Şenol Fidan

Şenol Fidan

Son dakika Şenol Fidan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şenol Fidan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şenol Fidan haber sayfamızda...

Şenol Fidan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 193 şenol fidan haberi bulunmuştur.
Tuzlaspor: 1 - Ümraniyespor: 1
Tuzlaspor: 1 - Ümraniyespor: 1 Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında Tuzlaspor, konuk ettiği Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı.
1.04.2022 1.Lig
Şenol Fidan: Gol yememe felsefemiz devam ettikçe her maç puan alabiliriz
Şenol Fidan: Gol yememe felsefemiz devam ettikçe her maç puan alabiliriz Mayıs ayına kadar hazırlıklarını Kocaeli’de sürdüren Tuzlaspor, İstanbulspor maçı öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şenol Fidan, “Gol yememe felsefemiz devam ettikçe her maç puan alabiliriz” dedi.
4.03.2022 1.Lig
Boluspor: 0 - Tuzlaspor: 1
Boluspor: 0 - Tuzlaspor: 1 Spor Toto 1. Lig’in 22. hafta erteleme maçında Boluspor, sahasında Tuzlaspor'a 1-0 mağlup oldu.
2.03.2022 1.Lig
Ankara Keçiörengücü-Tuzlaspor: 1-0
Ankara Keçiörengücü-Tuzlaspor: 1-0 Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Tuzlaspor’u 1-0 mağlup etti.
26.02.2022 1.Lig
Şenol Fidan: Bundan sonra Tuzlaspor’da olmayacağım
Şenol Fidan: Bundan sonra Tuzlaspor’da olmayacağım Tuzlaspor Teknik Direktörü Şenol Fidan, kulüpteki görevinden istifa ettiğini açıkladı.
22.12.2021 Futbol
Tuzlaspor'da Şenol Fidan dönemi sona erdi
Tuzlaspor'da Şenol Fidan dönemi sona erdi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'da Teknik Direktör Şenol Fidan, BB Erzurumspor maçından sonra istifa etti.
22.12.2021 1.Lig
Tuzlaspor'un yeni teknik direktörü Şenol Fidan oldu
Tuzlaspor'un yeni teknik direktörü Şenol Fidan oldu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'da teknik direktörlüğe Şenol Fidan getirildi.
2.11.2021 1.Lig
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Hak etmedik
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Hak etmedik Süper Lig’in 41’inci haftasında Aytemiz Alanyaspor evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 3-2’lik skorla mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik sorumlusu karşılaşmayı değerlendirdi.
11.05.2021 Alanyaspor
Şenol Fidan: "Bu kadar pozisyon olan maçta 1 puanı cebimize koymamız lazımdı"
Şenol Fidan: "Bu kadar pozisyon olan maçta 1 puanı cebimize koymamız lazımdı" BB Erzurumspor Teknik Sorumlusu Şenol Fidan maçla ilgili üzgün olduklarını belirterek, "Bu kadar pozisyon olan maçta 1 puanı cebimize koymamız lazımdı" dedi.
23.12.2020 Futbol
Son dakika | Antalyaspor'da sürpriz! Şenol Fidan'la görüştüler...
Son dakika | Antalyaspor'da sürpriz! Şenol Fidan'la görüştüler... Daha önce Abdullah Avcı ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Antalyaspor yönetimi, Şenol Fidan'la bir araya geldi. Fidan geçen sezon Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın yardımcısıydı.
9.11.2020 Antalyaspor
Rıdvan Yılmaz: Caner Erkin'i örnek alıyorum
Rıdvan Yılmaz: Caner Erkin'i örnek alıyorum Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, örnek aldığı isim olarak Caner Erkin'i gösterdi.
2.11.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, Sergen Yalçın'la uçuşa geçti
Beşiktaş, Sergen Yalçın'la uçuşa geçti Süper Lig'de 2020-2021 sezonun ilk haftasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğünde 16 maçta 11 galibiyet alarak yüzde 68,7 galibiyet oranı yakaladı.
14.09.2020 Beşiktaş
Süper Lig'in "farklı" skorları
Süper Lig'in "farklı" skorları Bu sezon 63 yaşına girecek, eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki ismiyle Süper Lig'de en farklı skorlu galibiyeti Beşiktaş elde etti.
7.09.2020 Futbol
Beşiktaş, Sergen Yalçın ile durumunu düzeltiyor
Beşiktaş, Sergen Yalçın ile durumunu düzeltiyor Süper Lig'in 24. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın'la performansını yükseltmeye başladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın efsanesi 'Gordon Akademisi'
