Pascal Nouma

Pascal Nouma

Son dakika Pascal Nouma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pascal Nouma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pascal Nouma haber sayfamızda...

Pascal Nouma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.170 pascal nouma haberi bulunmuştur.
Pascal Nouma'dan Mauro Icardi tepkisi! Dikkat çeken paylaşım
Pascal Nouma'dan Mauro Icardi tepkisi! Dikkat çeken paylaşım Galatasaray'ın Arjantinli golcüsünün 1 maçlık cezasına siyah-beyazlı takımın eski forvetinden tepki geldi.
27.02.2024 Süper Lig
Acun Ilıcalı Milliyet'e konuştu! En büyük hayalim...
Acun Ilıcalı Milliyet'e konuştu! En büyük hayalim... Survivor nedeniyle Dominik’le Türkiye arasında mekik dokuyan Acun Ilıcalı’nın yoğun iş temposundan vakit ayırmasıyla gerçekleşen bu röportajın ilk sorusu biraz uzun oldu. Bunun nedeni de sorunun içinde saklı. Soru cevap bölümüne geçmeden bir bilgi vereyim; O Ses Türkiye 31 Aralık 2024’e kadar olmayacak. Çünkü Survivor bitince Master Chef başlayacağı için O Ses Türkiye’nin ekran serüveni O Ses Yılbaşı olarak sürecek.
11.02.2024 Pazar
Pelin Öztekin: Icardi evli olmasaydı düşünürdüm!
Pelin Öztekin: Icardi evli olmasaydı düşünürdüm! 8 Mart 2021 tarihinde yaşamını yitiren babası Rasim Öztekin gibi Galatasaray taraftarı olan kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz günlerde "Bir Mauro Icardi hikayesi olur mu sizin için?" sorusuna, "Eşi Wanda'yı (Nara) ne yapacağız peki?" yanıtını vermişti. Arjantinli yıldızla ilgili çok konuşulan sözleri sonrası ünlü oyuncudan yeni bir açıklama geldi.
27.05.2023 Cadde
Pascal Nouma'yı kızdıran soru: Yürü git lan!
Pascal Nouma'yı kızdıran soru: Yürü git lan! Bir gece klübünde sahne alan eski futbolcu Pascal Nouma, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatarasay'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golleden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının stadyumda çalmasına izin vermesiyle ilgili konuştu. Nouma, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir maçta yaptığı el hareketiyle ilgili soruya ise tepki gösterdi.
26.05.2023 Cadde
Rami Spor Kulübü Tesisleri Bakan Soylu'nun katılımıyla açıldı
Rami Spor Kulübü Tesisleri Bakan Soylu'nun katılımıyla açıldı Rami Spor Kulübü'nün FIFA standartlarındaki yeni tesisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımı ile açıldı. Törene Bakan Soylu'nun yanı sıra Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Rami Spor Kulübü Başkanı Tayfun Aktan ve çok sayıda davetli katıldı.
29.04.2023 Gündem
Ghezzal gerçeğini duyurdu: Yetkili bir isim 'Bırakın Galatasaray'a gitsin' dedi!
Ghezzal gerçeğini duyurdu: Yetkili bir isim 'Bırakın Galatasaray'a gitsin' dedi! Spor Toto Süper Lig'in erteleme maçında Beşiktaş sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirirken Ghezzal için olay bir itirafta bulundu.
27.02.2023 Beşiktaş
Acun Ilıcalı'dan 'Survivor 2023' itirafları!
Acun Ilıcalı'dan 'Survivor 2023' itirafları! Acun Ilıcalı'dan iki hafta önce sürpriz 'Survivor 2023' açıklaması gelmişti. Ünlü televizyoncunun, sosyal medyada kısa sürede gündem olan başvuru videosunda 'yaş', 'kilo' ve 'pratik zeka' vurgusu yaptığı ifadeler dikkat çekmişti. Bu sözler sonrası yeni yarışmacılar ve yeni format merak konusu olmuştu. Ilıcalı, katıldığı canlı yayında, izleyicilerin kafasındaki soru işaretlerine dair konuştu.
