Servis

Servis

Son dakika servis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan servis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan servis haber sayfamızda...

Servis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.988 servis haberi bulunmuştur.
Prens Louis 6 yaşında! Doğum günü karesini kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti
Prens Louis 6 yaşında! Doğum günü karesini kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. Tedavisi devam eden Middleton, bu sefer objektiflere poz vermek yerine oğlu Prens Louis'nin doğum günü için kamera arkasında geçti.
24.04.2024 Cadde
‘Örümcek Adam’  kostümü çıkarmıyor
‘Örümcek Adam’ kostümü çıkarmıyor Yeni “Örümcek Adam” serisiyle yıldızlaşan Tom Holland, serinin ve kariyerinin devamı hakkında sorulan bir soruya dördüncü film ve sonrası için de ‘devam’ cevabını verdi.
24.04.2024 Kültür Sanat
Pompalı tüfekle hastaneyi bastı! Serbest kalınca yeniden geldi
Pompalı tüfekle hastaneyi bastı! Serbest kalınca yeniden geldi İzmir'de Bayraklı Şehir Hastanesi'ni basan şahıs gözaltına alınıp serbest kalınca gün içerisinde yeniden hastaneye gelip tehditler savurdu. Bu kez gözaltına alınan şahıs tutuklandı.
23.04.2024 Gündem
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Dünya
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)?
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan Salı günü bazı illerde toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte, toplu taşıma ücretsiz olan iller...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş! Tel tel dökülüyor, lapa olmuyor
Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş! Tel tel dökülüyor, lapa olmuyor Türk kültüründe pirinç pilavı ayrı bir yere sahiptir. Hem lezzetiyle hem de yapımıyla insanların beğenisini kazanmış bu basit ancak etkileyici yemek, her sofranın vazgeçilmezidir. Ancak, mükemmel bir pirinç pilavı yapmak sanıldığı kadar kolay değildir. Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş…
22.04.2024 Yemek
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi.
22.04.2024 Diğer
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şimdi Avrupa’yı almanın zamanı geldi!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şimdi Avrupa’yı almanın zamanı geldi! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluk sonrası konuştu.
21.04.2024 Voleybol
Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülü Melissa Vargas'ın oldu!
Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülü Melissa Vargas'ın oldu! Melissa Vargas, Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülünün sahibi oldu!
21.04.2024 Voleybol
Bursa’da 1207 işletme denetlendi: 1 milyon 776 bin lira ceza kesildi
Bursa’da 1207 işletme denetlendi: 1 milyon 776 bin lira ceza kesildi Bursa’da Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, restoran ve kafe menülerindeki servis ücretleri, fiyat tarifeleri ile ilgili denetimlerini sürdürüyor. Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği 1 Ocak’tan bugüne kadar, 1207 işletmede 300 bin 40 ürün denetlenirken, belirtilen hususlara uymayan işletmelere 1 milyon 776 bin 682 lira para cezası kesildi.
21.04.2024 Gündem
Maltepe’de ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi
Maltepe’de ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi Maltepe’de etkili olan yağış ve rüzgar nedeniyle boş arazide bulunan dut ağacı, park halindeki otomobil ve servis minibüsünün üzerine devrildi.
20.04.2024 Haberler
Türkiye fırtınaya teslim: Sağanak yağış ne kadar devam edecek? Uzman isim yanıtladı
Türkiye fırtınaya teslim: Sağanak yağış ne kadar devam edecek? Uzman isim yanıtladı Türkiye'nin batısında fırtına etkili oldu. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle Yalova-Yenikapı feribotunda onlarca araç dalgaların vurması ve birbirlerine çarpması sonucu hasar aldı. Peki yağışlar ne kadar sürecek? Uzman isim yanıtladı.
20.04.2024 Gündem
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
Deprem sonrası Yozgat’ta 147 ev için hasar ihbarı yapıldı
Deprem sonrası Yozgat’ta 147 ev için hasar ihbarı yapıldı Tokat’ın Sulusaray ilçesi merkezli 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 ev, 14 ahır ve 8 camiden hasar ihbarı aldıklarını söyledi.
19.04.2024 Gündem
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video İran'ın orta kesiminde yer alan İsfahan şehrinde gece yarısı gerçekleşen patlamalar, devlet medyası tarafından üç küçük silahlı insansız hava aracının havada imha edilmesi olarak sunuldu. İran medyası, saldırıyı önemsiz göstermek için şaka yoluyla minyatür insansız hava aracı fotoğrafları yayınladı.
19.04.2024 Haberler
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası kamuda yeni tasarruf tedbirleri alınacağını açıklamasının ardından gözler bu tedbirlerin detaylarına çevrildi.
19.04.2024 Ekonomi
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Otomobil sahiplerini uyardı! Aracına fare girdi 8 bin liralık zarar oluştu
Otomobil sahiplerini uyardı! Aracına fare girdi 8 bin liralık zarar oluştu Antalya Gazipaşa'da bir otomobilin içerisine giren fare kabloları yiyerek araca 8 bin liralık zarar verdi. Yaşadığı olay karşısında şaşkına dönen araç sahibi uyardı. İşte detaylar...
18.04.2024 Gündem
Trabzonspor'dan Salih Uçan için resmi açıklama!
Trabzonspor'dan Salih Uçan için resmi açıklama! Trabzonspor Kulübü; Salih Uçan ve Oliver Torres'in transferleriyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
18.04.2024 Trabzonspor
Yunus Emre Akkor’dan Limonlu Sarımsaklı Tavuk
Yunus Emre Akkor’dan Limonlu Sarımsaklı Tavuk Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Limonlu Sarımsaklı Tavuk
18.04.2024 Milliyet Tv
Arnavutköy'de iki farklı kaza! Ölü ve yaralılar var
Arnavutköy'de iki farklı kaza! Ölü ve yaralılar var Arnavutköy'de iki farklı kaza meydana gelirken bu kazalarda 1 kişi öldü 8 kişi yaralandı.
18.04.2024 Gündem
Askeri üniformayla servis yaptı! Üç kişi gözaltına alındı
Askeri üniformayla servis yaptı! Üç kişi gözaltına alındı İstanbul’da lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler infiale yol açtı. Sosyal medyada yer alan görüntüde, lüks bir restoranda garsona asker üniforması giydirip servis yaptırılması tepki çekti.
18.04.2024 Gündem
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu!
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Servis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.