Oyuncuları

Oyuncuları

Son dakika oyuncuları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oyuncuları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oyuncuları haber sayfamızda...

Oyuncuları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39.604 oyuncuları haberi bulunmuştur.
Liberty Golf Turnuvası’nın şampiyonu Fatih Biçer
Liberty Golf Turnuvası’nın şampiyonu Fatih Biçer Bu yıl ilk kez gerçekleşen Liberty Golf Turnuvası tamamlandı. Golf camiasından önemli isimleri buluşturan organizasyonun gross birincisi 152 vuruşla Cullinan Golf Kulübü’nden Fatih Biçer oldu.
14.05.2024 Golf
Fenerbahçe'de özür maçı Galatasaray derbisi!
Fenerbahçe'de özür maçı Galatasaray derbisi! Süper Lig’de Kayserispor’u yenerek ayağa kalkan ve şampiyonluk şansını son iki maça taşımayı başaran Fenerbahçe’de şimdi tüm dikkat pazar günü Galatasaray ile oynanacak olan derbiye çevrildi.
14.05.2024 Fenerbahçe
KIZIL GONCALAR CÜNEYT (CÜNEYD) KİM? Cüneyt'in hastalığı ne, kimin oğlu ve annesine ne oldu? Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
KIZIL GONCALAR CÜNEYT (CÜNEYD) KİM? Cüneyt'in hastalığı ne, kimin oğlu ve annesine ne oldu? Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları ve karakterleriyle dikkat çekiyor. Dizinin konusu ise merak uyandırırken Cüneyt (Cüneyd) karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu da gündemde yer alan isimlerden. FOX TV’de yayınlanan ve her pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mert Yazıcıoğlu'nun hayatı ve dizide canlandırdığı karakter araştırılıyor. Peki, Kızıl Goncalar Cüneyt (Cüneyd) kimdir, kimin oğlu? Cüneyt'in Annesi babası nerede? Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
13.05.2024 Bilgi Rehberi
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİM, gerçek adı ne? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİM, gerçek adı ne? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş diziyi yakından takip edenler tarafından araştırılıyor. Büyük bir beğeni ile izlenen Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli üstlenirken senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme almıştır. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer alıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? FOX TV’de yayınlanan ve her Pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mina Demirtaş yaşamına dair detaylar…
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Karanlık Cinayetler filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de!
Karanlık Cinayetler filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de! Karanlık Cinayetler filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Orijinal adı 'The Frozen Ground' olan Karanlık Cinayetler filmi bu akşam ilk kez televizyon ekranlarına geliyor. Scott Walker tarafından yönetilen ve yazılan filmin başrollerinde Nicolas Cage, John Cusack, Vanessa Hudgens, Katherine LaNasa, Radha Mitchell ve 50 Cent rol alıyor. Peki, Karanlık Cinayetler konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Venom: Zehirli Öfke 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de!
Venom: Zehirli Öfke 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de! Venom: Zehirli Öfke 2 filmi konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. Orijinal adı 'Venom: Let There Be Carnage' olan Venom: Zehirli Öfke 2 konfilmi bu akşam ilk kez televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. Columbia Pictures tarafından Marvel ve Tencent Pictures ile ortaklaşa üretilen, Marvel Comics karakteri Venom'a dayanan yeni bir Amerikan süper kahraman filmi Venom: Zehirli Öfke 2 bu akşam ekranlara geliyor. Peki, Venom: Zehirli Öfke 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Venom: Zehirli Öfke 2 filmi detayları...
13.05.2024 Bilgi Rehberi
HÜKÜMET KADIN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hükümet Kadın filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir ve nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi gerçek hikayemi mi?
HÜKÜMET KADIN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hükümet Kadın filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir ve nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi gerçek hikayemi mi? Hükümet Kadın filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Bu akşam saat 20:00'da Star Tv'de ekranlara gelecek olan yerli komedi filmi ilgiyle takip ediliyor. Peki, Hükümet Kadın filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir ve nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi gerçek hikayemi mi? İşte detaylar…
13.05.2024 Bilgi Rehberi
MAYMUNLAR CEHENNEMİ BAŞLANGIÇ FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi?
MAYMUNLAR CEHENNEMİ BAŞLANGIÇ FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi? Maymunlar Cehennemi Başlangıç konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi bu akşam televizyon ekranlarında sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı bilimkurgu filmi oyuncuları ve özellikle de konusuyla son dönemin en çok beğenilen yapımları arasında yer almayı başardı. Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi?
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Süper Lig ekibinden Onuachu sürprizi! Transfer için harekete geçildi
