Sebebi

Sebebi

Son dakika sebebi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sebebi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sebebi haber sayfamızda...

Sebebi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.388 sebebi haberi bulunmuştur.
Altın, dolar, borsa ve mevduatta yatırımı olanlar dikkat: Enflasyona göre hangisi daha cazip?
Altın, dolar, borsa ve mevduatta yatırımı olanlar dikkat: Enflasyona göre hangisi daha cazip? TÜİK geçtiğimiz gün nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon yıllık %69,80, aylık %3,18 artış gösterdi. Özellikle son dönemde mevduat faizleri yüzde 60’a dayanırken, borsa rekor kırmış, altın fiyatlarında ise sert düşüşler görülmüştü. Peki enflasyona göre parasını korumak isteyenler için hangi yatırım aracı daha cazip? Altın ve borsa için beklentiler neler? İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
'UFO' kamyon kasasında taşındı! Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı
'UFO' kamyon kasasında taşındı! Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı Otoyolda ilerleyen sürücüler, kamyonun kasasında taşınan 'UFO' karşısında şaşkına döndü. Hemen telefonlarına sarılan sürücülerin görüntüleri paylaşması üzerine sosyal medya karıştı.
3.05.2024 Dünya
Bağırsaktan vuruyor! Görülme yaşı 20'lere düştü: İlk sinyali böyle veriyormuş, işte çaresi
Bağırsaktan vuruyor! Görülme yaşı 20'lere düştü: İlk sinyali böyle veriyormuş, işte çaresi Yapılan araştırmalar, dünya genelinde erken başlangıçlı kanserlerde artış yaşandığını gösteriyor. Yani artık sadece orta yaş grubu ya da yaşlılar değil, gençler de büyük risk altında. Bağırsak ile bağlantılı olan kanserlerde görülme yaşının neredeyse 20'lere kadar düşmesi ise akıllarda birçok soru işareti yarattı. Alanında uzman 2 isim, gerçekleri açıkladı.
3.05.2024 Genel Sağlık
Survivor All Star'da ipler koptu! Yunus Emre takım değiştirdi: Nagihan'dan çarpıcı iddia
Survivor All Star'da ipler koptu! Yunus Emre takım değiştirdi: Nagihan'dan çarpıcı iddia Survivor All Star'da son adaya veda eden yarışmacı Yasin Obuz olmuştu. Mavi takımda erkek yarışmacı sayısının düşüklüğüne dikkat çeken Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Nagihan, Nefise ve Aleyna'nın da şikayet etmesiyle Yunus Emre'nin takımını değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Ilıcalı'nın açıklamaları sonrası söz alan Nagihan ile Yunus Emre arasında tansiyon yükseldi. Nagihan, Yunus Emre'nin "Benim eşim Aleyna ile asla yakın olmamı istemiyor" dediğini iddia etti.
3.05.2024 Cadde
Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Bayram Saral'dan TFF seçimi açıklaması!
Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Bayram Saral'dan TFF seçimi açıklaması! İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, TFF'nin seçim kararına dair bir açıklama yaptı.
2.05.2024 İstanbulspor
GÜNCEL ALTIN FİYATLARI CANLI | Son dakika altın fiyatları ne kadar, kaç tl oldu?  Gram altın, çeyrek altın, ons altın fiyatı
GÜNCEL ALTIN FİYATLARI CANLI | Son dakika altın fiyatları ne kadar, kaç tl oldu? Gram altın, çeyrek altın, ons altın fiyatı Altın fiyatlarındaki son durum yakından takip ediliyor. Piyasaların gözü kulağı mayıs ayı Fed faiz kararındaydı. Fed beklentiler doğrultusunda faize dokunmadı. Eylülde faiz indirimi ihtimali yüzde 60’lara çıktı. Seneye faiz indirimine gidebilir beklentileri var. Bu piyasalar için tehlikelidir. Altında şu anda düşüşün sebebi budur. Peki, altın fiyatlarında son durum nedir?
2.05.2024 Bilgi Rehberi
Eski dostların arası bozulmuştu! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı
