Salih Tatlıcı

Salih Tatlıcı

Gayrimenkul kralı olarak tanınan Salih Tatlıcı ilk iş hayatına Diyarbakır’da tatlıcılık yaparak başladı. Kanser hastası olan Salih Tatlıcı, 2009 yılında vefat etti.   Tatlıcı, Şetat İnşaat, Şetat Menkul Kıymetler, Şetat Turizm gibi şirketlerin sahibi oldu. 2008 yılında, 980 milyon TL serveti ile Forbes listesinde 27. Sırada yer aldı.

Salih Tatlıcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70 salih tatlıcı haberi bulunmuştur.
Milyar dolarlık gelişme! Tatlı mirasta ‘gizli servet’ iddiaları
Milyar dolarlık gelişme! Tatlı mirasta ‘gizli servet’ iddiaları Merhum iş insanı Mehmet Salih Tatlıcı’nın serveti için süren miras davasında taraflardan biri, yurt dışına transer edildiğini öne sürdüğü 1.2 milyar dolarlık servetin peşine düştü.
16.12.2023 Gündem
Miras davası... Mehmet Tatlıcı’ya bilirkişiyi etkileme suçundan dava! 'Ben konuşmadım'
Miras davası... Mehmet Tatlıcı’ya bilirkişiyi etkileme suçundan dava! 'Ben konuşmadım' Merhum iş insanı Mehmet Salih Tatlıcı’nın milyonlarca dolarlık büyük serveti için çocukları arasında yıllardır süren miras davasında yeni bir gelişme yaşandı.
18.04.2024 Gündem
Şeyhmus Tatlıcı’nın hamile eşine cinsel saldırı davasında mütalaa
Şeyhmus Tatlıcı’nın hamile eşine cinsel saldırı davasında mütalaa Eşi Melisa Tatlıcı'ya 8 aylık hamile olduğu sırada cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırılan ancak kararın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılanan iş insanı Şeyhmus Tatlıcı hakkında mütalaa açıklandı.
22.09.2023 Gündem
Mahkemeye ‘Tat Kuleler yıkılabilir’ başvurusu
Mahkemeye ‘Tat Kuleler yıkılabilir’ başvurusu İş insanı merhum Mehmet Salih Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı ile oğlu Uğur Tatlıcı, İstanbul’un en merkezi noktasında yıllardır miras davası nedeniyle atıl durumda bulunan Tat Kuleler’in zemininde biriken su nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, olası bir depremde can güvenliğine tehdit oluşturabileceği gerekçesiyle kulelerin yıkılması için mahkemeye başvurdu.
16.04.2023 Gündem
İETT otobüsünde mide bulandıran olay! Cezası belli oldu
İETT otobüsünde mide bulandıran olay! Cezası belli oldu İETT otobüsünde yolcu Pınar Ç.’ye bakarak mastürbasyon yapan 44 yaşındaki Mehmet Rahmi Ö., “cinsel taciz” suçundan 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
12.12.2022 Gündem
Minibüsün kapılarını kapatıp, üniversiteli kıza cinsel saldırıya kalkıştı
Minibüsün kapılarını kapatıp, üniversiteli kıza cinsel saldırıya kalkıştı Sakarya'nın Erenler ilçesinde, üniversite öğrencisi M. K.'ye (22) gece evine gitmek için bindiği minibüste sürücü Serdar Serkan Y.  (43) cinsel saldırı girişiminde bulundu.
30.11.2022 Gündem
İş insanı Salih Tatlıcı’nın 3 milyar dolarlık miras davasında yeni gelişme
İş insanı Salih Tatlıcı’nın 3 milyar dolarlık miras davasında yeni gelişme Merhum iş insanı Salih Tatlıcı’nın milyarlarca dolarlık serveti için çocukları arasında yıllardır süren miras davasında yeni bir gelişme yaşandı.
