Rap

Rap

Son dakika Rap haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rap gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rap haber sayfamızda...

Rap

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.037 rap haberi bulunmuştur.
Özcan Deniz konser sonrası ilk uçakla 22 yaş küçük eşinin yanına döndü!
Özcan Deniz konser sonrası ilk uçakla 22 yaş küçük eşinin yanına döndü! Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 20 Ocak 2023'te sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Kıbrıs'ta sahne aldığı için eşinden ayrı kalan Deniz, konser sonrası ilk uçakla İstanbul'a döndü.
12.04.2024 Cadde
Ne dinlesek
Ne dinlesek Nashville çıkışlı ikili yeni albümlerinde Beck ve Noel Gallagher’dan da destek alarak popüler rock şarkılarına imza atıyor. Fabiana Palladino’nun ‘80’ler etkisindeki ilk albümüne dikkat.
7.04.2024 Kültür Sanat
Murda ve Hadise'den yeni düet!
Murda ve Hadise'den yeni düet! Rap müziğin popüler isimlerinden Murda, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Murda, bir restoranda yakın arkadaşları ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.
5.04.2024 Cadde
Ünlü ‘rap’çiye ‘taciz’ baskını
Ünlü ‘rap’çiye ‘taciz’ baskını ABD’de rap şarkıcısı Puff Daddy’nin evlerine polis tarafından baskın yapıldı.
27.03.2024 Dünya
Derrick Köhn'den Sacha Boey sözleri ve Almanya'ya transfer cevabı!
Derrick Köhn'den Sacha Boey sözleri ve Almanya'ya transfer cevabı! Galatasaray'ın devre arasında Hannover 96'dan kadrosuna kattığı Derrick Köhn, Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da forma giyerek hayalini gerçekleştirdiğini aktaran Köhn, Okan Buruk için "Sahada fark yaratıyor." ifadelerini kullandı. Derrick Köhn ayrıca Bayern Münih'e transfer olan Boey ve geleceği hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Galatasaray
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!'
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!' Rubato, gectiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen grubun solisti Özer Arkun, arabesk müzik ve merhum sanatçı Müslüm Gürses hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
25.03.2024 Cadde
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
Hatay’a 30 okul yaptıracaklar
Hatay’a 30 okul yaptıracaklar Deprem döneminde AHBAP Derneği’yle yardımlarda bulunan Haluk Levent, son olarak Hatay’a 30’a yakın okulun yapılmasına vesile olacak.
14.03.2024 Cadde
400 rapçi gence ücretsiz klip
400 rapçi gence ücretsiz klip Anonim rap sanatçılarını desteklemek amacıyla kurulan platform Rapkology,  Türkiye’deki genç yetenekleri bir adım ileriye taşımak ve yurt dışıyla köprü kurmak için en az 400 genç yeteneğe ücretsiz klip çekimi yapacağını duyurdu.
11.03.2024 Kültür Sanat
Büşra Pekin'den 'Norm Ender'le aşk' açıklaması!
Büşra Pekin'den 'Norm Ender'le aşk' açıklaması! Büşra Pekin, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekanda otururken görüntülendi. Son olarak adı Rap sanatçısı Norm Ender ile anılan Büşra Pekin, iddialara son noktayı koydu.
7.03.2024 Cadde
‘Gidemem’e üçlü yorum
‘Gidemem’e üçlü yorum Kibariye, 16 yıl önce çıkardığı parçası ‘Gidemem’ için Seko ve Tefo’yla bir araya geldi.
3.03.2024 Cadde
İlk kez rap yaptı
İlk kez rap yaptı Eypio ile Zara, ‘İmdadım’ eserine düet yaptı.
1.03.2024 Cadde
Nilsu Berfin Aktaş ve rapçi sevgilisi Blok3 ilk kez görüntülendi!
Nilsu Berfin Aktaş ve rapçi sevgilisi Blok3 ilk kez görüntülendi! Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ve rap şarkıcısı Blok3, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ilişkilerini duyurmuşlardı. Aktaş, önceki gece Etiler'deki bir mekandan rapçi sevgilisi Blok 3 lakaplı Hakan Aydın ile birlikte çıktı.
19.02.2024 Cadde
Nilsu’ya rapçi sevgili
Nilsu’ya rapçi sevgili Nilsu Berfin Aktaş, önceki gece Etiler’deki bir mekandan rapçi sevgilisi Blok 3 lakaplı Hakan Aydın’la çıktı.
18.02.2024 Cadde
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler!
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla adından söz ettiren, daha sonra müzik kariyerine adım atan Didem Kınalı, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 'İbo Show'a ilk başladığında ölüm tehditleri aldığını açıkladı.
