Recep Tayip Erdoğan

Recep Tayip Erdoğan

Son dakika recep tayip erdoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan recep tayip erdoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan recep tayip erdoğan haber sayfamızda...

Recep Tayip Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 779 recep tayip erdoğan haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor Dışişleri Bakanı Fidan: "PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor. Köşeye sıkıştıkça, bu defa yıllardır onlara müsamaha gösteren ülkelerde terör estiriyor"
27.03.2024 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman’da partisinin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, "Kimsenin elini bırakmayacağız. Gözünün içi gülmeden kimsenin elini bırakmayacağız. Ve öyle bir şey olacak ki 31 Mart’ta burada AK Parti hizmetkar bayrağını Batman Belediyesi'ne çektiğimizde, o hafta içerisinde gelip Batman Belediyesi'nin önünde zeybek oynayacağım” dedi.
10.02.2024 Gündem
Ailesine sürpriz yapmak için geldi sürprizle karşılaştı! 1 milyonuncu yolcu oldu
Ailesine sürpriz yapmak için geldi sürprizle karşılaştı! 1 milyonuncu yolcu oldu Rize- Artvin Havalimanı'nda yıl içindeki yolcu sayısının 1 milyonu aşması, düzenlenen törenle kutlandı. 1 milyonuncu yolcu olan Emine Ataman’ı, apronda Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Artvin Valisi Cengiz Ünsal ile havalimanı yöneticileri karşıladı.
22.12.2023 Gündem
Cumhuriyet'in ilk yıllarını Cemile nine anlattı, gözyaşlarını tutamadı
Cumhuriyet'in ilk yıllarını Cemile nine anlattı, gözyaşlarını tutamadı Cumhuriyet'in kurulduğu ilk yıllarında yaşanan zorlukları anlatan 110 yaşındaki Cemile Yıldırım yüzüncü yıl sevincini gözyaşları içinde anlattı.
26.10.2023 Gündem
Zincir marketlerde indirimler tam gaz! İşte o ürünler
Zincir marketlerde indirimler tam gaz! İşte o ürünler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından dün Tarım Kredi marketlerinde 74 üründe fiyatlar yüzde 50’ye varan oranlarda düşürüldü. BİM, A101 ve Şok marketlerde de indirimler sürüyor.
17.10.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşümde yeni gelişme duyuruldu! Biri Marmara'ya özel üç müdürlük kuruldu
Kentsel dönüşümde yeni gelişme duyuruldu! Biri Marmara'ya özel üç müdürlük kuruldu Türkiye’nin yapı stokunun yenilenmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı faaliyet gösterecek olan ‘Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın imzasıyla resmen kuruldu. Karar, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki önemli bir açıklama yaptı.
16.10.2023 Ekonomi
İlk kaynağı Bakan Uraloğlu yaptı! Yol süresi 60 dakikadan 24 dakikaya düşecek
İlk kaynağı Bakan Uraloğlu yaptı! Yol süresi 60 dakikadan 24 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Metro Hattı Ray Kaynak törenine katıldı. Bakan Uraloğlu, "Bugüne kadar Kocaeli'nin ulaşım ve altyapısı için yaklaşık 146 milyar TL üzerinde bir yatırım gerçekleştirdik. Kocaeli ulaşım anlamında dünyaya entegre ettik ve tam anlamıyla uluslararası bir ticaret merkezine dönüştürdük" dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Kapadokya’da bayram tatilinde doluluk oranı yüzde 70’i geçti
Kapadokya’da bayram tatilinde doluluk oranı yüzde 70’i geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Kurban Bayramı tatilini 9 gün olarak açıklamasının ardından Kapadokya bölgesinde bulunan otellerde rezervasyon oranları arttı.
16.06.2023 Ekonomi
Erdoğan İstanbul, Kılıçdaroğlu Ankara'da oyunu kullanacak
Erdoğan İstanbul, Kılıçdaroğlu Ankara'da oyunu kullanacak Cumhurbaşkanı seçiminin 2'nci turunda yarışacak olan adaylardan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan İstanbul, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara'da oyunu kullanacak.
27.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çaykur Rizespor'a tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çaykur Rizespor'a tebrik mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çaykur Rizespor’un Süper Lig'e çıkışını kutladı.
21.05.2023 1.Lig
Binali Yıldırım Kars'ta AK Parti İkinci Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı
Binali Yıldırım Kars'ta AK Parti İkinci Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Kars'ta yaptığı konuşmada, "Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı açıklandıktan sonra PKK, dağdan ve Kandil'den, Suriye'den PYD, YPG, SDG, okyanus ötesinden FETÖ, avaz avaz bağırmaya başladılar" dedi.
3.05.2023 Gündem
Topkapı Sarayı'nda restorasyon çalışmaları sonrasında ziyaretçiler akın etti
Topkapı Sarayı'nda restorasyon çalışmaları sonrasında ziyaretçiler akın etti Topkapı Sarayı'nda restorasyon çalışmaları tamamlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 20 Nisan'da açılışı gerçekleştirilen Fatih Köşkü, Seferli Koğuşu, Hazine Koğuşu, Mukaddes Emanetler Dairesi ve Mecidiye Köşkü'ne 3 gündür yoğun ziyaretçi akını oldu.
24.04.2023 Haberler
Pahalılık etiketlerinin tasarımcısı gözaltına alındı
Pahalılık etiketlerinin tasarımcısı gözaltına alındı İzmir’de görsel iletişim tasarımcısı Mahir Akkoyun, tasarladığı, üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin görselleri ile pahalılık vurgusu yapılan yazıların yer aldığı etiketler nedeniyle gözaltına alındı. Akkoyun, 'Cumhurbaşkanına hakaret' ve 'Seçim kanununa muhalefet' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.
