Yürüyüş ve yoga ile akciğeri güçlendirin
Yürüyüş ve yoga ile akciğeri güçlendirin Koronavirüsün en çok akciğerleri etkilediğini vurgulayan uzmanlar, ‘Çeşitli egzersizler yaparak akciğer kapasitenizi artırabilirsiniz’ diyor
15.04.2020 Sağlık
Rolling back nasıl yapılır?
Rolling back nasıl yapılır? Pilatesin en eğlenceli hareketlerinden birini uygulamaya ne dersiniz?Sıradaki egzersizimiz rolling back yada rolling like a ball. Karın kaslarını çalıştırırken sırta masaj yapmanızı sağlayan bu egzersizle keyifli anlar yaşayacağız.
Side bend egzersizi bel çevresini sıkılaştırır mı?
Side bend egzersizi bel çevresini sıkılaştırır mı? Side bend egzersizi bel çevresini sıkılaştırıp kuvvetlendirir mi? Side bend egzersizi gövdenin yan kaslarını çalıştırıp aynı anda diğer tarafı esneten, omuz ve sırt kaslarını kuvvenlendiren bir egzersizdir. Hareketi en sağlıklı şekilde uygulayabilmek için önerilerimizi mutlaka dikkate alınız.
Plank nedir? Nasıl yapılır?
Plank nedir? Nasıl yapılır? Plank özellikle karın kasları olmak üzere, sırt, göğüs, boyun, bel ve ön/arka bacak kaslarını kuvvetlendiren sihirli bir egzersizdir. Kolay gibi görünen plank egzersizi doğru uygulandığında oldukça zor ve etkili bir harekettir. En iyi sonucu alabilmek için tavsiyelerimizi mutlaka dikkate alınız.
Oturmaya mı Geldik 09.10.2013
Oturmaya mı Geldik 09.10.2013 Oturmaya mı Geldik bu hafta oturmadı, pilates eğitmeni Ceren Kahyaoglu'yla pilates yaptı...
11.09.2019 Nevidyo
Dünya yıldızlarının yaptığı sporlar
Dünya yıldızlarının yaptığı sporlar Ünlülerin vücutlarını nasıl formda tuttuklarını merak ediyor musunuz? işte dünyaca ünlü yıldızların yaptığı sporlar.
4.04.2013 Egzersizler
Denge hesabı tutmadı...
Denge hesabı tutmadı... Topun üzerinde zıplamayı planlayan kızın planları pek istediği gibi gitmeyince...
11.09.2019 Nevidyo
Belediyeden kadınlara plates
Belediyeden kadınlara plates ÖZELLİKLE kadınların formda kalmak için ilgi gösterdikleri plates dersleri, Balçova Belediyesi’ne ait spor okullarında ücretsiz olarak verilmeye başlandı.
16.08.2008 Ege