10.11.2022 Cadde
Murat Dalkılıç ile şarkı söyleme şansı bugün Amazon Türkiye Prime Alışveriş Festivali’nde sizi bekliyor!
Murat Dalkılıç ile şarkı söyleme şansı bugün Amazon Türkiye Prime Alışveriş Festivali’nde sizi bekliyor! Müthiş fırsatların sunulduğu Prime Alışveriş Festivali’nde Prime üyeleri yüz binlerce ürüne kaçırılmayacak fiyatlarla sahip oluyor.
21.07.2022 Advertorial
Amazon Türkiye’de Prime Alışveriş Festivali başladı!
Amazon Türkiye’de Prime Alışveriş Festivali başladı! Amazon’un Prime üyelerine özel olarak 2015 yılından beri her yıl tüm dünyada gerçekleştirdiği ve bu yıl Türkiye’de 18-25 Temmuz tarihleri arasında Prime Alışveriş Festivali adıyla düzenlenen yılın en büyük alışveriş etkinliği başladı.
20.07.2022 Advertorial
Tanju Çolak ticarete atıldı
Tanju Çolak ticarete atıldı 1988 yılında Avrupa Altın Ayakkabı Ödülü kazanan, Türk futbolunun efsane isimlerinden olan Tanju Çolak, yeni markasını Raffles Otel'de gerçekleşen lasmanla görücüye çıkarttı.
27.05.2022 Cadde
Ahmet Nur Çebi: Genel kurul üyeleri kimi isterse onu seçecek biz de ona saygı duyacağız
Ahmet Nur Çebi: Genel kurul üyeleri kimi isterse onu seçecek biz de ona saygı duyacağız Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin 28. kuruluş yıl dönümü için düzenlenen geceye katılan başkan Ahmet Nur Çebi, "Genel kurul üyeleri kimi isterse onu seçecek biz de ona saygı duyacağız” dedi.
19.05.2022 Beşiktaş
Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler... Canlı yayında duyurdu: "Hayırlı olsun, her an açıklanabilir"
Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Sörloth ve yeni transferler... Canlı yayında duyurdu: "Hayırlı olsun, her an açıklanabilir" Siyah Beyazlılarda Sergen Yalçın ve Şenol Güneş konusunda flaş gelişmeler yaşanırken Sörloth ve diğer transferler için de sona gelindi. İşte son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
11.05.2022 Beşiktaş
Pascal Nouma'dan Valerien Ismael paylaşımı
Pascal Nouma'dan Valerien Ismael paylaşımı Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, siyah-Beyazlıların yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile ilgili paylaşımda bulundu.
24.03.2022 Beşiktaş
Pascal Nouma'nın yeni imajına yorum yağdı!
Pascal Nouma'nın yeni imajına yorum yağdı! Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma'nın yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyadan "Cümleten iyi hafta sonları" diyen Nouma, bıyık bıraktığı fotoğrafını paylaştı.
6.02.2022 Cadde
Ferman Akgül kimdir kaç yaşında? Ferman Akgül hayatı ve kariyeri...
Ferman Akgül kimdir kaç yaşında? Ferman Akgül hayatı ve kariyeri... Ferman Akgül kimdir, nereli? Manga solisti olarak bilinen Ferman Akgül, son dönemde de çıkardığı şarkıları ile öne çıkıyor. Ankara'da doğan Akgül, küçük yaşlarda müzik ile tanıştı. İlk grubu ise Virgin Pulp'tur. Peki, Ferman Akgül hayatı, kariyeri ve şarkıları...
31.12.2021 Cadde
Son dakika haberi: Sergen Yalçın'dan Uilenberg'e sert sözler
Son dakika haberi: Sergen Yalçın'dan Uilenberg'e sert sözler Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın hocası, Uilenberg'in sözlerine tepki gösterdi. Yalçın Pjanic transferiyle ilgili olarak "Benle alakası yoksa Pjanic'i kim almış? Oyuncuyu bulan benim, oyuncuyla görüşen benim, oyuncuyu getiren benim, bana rağmen mi gelmiş oyuncu?" dedi.