Eski dostların arası bozulmuştu! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı 2020'den beri ortak bir projeye imza atmayan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in küs oldukları ortaya çıkmıştı. Cemcir, eski dostunun Bodrum'da gerçekleşen düğününe bile katılmamıştı. Ünlü oyuncuların küslük nedeni sonunda ortaya çıktı.
2.05.2024 Cadde
'Köpeğim siyahtan beyaza döndü!' Görenleri şaşkına çevirdi: Sebebi bilinmeyen hastalık insanları da etkiliyor
'Köpeğim siyahtan beyaza döndü!' Görenleri şaşkına çevirdi: Sebebi bilinmeyen hastalık insanları da etkiliyor Siyah köpeğinin kesin sebebi bilinmeyen bir hastalık yüzünden renk değiştirmesi karşısında şaşkına dönen sahibi, dört ayaklı dostunun inanılmaz değişimini sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede gönderiye yorum yağdı ve olay dünya basınının gündemine taşındı.
2.05.2024 Dünya
5 ayda yüzde 200 zamlandı! Bakanlık harekete geçti: Fiyat artışının nedeni belli oldu
5 ayda yüzde 200 zamlandı! Bakanlık harekete geçti: Fiyat artışının nedeni belli oldu Ticaret Bakanlığı tavuk etindeki fahiş fiyat artışına karşı harekete geçti. Fiyatlarda 5 ayda yüzde 200’e varan artışlar kamuoyunun dikkatini çekmişti. Konuyla ilgili milliyet.com.tr’ye açıklama yapan uzman isim fiyatların semtten semte değiştiğini bildirdi. Peki yeni adım fiyatları düşürür mü? İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de transfere şartlı onay! Karar verildi
Fenerbahçe'de transfere şartlı onay! Karar verildi Fenerbahçe’de başkandan yönetime, teknik heyetten oyuncuya herkes Trendyol Süper Lig’de kalan dört maça ve şampiyonluğa odaklandı. Bu sezon şampiyon olunamaması durumunda yaz döneminin transfer politikasının da belirlendiği öğrenildi.
2.05.2024 Fenerbahçe
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı!
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
Fed faiz kararı sonrası dolar ve altında beklentiler değişti! İşte yeni tahminler
Fed faiz kararı sonrası dolar ve altında beklentiler değişti! İşte yeni tahminler  Piyasaların gözü kulağı mayıs ayı Fed faiz kararındaydı. Fed beklentiler doğrultusunda faize dokunmadı. Peki bundan sonrası için dolar ve altında beklentiler neler? İşte yeni tahminler... 
1.05.2024 Ekonomi
TFF'den açıklama: Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez
TFF'den açıklama: Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez TFF resmi sitesinden seçim tarihi ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada 'Kulüplerin sponsorlarına tehdit mesajları gönderen, toplumsal huzura zarar verecek kavgacı bir tavır takınan bu azınlığın, çoğunluk üzerinde tahakküm kurma çabalarına asla izin verilmeyecektir" denildi.
1.05.2024 Futbol
Eşinin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi saydı
Eşinin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi saydı Yargıtay 2'nci Hukuk Dairesi, maddi istekleri bitmediği ve cebinden habersiz para aldığı gerekçesiyle eşine karşı boşanma davası açan kocayı haklı buldu.
1.05.2024 Gündem
Çin Başkonsolosu: Türkiye'yi her zaman en önemli ortaklarından biri olarak görüyoruz
Çin Başkonsolosu: Türkiye'yi her zaman en önemli ortaklarından biri olarak görüyoruz Çin’in İstanbul Başkonsolosu Wei Xiaodong'un ev sahipliğinde “Çin’deki Fırsat Dünyası Toplantısı” Türk iş insanlarının katılımıyla bugün İstanbul’da yapıldı. Başkonsolos Xiaodong “Türkiye'yi her zaman Çin'in en önemli ortaklarından biri olarak görüyoruz” açıklamasında bulundu.
30.04.2024 Ekonomi
Servetini kaybetmişti! Aradığı aşkı da bulamadı: Yaşıtlarım daha genç kadınları istiyor
