Saç Bakım

Saç Bakım

Son dakika saç bakım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan saç bakım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan saç bakım haber sayfamızda...

Saç Bakım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.624 saç bakım haberi bulunmuştur.
Maske şeklinde daha sağlıklı! Kullanırsanız saçlarınız yaz sıcağında sönüp gitmeyecek
Maske şeklinde daha sağlıklı! Kullanırsanız saçlarınız yaz sıcağında sönüp gitmeyecek Yaz aylarının gelmesiyle saç bakım rutininiz değişmek üzere. Peki bu değişiklik neleri içeriyor? Yaz mevsimi ekstra özen gerektiriyor olabilir. Farkında olmadan donuk ve cansız saçlara sahip olursunuz. İşte bu nedenle, sıcak aylarda saçınızın parlaklığını yeniden kazanmanız için uygulamanız gereken birkaç ipucu bulunuyor
25.04.2024 Saç Bakımı
Gürleştirmek için önce şekillendir! Saç kremi kullanırken en önemli detay buymuş
Gürleştirmek için önce şekillendir! Saç kremi kullanırken en önemli detay buymuş Kalın saçlı kadınlara imreniyor, farklı saç modelleri deniyor, hacimli saçlara sahip olmak için her saç bakım yöntemini tercih ediyor ama sonuçtan dolayı hayal kırıklığına uğruyor olabilirsiniz. Ancak hayalinizdeki saçlara kavuşmanız için bazı püf noktaları söyleyebiliriz.
25.04.2024 Saç Bakımı
'Mucize ürün' deniyorsa almayın! Saçları sırma gibi uzatan karışım açığa çıktı
'Mucize ürün' deniyorsa almayın! Saçları sırma gibi uzatan karışım açığa çıktı Bir uzman, bazı insanların mucizevi olduğunu düşündüğü birkaç saç uzatma tüyosunu çürüttü. Umut verici nitelikleriyle bilinen popüler bir yağ da dahil olmak üzere büyük fark yaratan üç yararlı ipucu paylaştı.
16.04.2024 Saç Bakımı
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor Kadınlarda saç güzellik, sağlık ve genel özgüvenle ilişkilendirilir. Saç şekli ve görünümü, kişinin kendine olan güvenini artırabilir veya azaltabilir. Dolayısıyla, saçın dökülmesi veya incelmesi bir kadın için önemli bir endişe kaynağı olabilir.
6.04.2024 Pazar
Saçını düzleştirmek için böbreklerinden olacaktı! Kremlerdeki büyük kimyasal tehlike
Saçını düzleştirmek için böbreklerinden olacaktı! Kremlerdeki büyük kimyasal tehlike Saçları daha düz olsun isterken böbreklerinden oluyordu. İsmi verilmeyen bir kadın kullandığı saç ürünüyle nasıl hastanelik oldu? Uzmanlar saç için kullanılan ürünlerdeki kimyasallara karşı uyarıda bulundu.
30.03.2024 Genel Sağlık
Saçlarımız 50 yıldır çok daha bakımlı… İşte Türkiye’nin saç bakımında aldığı uzun yolun hikayesi!
Saçlarımız 50 yıldır çok daha bakımlı… İşte Türkiye’nin saç bakımında aldığı uzun yolun hikayesi! Türkiye’de 50 yıldır kaliteli ve yenilikçi formüller eşliğinde fark yaratan köklü marka Elidor, hepimizin hayatına dokunan özellikleriyle saç bakımının gözdesi konumunda. Dünyada da en çok tercih edilen saç bakım markalarından olan Elidor, “Kendi Yolumuzda” sloganı ile ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Unilever şirketine ait olan Elidor, bakımlı ve sağlıklı saçlara kavuşturan ve ihtiyaca yönelik formüle edilen ürünlerini her geçen gün daha fazla insanla buluşturuyor.
29.03.2024 Advertorial
Saç ve saç derisi bakımı deyince akla o geliyor... Değişimin hikayesini yakından keşfedin!
Saç ve saç derisi bakımı deyince akla o geliyor... Değişimin hikayesini yakından keşfedin! Yıllardır erkek şampuanı denildiğinde akla ilk gelen marka olan Clear, zaman içinde portföyünü genişletip hem erkeklerin hem de kadınların severek tercih ettiği bir saç ve saç derisi bakım markası oldu. Clear, güçlü saç derisi ve kepeksiz saçların özgüvenle bağlantısına inanarak ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Unilever şirketine ait olan Clear, tüketicilerini kepeksiz saçlara kavuşturan ve ihtiyaca yönelik formüle edilen ürünlerini her geçen gün daha fazla insanla buluşturuyor.
