Satış

Satış

Son dakika satış haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan satış gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan satış haber sayfamızda...

Satış

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70.046 satış haberi bulunmuştur.
CHP'deki para sayma görüntülerinde yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı
CHP'deki para sayma görüntülerinde yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı. Öte yandan Canan Kaftancıoğlu'nun da 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade vermeye çağrıldığı öğrenildi.
18.03.2024 Gündem
Son dakika! CHP'de para sayma görüntüleri: Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı
Son dakika! CHP'de para sayma görüntüleri: Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada flaş gelişme yaşandı. Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı. Öte yandan başlatılan soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı.
18.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirtti. Bakan Göktaş, "Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
'Enginar' tarlada 20, tabakta 400 lira
'Enginar' tarlada 20, tabakta 400 lira Enginar üretiminde Türkiye’nin yüzde 42’lik ihtiyacına cevap veren Aydın’da hasat sezonu başlarken, tarlada toptan adet satış fiyatı 20 TL olan yeşil elmasın lokantalarda tabağa uzanan yolculuğu 400 TL'ye kadar çıkıyor.
18.03.2024 Ekonomi
ABD'li LNG ihracatçısından satın alma hamlesi
ABD'li LNG ihracatçısından satın alma hamlesi ABD'li LNG ihracatçısı Venture Global LNG Inc. 9 LNG taşıyıcısı satın alacak ve kargolarını pazarlamak için satış operasyonlarını genişletecek.
18.03.2024 Uzmanpara
Bakan Yerlikaya açıkladı: 3 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 3 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
18.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 3 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 3 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
18.03.2024 Gündem
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Piyasalarda kader haftası
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Piyasalarda kader haftası Bu hafta altın, borsa ve döviz piyasalarını etkileyecek olan iki kritik gelişme açıklanacak. Geçtiğimiz hafta altın fiyatları rekordan dönmüş, borsa ise 9 bin puanın altına sarkmıştı. Ekonomist Hikmet Baydar konuyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Bakanlıktan kılavuz: Dolandırıcıya dikkat, bayramları hedefleyin
Bakanlıktan kılavuz: Dolandırıcıya dikkat, bayramları hedefleyin Türkiye’nin e-ticarette en hızlı büyümeyi yakalayan ülke olması beklenirken Ticaret Bakanlığı e-ticaretten esnafın da yararlanması için bir kılavuz hazırladı.
18.03.2024 Ekonomi
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak'
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak' El becerilerine olan yatkınlığını çocukken fark etti. Yaşının ilerlemesiyle birlikte yeteneği dikiş nakışa evrildi. Meslek lisesini başarıyla bitiren Nuray Şahin ardından hemen evlense de mesleğinden kopmadı. Usta öğreticilik yaptığı 30 yıllık çalışma hayatından sonra ise evine aldığı 1 dikiş makinesiyle adeta atölye kuran girişimci kadına, şimdi yurt dışından bile talep yağıyor.
17.03.2024 Yaşam
Akademi butik! Yardımlaşma ağları...
Akademi butik! Yardımlaşma ağları... Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
İlk ve tek kent müzesi
İlk ve tek kent müzesi Başkan Osman Zolan, Denizli Kent Müzesi’nin açılmasını tarihi bir gün olarak nitelendirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise, “Bir ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebilecek” müjdesi verdi.
16.03.2024 Ege
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Ukraynalı Mishel, dedektif gibi iz sürerek çalınan bisikletini buldu
Ukraynalı Mishel, dedektif gibi iz sürerek çalınan bisikletini buldu Antalya'da yaşayan Ukraynalı Mishel Lazerenko (22), çalınan bisikletini dedektif gibi iz sürerek buldu. Polislerle beraber baskına gittikleri sırada ise bir TIR dolusu çalıntı bisiklet ele geçirildi.
16.03.2024 Haberler
Deprem bölgesinde istihdama destek
Deprem bölgesinde istihdama destek 6 Şubat depremlerinin ardından Turkcell tarafından başlatılan ‘Gönül Bağı Projeleri’ kapsamında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Global Bilgi Çağrı ve Mesleki Eğitim Merkezi hizmete açıldı. Bugüne kadar depremden etkilenen 855 kişiyi istihdam eden şirket, proje kapsamında 7 bin kişiye de eğitim verdiğini açıkladı.
16.03.2024 Ekonomi
Ukraynalı Mishel dedektif gibi iz sürdü, polislerle baskına gitti
Ukraynalı Mishel dedektif gibi iz sürdü, polislerle baskına gitti Antalya'da yaşayan Ukraynalı Mishel Lazerenko (22), çalınan bisikletini dedektif gibi iz sürerek buldu.
16.03.2024 Gündem
Galatasaray'a Zaniolo piyangosu! 4 takım talip oldu
Galatasaray'a Zaniolo piyangosu! 4 takım talip oldu Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. İngiliz ekibinde beklentilerin altında kalan ve sezon sonunda sarı-kırmızılılara geri dönmesi beklenen yıldız futbolcuya 4 takım talip oldu.
16.03.2024 Galatasaray
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor: Konut satışında piyasa ne zaman düzelir?
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor: Konut satışında piyasa ne zaman düzelir? Geçtiğimiz günlerde konut satış rakamları açıklanmıştı. Türkiye genelinde Şubat ayında 93 bin 902 konut satıldı. Gayrimenkul piyasasında kısmen yavaş da olsa bir hareketlenme var. Peki konut satışında piyasa ne zaman düzelir? Konuyla ilgili merak edilenleri Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı anlattı.
16.03.2024 Ekonomi
Yerli muzda ‘duble’ oyun
Yerli muzda ‘duble’ oyun Üreticinin elinden çıkan yerli muz, tüccar ve tedarikçide iki farklı hileye konu oluyor. Yerli muzun ‘duble muz’ olarak nitelenen iyi kalite kısmı ithal etiket vurularak iki katı fiyata satılırken, ikinci kalite kısımları markete ilk kalite yerli muz fiyatına veriliyor.
16.03.2024 Ekonomi
Merdiven altı ürünler toplatıldı
Merdiven altı ürünler toplatıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, alışveriş merkezlerinde yöresel ürün adı altında satılan etiketsiz sucuk, peynir ve tereyağlarına el koydu.
16.03.2024 Ekonomi
Sigara paketinde fiyatı yazacak
Sigara paketinde fiyatı yazacak Sigara, puro, sigarillo, nargilelik tütün gibi tütün mamüllerinin üretimi ve ticaretini düzenleyen yönetmelikte değişikliğe gidiliyor.
16.03.2024 Ekonomi
Bugün ekranda
Bugün ekranda Kanal D’nin İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
16.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Satış ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.