30.11.2022 Gündem
‘Tatlı miras’ta bilirkişiyle temasa dava
‘Tatlı miras’ta bilirkişiyle temasa dava Merhum iş insanı Mehmet Salih Tatlıcı’nın milyonlarca dolarlık büyük serveti için çocukları arasında yıllardır süren miras anlaşmazlığı kapsamında açılan davalara bir yenisi daha eklendi.
10.10.2022 Gündem
Miras çekişmesine tatlı bir mola
Miras çekişmesine tatlı bir mola İstanbul’da 1960’lı yılların ortalarında açtığı tatlıcı dükkanıyla iş hayatına atılan ve 1980’li yıllarda artık Türkiye’nin sayılı zenginleri arasına giren iş insanı Mehmet Salih Tatlıcı’nın 2009 yılındaki ölümünün ardından bıraktığı yaklaşık 3 milyar dolarlık miras aile bireylerinin arasını açtı. Mehmet Salih Tatlıcı mirasının büyük kısmını ikinci eşi Nurten Tatlıcı ile oğlu Uğur Tatlıcı’ya bırakınca aile bireyleri mahkemelik olmuştu. Miras davaları sürerken, Tatlıcılar bu defa çok farklı bir dava konusuyla karşı karşıya geldi.
12.04.2022 Gündem
Tatlı mirasta bilirkişiye dava
Tatlı mirasta bilirkişiye dava Merhum iş insanı Mehmet Salih Tatlıcı’nın milyonlarca dolarlık büyük serveti için çocukları arasında yıllardır süren miras davasında, bilirkişi sanık oldu. Paylaşım için mal varlıklarına değer biçen bilirkişi hakkında, gerçeğe aykırı rapor düzenlediği iddiasıyla 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
7.02.2022 Gündem
Son dakika... Ünlü iş adamının mezarında şok mektup! 'Nurten'in peşine adam taktılar'
Son dakika... Ünlü iş adamının mezarında şok mektup! 'Nurten'in peşine adam taktılar' İş adamı Salih Tatlıcı’nın mezarına ikinci eşi Nurten Tatlıcı’ya iletilmek üzere tehdit mektubu bırakıldığı ortaya çıktı.
19.10.2020 Gündem
Son dakika...Tatlıcı'ların miras kavgası! Bu kez ‘sahte adres’ krizi yaşandı
Son dakika...Tatlıcı'ların miras kavgası! Bu kez ‘sahte adres’ krizi yaşandı Merhum işadamı Salih Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı, üvey oğlu Mehmet Tatlıcı’nın tebligatlarını almamak için sahte belgeler hazırladığını iddia edip şikâyetçi oldu.
7.08.2020 Ekonomi
Sıcağı bahane eden maskeyi çıkarıyor
Sıcağı bahane eden maskeyi çıkarıyor İstanbul’da Kovit-19 tedbirleri kapsamında Valilik ve İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. Tedbirlerin gevşetilmeye başlamasıyla birlikte vaka sayılarında artış vatandaşları tedirgin ediyor.
1.08.2020 Gündem
Kovid-19’a karşı Tat Towers talebi
Kovid-19’a karşı Tat Towers talebi Geride 3 milyar dolarlık servet bırakarak 2009’da ölen Salih Tatlıcı’nın mirasçılarından eşi Nurten Tatlıcı ve oğlu Uğur Tatlıcı, miras davaları nedeniyle yıllardır atıl durumda olan Zincirlikuyu’daki Tat Towers’ın koronavirüsle mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı’na tahsisi için mahkemeye başvurdu.
27.03.2020 Gündem
Mezarın üstünde bıçak saplanmış fotoğrafta yazanlar şoke etti
Mezarın üstünde bıçak saplanmış fotoğrafta yazanlar şoke etti M. Salih Tatlıcı’nın mirasının büyük bölümünü bıraktığı ikinci eşi Nurten Tatlıcı ve oğlu, mezar taşına kendileri için bıçaklı tehdit mesajı bırakan iki kişi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.
2.04.2019 Gündem
‘Tatlı miras’ta şok karar!
