Rojda

Rojda

Son dakika Rojda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rojda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rojda haber sayfamızda...

Rojda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 436 rojda haberi bulunmuştur.
Meclis aritmetiği değişti! Dört vekil başkan oldu
Meclis aritmetiği değişti! Dört vekil başkan oldu Seçimde 26 milletvekili, partileri tarafından belediye başkan adayı gösterildi. AK Parti, İstanbul’da Murat Kurum, Eskişehir’de Nebi Hatipoğlu, Aydın’da Mustafa Savaş, İzmir Konak’ta Ceyda Bölünmez Çankırı ile yarışa girdi ancak dört isim de seçilemedi.
1.04.2024 Gündem
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu MİT, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdiği terörist Rojda Bilen'e yönelik operasyonun görüntüleri paylaşıldı.
20.03.2024 Haberler
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu MİT, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdiği terörist Rojda Bilen'e yönelik operasyonun görüntüleri paylaşıldı.
20.03.2024 Gündem
Terörün gençlik ayağına MİT darbesi
Terörün gençlik ayağına MİT darbesi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik topluluğu olarak adlandırdığı yapıdaki tüm kadın teröristlerin faaliyetlerinde birinci derecede sorumlu olan “Bişeng Brüsk” kod adlı Rojda Bilen’in Irak/Süleymaniye kırsalında bulunan, İran sınırındaki Pencevin bölgesinde faaliyet yürüttüğünü tespit etti.
20.03.2024 Gündem
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.
19.03.2024 Haberler
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.
19.03.2024 Gündem
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına ‘fırsat eşitliği’ sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve hayallerini desteklemek için tasarlanan projeye başvuran 809 futbolcu adayı arasından seçilen 33 yıldız adayı TFF Riva Tesisleri’ndeki kampa girdi.
TFF'den U15 Milli Takımı için çalışma! Adaylar belli oldu
TFF'den U15 Milli Takımı için çalışma! Adaylar belli oldu TFF, U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına 'fırsat eşitliği' sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve onların hayallerini sonuna kadar desteklemek için kamp gerçekleştirecek.
R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: R Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: R Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Doğacak bebeklerine isim vermek isteyen anne ve baba adayları bu konu üzerine yakınlarından veya internet üzerinden fikir sahibi oluyor. Cinsiyetin öğrenilmesinin ardından ebeveynleri isim telaşı kaplıyor. Aile bireyleri bebeklerine isim vermede kararsızlık yaşıyor. Kendi isimleri ile uyumlu olmasını isteyen bazı anne ve baba adayları dışında kız bebeklerine isim verirken anlamlarına ayrıca dikkat eden aileler de var. Ebeveynler en çok modern çağa uygun, popüler, keşfedilmemiş, nadir bulunan isimleri tercih ediyor. R harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Düğün Halay Şarkıları Listesi 2024 - Düğünde Çalınabilecek Halay Müzikleri Ve İsimleri
Düğün Halay Şarkıları Listesi 2024 - Düğünde Çalınabilecek Halay Müzikleri Ve İsimleri Düğünlerde romantik şarkılar kadar hareketli şarkı seçimleri de oldukça önemlidir. Düğününüze gelen misafirlerinizin kendini tutamayıp piste koşmasını istiyorsanız listemizi incelemelisiniz. En güzel düğün halay şarkılarını sizler için derledik.
2.01.2024 İlişkiler
Rojda İsminin Anlamı Nedir? Rojda Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Rojda İsminin Anlamı Nedir? Rojda Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? En basında hem de gündelik yaşamda çok sık rastlanılan isimler içerisinde Rojda geliyor. Özellikle son dönemlerde öne çıkan ve sevilen güzel isimler içerisinde yer almaktadır. Peki Rojda isminin anlamı nedir? Rojda ne demek, hangi anlama gelir? İşte merak edilenler.
25.09.2023 Eğitim
Gözde Mukavelat'ın korku dolu anları! Evine kurşun isabet etti
Gözde Mukavelat'ın korku dolu anları! Evine kurşun isabet etti Oyuncu Gözde Mukavelat, evinin salonunda otururken yaşadığı talihsizliği sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. Duvarına kurşun isabet eden oyuncu, vakit kaybetmeden polisi aradı. Mukavelat, yaşadıklarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı:
25.08.2023 Cadde
Mide küçültme ameliyatına giren genç kız hayatını kaybetti
Mide küçültme ameliyatına giren genç kız hayatını kaybetti İstanbul Bağcılar'da bir hastanede mide küçültme ameliyatı olan 19 yaşındaki Rojin Elveren, hayatını kaybetti. 40 dakika sürmesi beklenen ameliyat sonrası kızlarını odasında bekleyen aile, ölüm haberiyle sarsıldı.
16.07.2023 Haberler
