Premier

Premier

Son dakika premier haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan premier gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan premier haber sayfamızda...

Premier

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.783 premier haberi bulunmuştur.
Chelsea, Nottingham Forest deplasmanında galip!
Chelsea, Nottingham Forest deplasmanında galip! Premier Lig'in 37'nci haftasında Chelsea, Nottingham Forest'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti.
Burnley, Premier Lig'e veda etti!
Burnley, Premier Lig'e veda etti! Premier Lig'in 37'nci haftasında Tottenham'a 2-1 mağlup olan Burnley küme düştü.
Galatasaray'da Wilfried Zaha rest çekti! Okan Buruk'la yıldızı barışmadı
Galatasaray'da Wilfried Zaha rest çekti! Okan Buruk'la yıldızı barışmadı Galatasaray forması giyen Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun ayrılık kararında Okan Buruk'la olan anlaşmazlığının ön plana çıktığı belirtildi.
10.05.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye Premier Lig kancası!
Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye Premier Lig kancası! Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muçi'ye Premier Lig ekibinin talip olduğu öğrenildi.
10.05.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi veda hazırlığında! Anlaşma sağladı
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi veda hazırlığında! Anlaşma sağladı Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmak için geri sayıma geçtiği öğrenildi. Belçikalı forvetin, İngiliz ekibiyle sözlü anlaşma sağladığı aktarıldı.
10.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Wilfried Zaha gelişmesi! İşte anlaşma sağladığı takım
Galatasaray'da Wilfried Zaha gelişmesi! İşte anlaşma sağladığı takım Galatasaray'ın sezon başında Fenerbahçe ile transferde yarıştığı ve bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Wilfried Zaha hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takımla yol ayrımına geldiği kaydedildi.
10.05.2024 Galatasaray
Liverpool'da Thiago Alcantara veda hazırlığında!
Liverpool'da Thiago Alcantara veda hazırlığında! Liverpool'da Thiago Alcantara'nın sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlandığı öğrenildi.
Arsenal, Jorginho'nun opsiyon maddesini kullandı!
Arsenal, Jorginho'nun opsiyon maddesini kullandı! Arsenal, Jorginho'nun sözleşmesinde yer alan uzatma opsiyonu maddesini kullandı.
Premier Lig'de Arsenal'dan Wojciech Szczesny operasyonu!
Premier Lig'de Arsenal'dan Wojciech Szczesny operasyonu! Premier Lig devi Arsenal'ın Wojciech Szczesny'i transfer etmek istediği öğrenildi.
Ajdin Hasic hedefini açıkladı: Kendimi kanıtlamak istiyorum
Ajdin Hasic hedefini açıkladı: Kendimi kanıtlamak istiyorum Beşiktaş’tan kiralık olarak Bosna Hersek Ligi takımlarından FK Sarajevo’da forma giyen Ajdin Hasic, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Beşiktaş
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
9.05.2024 Futbol
Zaniolo'nun menajerinden transfer açıklaması! Yeni adresi için tüyoyu verdi
Zaniolo'nun menajerinden transfer açıklaması! Yeni adresi için tüyoyu verdi Sezon başında Galatasaray'dan Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralanan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun geleceği adeta bir bilmeceye dönmüştü. Galatasaray'a geri dönüp, dönmeyeceği tartışılan 24 yaşındaki yıldız oyuncu için menajeri Claudio Vigorelli'den sürpriz bir açıklama geldi
7.05.2024 Galatasaray
Acun Ilıcalı'dan şok karar! Yollar ayrıldı
Acun Ilıcalı'dan şok karar! Yollar ayrıldı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu; Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'ün formasını giydiği Hull City'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Premier Lig'e çıkma hayallari suya düşen İngiliz ekibinde ayrılık kararı alındı. İşte detaylar...
Manchester United'da Altay Bayındır'a büyük şok! Karar verildi
Manchester United'da Altay Bayındır'a büyük şok! Karar verildi Manchester United'da Andre Onana'nın kötü performansı sonrası gözlerin çevrildiği Altay Bayındır'a kötü haber geldi.
İmkansızı başardı! 20 maçın hepsini doğru tahmin etti, 20 liraya 102 bin 425 TL kazandı!
İmkansızı başardı! 20 maçın hepsini doğru tahmin etti, 20 liraya 102 bin 425 TL kazandı! Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan iyice artarken; Misli üyeleri de kazançlarına kazanç katmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, tutturulması çok zor bir kupon oynadı ve kuponuna tam 20 maç ekledi. Üye, 20 maçlık kuponunu Misli Arena’da paylaştı.
6.05.2024 Diğer
Arjantin'de Estudiantes'in 14 yıllık hasreti sona erdi!
Arjantin'de Estudiantes'in 14 yıllık hasreti sona erdi! Arjantin Premier Ligi 1. Aşama Finali'nde Estudiantes şampiyon oldu.
5.05.2024 Dünyadan Futbol
Portekiz Premier Ligi'nde şampiyon Sporting Lizbon!
Portekiz Premier Ligi'nde şampiyon Sporting Lizbon! Portekiz Premier Ligi'nde şampiyon Sporting Lizbon oldu.
5.05.2024 Dünyadan Futbol
Roma ve Juventus puanları paylaştı!
Roma ve Juventus puanları paylaştı! Serie A'nın 35'inci haftasında Roma ile Juventus yenişemedi.
5.05.2024 İtalya Serie A
Bandırmaspor'da Metehan Mimaroğlu stadyumu terk etti!
Bandırmaspor'da Metehan Mimaroğlu stadyumu terk etti! Bandırmaspor Kulübü, Ankara Keçiörengücü maçının 88'inci dakikasında Metehan Mimaroğlu'nun stadyumu terk ettiğini açıkladı.
5.05.2024 1.Lig
Liverpool - Tottenham maçından kareler
Liverpool - Tottenham maçından kareler Premier Lig'in 36'ncı haftasında Liverpool ile Tottenham karşı karşıya geldi.
Premier Lig'de Liverpool, Tottenham'ı ezdi geçti!
Premier Lig'de Liverpool, Tottenham'ı ezdi geçti! Premier Lig'in 36'ncı haftasında Liverpool, Tottenham'ı 4-2 mağlup etti.
Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye transfer kancası! Ada ekibi peşinde
Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye transfer kancası! Ada ekibi peşinde Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muçi'ye Premier Lig temsilcisinin ilgi duyduğu öğrenildi. Ada ekibinin, Arnavut futbolcuyu kadrosuna katmak istediği aktarıldı.
5.05.2024 Beşiktaş
Erling Haaland yıldızlaştı, Manchester City fark attı!
Erling Haaland yıldızlaştı, Manchester City fark attı! Premier Lig'in 36'ncı haftasında Manchester City, Wolverhampton'ı 5-1 mağlup etti.
Pınar Karşıyaka, Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında galip!
Pınar Karşıyaka, Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 30'uncu haftasında Pınar Karşıyaka, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 98-80 mağlup etti.
Hull City, play-off vizesi alamadı! Premier Lig hayali gerçekleşmedi
Hull City, play-off vizesi alamadı! Premier Lig hayali gerçekleşmedi Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu; Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'ün formasını giydiği Hull City, Premier Lig hayalini gerçekleştiremedi. İngiliz ekibi, Championship'te sezonu play-off hattının bir basamak gerisinde yedinci sırada tamamladı.

Benzer Haber Etiketleri

Premier ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.