Rusya Ligi

Rusya Ligi

Son dakika Rusya Ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rusya Ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rusya Ligi haber sayfamızda...

Rusya Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.611 rusya ligi haberi bulunmuştur.
Ebrar Karakurt transferi resmen açıklandı
Ebrar Karakurt transferi resmen açıklandı Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt'un yeni sezonda oynayacağı takım netleşti. Milli yıldız ile 1 yıllık anlaşma sağlandı.
11.05.2024 Voleybol
Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt ve Saliha Şahin Beşiktaş maçında!
Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt ve Saliha Şahin Beşiktaş maçında! Beşiktaş-Ankaragücü maçını izlemek için milli voleybolcular Ebrar Karakurt, Saliha Şahin ve Beliz Başkır stada geldi.
8.05.2024 Voleybol
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi'
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi' Imoco Volley Conegliano'nun yıldızı Joanna Wolosz, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslarını değerlendirdi.
5.05.2024 Voleybol
Alessia Sorro'dan Fenerbahçe Opet itirafı! 'Koltuk değnekleriyle yürüyordum'
Alessia Sorro'dan Fenerbahçe Opet itirafı! 'Koltuk değnekleriyle yürüyordum' Allianz Vero Volley Milano forması giyen Alessia Sorro suskunluğunu bozdu. İtalyan voleybolcunun, Fenerbahçe Opet eşleşmesine dair itirafı dikkat çekti.
4.05.2024 Voleybol
Rusya Ligi'nde MVP ödülü Ebrar Karakurt'un!
Rusya Ligi'nde MVP ödülü Ebrar Karakurt'un! Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Rusya Ligi'nde sezonun en iyi oyuncusu (MVP) ödülünü kazandı.
3.05.2024 Voleybol
Şampiyonluk kaçtı! Rusya'da Ebrar Karakurt tarihi rekor
Şampiyonluk kaçtı! Rusya'da Ebrar Karakurt tarihi rekor Rusya Ligi'nde Dinamo-Ak Bars, final serisinin 5. maçında Ebrar Karakurt'un formasını Lokomotiv Kaliningrad’ı 3-0 mağlup etti. Ebrar Karakurt tarihe geçti.
29.04.2024 Voleybol
Ebrar Karakurt'a Beşiktaş'tan Rusya'da jest! Şampiyonluğa 1 maç uzakta
Ebrar Karakurt'a Beşiktaş'tan Rusya'da jest! Şampiyonluğa 1 maç uzakta Kariyerine Rusya'da devam eden Ebrar Karakurt'a Lokomotiv Kaliningrad - Dinamo-Ak Bars final serisi maçında Beşiktaş'tan jest geldi.
24.04.2024 Voleybol
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı Rusya Ligi final serisinde Dinamo AkBars karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Lokomotiv Kaliningrad sonunu getiremedi. Mücadeleyi 3-2 kaybeden Kaliningrad'da Ebrar Karakurt yine maça damga vurdu.
18.04.2024 Voleybol
Ebrar Karakurt'a rakip kaptan Goncharova'dan skandal hareket! Rusya'da finale yükseldi
Ebrar Karakurt'a rakip kaptan Goncharova'dan skandal hareket! Rusya'da finale yükseldi Rusya Ligi yarı final serisinin 5. maçında Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup eden Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, finale yükseldi. Rakip takımın kaptanının Ebrar'a yaptığı skandal hareket gündem oldu.
15.04.2024 Voleybol
Ebrar Karakurt, Beşiktaş maçı sonrası çılgına döndü! 'Kelime bulamıyorum'
Ebrar Karakurt, Beşiktaş maçı sonrası çılgına döndü! 'Kelime bulamıyorum' A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden Ebrar Karakurt, Beşiktaş - Antalyaspor maçının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
16.03.2024 Voleybol
Ebrar Karakurt, Rusya'daki hayatını anlattı: Bir Türkiye değil
Ebrar Karakurt, Rusya'daki hayatını anlattı: Bir Türkiye değil Türk voleybolunun parlayan yıldızlarından Ebrar Karakurt, Lokomotiv Kaliningrad takımında sergilediği etkileyici performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
16.03.2024 Voleybol
Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurt'a jest! 'Gurur duydum'
Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurt'a jest! 'Gurur duydum' Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt'a Olimpiyat resmi hesabından jest geldi. Ebrar paylaşımla ilgili duygularını dile getirdi.
9.03.2024 Voleybol
Rusya'nın kralı Ebrar Karakurt! Ligi alt üst etti, olimpiyata hazır
Rusya'nın kralı Ebrar Karakurt! Ligi alt üst etti, olimpiyata hazır Kariyerine Rusya'da devam eden Ebrar Karakurt kısa sürede Rusya'ya adapte oldu. Takımı Kaliningrad'ın en büyük kozu haline gelen Ebrar ligi adeta alt üst etti
