Özge Özacar

Özge Özacar

Son dakika Özge Özacar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Özge Özacar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Özge Özacar haber sayfamızda...

Özge Özacar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52 özge özacar haberi bulunmuştur.
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!'
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!' Özge Özacar, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda marka yüzü olduğu ayakkabı firmasının lansmanındaydı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada bazı takipçilerin ünlü isimlere yönelik tepkilerini değerlendirdi.
19.04.2024 Cadde
‘Evrensel sanat yapmak istiyorum’
‘Evrensel sanat yapmak istiyorum’ Özge Özacar, evrensel bir sanat icra etmek istediğini söyledi.
19.04.2024 Cadde
KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?
KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında Görkem ve Fatih'in düğününden sahneler yer aldı. Fragmana Görkem'in Pembe karakterine "Köprü geçildi Pembe Hanım" sözleri damga vurdu. Kızılcık Şerbeti'nde Görkem rolünü Özge Özacar canlandırıyor. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?
29.03.2024 Bilgi Rehberi
BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI KİMLER? Bursa Bülbülü filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI KİMLER? Bursa Bülbülü filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Bursa Bülbülü filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül oturdu. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor. Peki Bursa Bülbülü oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
2.03.2024 Bilgi Rehberi
KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir,  kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem ve Fatih evlilik yolu için ilk adım atacaklardı. Kıvılcım ve Alev'in açıklaması sonrasında yeni bölüm fragmanında Görkem'in ailesinin bu evliliği istemediğinin sinyali yer aldı. Özge Özacar ise Görkem karakterine hayat veriyor. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, kaç yaşında?
1.03.2024 Bilgi Rehberi
KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?
KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta cuma günleri ekranlara geliyor. Diziye sonradan katılan karkaterlerden biri ise Görkem oldu. Yeni bölümde Görkem ve Fatih'in sahneleri dikkat çekti. Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakterine oyuncu Özge Özacar hayat veriyor. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, hangi dizilerde oynadı?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
Tüm ekip isyan edince Acun Ilıcalı devreye girdi! Doğu Demirkol 'O Ses'ten çıkarıldı
Tüm ekip isyan edince Acun Ilıcalı devreye girdi! Doğu Demirkol 'O Ses'ten çıkarıldı Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının 'Yılbaşı Özel' programı, 31 Aralık akşamı yayınlandı. Oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol yayın öncesi duyurulara çıkarılmasına rağmen yılbaşı gecesi ekranda yer almadı. Bunun sebebinin ünlü ismin kaprisleriyle tüm ekibi bıktırması ve Ilıcalı'nın Demirkol'u programdan çıkarma kararı alması olduğu öne sürüldü.
13.01.2024 Cadde
KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM'İ ÖZGE ÖZACAR KİMDİR? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Özge Özacar hangi film ve dizilerde rol aldı? Hayatı ve kariyeri...
KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM'İ ÖZGE ÖZACAR KİMDİR? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Özge Özacar hangi film ve dizilerde rol aldı? Hayatı ve kariyeri... Kızılcık Şerbeti dizisine Görkem karakteri ile dahil olacak olan Özge Özacar'ın hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler yakından takip ediliyor. Dizide Kıvılcım ile ayrıldıktan sonra Görkem ile yakınlaşmaya başlayacak olan Ömer'in yeni bir aşka mı yelken açacağı dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Görkem karakterine hayat verecek Özge Özacar hakkında merak edilenler...
12.01.2024 Bilgi Rehberi
ÖZGE ÖZACAR KİMDİR? O Ses Türkiye Yılbaşı özel konuğu Özge Özacar aslen nereli ve kaç yaşında?
ÖZGE ÖZACAR KİMDİR? O Ses Türkiye Yılbaşı özel konuğu Özge Özacar aslen nereli ve kaç yaşında? Özge Özacar, O Ses Türkiye Yılbaşı özel konukları arasında yer alıyor. Son olarak Bursa Bülbülü filminde seslendirdiği şarkılar ile herkesi kendine hayran bırakan Özge Özacar'ın O Ses Türkiye sahnesinde nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Peki Özge Özacar kimdir?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım!
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım! 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 3 Aralık gecesi düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz seneki törende oğlu Tarık Emir Tekin ile birlikte ödül alan Şevval Sam, bu sene de ödül vermek için geceye katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, oğlundan övgü dolu sözlerle bahsetti.
5.12.2023 Cadde
Özge Özacar'ın AVM stili
Özge Özacar'ın AVM stili Komedyen Ata Demirer ile başrollerini paylaştığı 'Bursa Bülbülü' filmi ile adından söz ettirmeyi başaran Özge Özacar, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
10.11.2023 Cadde
Özge Özacar: Haluk Bilginer ve Jack Nicholson'la oynamak isterdim!
Özge Özacar: Haluk Bilginer ve Jack Nicholson'la oynamak isterdim! Ata Demirer'in 'Bursa Bülbülü' filminde başrolde yer alarak adından söz ettirmeyi başaran Özge Özacar, bir ayakkabı firmasının marka yüzü oldu. Genç oyuncu, önceki gün Etiler'de bir mekanda gerçekleşen lansmanda basın mensuplarının sorularını cevapladı.