9.09.2021 Beşiktaş
ÖZEL | Pascal Nouma'dan Sergen Yalçın'a çağrı! Survivor itirafı...
ÖZEL | Pascal Nouma'dan Sergen Yalçın'a çağrı! Survivor itirafı... Beşiktaş’ın eski golcüsü Pascal Nouma Skorer’in konuğu oldu. Süper Lig'de yapılan transferleri değerlendiren efsane futbolcu daha önce katıldığı Survivor yarışmasından da itiraflarda bulundu.
3.09.2021 Futbol
Ferman Akgül kimdir, kaç yaşında? Ferman Akgül şarkıları ve albümleri...
Ferman Akgül kimdir, kaç yaşında? Ferman Akgül şarkıları ve albümleri... Ferman Akgül kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Kubat İle Müzik Sahnesi programına konuk olacak olan Ferman Akgül müzik çalışmalarına çok erken yaşlarda başladı. Ailesinin aldığı piyano ile müziğe olan ilgisi başlayan Ferman Akgül sonrasında 1998 yılında Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne girdikten sonra çalıştığı ilk gruplarla bu dönemde tanıştı. İşte Ferman Akgül şarkıları ve albümleri...
23.07.2021 Cadde
Eğlencenin adı Pascal Nouma
Eğlencenin adı Pascal Nouma Besiktaş’ın eski futbolcusu Pascal Nouma’nın Türkiye sevdası bitmiyor.
16.07.2021 Ege
Pascal Nouma'ya 10 bin TL'lik tişört!
Pascal Nouma'ya 10 bin TL'lik tişört! Süper Lig'de 2000-2001 ve 2002-2003 sezonlarında Beşiktaş forması giyen 49 yaşındaki Fransız eski futbolcu Pascal Nouma'nın üzerindeki tişörtün fiyatı dudak uçuklattı.
8.07.2021 Cadde
Yattara’ya doğum günü sürprizi
Yattara’ya doğum günü sürprizi Marmaris Master Cup Turnuvası için futbolun duayenleri, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret etti.
5.06.2021 Ege
Son dakika - Ünlü şarkıcıdan Tümer Metin göndermesi! 'Sergen Yalçın'ın heykeli dikilsin'
Son dakika - Ünlü şarkıcıdan Tümer Metin göndermesi! 'Sergen Yalçın'ın heykeli dikilsin' Beşiktaş, Süper Lig'in 39. haftasında Atakaş Hatayspor'u 7-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında kritik bir galibiyete daha imza attı. Mücadele sonrası ünlü şarkıcıdan Tümer Metin göndermesi geldi. Öte yandan eski futbolcular Nouma ve Nihat Kahveci'nin paylaşımları dikkat çekti.
1.05.2021 Beşiktaş
Nkoudou'dan Fenerbahçelileri kızdıran Nouma paylaşımı!
Nkoudou'dan Fenerbahçelileri kızdıran Nouma paylaşımı! Beşiktaşlı Nkoudou yaptığı paylaşım ile Fenerbahçelileri kızdırdı. Nouma'nın Fenerbahçe'ye attığı golün ardından elini şortunun içine koyduğu fotoğrafı paylaşan Nkoudou daha sonrasında paylaşımı kaldırdı.
5.01.2021 Beşiktaş
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Ayak tenisinde efsane isimler
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Ayak tenisinde efsane isimler Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yeni açacağı platformda yayınlanacak ayak tenis programındaki oyuncular belli oldu.
24.12.2020 Magazin
Pascal Nouma gençlere taş çıkartıyor...
Pascal Nouma gençlere taş çıkartıyor... Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Pascal Nouma, bireysel olarak idman yaptığı anları paylaştı.
16.11.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Pascal Nouma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.