25.01.2024 Voleybol
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt: Olimpiyatlarda Milli Marşımızı söylemek istiyorum
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt: Olimpiyatlarda Milli Marşımızı söylemek istiyorum Kariyerine Rusya'da devam eden ve Filenin Sultanları ile tarihi başarılar elde eden Ebrar Karakurt verdiği röportajda dikkat çeken sözler sarf etti.
23.01.2024 Voleybol
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Rusya'da buz kesti! -25 derecede video çekti
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Rusya'da buz kesti! -25 derecede video çekti Kariyerine Rusya'nın Kaliningrad takımında devam eden Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, karşılaştığı -25 derece soğuğu takipçileriyle paylaştı.
4.01.2024 Voleybol
Ebrar Karakurt'tan Melissa Vargas itirafı: Onun sayesinde daha da güçlendik
Ebrar Karakurt'tan Melissa Vargas itirafı: Onun sayesinde daha da güçlendik Rusya'da Lokomotiv Kaliningrad forması giyen milli yıldız Ebrar Karakurt, Championat'a özel röprotaj verdi. Ebrar, Melissa Vargas için 'Onun sayesinde daha da güçlendik' dedi.
27.12.2023 Voleybol
Fenerbahçe yeni yıldızını Rusya'da buldu! Sürpriz transfer gündemi
Fenerbahçe yeni yıldızını Rusya'da buldu! Sürpriz transfer gündemi Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırırken sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcu için ara transfer döneminde hamle yapabileceği aktarıldı.
29.11.2023 Fenerbahçe
Marina Markova için transfer iddiası! Kulüpten açıklama geldi
Marina Markova için transfer iddiası! Kulüpten açıklama geldi Sultanlar Ligi'nde sezona damga vuran isim olan Markova konuşulmaya devam ediyor. Ligin sayı zirvesinde yer alan Hürrem Sultan lakaplı Markova için kulübünden açıklama geldi.
21.11.2023 Voleybol
Sultanlar Ligi'nin yeni 'Vargas'ı için devşirme iddiası!
Sultanlar Ligi'nin yeni 'Vargas'ı için devşirme iddiası! Sultanlar Ligi'ni sallayan 'Hürrem Sultan' Marina Markova, dev kulüpleri peşine taktı. Türkiye'den 5 takım Markova ile ilgilenirken bir ülkenin ise devşirme işlemlerine başladığını dile getirdi.
7.11.2023 Voleybol
Ebrar Karakurt Rusya'da coştu! Önce kızdı sonra blokladı
Ebrar Karakurt Rusya'da coştu! Önce kızdı sonra blokladı Sezon başında İtalya'dan Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad'a transfer olan Ebrar Karakurt performansıyla konuşulmaya devam ediyor.
27.10.2023 Voleybol
Türk voleybolunun efsaneleri! İşte müthiş emekliler
Türk voleybolunun efsaneleri! İşte müthiş emekliler Evet Türk kadın milli takımı ilk uluslararası karşılaşmasını 1957’de oynadı. Fakat hangi sporsevere sorsanız 2003 Avrupa Şampiyonası’nda elde edilen ikincilik aklındadır. 2000’li yıllara damgasını vuran ve voleybolu bırakan isimleri gelin bir hatırlayalım...
27.10.2023 Voleybol
Ebrar Karakurt'a Moskova'da büyük ilgi! Fenerbahçe forması imzaladı
Ebrar Karakurt'a Moskova'da büyük ilgi! Fenerbahçe forması imzaladı Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, Süper Kupa finalinde Dinamo Moskova'ya 3-0 mağlup oldu. Ebrar'a maç sonunda taraftarlar büyük ilgi gösterirken Fenerbahçe taraftarının isteğini kırmadı.
18.10.2023 Voleybol
Ebrar Karakurt, Rusya'da hızlı başladı! İlk maçında şov yaptı
Ebrar Karakurt, Rusya'da hızlı başladı! İlk maçında şov yaptı A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda harika bir sezonu geride bırakan Ebrar Karakurt, yeni takımı Lokomotiv Kaliningrad'da ilk maçına çıktı. Genç voleybolcu, ilk maçında gösterdiği performansla parmak ısırttı.
8.10.2023 Voleybol
Janio Bikel, Gaziantep FK’da
Janio Bikel, Gaziantep FK’da Kırmızı-siyahlı takım, Khimki'den 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Bikel'i transfer etti.
15.08.2023 Gaziantep FK
Mauro Icardi transfer için devreye girdi! Okan Buruk'un istediği yıldız ortaya çıktı
Mauro Icardi transfer için devreye girdi! Okan Buruk'un istediği yıldız ortaya çıktı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da gözler bir yandan da transfer çalışmalarına çevrildi. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldız futbolcunun transferi için Mauro Icardi'nin de devreye girdiği öğrenildi.
7.08.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.