Süper Lig ekibinden Onuachu sürprizi! Transfer için harekete geçildi Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performanslarla dikkatleri üzerine çeken Onuachu'ya sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...
13.05.2024 Trabzonspor
Dünya çocuklara kalsa sevenler hiç ayrılmazlar
Dünya çocuklara kalsa sevenler hiç ayrılmazlar Bu yıl tiyatro sezonu pek çok soruna rağmen ‘üretken’ geçti. Ancak çocuk tiyatrosundaki eksiklik ya da nitelikli oyunun azlığı çok tartışılmadı.
13.05.2024 Kültür Sanat
Hikmet Karaman yıkıldı: Dramatik bir maç
Hikmet Karaman yıkıldı: Dramatik bir maç Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, farklı yenilgi sonrası açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Adana Demirspor
Abdullah Avcı: Üçüncülük ve kupa hedefimiz var!
Abdullah Avcı: Üçüncülük ve kupa hedefimiz var! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor maçından sonra konuştu.
12.05.2024 Trabzonspor
Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçından sonra isyan etti! 'Türk hakem istiyorum'
Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçından sonra isyan etti! 'Türk hakem istiyorum' Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Fenerbahçe deplasmanından 3-0 mağlup ayrıldıkları mücadelenin ardından konuştu.
12.05.2024 Kayserispor
Hari Vukas: Kendi kaderimizi kendi elimizde tutuyoruz!
Hari Vukas: Kendi kaderimizi kendi elimizde tutuyoruz! Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Fenerbahçe maçından sonra konuştu.
12.05.2024 Kayserispor
TOKATÇI KONUSU VE OYUNCULARI: Tokatçı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
TOKATÇI KONUSU VE OYUNCULARI: Tokatçı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Yerli filmler arasında ilgiyle izlenen Tokatçı, 1984 yılında vizyona girdi. Film, ağa kızına aşık olan Osman'ın hikayesini anlatıyor. Asker arkadaşı Şevket ile yollarının kesişmesiyle olayların seyri değişir. İşte, Tokatçı filmi oyuncu kadrosu...
12.05.2024 Cadde
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası! Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin geçen haftaki puan kaybı sonrası Galatasaray avantajlı konuma geçti. Fenerbahçe'de bazı taraftarların protesto hazırlığında olduğu iddia edildi.
12.05.2024 Fenerbahçe
Yalan'ın başrol oyuncularından 'Anneler Günü' açıklamaları!
Yalan'ın başrol oyuncularından 'Anneler Günü' açıklamaları! Yakın zamanda Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan yeni dizi Yalan'ın tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı hüzün dolu anlar yaşatmıştı. Dizinin başrol oyuncuları Aslıhan Güner, Eylül Tumbar ve Serra Pirinç Anneler Günü’ne özel samimi açıklamalar geldi.
12.05.2024 Cadde
Metin Ülgen: 'Metin Oktay' gururu yaşatan şampiyonluk!
Metin Ülgen: 'Metin Oktay' gururu yaşatan şampiyonluk! Galatasaray kadın futbol takımını tarihindeki ilk şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Metin Ülgen, “Ben ismini Metin Oktay’dan almış bir kişiyim. Camiaya böyle bir hizmette bulunduğum, bu forma ve arma altında bir şampiyonluk yaşattığım için çok mutluyum” dedi.
Uzlaş ama taviz verme
Uzlaş ama taviz verme “Treplev”, tabuları yıkıyor. Oyun sanat dünyasındaki muhafazakârlığa, ‘nepotizm’e, ünlü olmak adına verilen tavizlere dikkat çekiyor.
12.05.2024 Kültür Sanat
'Yalan'ın kadınları annelerini anlattı
'Yalan'ın kadınları annelerini anlattı Kanal D’de ekrana gelmek için gün sayan ‘Yalan’ dizisinin oyuncuları Aslıhan Güner, Eylül Tumbar ve Serra Pirinç, ‘Annelerin umudu bitmez’ mesajıyla tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı.
12.05.2024 Cadde
Arda Turan, Süper Lig hedefini açıkladı! 'Haddimizi bilmemiz lazım'
Arda Turan, Süper Lig hedefini açıkladı! 'Haddimizi bilmemiz lazım' Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, 1. Lig'de şampiyon olmalarının ardından konuştu.
11.05.2024 1.Lig
Mustafa Gürsel: Arkamızdan sürekli anneme bile küfrediyorlar!
Mustafa Gürsel: Arkamızdan sürekli anneme bile küfrediyorlar! Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Sakaryaspor maçından sonra konuştu.
11.05.2024 1.Lig
Filenin Sultanları'nda Santarelli'den kadro cevabı: Bir fikrim var
Filenin Sultanları'nda Santarelli'den kadro cevabı: Bir fikrim var Filenin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Sanatarelli, kadro seçimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Voleybol
Galaya Melissa Vargas ve Zehra Güneş damgası! Ali Koç'tan transfer mesajı
Galaya Melissa Vargas ve Zehra Güneş damgası! Ali Koç'tan transfer mesajı TVF'nin düzenlediği 'Milli Takıma Merbaha' organizasyonunda A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları şıklık yarışına girdi. Filenin Sultanları ayrıca VNL ve olimpiyatlarla ilgili düşüncelerini aktardı. Geceye damga vuran isimlerden biri tarzıyla Melissa Vargas oldu.
11.05.2024 Voleybol
SON DAKİKA: Galatasaray, Albert Gronbaek transferi için girişimlere başladı!
SON DAKİKA: Galatasaray, Albert Gronbaek transferi için girişimlere başladı! Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kazandı. Sarı-kırmızılılar, Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek için girişimlere başladı.
11.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Oyuncuları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.