4.10.2023 Cadde
Bülbülü altın kafese koymuşlar…
Bülbülü altın kafese koymuşlar… Ata Demirer’in yeni filmi “Bursa Bülbülü”, ‘80’ler Türkiye’sinden Yeşilçam kodlarıyla sımsıcak ve nostaljik bir hikâye anlatırken sinemanın sevilen isimlerinin filmlerini neden beyaz perdede izleyemediğimizi de sorgulatıyor.
22.01.2023 Kültür Sanat
Ne güzel abimizdin Cengiz Sezen Abi
Ne güzel abimizdin Cengiz Sezen Abi Ata Demirer’in merakla beklenen yeni filmi “Bursa Bülbülü”nün çekimleri tamamlandı.
3.08.2022 Kültür Sanat
'Hayaller ve Hayatlar' için final kararı!
'Hayaller ve Hayatlar' için final kararı! 'Hayaller ve Hayatlar' dizisinin ikinci sezonunun iptal edildiği iddia edilmişti. Dijital platform ise ikinci sezonun olacağı mesajını vermişti. Ancak diziden sevenlerini üzecek haber geldi.
3.06.2022 Cadde
Baba dizisi Cansu öldü mü? Cansu'yu oynayan Özge Özacar Baba dizisinden ayrıldı mı?
Baba dizisi Cansu öldü mü? Cansu'yu oynayan Özge Özacar Baba dizisinden ayrıldı mı? Baba dizisinin sezon finali bölümünde Kadircan ile Cansu'nun tartışması öne çıktı. Dizide Cansu'nun, Kadircan ile hararetli tartışması ardından görülmemesi akıllara, 'Cansu öldü mü, diziden ayrıldı mı?' sorularını getirdi. Peki, Özge Özacar Baba dizisinen ayrılıyor mu?
31.05.2022 Cadde
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER - KONUSU: Baba dizisi hangi gün, nerede çekiliyor, hangi konakta çekim yapılıyor?
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER - KONUSU: Baba dizisi hangi gün, nerede çekiliyor, hangi konakta çekim yapılıyor? Baba konusu, yayın günü ve oyuncu kadrosu seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Baba dizisi Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollüğünde ekrana geliyor. Dizide Saruhanlı ailesinin yaşamı anlatılıyor. Bir Anadolu Hikayesi olarak paylaşılan Baba dizisi her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkıyor. İşte, Baba dizisi oyuncu kadrosu ve konusu...
24.05.2022 Cadde
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER TAM KADRO | Baba dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor, uyarlama mı?
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER TAM KADRO | Baba dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor, uyarlama mı? Baba oyuncu kadrosu ve karakterler seyirci tarafından yoğun ilgi görüyor. Her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile dizi takipiçileri karşısına çıkan Baba dizisi uyarlama mı merak konusuydu. Dizide Saruhanlı ailesinin hikayesi anlatılıyor. Peki, Baba dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
29.03.2022 Cadde
BABA OYUNCULARI - ROLLERİ TÜMÜ | Baba dizisi oyuncu kadrosu ve konusu! Baba dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı?
BABA OYUNCULARI - ROLLERİ TÜMÜ | Baba dizisi oyuncu kadrosu ve konusu! Baba dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Baba oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Usta oyuncu Haluk Bilginer'in ve Tolga Sarıtaş'ın başrolünde yer aldığı dizi ilk bölümü ile 15 Şubat tarihinde izleyicilerle buluştu. Çağrı Bayrak ise dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Peki Baba oyuncuları kimler? Baba dizisi konusu nedir?
22.02.2022 Cadde
Haluk Bilginer'in yeni dizisi 'Baba'nın yayın tarihi belli oldu
Haluk Bilginer'in yeni dizisi 'Baba'nın yayın tarihi belli oldu Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Beril Pozam'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi 'Baba'nın yayın tarihi de belli oldu.
8.02.2022 Cadde
'Hayaller ve Hayatlar' setinden yeni kareler
'Hayaller ve Hayatlar' setinden yeni kareler Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı, dijital platformda yayınlanacak olan 'Hayaller ve Hayatlar' dizisinin setinden yeni kareler paylaşıldı.
27.01.2022 Cadde
Kefaret dizisi neden final yaptı? İşte, Kefaret oyuncuları
Kefaret dizisi neden final yaptı? İşte, Kefaret oyuncuları Kefaret dizisi birbirinden başarılı isimlerle izleyici karşısına çıkıyordu. Sevilen dizi final kararı aldı. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi başrollerden oluşan dizi 35. bölümde ekrana veda ediyor. Peki, Kefaret neden final yapıyor?
29.07.2021 Cadde
Kefaret dizisi oyuncuları, konusu! Kefaret hangi gün? Kefaret dizisi oyuncu kadrosu...
Kefaret dizisi oyuncuları, konusu! Kefaret hangi gün? Kefaret dizisi oyuncu kadrosu... Kefaret dizisi, her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde ise usta oyuncular Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat yer alıyor. Peki, Kefaret dizisinin günü mü değişti?
15.07.2021 Cadde
Hakan Yufkacıgil ekrana dönüyor
Hakan Yufkacıgil ekrana dönüyor Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı “Kefaret” dizisine üç yeni isim dahil oldu.
22.12.2020 Cadde
Kefaret oyuncuları kim? Kefaret dizisi nerede çekiliyor, konusu ne?
Kefaret oyuncuları kim? Kefaret dizisi nerede çekiliyor, konusu ne? Kefaret dizisi Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur başrollüğünde Fox ekranlarında seyirciyle buluştu. Kısa sürede beğeni toplayan Kefaret dizisinin çekim yerleri de ekran başındakileri büyüledi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla ilk günden itibaren fenomen olmaya aday olan dizi her pazar yeni bölümleriyle izleyici karşısında oluyor. İşte, Kefaret dizisi hakkında detaylar...
6.12.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Özge Özacar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.