Rochester

Rochester

Son dakika rochester haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rochester gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rochester haber sayfamızda...

Rochester

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 183 rochester haberi bulunmuştur.
Gerçek yaşımız kalbimizde
Gerçek yaşımız kalbimizde Rochester Üniversitesi’nden uzmanlara göre “kalp yaşı” diye bir gerçek var.
16.02.2024 Gündem
Kitapta gizli bir metin
Kitapta gizli bir metin ABD’deki Rochester Teknoloji Enstitüsü’ne iki adet tarihi astronomi kitabı bağışlandı.
11.02.2024 Dünya
ABD'de uçağa lazer tutan adam hapse atıldı
ABD'de uçağa lazer tutan adam hapse atıldı Delta Hava Yolları'na ait bir uçağa lazer tutarak yolcuları "inanılmaz bir tehlikeye" atan bir adam bu suçtan dolayı mahkum edildi.
13.04.2023 Dünya
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti Dünyaca ünlü 'John Wick' serisinde 'otel müdürü Charon' karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Lance Reddick, 17 Mart'ta Los Angeles kentindeki evinde yaşamını yitirmişti. ABD'li aktörün ölüm belgesi ortaya çıktı. Reddick'in ailesi ise ölüm raporundaki bulgulara itiraz etti. Oyuncunun avukatının açıklaması akılları karıştırdı.
8.04.2023 Cadde
'John Wick' serisinin ünlü oyuncusu Lance Reddick yaşamını yitirdi!
'John Wick' serisinin ünlü oyuncusu Lance Reddick yaşamını yitirdi! 'The Wire' dizisindeki 'Cedric Daniels' ve 'Fringe' dizisindeki 'Philip Broyles' karakterleriyle tüm dünyada tanınan tanınan, Keanu Reeves'in başrol oynadığı 'John Wick' serisinde ilk filmden beri rol alan ABD’li oyuncu Lance Reddick, 60 yaşında hayatını kaybetti.
18.03.2023 Cadde
ABD’de konserde izdiham: 1 ölü, 9 yaralı
ABD’de konserde izdiham: 1 ölü, 9 yaralı ABD’nin New York kentinde düzenlenen konserde yaşanan izdihamda 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı.
6.03.2023 Haberler
ABD’de konserde izdiham: 1 ölü, 9 yaralı
ABD’de konserde izdiham: 1 ölü, 9 yaralı ABD’nin New York kentinde düzenlenen konserde yaşanan izdihamda 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı.
6.03.2023 Dünya
Manchester United için satış kararı! Dudak uçuklatan rakam
Manchester United için satış kararı! Dudak uçuklatan rakam Manchester United'ın sahibi olan Glazer ailesi, kulübün satılabileceğini duyurdu. Glazer ailesinin satıştan beklediği rakam ise dudak uçuklattı.
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su Dünya baş döndürücü bir hızla dijitalleşiyor, tüketici alışkanlıkları anbean değişiyor. Pandemi geride kalırken şirketler büyük değişime ayak uydurmak için daha kapsayıcı stratejilere ihtiyaç duyuyor. Bu süreçte CMO’ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) oynadıkları kilit rol her zamankinden önemli hale geliyor. Milliyet Executive’in bu sayısında sizleri sergiledikleri performansla dikkat çeken Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’suyla tanıştırıyoruz.
7.09.2022 Milliyet Executive
Hikâyeyi tersten yazdı, 50 kat büyüdü
Hikâyeyi tersten yazdı, 50 kat büyüdü ‘Bu büyüme hikâyesinin dünyada hiçbir yerde görüldüğünü sanmıyorum. Satışını yaptığımız günden bu yana şirketimizi 50 kat büyüttük’
6.06.2022 Milliyet Executive
17 yaşında ortadan kaybolmuştu... Gerçek 13 yıl sonra ortaya çıktı!
17 yaşında ortadan kaybolmuştu... Gerçek 13 yıl sonra ortaya çıktı! 17 yaşındaki genç kız, bahar tatili sırasında bundan yıllar önce kayboldu. Yıllar süren soruşturma ve arama çalışmaları sonuç verdi. 13 yıl sonra ulaşılan gerçek ise tam anlamıyla tüyler ürpertti.
17.05.2022 Dünya
Üniversite yanlışlıkla 5 bin 500 öğrenciye burs verdi!
Üniversite yanlışlıkla 5 bin 500 öğrenciye burs verdi! Michigan eyaletindeki Oakland Üniversitesi'nde okumak için başvuran binlerce öğrenciye yanlışlıkla tam burs kazandıkları söylendikten sonra burslar geri çekildi.
1.02.2022 Dünya
Karga istilasına uğradı! Binlercesi üşüştü...
Karga istilasına uğradı! Binlercesi üşüştü... ABD'nin California eyaletindeki bir sahil kasabasında, Kovid salgını sırasında yuva yapan binlerce kargayı korkutup kaçırmak için lazer kullanılması planlanıyor.
20.01.2022 Dünya
Öldükten sonra yaktıkları kedi geri döndü!
