Pandemi döneminde eve almışlardı! Gaz sıkışması nedeniyle patladı
Pandemi döneminde eve almışlardı! Gaz sıkışması nedeniyle patladı Bursa'da Covid-19 pandemisinde eve tedavi için alınan oksijen tüpünün gaz sıkışması nedeniyle patlaması sonucu Atakan Yazar (42) ile yeğeni Tuğra Yazar (17) yaralandı.
11.12.2023 Gündem
Pazartesi günü 05.00'ten sonra ne olacak? Tam kapanmada son 2 gün
Pazartesi günü 05.00'ten sonra ne olacak? Tam kapanmada son 2 gün Tam kapanmada son 2 güne girdik. Bugün ve yarının ardından tam kapanma pazartesi günü sona eriyor. Peki bu süreçte yeni normalleşme nasıl olacak? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak?
15.05.2021 Haberler
Pandemi sürecinde aile içi iletişimi iyileştirmek için öneriler
Pandemi sürecinde aile içi iletişimi iyileştirmek için öneriler Pandemi sürecinin devam ettiği  bu günlerde ev içinde aile ilişkileri de durumdan etkilendi. Çocukların okula gitmemesi, ebeveynlerin evden çalışması ve sürekli kapalı ortamda bulunmak günlük hayatta karmaşalara yol açar hale geldi. İlişkilerde kavga, yanlış anlaşılma ve gerginliklerin arttığı bu günleri sakin ve huzurlu geçirebilmek için çözüm önerilerini Evlilik ve İlişki Danışmanı Sevgi Keleş anlattı.
11.01.2021 Çocuk Sağlığı
Pandemi sürecinde kaygıyı azaltacak 6 öneri
Pandemi sürecinde kaygıyı azaltacak 6 öneri Corona virüs ülkemizde ve tüm dünyada yayılmaya devam ettikçe insanlardaki endişe, stres ve paranoya giderek artıyor. Pandemi nedeniyle günlük hayattaki değişiklikler ve evde geçirilen sürenin artması insanların psikolojisini olumsuz etkiliyor. Bu sürecin ruh sağlığına etkilerini azaltabilmek için bazı pratik önerilere uyulması önem kazanıyor. Psikiyatri Uzmanı Dr. Şaban Karayağız, pandemi sürecinde kaygı düzeyini azaltmanın yolları hakkında bilgi verdi.
30.09.2020 Ruh Sağlığı
Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde ilk corona vakası görüldü!
Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde ilk corona vakası görüldü! Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde Mart ayından bu yana süren pandemi sürecinde ilk kez corona virüs (Covid-19) vakası görüldü.
8.07.2020 Gündem
Corona virüs sürecinde kırmızı et tüketirken bunlara dikkat edin!
Corona virüs sürecinde kırmızı et tüketirken bunlara dikkat edin! Tüm dünyada etkisi devam eden corona virüs (covid-19) salgını kapsamında kırmızı et tüketimine dair alınacak önlemler için işin uzmanından uyarı geldi. Kırmızı etin nasıl tüketilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Murat Babayiğit, ambalajlı ürünlere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.