Parçalı Güneş Tutulması

Parçalı Güneş Tutulması

Son dakika parçalı güneş tutulması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan parçalı güneş tutulması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan parçalı güneş tutulması haber sayfamızda...

Parçalı Güneş Tutulması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 parçalı güneş tutulması haberi bulunmuştur.
Haftalık burç yorumları (9 Ekim - 15 Ekim 2023)
Haftalık burç yorumları (9 Ekim - 15 Ekim 2023) 9 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…
8.10.2023 Astroloji
Hibrit Güneş tutulmasında gökyüzü 60 saniye karardı! 'Akıllara durgunluk verici'
Hibrit Güneş tutulmasında gökyüzü 60 saniye karardı! 'Akıllara durgunluk verici' Yüzyılda yalnızca birkaç kez meydana gelen nadir güneş tutulmasının en iyi göründüğü yer, Avustralya'nın Exmouth kasabasıydı. Üç bin kişinin yaşadığı kasabanın nüfusu, insan seli nedeniyle yedi kat arttı.
20.04.2023 Dünya
111 yıl sonra büyük tutulma! Dünya gündemini sarsacak
111 yıl sonra büyük tutulma! Dünya gündemini sarsacak En son 111 yıl önce gerçekleşen ‘Halkalı Güneş tutulması’ için sayılı saatler kaldı. Çok nadir görülen Hibrit tutulma 2023'ün ilk güneş tutulması olup bazı burçlarda önemli değişiklikler görecekler. Peki, bu tutulma deprem gibi doğal afetleri tetikler mi? Türkiye ve dünyayı neler bekliyor? Türkiye’den izlenebilecek mi? En riskli ülkeler arasında Türkiye var mı? Ünlü astrolog Duygu Sevinç Sevin tutulmaya dair merak edilenleri cevapladı. İşte halkalı hibrit tutulmaya ilişkin tüm detaylar…
19.04.2023 Gündem
Kanlı Ay Tutulması gerçekleşti! Yılın son tutulmasına ilişkin detayları Astrolog Duygu Sevinç Sevin açıkladı
Kanlı Ay Tutulması gerçekleşti! Yılın son tutulmasına ilişkin detayları Astrolog Duygu Sevinç Sevin açıkladı 25 Ekim'de gerçekleşen Güneş Tutulması sonrasında herkesin merakla beklediği ‘Kanlı Ay Tutulması’ 14.00’da gerçekleşti. Tutulma Avrupa, Afrika ve Asya'dan gözlenebilecek. Nadir görülen bu doğa olayı Türkiye'de gündüz saatine denk geldiği için gözlemlenemeyecek. Peki, bizi neler bekliyor? Güneş tutulmasından sonra meydana gelen İzmir depremi sonrası ay tutulması neleri beraberinde getirecek? Ünlü Astrolog Duygu Sevinç Sevin, tutulmadan en çok etkilenecek 4 burcu açıkladı.
8.11.2022 Gündem
Van’da güneş tutulmasına çıplak gözle bakan 10 kişide görme kaybı oluştu
Van’da güneş tutulmasına çıplak gözle bakan 10 kişide görme kaybı oluştu Bu yılın ikinci güneş tutulmasının yaşandığı 25 Ekim’de güneş tutulmasını çıplak gözle izleyen 10 kişide görme kaybı meydana geldi.
28.10.2022 Gündem
Parçalı Güneş tutulması ilgiyle izlendi
Parçalı Güneş tutulması ilgiyle izlendi Dünyanın birçok yerinden görülebilen yılın ikinci Güneş tutulması Türkiye’de ise parçalı şekilde izlenebildi.
26.10.2022 Gündem
Şırnaklı öğrenciler teleskopla parçalı güneş tutulmasını izledi
Şırnaklı öğrenciler teleskopla parçalı güneş tutulmasını izledi Şırnak'ta öğrenciler parçalı güneş tutulmasını Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan teleskoplarla izledi.