29.03.2024 Advertorial
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri PRP, mezoterapi, kök hücre gibi onarıcı tedavi şekilleri genellikle var olan saçları güçlendirmek içindir. Kaybedilmiş saç köklerinin yeniden canlanmasını sağlamaz. Bu nedenle saç ekimi operasyonu saç kaybında uygulanan bir yöntemdir.
12.03.2024 Pazar
İbn-i Sina'nın önerdiği 3 doğal yağ! Beyazlamayı önlüyor, kepekten eser bırakmıyor
İbn-i Sina'nın önerdiği 3 doğal yağ! Beyazlamayı önlüyor, kepekten eser bırakmıyor İlerleyen yaşlarda saçların beyazlaması birçok kişinin korkulu rüyası olabilir. Ancak yüzyıllar önce İbn-i Sina tarafından yazılan formül, boyaya gerek kalmadan beyazlamayı engelliyor. Peki nasıl?
8.03.2024 Saç Bakımı
Aldığı 300 liralık ürünle kellikten kurtuldu! Tam 18 günde saçları çıktı
Aldığı 300 liralık ürünle kellikten kurtuldu! Tam 18 günde saçları çıktı Saçının bir kısmında saç kıran ve kelleşme problemleri yaşayan bir kadın internetten aldığı ucuz bir güzellik ürünüyle kellik problemini çözdü. Sırrını takipçileriyle paylaşan kadının sırrı bakın ne çıktı.
5.03.2024 Saç Bakımı
Kepekten ve kırıklardan eser bırakmıyor! 1-2 damlası bile saçları ipek gibi yapıyor
Kepekten ve kırıklardan eser bırakmıyor! 1-2 damlası bile saçları ipek gibi yapıyor Hemen herkes parlak görünen ipek gibi saçlara sahip olmak ister. Böyle bir saça sahip olmak için ise kozmetik ürünlerine para yığmanıza gerek yok! Aktardan alacağınız birkaç doğal yağ saçlarınız için mucizevi etkiler yaratabilir. İşte o yağlar.
28.02.2024 Saç Bakımı
Türkiye’ye 65 milyon Euro’luk yatırım
Türkiye’ye 65 milyon Euro’luk yatırım Dünya genelinde 56 ülkede, faaliyet gösteren Henkel, Türkiye’de de 60’ıncı yılını geride bıraktı. Şirket son dönemde Türkiye’ye 65 milyon Euro tutarında yatırım gerçekleştirdiğini duyurdu.
23.02.2024 Ekonomi
Güzellik kursuna akın​​​​​​​! Dilan Polat etkisi mi?
Güzellik kursuna akın​​​​​​​! Dilan Polat etkisi mi? Dilan Polat başta olmak üzere bazı fenomenlerin güzellik merkezi sahiplerinin hızla zenginleşmesi sonrası İSMEK’in “Güzelik Okulu”na adeta başvuru yağdı.
15.01.2024 Gündem
Gratis çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Gratis Mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Gratis çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Gratis Mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Kişisel ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlerin gitmek isteyeceği Gratis mağazalarının çalışma saatleri merak ediliyor. Genellikle her alışveriş merkezinde bulunan Gratis mağazaları ve Gratis şubeleri 2024 Gratis çalışma saatleri kaç? Gratis Mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
9.01.2024 Gündem
İstemeden saçlarınıza zarar veriyor olabilirsiniz! 10 adımda cam gibi parlak saçlar
İstemeden saçlarınıza zarar veriyor olabilirsiniz! 10 adımda cam gibi parlak saçlar Rutin bir şekilde gerçekleştirdiğimiz saç bakım alışkanlıkları farkında olmadan saç tellerinize zarar verebilir. İşte gözden kaçırdığınız ancak saçınıza zarar davranışlar.
1.01.2024 Saç Bakımı
Masum görünüyor ancak zehir saçıyor olabilir! 'Sonuçları son derece endişe verici bulduk'
Masum görünüyor ancak zehir saçıyor olabilir! 'Sonuçları son derece endişe verici bulduk' Yapılan yeni bir çalışma, düzenli olarak kullandığınız saç bakım ürünlerinin sağlığınıza zarar verebilecek kadar tehlikeli seviyelerde kimyasal madde olabileceğini ortaya koydu. Masum görünen saç bakım ürünleriniz aslında zehir saçıyor olabilir. Peki nasıl?
9.12.2023 Saç Bakımı
Kepeği azaltan en etkili yöntem! Kuru saç derisine 'elveda' dedirten beslenme mucizesi
Kepeği azaltan en etkili yöntem! Kuru saç derisine 'elveda' dedirten beslenme mucizesi Saçlarımız kalıtsal faktörlerin yanı sıra çevresel faktörlerden de etkilenebilir. Beslenme düzeniniz ve hayat tarzınıza yapacağınız ufak değişimlerle sağlıklı ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz.
