculardan sulu kutlama!
Göztepe'de Stanimir Stoilov'a oyunculardan sulu kutlama! Göztepeli futbolcular, teknik direktör Stanimir Stoilov'un basın toplantısını bastı. Süper Lig'e yükselmenin coşkusu renkli anları beraberinde getirdi.
28.04.2024 1.Lig
Fatih Tekke: Kazasız belasız ligi bitirmek istiyoruz!
Fatih Tekke: Kazasız belasız ligi bitirmek istiyoruz! Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, İstanbulspor maçından sonra konuştu.
28.04.2024 Alanyaspor
ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI VE KONUSU: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban filminde Kemal Sunal'ın adı ne?
ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI VE KONUSU: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban filminde Kemal Sunal'ın adı ne? Atla Gel Şaban filmi nerede, ne zaman çekildi? Film, 1984 yılında izleyici karşısına çıktı. Başrollerde ise Kemal Suna ve Nevra Serezli yer alıyor. Filmin sıra dışı yanı ise kadroda Şaban adında kimsenin bulunmaması. İşte, Atla Gelen Şaban filmi oyuncu kadrosu...
28.04.2024 Cadde
Eyüpspor'da Caner Erkin fırtınası! Performansı parmak ısırttı
Eyüpspor'da Caner Erkin fırtınası! Performansı parmak ısırttı Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor, Trendyol 1. Lig'in 32'nci haftasında Şanlıurfaspor deplasmanında sahaya çıktı. Teknik direktör Arda Turan'ın sağ kanatta şans verdiği Caner Erkin'in performansı maça damga vurdu.
28.04.2024 1.Lig
Inter'de Hakan Çalhanoğlu fırtınası! 4 dakikada 2 gol
Inter'de Hakan Çalhanoğlu fırtınası! 4 dakikada 2 gol Inter, Serie A'nın 34'üncü hafta karşılaşmasında Torino'yu sahasında 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu kaydetti.
28.04.2024 İtalya Serie A
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisi aynı karede! O fotoğraf gündem oldu
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisi aynı karede! O fotoğraf gündem oldu Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
28.04.2024 Cadde
Arelya Karasoy Koçaş takımına veda etti! Fenerbahçe Opet'e geliyor
Arelya Karasoy Koçaş takımına veda etti! Fenerbahçe Opet'e geliyor Sezonu çifte kupa ile kapatan Fenerbahçe Opet'te gelecek sezonun çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Fransa'da müthiş bir sezonu geride bırakan Arelya Karasoy Koçaş'ı kadrosuna kattı
28.04.2024 Voleybol
Valilik izin verdi! 400 yıllık terk edilmiş köyde nefes kesen görüntü
Valilik izin verdi! 400 yıllık terk edilmiş köyde nefes kesen görüntü Sivas’ta 1980'den sonra göç veren, köylülerin başka bölgeye taşınmasıyla zamanla harabe haline dönen 400 yıllık Emirhan köyü, askeri simülasyon oyunu olarak bilinen 'airsoft' takımlarına ev sahipliği yapıyor.
28.04.2024 Gündem
Seda Bakan'dan Yıldız Tilbe'ye destek! Dişsiz halini paylaştı
Seda Bakan'dan Yıldız Tilbe'ye destek! Dişsiz halini paylaştı Diş tedavisi gören ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından dişsiz çekildiği karelerini yayınlamıştı. Bu hamlenin ardından Seda Bakan'da, diş tedavisi gördüğü sırada çekildiği pozunu esprili notuyla, sevenlerinin beğenisine sundu.
28.04.2024 Cadde
Arka Sıradakiler'in Özge'siydi! Sevda Dalgıç sektörden uzaklaşma nedenini açıkladı
Arka Sıradakiler'in Özge'siydi! Sevda Dalgıç sektörden uzaklaşma nedenini açıkladı Bir döneme damga vuran 'Arka Sıradakiler' dizisinde hayat verdiği 'Özge' karakteriyle ünlenen Sevda Dalgıç, önceki gün alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı Citys'te objektiflere takıldı. Ünlü güzel, oyunculuk sektöründen uzaklaşma nedenini anlattı.
28.04.2024 Cadde
Trabzonspor'un transfer listesi belli oldu! Yıldız oyuncuyla anlaşma tamam
Trabzonspor'un transfer listesi belli oldu! Yıldız oyuncuyla anlaşma tamam Transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, listesini belirledi. İşte bordo-mavili ekibin gündeminde yer alan yıldızlar...
28.04.2024 Trabzonspor
'Eleştirenleri anlamıyorum' dedi, aynı menajerle çalıştığı rapçiye seslendi!
'Eleştirenleri anlamıyorum' dedi, aynı menajerle çalıştığı rapçiye seslendi! İlk albümü 'Eylül'ü 2004 yılında çıkaran Keremcem; 'Elif', 'O Hayat Benim', 'İki Yalancı' ve 'Kimse Bilmez' gibi yapımlarında rol alarak oyuncu kimliğiyle de adından söz ettirdi. Sevgilisi Sena Seçen ile Etiler'de görüntülenen ünlü isim, rapçi Ayaz Erdoğan'a dikkat çeken bir çağrıda bulundu.
28.04.2024 Cadde
Derbi sonrası Ercan Güven'den İsmail Kartal'ın tercihlerine eleştiri: Bedelini lig bitmeden ödemesi gerekebilirdi
Derbi sonrası Ercan Güven'den İsmail Kartal'ın tercihlerine eleştiri: Bedelini lig bitmeden ödemesi gerekebilirdi Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Milliyet Gazetesi yazarları maçı değerlendirdi.
28.04.2024 Fenerbahçe
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten yıldız futbolcuya tepki! 'Hayal kırıklığı'
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten yıldız futbolcuya tepki! 'Hayal kırıklığı' Beşiktaş, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Dev derbinin ardından spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu.
28.04.2024 Beşiktaş
Dev derbide Volkan Bayarslan'ın kırmızı kart kararı doğru mu? Eski hakemlerden cevap geldi
Dev derbide Volkan Bayarslan'ın kırmızı kart kararı doğru mu? Eski hakemlerden cevap geldi Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Derbinin tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
28.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Oyuncu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.