25.10.2022 Milliyet Tv
Parçalı Güneş tutulması Türkiye'nin 81 ilinden böyle gözlemlendi
Parçalı Güneş tutulması Türkiye'nin 81 ilinden böyle gözlemlendi Milyonlarca kişinin merakla beklediği Güneş tutulması Türkiye’nin 81 ilinden izlenirken tutulmanın başlamasıyla, evrelerinin izlendiği TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nden yapılan canlı yayını binlerce kişi izledi.
25.10.2022 Gündem
Parçalı Güneş tutulması böyle görüntülendi
Parçalı Güneş tutulması böyle görüntülendi Yılın ikinci ve son parçalı güneş tutulması bugün 13:50 ile 15:05 saatlerinde gerçekleşti.
25.10.2022 Haberler
Parçalı Güneş tutulması böyle görüntülendi! Astrolog Duygu Sevinç Sevin'den önemli açıklamalar
Parçalı Güneş tutulması böyle görüntülendi! Astrolog Duygu Sevinç Sevin'den önemli açıklamalar Yılın ikinci ve son parçalı güneş tutulması bugün 13:50 ile 15:05 saatlerinde gerçekleşti. Tutulma sonrası astrolojik yansımaları ise merak konusu oldu. Birçok astrolog felaketlerin yaşanacağını söylerken ünlü astrolog Duygu Sevinç Sevin tutulmayla ilgili merak edilenleri cevapladı.
25.10.2022 Gündem
Parçalı Güneş tutulması başladı!
Parçalı Güneş tutulması başladı! Yılın ikinci ve son Güneş tutulması bugün gerçekleşiyor. Türkiye'nin birçok kentinden de izlenecek tutulma yaklaşık 3 saat sürecek. İstanbul'da %40'a yakın, Ankara'da %42'ye yakın, İzmir'de %32'ye yakın, Samsun'da %50'ye yakın kapanma bekleniyor.
25.10.2022 Gündem
Haftalık burç yorumları (24 Ekim - 30 Ekim 2022)
Haftalık burç yorumları (24 Ekim - 30 Ekim 2022) 24 Ekim 2022 - 30 Ekim 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…
23.10.2022 Astroloji
Güneş tutulması nedir? Tutulma nasıl oluşur ve özellikleri nelerdir?
Güneş tutulması nedir? Tutulma nasıl oluşur ve özellikleri nelerdir? Dünyamızın ışık kaynağı Güneş… O olmasa karanlıklar içerisinde kalır ve çok üşürdük. Güneş ve Dünya sürekli birbiri etrafında yer değiştiriyor ve bundan dolayı çeşitli gök olayları meydana geliyor. Bunlardan biri de Güneş tutulması.
8.10.2020 Bilim
Çekim yasası nedir? 'An'da kalmak neden önemlidir?
Çekim yasası nedir? 'An'da kalmak neden önemlidir? Çekim yasası nedir? 'An'da kalmak neden önemlidir? Haziran ayından bütün astrologlar neden korkuyor? Bu sorulara benimle beraber Molatik olmaya hazırsanız eğer, kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçiyoruz...
27.05.2020 Diğer
2019'un son Güneş tutulması gerçekleşti!
2019'un son Güneş tutulması gerçekleşti! Çin'de 6 yıl, Endonezya'da 10 yıl, Pakistan'da 20 yıl ve Malezya'da 21 yıl sonra, ilk kez halkalı Güneş tutulması gözlemlendi.
26.12.2019 Populer Bilim
Yılın son güneş tutulmasına hazır mıyız?
Yılın son güneş tutulmasına hazır mıyız? Yılın son parçalı güneş tutulması ne zaman? Hayatımıza getirileri neler olacak?
18.12.2019 Astroloji
16 Temmuz 2019 Ay Tutulması
16 Temmuz 2019 Ay Tutulması Toplumun bir günlüğüne, hatta birkaç saatliğine bile olsa astronomiye ilgi duymasını sağlayan, her sene iki Güneş ve iki Ay olmak üzere toplamda ortalama 4 kez gerçekleşen gök olayı, yani tutulmayı 16 Temmuz 2019 gecesi gözlemleyebileceğiz.
