Pandemi

Pandemi

Son dakika pandemi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pandemi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pandemi haber sayfamızda...

Pandemi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.897 pandemi haberi bulunmuştur.
Taksiciler, İstanbul’a 10 bin yeni taksi istiyor
Taksiciler, İstanbul’a 10 bin yeni taksi istiyor İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, “Korsan taşımacılık sektörümüzün vebasıdır” diyerek, İstanbul'a 10 bin yeni taksi çıkarılarak bu sorunun çözülebileceğini söyledi.
19.03.2024 Ekonomi
İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist
İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist   Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması, marka değerine katkı sağlanması, yerel piyasanın canlandırılması için 15 Mart ile 5 Nisan tarihinde 'Shopping Fest' adıyla alışveriş günleri düzenleniyor. İranlı turistler, 14 günlük nevruz tatillerini geçirmek için kente gelmeyi sürdürürken, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, 2023 yılında 590 bin İranlının Van'a giriş yaptığını belirterek, bu yılki hedeflerinin 1 milyon turist olduğunu dile getirdi.
19.03.2024 Ekonomi
Gübre sektöründe hedef ‘0’ emisyon
Gübre sektöründe hedef ‘0’ emisyon Bakan Kacır, “Alüminyum sektöründe yüzde 75, çelik sektöründe yüzde 99, çimento sektöründe yüzde 93 oranında emisyon azaltımı, gübre sektöründe ise 0 emisyon hedefliyoruz” dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bizim anlayışımız bu aziz millete hizmet etme anlayışıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bizim anlayışımız bu aziz millete hizmet etme anlayışıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sağlık alanında Türkiye'yi güçlendirmeye devam ettirdiklerini belirterek, “Ülkemizi biz yükseltirken dört temel sütun belirlemiştik. Bunlardan biri de sağlık alanı. Her şeyin başı sağlık diyerek sağlık hizmetlerini ülkemizde dünya standartlarının üstüne taşıdık” açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
'Türkiye, küresel ekonominin karşı karşıya olduğu sınamaları başarıyla atlattı'
'Türkiye, küresel ekonominin karşı karşıya olduğu sınamaları başarıyla atlattı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gebze'de yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde inşa ettiğimiz güçlü Ar-Ge ve üretim altyapısı ile Türkiye, pandemi, Rusya-Ukrayna savaşı, ham madde ve enerji krizi gibi küresel ekonominin karşı karşıya olduğu sınamaları başarıyla atlattı. Küresel tedarik zincirlerinde konumunu günden güne güçlendirerek ihracatta yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Yeni başarı hikayeleri yazarak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine hep birlikte taşıyacağız" dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı Eskişehir’deki Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde elden bilet satışı yapılan yazıhanelerin yarısı, online bilet satışı ve daha çok tercih edilen Yüksek Hızlı Tren nedeniyle kapandı.
18.03.2024 Ekonomi
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı! İnşaat mühendisleri şaşkına döndü: Bu imkansız
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı! İnşaat mühendisleri şaşkına döndü: Bu imkansız Rizeli 61 yaşındaki Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı. Ağaç evi görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
18.03.2024 Gündem
Plastik yüzlerin sebebi Selfie
Plastik yüzlerin sebebi Selfie Araştırmaya göre, “selfie kültürü” insanları filtrelenmiş fotoğraflar gibi görünmeleri için estetik ameliyatlar olmaya yönlendiriyor.
17.03.2024 Dünya
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı?
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı? Genç kadının hayali vardı: Tek bir tel tokayla başladığı takasla hiç para ödemeden ev sahibi olmak. Bunun için her hedefin bir öncekinden daha büyük olmasını sağlamalıydı. Sosyal medyada paylaştığı hikâyesini izleyenler onu dolandırıcı olmakla bile suçladı! Ancak sonunda gelinen nokta, kuvvetli bir alkışı hak eder cinstendi.
17.03.2024 Yaşam
Sergen Yalçın: Daha güzel ağırlanmak isterdim!
Sergen Yalçın: Daha güzel ağırlanmak isterdim! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
16.03.2024 Antalyaspor
Bakan Uraloğlu: 1,6 milyar dolar ile ilk 10 ülkeden biriyiz!
Bakan Uraloğlu: 1,6 milyar dolar ile ilk 10 ülkeden biriyiz! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı.
16.03.2024 Haberler
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili açıklama yaptı.
16.03.2024 Gündem
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Erzurumlu genç, tasarladığı araçla dar köy sokaklarında yük taşıyor