10.02.2024 Cadde
Grammy olaylı geçti
Grammy olaylı geçti Grammy Ödülleri, 66. kez düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecenin kazananı Taylor Swift oldu.
6.02.2024 Kültür Sanat
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde
Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz!
Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz! 'O Hayat Benim', 'İki Yabancı' ve 'Elif' gibi yapımlarda rol almış olan ünlü şarkıcı Keremcem, önceki gün sevgilisi Sena Seçen ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çiftten Seçen sevgilisini kadın hayranlarından kıskanmadığını söylerken, Keremcem araya girerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
25.01.2024 Cadde
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?'
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?' 'Narko-denizaltı' olarak adlandırılan ve oldukça basit yollarla üretilen denizaltıların uyuşturucu madde taşımak için kullanıldığı bilinen bir gerçek. Ancak geçmişte uyuşturucu sevkiyatı yapmak için Rusya'dan askeri denizaltı tedarik etmek isteyenler de oldu. İşte Kolombiya'da faaliyet gösteren Cali Karteli’nin akıllara durgunluk veren hikâyesi.
25.01.2024 Dünya
Dijital Unkapanı’nda sesler yükseliyor
Dijital Unkapanı’nda sesler yükseliyor Her şey gibi müzik dinleme alışkanlıklarımız da değişti. Kasedi sarmak yerini çoktan tıklamaya bıraktı. Müzik sektörünün kalbinin attığı Unkapanı’nın yeriniyse dijital platformlar aldı. Sektörü yönlendiren dijital platformlar sunduğu imkânlar kadar sahte dinlenlemeler, gelir dağılımı ve ses kayıt kalitesiyle de tartışılıyor. Dijital Unkapanı’na kulak veriyoruz.
13.01.2024 Pazar
Danla Bilic estetiklerini sıraladı!
Danla Bilic estetiklerini sıraladı! Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü fenomen Danla Bilic şimdi de estetikleri hakkında sorulan soruya verdiği cevapla gündem oldu. Danla Bilic son olarak ise yaptırdığı estetikleri tek tek sıraladı.
8.01.2024 Cadde
Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var
Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var Müzik dünyasının sayesinde uzay çağına geçtiğini belirten Ebru Polat, soruları yanıtladı. Müzik dünyasında sahnelerin engellendiği tartışmaları hakkında fikri sorulan Ebru Polat, açıklamarıyla dikkat çekti.
5.01.2024 Cadde
Okul Öncesi Tekerlemeler – Söylemesi Kolay ve Kısa Okul Öncesi Oyun Tekerlemeleri ve Örnekleri
Okul Öncesi Tekerlemeler – Söylemesi Kolay ve Kısa Okul Öncesi Oyun Tekerlemeleri ve Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli bir yere sahip olan tekerlemeler ölçülü ve kafiyelidir. Okul öncesi dönemde çocukların konuşma ve dil kabiliyetine yardımcı olur. Çocuk oyunlarında ve masalların baş, orta ve sonunda söylenir. Gelişime büyük katkısı olan tekerlemeler kısa, uzun ve zorlu halleriyle de eğlendirici özelliğe sahiptir. Tekerlemeler kurmaca oldukları için bazen yarı anlamlı veya anlamsız olabilirler. Masal, hikaye ve halk tiyatrolarında kullanılır. Söylemesi kolay ve kısa okul öncesi oyun tekerlemeleri ve örnekleri için içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
En Komik Tekerlemeler – Kısa, Zor, Uzun ve Komik Çocuk Tekerlemeleri ve Örnekleri
En Komik Tekerlemeler – Kısa, Zor, Uzun ve Komik Çocuk Tekerlemeleri ve Örnekleri Masal, hikâye, bilmece ve halk tiyatrosu gibi edebi türlerde sıkça karşılaşılan tekerlemeler ölçülü ve basmakalıp sözlerdir. Halk edebiyatına özgür bir tür olan komik tekerlemeler çocukların gelişimine katkı sağlarken hem de eğlendiricidir. Eğitici ve eğlenceli yönü ile tekerlemeler çocukların konuşma yeteneğini geliştirmesine yardımcı olur. Ayrıca tekerlemeler büyükler tarafından da hoş vakit geçirmek ve eğlenmek için de söylenir. Kısa, zor, uzun halleri ile zorlayıcı etkisi olan tekerlemelerin genellikle anlamı ve gerçeklik payı yoktur. Kısa, zor, uzun ve komik çocuk tekerlemeleri ve örnekleri için “En Komik Tekerlemeler” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence

Benzer Haber Etiketleri

Rap ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.