5.12.2023 Saç Bakımı
Saç ekimi için en uygun zaman
Saç ekimi için en uygun zaman Saç ekimi tedavisi için en uygun zamanlar ne çok sıcak ne de çok soğuk olmayan aylar... Çünkü bu aylarda saç köklerinin büyümesi ve ortama uyum sağlaması daha kolay oluyor.
3.12.2023 Pazar
Saç maşalarındaki tehlike! Her gün kullanıyorsanız dikkat
Saç maşalarındaki tehlike! Her gün kullanıyorsanız dikkat ABD'de bir üniversitedeki bilim insanları yaptıkları araştırmayla dünyada milyonlarca kadının kullandığı saç maşalarıyla ilgili ilginç bir tespiti de ortaya koydu.
30.11.2023 Dünya
Bu 7 alışkanlık saçlarınızı tel tel döküyor!
Bu 7 alışkanlık saçlarınızı tel tel döküyor! Şampuanınız ne kadar pahalı olursa olsun saçınız hâlâ eskisi gibi görünmüyorsa, saç bakım rutininizi daha yakından incelemek isteyebilirsiniz. Yanlış saç bandı kullanmak ya da saçınızı havluya sarmak gibi basit bir şey bile saçlarınıza zarar verebilir ve uzun vadede ciddi hasarlara yol açabilir. Bu hataların yapılması kolay ve ilk başta masum gibi görünse de saçınız üzerinde uzun süreli sonuçlar doğurabilir.
22.11.2023 Genel Sağlık
Duşta yapılan bu hata saçlarınızı öbek öbek döküyor! Uzak durmakta fayda var
Duşta yapılan bu hata saçlarınızı öbek öbek döküyor! Uzak durmakta fayda var Özellikle mevsim geçişlerinde saçlarda mevsimsel dökülme denilen dökülme döngüsü yaşanabilir. Ancak bunun yanı sıra özellikle duşta yaptığımız bazı saç bakım hataları da bizi saçlarımızdan edebilir. İşte öbek öbek saç dökülmesine neden olan saç bakım hataları.
20.11.2023 Genel Sağlık
Saçlarınız yumak yumak dökülüyorsa yanlış kurutuyor olabilirsiniz! Bu hataları yapmaktan vazgeçin
Saçlarınız yumak yumak dökülüyorsa yanlış kurutuyor olabilirsiniz! Bu hataları yapmaktan vazgeçin Saç dökülmesi her insanın başına gelebilecek sorunlardan birisidir. Ancak bu durum oldukça can sıkıcıdır. Saçların az da olsa dökülmesi normaldir Fakat yumak yumak saçlarınız dökülüyorsa problem var demektir. Saç kurutma şekliniz dökülmelere neden olabilir. Bu hataları yapmaktan vazgeçin.
16.11.2023 Saç Bakımı
Saç dökülmesi ve kepeğe tek damlalık çözüm! Egzama ve kaşıntıdan eser bırakmıyor
Saç dökülmesi ve kepeğe tek damlalık çözüm! Egzama ve kaşıntıdan eser bırakmıyor Saç dökülmesi, egzama, kaşıntı ve kepek sorunu her insan için can sıkıcıdır. Hem rahatsızlık hissi verir hem de görünüş açısından insanı mutsuz eder. Saç dökülmesi, kaşıntı, pullanma gibi probleme iyi gelen doğal yöntemler mevcut. Tek damlası saç diplerine ve dökülmelere iyi geliyor.
14.11.2023 Saç Bakımı
20 dakikada ipek gibi saçlarınız olsun! 4 sırrı var, hepsi de elinizin altında
20 dakikada ipek gibi saçlarınız olsun! 4 sırrı var, hepsi de elinizin altında Saç bakımı ve sağlığı özellikle kadınlar için oldukça önemli. Dışarıdan alınan kozmetik ürünler yerine, kendinizde evinizde kendi saç bakım maskenizi yapabilirsiniz. İşte hem daha uygun fiyatlı hem de doğal saç maskeleri.
11.11.2023 Saç Bakımı
Saçları Rapunzel gibi uzatan yöntem! Halat gibi saçlar için C vitamini mucizesi
Saçları Rapunzel gibi uzatan yöntem! Halat gibi saçlar için C vitamini mucizesi C vitamini yaygın olarak cilde parlaklık veren, ışıltıyı artıran bir cilt bakımı bileşeni olarak bilinir ancak C vitamini yalnızca cildiniz için faydalı değildir. Saçınız için de mucizeler yaratabilir.
6.11.2023 Saç Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Saç Bakım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.