Öldükten sonra yaktıkları kedi geri döndü! Ölüsünü yaktıklarını sandıkları kedi hiçbir şey olmamış gibi eve dönünce aile şoke oldu.
17.06.2021 Dünya
Rekor baskın: 61 milyon lira taşırken yakalandı!
Rekor baskın: 61 milyon lira taşırken yakalandı! Birleşik Krallık'ta düzenlenen rekor baskında polis 5 milyon sterlinlik (yaklaşık 61 milyon TL) nakit paraya el koyarken, suçlulara hapis cezası verildi.
31.05.2021 Dünya
Tarihten bugüne İngiliz liseleri neden tercih ediliyor?
Tarihten bugüne İngiliz liseleri neden tercih ediliyor? İngiltere’de eğitim ve öğretim ne zaman başladı? Neden İngiliz Liseleri tercih nedeni olabiliyor? Peki açılan ilk İngiliz Okulu hangisidir? İngiliz Liseleri'nin tarihi hakkında az bilinenlere Molatik olduk.
21.04.2021 Trend
Oxford-AstraZeneca'nın koronavirüs aşısı ABD'de güvenli bulundu
Oxford-AstraZeneca'nın koronavirüs aşısı ABD'de güvenli bulundu ABD'nin yanı sıra Şili ve Peru'dan da insanların katıldığı 32 bin kişilik üçüncü faz testinde, Oxford-AstraZeneca aşısı koronavirüs kaynaklı ölümleri tamamen durdurdu. Araştırmada, son dönemde bazı ülkelerde endişe yaratan aşının kanda pıhtılaşma yarattığına dair hiçbir bulgu görülmedi.
22.03.2021 Dünya
Vahşet... Evinde sandalyesinde oturan adamı ateşe verdiler!
Vahşet... Evinde sandalyesinde oturan adamı ateşe verdiler! ABD'nin New York eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 14 ve 16 yaşındaki iki genç, bir kişiyi ateşe verdi.
16.03.2021 Dünya
New York'ta polis kucağında çocuğu olan kadına biber gazı sıktı
New York'ta polis kucağında çocuğu olan kadına biber gazı sıktı Polis, bir mağaza sahibinin hırsızlık iddiası üzerine siyahi bir anne ve 3 yaşındaki çocuğuna biber gazı sıktı.
9.03.2021 Dünya
Görüntüler büyük tepki toplamıştı... ABD'de sokaklar karıştı!
Görüntüler büyük tepki toplamıştı... ABD'de sokaklar karıştı! New York'ta yaklaşık bir yıl önce çıplak vaziyette gözaltına alınıp kafasına poşet geçirilen siyahi Daniel Prude'un ölümüne ilişkin davada olaya karışan polis memurları suçsuz bulundu. Olayın yaşandığı Rochester kentinde yüzlerce protestocu bir araya gelerek karara itiraz etti.
24.02.2021 Dünya
ABD'de 9 yaşındaki siyahi kıza biber gazı sıkan polisler açığa alındı
ABD'de 9 yaşındaki siyahi kıza biber gazı sıkan polisler açığa alındı ABD'de polislerin biber gazı sıktıktan sonra gözaltına aldıkları 9 yaşındaki kız çocuğunu kelepçeli bir şekilde polis aracının arkasında oturttuğu olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu arada polislerin açığa alındığı belirtildi.
12.02.2021 Haberler
Son dakika: Dünya ayağa kalktı! 9 yaşında kız çocuğuna biber gazı
Son dakika: Dünya ayağa kalktı! 9 yaşında kız çocuğuna biber gazı Rochester polisi Cuma günü saat 15.30'da 'aile içi problemler' ve olası bir çalıntı araba ihbarına dönüş yaptı. Polis memurlarına 9 yaşındaki kız çocuğunun intihara meyilli olduğu ve ve başkaları için tehdit olduğu söylendi. Son dakika haberine göre polisin kriz geçiren 9 yaşındaki kıza müdahale ederken biber gazı kullanması tepkilere neden oldu.
1.02.2021 Dünya
Can Yayınları’ndan yeni bir dizi: Klasik Kadınlar
Can Yayınları’ndan yeni bir dizi: Klasik Kadınlar Hem kadın yazarların kaleme aldığı klasik olmuş eserler hem de erkek yazarla-rın kaleme aldığı klasikleşmiş eserlerden oluşan Klasik Kadınlar dizisi edebiyat tari-hinde çığır açmış, öncü romanları bir araya getiriyor.
15.01.2021 Kültür Sanat
Zor yerden sorduk: Erkeklerin kadın kahramanı var mı?
Zor yerden sorduk: Erkeklerin kadın kahramanı var mı? 21. yüzyılda hâlâ pes etmeden eşitlik mücadelesi veren tüm kadınlar bizim kahramanımız. Peki, bir basamak yukarıda konumlanmanın konforunu yaşayan erkeklerin kadın kahramanları var mı?
25.10.2020 Pazar
Dünyanın oda sıcaklığında ilk süper iletken maddesi sentezlendi
Dünyanın oda sıcaklığında ilk süper iletken maddesi sentezlendi Dünyada ilk kez oda sıcaklığında yeni bir süper iletken madde sentezlendi. Sentezlenen maddenin yaklaşık 15 derecede herhangi bir dirençle karşılaşmadan elektriği iletebildiği görüldü. Öte yandan iletkenliğin 267 milyar paskal basınç altında görüldüğü, bunun pratik kullanımı açıkça sınırladığı belirtildi.
17.10.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Rochester ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.