Erzurumlu genç, tasarladığı araçla dar köy sokaklarında yük taşıyor Erzurum'un Uzundere ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesinde yaşayan 28 yaşındaki Mehmet Algün, mahalle sokaklarının dar olması nedeniyle araçların yük taşımasında yaşanan soruna kendi tasarladığı araç ile çözüm buldu.
16.03.2024 Haberler
Turizmde Türkiye birinci
Turizmde Türkiye birinci Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, İngiltere, Benelüks ve İskandinav ülkeleri ile Almanya pazarında tur operatörü satışlarında Türkiye'nin birinci sırada olduğunu açıkladı. Kavaloğlu, Antalya'ya bu yıl ilk defa 4 milyonun üzerinde Alman turist geleceğini de söyledi.
16.03.2024 Ekonomi
Yaşam ve öğrenim süreleri arttı
Yaşam ve öğrenim süreleri arttı İnsani Gelişme Endeksi’nde 193 ülke arasında 45’inci sırada yer alan Türkiye, ortalama yaşam, öğrenim süresi ve kişi başı gelirde ilerleme kaydetti. Ancak rapor, erkeklerin kadınlara göre daha yüksek insani gelişme seviyesine sahip olduğunu da gösteriyor.
16.03.2024 Gündem
Kovid aşısı olan 20 milyon incelendi, aşılar temiz çıktı: Hasta eden izolasyon
Kovid aşısı olan 20 milyon incelendi, aşılar temiz çıktı: Hasta eden izolasyon 20 milyon kişi incelendi ve Kovid-19 aşılarının kalp hastalığı ile pıhtılaşmaya yol açmadığı ortaya kondu. Uzmanlara göre, pandemi ve sonrasında doktora gitme sıklığındaki düşüş, izolasyon şartları kalp hastalıkları ve ani ölüm tablosunu olumsuz etkiledi.
16.03.2024 Dünya
Darphane yeni fabrika kuruyor: Vatandaşa günlük 400 kilo altın yetmedi
Darphane yeni fabrika kuruyor: Vatandaşa günlük 400 kilo altın yetmedi Yükselen altın fiyatları nedeniyle vatandaşların altına talebi arttı. Artan talep sonucunda bazı kuyumcular altın bulmakta zorlanmaya başlayınca Darphane çift vardiyaya geçti. Darphane Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hekim, "Talepleri karşılayacak şekilde tek vardiya çalışıp günlük 400 kilogram üretirken şu anda 2 vardiya çalışıyoruz. İki vardiya sabahtan gece 11'e kadar kesintisiz, sürekli bir çalışma var ve gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
15.03.2024 Haberler
Darphane yeni fabrika kuruyor: Vatandaşa günlük 400 kilo altın yetmedi
Darphane yeni fabrika kuruyor: Vatandaşa günlük 400 kilo altın yetmedi Yükselen altın fiyatları nedeniyle vatandaşların altına talebi arttı. Artan talep sonucunda bazı kuyumcular altın bulmakta zorlanmaya başlayınca Darphane çift vardiyaya geçti. Darphane Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hekim, "Talepleri karşılayacak şekilde tek vardiya çalışıp günlük 400 kilogram üretirken şu anda 2 vardiya çalışıyoruz. İki vardiya sabahtan gece 11'e kadar kesintisiz, sürekli bir çalışma var ve gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Ev alamayanın yeni tercihi oldu! Talep patladı, yüzde 400’lük artış!
Ev alamayanın yeni tercihi oldu! Talep patladı, yüzde 400’lük artış! Pandemi ve depremden sonra daha güvenli bir yapıda yaşamayı tercih edenler ve konut fiyatlarındaki artıştan dolayı ev alamayanların gayrimenkul tercihi değişti. Vatandaşın talebinde yüzde 400’lük artış yaşandı. İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
Göksel'in acelesi var! 'Hep telaşlı ve işkoliğim'
Göksel'in acelesi var! 'Hep telaşlı ve işkoliğim' Göksel, iş görüşmesine yetişmeye çalıştığı Nişantaşı sokaklarında koştururken objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, "Ben hep telaşlıyım" dedi.
15.03.2024 Cadde
"Bölgenin kaynaklarını kullanarak yerel ekonomiyi güçlendirmeye devam edeceğiz'
"Bölgenin kaynaklarını kullanarak yerel ekonomiyi güçlendirmeye devam edeceğiz' Bingöl'e gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sancak beldesindeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen 'Hemşehri Buluşmaları' programına katıldı.
14.03.2024 Ekonomi
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Tek bir egzersizle 48 kilo verdi! Akılalmaz değişimin sırları olay oldu: Çok kolaydı
Tek bir egzersizle 48 kilo verdi! Akılalmaz değişimin sırları olay oldu: Çok kolaydı Pandemi döneminde aldığı fazla kiloları tek bir egzersizle yok eden ve yaklaşık 50 kilo veren kadının sırrı dünyada ses getirdi.
12.03.2024 Dünya
'Faiz indirimi için haziran sonrası beklenmeli'
'Faiz indirimi için haziran sonrası beklenmeli' JP Morgan Chase CEO'su Jamie Dimon, ABD Merkez Bankası'nı (Fed) faiz oranlarını düşürmeden önce haziran sonrasına kadar beklemeye çağırdı ve Fed'in enflasyonla mücadele kredibilitesini güçlendirmesi gerektiğini savundu.
12.03.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Pandemi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.