Servetini kaybetmişti! Aradığı aşkı da bulamadı: Yaşıtlarım daha genç kadınları istiyor Dünyaca ünlü oyuncu Ioan Gruffudd ile 2007'de dünyaevine giren Alice Evans, 2021'de eşinin kendisine boşanma davası açtığını gazetelerden öğrendiğini açıklamış; ikilinin çekişmeli davası başlamıştı. Bu süreçte servetinin büyük bir kısmını kaybeden ünlü isim, aradığı aşkı da bir türlü bulamadığını itiraf etti.
30.04.2024 Cadde
Acun Ilıcalı alacağı yeni kulübü açıkladı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu
Acun Ilıcalı alacağı yeni kulübü açıkladı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor. Ilıcalı yaptığı açıklamada yeni projesini duyurdu.
30.04.2024 Futbol
Yumurta üretimi yıllık 40 milyonu aştı
Yumurta üretimi yıllık 40 milyonu aştı Ordu Yumurta Üreticileri Birliği Başkanı Celal Sezgi, ilde yıllık 40 milyon adedin üzerinde yumurta üretimi yapıldığını, bu yumurtaların Türkiye’de 10 binden fazla market raflarında satışa sunulduğunu söyledi. Sezgi, tavukların aynı zamanda kahverengi kokarca zararlısını da yiyerek azaltan bir özelliği olduğunu belirtti.
29.04.2024 Ekonomi
Osman Zeki Korkmaz: Ağır bir skordan sonra neler söylenebilir?
Osman Zeki Korkmaz: Ağır bir skordan sonra neler söylenebilir? İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Alanyaspor maçının ardından konuştu.
28.04.2024 İstanbulspor
Alaçatı'da sabaha kadar eğlendi! Veli Eren'den 288 gündür haber yok
Alaçatı'da sabaha kadar eğlendi! Veli Eren'den 288 gündür haber yok İzmir’in Karşıyaka ilçesinden arkadaşlarıyla buluşup eğlenmek için gittiği Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'nde kaybolan Veli Eren Atay'dan (19), 288 gündür haber yok. İlk kez oğulları yanlarında olmadan bir bayram geçirdiklerini belirten Mehmet Atay (50), "Bize bayram, çocuğumuz geldiği zaman olacak" dedi.
28.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Konseyde Aleyna - Batuhan arasında gerginlik
Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Konseyde Aleyna - Batuhan arasında gerginlik Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. Birleşme partisinden sonra Berna'nın veda ettiği Merve'nin mavi takıma geçtiği yarışmanın konseyinde gergin anlar yaşandı.
27.04.2024 Cadde
Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı.
27.04.2024 Gündem
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi Küçükçekmece'de bulunan bir parkta yapılan kazı çalışmaları sırasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
27.04.2024 Gündem
Yalova, Çorlu ve İnegöl’de 450 bin aboneye doğalgaz dağıtım hizmeti verecek şirketler belli oldu
Yalova, Çorlu ve İnegöl’de 450 bin aboneye doğalgaz dağıtım hizmeti verecek şirketler belli oldu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: “Kazanan şirketleri tebrik ediyorum. İhalelere gösterilen yoğun ilgi ve oluşan yüksek şebeke satış bedelleri, yatırımcılarımızın ülkemizin hem ekonomisine hem de enerji yönetimine duyduğu güveni bir kere daha ortaya koymuştur. Milletimiz ve sektörümüz için hayırlı olsun. İnanıyorum ki ihaleyi kazanan şirketler dağıtım bölgesindeki vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sunacaktır. Bundan sonra da tüketicilerimizin enerji tedarikinin aksatılması riskini gördüğümüz durumlarda EPDK olarak gerekli tedbirleri kararlılıkla alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
27.04.2024 Ekonomi
Spor yazarlarından Muslera övgüsü: Her şampiyonluğun hikayesi aynı!
Spor yazarlarından Muslera övgüsü: Her şampiyonluğun hikayesi aynı! Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha attı. Spor yazarları sarı-kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya övgüler yağdırdı.
27.04.2024 Adana Demirspor

Benzer Haber Etiketleri

Sebebi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.