16.07.2019 Bilim
Güneş tutulması nedir? Güneş tutulması sırasında neler olur?
Güneş tutulması nedir? Güneş tutulması sırasında neler olur? Güneş Tutulması; Ay’ın, Yer ile Güneş arasına girmesi, Güneş tekerini örtmesi dolayısıyla Güneş’in yeryüzünden bir süre kararmış görünmesi olayı olarak adlandırılıyor. Güneş tutulması dünyanın çeşitli yerlerinden net bir şekilde görülebileceği gibi bazı bölgelerden kısmi olarak izlenebiliyor. İşte güneş tutulması ile ilgili bilinmesi gerekenler...
2.07.2019 Gündem
Güneş'e bakış
Güneş'e bakış Yılın ilk tutulması Yılın ilk önemli gök olayı olan “Parçalı Güneş Tutulması” gerçekleşti...
7.01.2019 Dünya
Yeni yılda bunlar meydana gelecek!
Yeni yılda bunlar meydana gelecek! 2019'da üç Güneş, iki Ay tutulması bekleniyor. Türkiye'den sadece parçalı Ay tutulması gözlenebilecek.
31.12.2018 Dünya
Antik medeniyetler için Güneş ve Ay tutulması ne anlama geliyordu?
Antik medeniyetler için Güneş ve Ay tutulması ne anlama geliyordu? Bilim olmasaydı Güneş ve Ay tutulmaları ardındaki gerçeği hiçbir zaman öğrenemezdik. Bilime erişimin kısıtlı olduğu antik çağlarda hüküm süren medeniyetler için Güneş ve Ay tutulması bir tür doğal emir niteliği görüyordu. Bazı medeniyetler için tutulma, kötü olayların geldiğine işaretti. O halde antik çağların en büyük medeniyetlerinin Güneş ve Ay tutulması hakkında düşündüklerine göz atalım...
13.11.2018 Tarih
Parçalı Güneş Tutulması ne zaman? Türkiye'den görülecek mi?
Parçalı Güneş Tutulması ne zaman? Türkiye'den görülecek mi? 28 Temmuz'da gerçekleşen Kanlı Ay Tutulması'nın ardından dünya şimdi de Parçalı Güneş Tutulması'nı bekliyor. Parçalı Güneş Tutulması ne zaman olacak? Parçalı Güneş Tutulması Türkiye'den izlenebilecek mi? Parçalı Güneş Tutulması en iyi nereden görülecek? işte Parçalı Güneş Tutulması hakkında bazı bilgiler...
21.05.2019 Doğa
Kanlı Ay tutulması ne zaman olacak? Kanlı Ay tutulması nedir?
Kanlı Ay tutulması ne zaman olacak? Kanlı Ay tutulması nedir? Kanlı Ay tutulması ne zaman olacak? sorusu vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki merakla beklenilen kanlı ay tutulması nedir? Kanlı Ay tutulması nerelerden izlenebilir?
23.07.2018 Gündem
Güneş tutulması ne zaman olacak? Parçalı Güneş Tutulması 2018
Güneş tutulması ne zaman olacak? Parçalı Güneş Tutulması 2018 Güneş Tutulması; Ay’ın, Yer ile Güneş arasına girmesi, Güneş tekerini örtmesi dolayısıyla Güneş’in yeryüzünden bir süre kararmış görünmesi olayı olarak adlandırılıyor. Güneş tutulması dünyanın çeşitli yerlerinden net bir şekilde görülebileceği gibi bazı bölgelerden kısmi olarak izlenebilecek. Peki Güneş tutulması hangi tarihte gerçekleştirilecek.
13.07.2018 Gündem
Temmuz ayında gökyüzünde neler göreceğiz?
Temmuz ayında gökyüzünde neler göreceğiz? Bu ay bol tutulmalı, bol yakınlaşmalı, gezegen kaynayan bir ay geçireceğiz. Gökyüzü adeta sahip olduğu her nimeti sunuyor.
6.07.2018 Bilim

Benzer Haber Etiketleri

Parçalı Güneş Tutulması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.