İstanbul'da mide küçültme ameliyatında kahreden son! Hastaneye gülerek girdiler, sonrasında yaşananlar skandal
İstanbul'da mide küçültme ameliyatında kahreden son! Hastaneye gülerek girdiler, sonrasında yaşananlar skandal İstanbul Bağcılar'da bir hastanede mide küçültme ameliyatı olan 19 yaşındaki Rojin Elveren, hayatını kaybetti. 40 dakika sürmesi beklenen ameliyat sonrası kızlarını odasında bekleyen aile, ölüm haberiyle sarsıldı.
16.07.2023 Gündem
Rojda Demirer ile Ulaş Kıyak'tan dudak dudağa poz! 'Zirvedeydik bugün'
Rojda Demirer ile Ulaş Kıyak'tan dudak dudağa poz! 'Zirvedeydik bugün' İki yıl önce nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncu Rojda Demirer ile voleybolcu Ulaş Kıyak'ın birlikteliği dolu dizgin devam ediyor. Ünlü çift son olarak, çıktıkları İsveç tatilinden paylaştıkları romantik pozlarıyla gündeme geldiler.
10.07.2023 Cadde
Didem Balçın'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması
Didem Balçın'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması Didem Balçın, Avukat Can Aydın ile Mayıs 2020'de nikah masasına oturmuştu. Oyuncu, evliliklerinin üçüncü yıl dönümünde sosyal medya hesabından romantik bir paylaşıma imza attı.
9.05.2023 Cadde
Millet İttifakı'ndan Maltepe'de İstanbul mitingi
Millet İttifakı'ndan Maltepe'de İstanbul mitingi Millet İttifakı'nın Maltepe'de düzenlediği İstanbul mitinginde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeyi cennet gibi yapacağız ve birlikte huzur içinde yaşayacağız. Hiçbir ayrım yapmadan, hiç kimsenin kimliğini, inancını yaşam tarzını sorgulamadan 85 milyon insanın Cumhurbaşkanı olacağım. Benim saray merakım yok, 6 liderin de öyle bir saray merakı yok. Ben sizler gibi yaşıyorum, sizler gibi mütevazi bir hayatım var" dedi.
6.05.2023 Gündem
Kandil'den gelen terörist itiraf etti: HDP binasında eğitim alıp, PKK'ya teslim ettiler
Kandil'den gelen terörist itiraf etti: HDP binasında eğitim alıp, PKK'ya teslim ettiler Şanlıurfa ve Diyarbakır'da PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 26 kişi gözaltına alındı. Aralarında HDP Suruç İlçe Eşbaşkanı Yaşar Gündüzalp ve DBP Suruç İlçe Başkanı Rojda Binici'nin de aralarında bulunduğu 23 şüpheli tutuklandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN Türk İStanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı.
3.04.2023 Haberler
Kandil'den gelen terörist itiraf etti: HDP binasında eğitim alıp, PKK'ya teslim ettiler
Kandil'den gelen terörist itiraf etti: HDP binasında eğitim alıp, PKK'ya teslim ettiler Şanlıurfa ve Diyarbakır'da PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 26 kişi gözaltına alındı. Aralarında HDP Suruç İlçe Eşbaşkanı Yaşar Gündüzalp ve DBP Suruç İlçe Başkanı Rojda Binici'nin de aralarında bulunduğu 23 şüpheli tutuklandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN Türk İStanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı.
3.04.2023 Gündem
İYİ Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıya Soylu ve Çelik'ten peş peşe tepkiler: Lanetliyoruz
İYİ Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıya Soylu ve Çelik'ten peş peşe tepkiler: Lanetliyoruz İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına düzenlenen silahlı saldırının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Öte yandan Bakan Bozdağ saldırı hakkında re'sen soruşturma başlatıldığını bildirdi.
31.03.2023 Gündem
Şanlıurfa'da terör operasyonunda 23 tutuklama
Şanlıurfa'da terör operasyonunda 23 tutuklama Şanlıurfa'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında HDP Suruç İlçe Eş Başkanı Yaşar Gündüzalp ve DBP Suruç İlçe Başkanı Rojda Binici'nin de bulunduğu 24 şüpheliden 23'ü tutuklandı.
31.03.2023 Gündem
Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı!
Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı! Kahramanmaraş merkezli depremlerle birlikte sarsılan Türkiye’de, bölgede yaşayanlar için yardım ve destek kampanyalarına vatandaşlarla birlikte ünlü isimler de katıldı. Oyuncu Pınar Deniz, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
6.03.2023 Cadde
Peş peşe depremlerin yaşandığı Elazığ için Naci Görür'den açıklama
Peş peşe depremlerin yaşandığı Elazığ için Naci Görür'den açıklama Elazığ'ın Palu ilçesinde meydana gelen 4,8 , 4,7, 4,6, 4,5 ve 4,4 büyüklüğündeki depremlerle ilgili Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı.
20.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek
Türkiye Tek Yürek Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında, saat 02.00 itibarıyla toplam 114 milyar 717 milyon 214 bin lira nakdi yardım toplanırken, 8 milyona yakın da SMS gönderildi
16.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rojda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.