Beşiktaş'ın efsanesi 'Gordon Akademisi' Gordon Milne, iş disiplinin, ahlakının ve centilmenliğin tecessüm etmiş haliydi. Beşiktaş'la kaderinin kesişmesi hikâyeleri aratmayacak nitelikteydi.
27.02.2020 Spor
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına 11 eksikle başladı
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına 11 eksikle başladı Beşiktaş, Süper Lig'in 20'nci haftasında cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda 11 oyuncu çeşitli nedenlerle yer almadı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş transfer haberleri | Rıdvan Yılmaz’a yeni sözleşme yolda
Beşiktaş transfer haberleri | Rıdvan Yılmaz’a yeni sözleşme yolda Rıdvan Yılmaz, Göztepe deplasmanında 90 dakika sahada kalırken, ortaya koyduğu performansla büyük alkış topladı. Yönetimin; Kartal Kayra Yılmaz, Ersin Destanoğlu ve Erdoğan Kaya gibi genç oyuncuların sözleşmelerini de kısa süre içinde yenilemeyi planladığı ifade edildi.
30.06.2020 Beşiktaş
Tek teselli Rıdvan Yılmaz
Tek teselli Rıdvan Yılmaz Göztepe karşısında maça ilk 11'de başlayan Kartal'ın 18 yaşındaki sol beki Rıdvan Yılmaz performansıyla büyük beğeni topladı. Antrenör Şenol Fidan'ın 90 dakika sahada tuttuğu Rıdvan hem savunmadaki başarılı hamleleri hem de hücuma verdiği destekle sahadan eli boş ayrılan siyah-beyazlı takımın tek tesellisi oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Şenol Fidan: "Gol pozisyonu üretmekte eksik kaldığımızı düşünüyorum"
Şenol Fidan: "Gol pozisyonu üretmekte eksik kaldığımızı düşünüyorum" Süper Lig'in 19'uncu haftasında oynanan ve Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Stadyumu'nun açılışına ev sahipliği yapan maçta Göztepe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken, müsabakanın ardından iki takımın teknik sorumluları düzenlenen basın toplantısına katıldı.
26.01.2020 Futbol
Şenol Fidan'dan Caner Erkin açıklaması!
Şenol Fidan'dan Caner Erkin açıklaması! Beşiktaş teknik sorumlusu Şenol Fidan, Göztepe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Caner Erkin ile ilgili olarak "Caner çok maç oynadı ve yük aldı. Arka adalesinde problem vardı" dedi.
30.06.2020 Beşiktaş
Göztepe-Beşiktaş: 2-1
Göztepe-Beşiktaş: 2-1 Süper Lig'de büyük düşüş yaşayan Beşiktaş'a bir darbe de Göztepe'den geldi. Siyah-beyazlı takım Gürsel Aksel Stadı'nın açılış maçında İzmir ekibine 2-1 boyun eğdi, zirve yarışında büyük yara aldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta bir Ljajic eksikti!
Beşiktaş'ta bir Ljajic eksikti! Göztepe ile oynayacağı maça yardımcı antrenör Şenol Fidan yönetiminde çıkacak Beşiktaş, cezalı Elneny ve Rebocho’nun yanı sıra sakatlığı bulunan Ljajic’ten yoksun olarak İzmir’e gitti
30.06.2020 Beşiktaş
Son dakika | Beşiktaş Kulübü, Ljajic'in sakatlandığını açıkladı
Son dakika | Beşiktaş Kulübü, Ljajic'in sakatlandığını açıkladı Beşiktaş Futbol Takımı'nda Adem Ljajic'in antrenmanda sakatlandığı duyuruldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Son dakika! Beşiktaş'ın Göztepe kadrosu belli oldu! Takımın başında Şenol Fidan...
Son dakika! Beşiktaş'ın Göztepe kadrosu belli oldu! Takımın başında Şenol Fidan... Beşiktaş'ın Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile deplasmanda oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Avcı'nın ayrılığı sonrası Siyah-beyazlılar'da kadroyu yardımcı antrenör Şenol Fidan kurduğu belirtildi. Fidan ayrıca Göztepe deplasmanında takımın başında olacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ruiz 11'e, Elneny yok
Beşiktaş'ta Ruiz 11'e, Elneny yok Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de ikinci yarının ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Sivasspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Muhammed Elneny, Göztepe mücadelesinde görev alamayacak. Cezası biten Victor Ruiz, yarınki karşılaşmada forma giyebilecek.  
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Şenol Fidan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.