7.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Kula Jeoparkı 'kesin korunacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Kula Jeoparkı 'kesin korunacak' Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan imzalı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa’nın Kula ilçesindeki Jeopark alanı 'kesin korunacak hassas alan' olarak ilan edildi. Doğal sit alanı, Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa UNESCO tescilli Jeopark alanı olarak biliniyor.
16.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süreç neyse, o süreci işleteceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süreç neyse, o süreci işleteceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Finlandiya'nın NATO üyeliği ile ilgili, "Süreç neyse, o süreci işleteceğiz. Üstümüze düşen görevi yapacağız” dedi.
15.03.2023 Haberler
Erdoğan deprem bölgesinde: Hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmayacağız
Erdoğan deprem bölgesinde: Hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'tan sonra Hatay'a geçti ve bölgede açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet millet omuz omuza vererek inşallah afetin yol açtığı yıkıntıları da kaldıracağız, hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmayacağız." dedi.
8.02.2023 Haberler
Erdoğan deprem bölgesinde! Hedef bir yılda yeniden inşa
Erdoğan deprem bölgesinde! Hedef bir yılda yeniden inşa Kahramanmaraş’ta 12 Şubat Stadyumu’nda kurulan çadırkenti ziyaret eden Erdoğan, depremden etkilenen 10 ilde bir yıl içinde yeni konutlar inşa edileceğini, isteyen depremzedelerin Antalya, Alanya, Mersin’deki otellere yerleştirileceğini açıkladı.
9.02.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: 'Altınız bir adam etmiyorsanız ne işe yararsınız'
Bakan Bozdağ: 'Altınız bir adam etmiyorsanız ne işe yararsınız' Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, altılı masayı eleştirerek, "Altınız bir araya geldiniz, tekiniz yenemeyeceksiniz. Şimdi anladınız ki altınız da birlikte yenemeyeceksiniz. O zaman engel olalım. O zaman altınız bir adam etmiyorsanız ne işe yararsınız?" dedi.
28.01.2023 Gündem
Selimiye Camisi’nin 594 penceresi değişiyor! 'Muhteşem olacak'
Selimiye Camisi’nin 594 penceresi değişiyor! 'Muhteşem olacak' Edirne'de Mimar Sinan'ın ustalık eseri UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde bulunan tarihi Selimiye Camisi'nin devam eden restorasyon çalışmaları kapsamında iç ve dış alanda bulunan 594 penceresinin tamamı değiştiriliyor.
23.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "15 yıl yanımda durdu ama benden bir şey öğrenemedi"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "15 yıl yanımda durdu ama benden bir şey öğrenemedi" Partisinin grup toplantısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ali Babacan'ın İHA/SİHA sözlerine sert tepki gösterdi.
18.01.2023 Haberler
Eskişehir’de 'İlk Evim, İlk İş Yerim' kura heyecanı
Eskişehir’de 'İlk Evim, İlk İş Yerim' kura heyecanı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi ile Eskişehir’de inşa edilecek olan 2 bin 311 konutun, il merkezindeki bin 800’ü için kura çekimi yapıldı. Kurada konut talihlisi olanlardan 25 yıldır 61 yaşındaki engelli eşine bakan Hasan Sarıoğlu, kira yükünden kurtulduğu için mutlu olduğunu belirtti.
13.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayınla katıldı; Sarı Saltuk Kültürevi temeli atıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayınla katıldı; Sarı Saltuk Kültürevi temeli atıldı Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı Sarı Saltuk Kültürevi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.
7.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şehir hastanelerimizi ulusal ve uluslararası düzeyde bir marka haline getireceğiz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şehir hastanelerimizi ulusal ve uluslararası düzeyde bir marka haline getireceğiz" Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, 'hayalim' dediği Ankara’da Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışını yaptı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehir hastanelerimizi ulusal ve uluslararası düzeyde bir marka haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.
28.09.2022 Haberler
Etlik Şehir Hastanesi açıldı! Erdoğan: Her anını takip ettim
Etlik Şehir Hastanesi açıldı! Erdoğan: Her anını takip ettim Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, 'hayalim' dediği Ankara’da Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışını yaptı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özellikle sırf daha iyi arabaya binmek, daha fazla konsere gidebilmek gibi heveslerle başka ülkelerin kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz." ifadelerini kullandı.
28.09.2022 Siyaset
Ne ailesi tanıdı ne de arkadaşları! Ruslara esir düşen Ukraynalı asker şoke etti
Ne ailesi tanıdı ne de arkadaşları! Ruslara esir düşen Ukraynalı asker şoke etti Rus lider Putin'in 'kısmi seferberlik' ilanının ardından tüm dünya Ukrayna'da devam eden savaşın daha şiddetlenmesini beklerken, hafta başında 24 Şubat’tan bu yana en büyük esir takası gerçekleştirildi. Ailelerine kavuşanların içerisindeki Ukraynalı asker Mykhailo Dianov'un son durumu ise görenleri dehşete düşürdü.
25.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Recep Tayip Erdoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.