‘Tatlı miras’ta şok karar! 10 yıl önce ölen Salih Tatlıcı’nın mirasıyla ilgili davanın son duruşmasına oğul Ahmet Tatlıcı katılmayınca, dosyanın düşürülmesine hükmedildi
26.02.2019 Gündem
‘Tatlı miras’a mezarda tehdit
‘Tatlı miras’a mezarda tehdit Yaklaşık 3 milyar dolarlık bir servet bırakan Mehmet Salih Tatlıcı’nın mezarını ziyaret eden eşi, kendisi ve oğlunun üzerine bıçak saplanmış fotoğrafla karşılaştı...
27.01.2019 Gündem
‘TATLI MİRAS’A REKLAM ARASI
‘TATLI MİRAS’A REKLAM ARASI Evlatları anlaşamadı, ardında 3 milyar dolarlık bir servet bıkan Salih Tatlıcı’nın mirasını yıllardır mahkeme yönetiyor. Mahkeme Tat Towers’ın dış cephesine cephe reklamı aldı. 3.3 milyon liralık reklam geliri, borçlar için kullanılacak...
6.07.2016 Gündem
Ünlü iş adamının eşi ve oğluna hapis
Ünlü iş adamının eşi ve oğluna hapis İstanbul Kağıthane’deki bir depoda 261 tarihi eseri satmak amacıyla sakladıkları iddia edilen merhum iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı ile oğlu Uğur Tatlıcı 1’er yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.03.2016 Gündem
‘Babama ait 3 bin tablo bağışlansın’
‘Babama ait 3 bin tablo bağışlansın’ Türkiye’nin sayılı zenginleri arasında yer alan merhum Mehmet Salih Tatlıcı’nın oğlu Uğur Tatlıcı, babasının koleksiyonunda yer alan tabloları bağışlamak için talepte bulundu. Mirası yöneten mahkemeye dilekçe gönderen oğul Tatlıcı, elde edilecek gelirin UNİCEF’e bağışlanmasını istedi
18.04.2024 Gündem
KAYINÇO ŞAMPİYON!
KAYINÇO ŞAMPİYON! Vergi rekortmenleri ligine ENKA’nın Onursal Başkanı Şarık Tara damga vurdu. Tara, 37.5 milyon lira vergiyle 2014’ün şampiyonu oldu Türkiye’de 2014’te toplam 9.5 milyar TL gelir vergisi tahakkuk ettirilirken ilk 10 rekortmen arasında Koç ailesinden 4 isim yer aldı
26.06.2015 Ekonomi
Ölen babasından alacaklarını istedi
Ölen babasından alacaklarını istedi Salih Tatlıcı'nın ikinci eşinden olan oğlu Uğur Tatlıcı, merhum işadamının diğer çocuklarından, babasının sağlığında bir şirketinin hesabından çekip geri ödemediği 310 bin dolar ve 165 bin lirayı istiyor.
26.01.2015 Gündem
Tat Towers dökülüyor
Tat Towers dökülüyor Kanser tedavisi gördüğü Londra'da beş yıl önce ölen Salih Tatlıcı'nın yaptırdığı ve mirasçıları arasında paylaşılamayan İstanbul'daki Tat Towers harap hale geldi.
23.06.2014 Gündem
Gayrimenkulde sır zenginler
Gayrimenkulde sır zenginler Maliye Bakanlığı, Türkiye genelinde en çok gayrimenkul geliri elde edenleri açıkladı. Listede en çok dikkat çeken nokta ise ilk 100 listesine girenlerden 42'sinin adını saklaması oldu
5.05.2014 Ekonomi
Milyonluk teklif miras kavgasına takıldı
Milyonluk teklif miras kavgasına takıldı Miras davası nedeniyle yıllardır atıl durumda olan Zincirlikuyu’daki Tat Towers’ın emlak vergisi borcunun 2 milyon lirayı aştığı öğrenilirken, ikiz kulelerin dış cephesine verilmek istenen milyonluk reklam teklifine de varislerden Mehmet Tatlıcı karşı çıktı.
29.11.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Salih Tatlıcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.