Seyahat yasağı (kısıtlaması) hangi ilerde var, hangi illerde kalktı? Şehir giriş çıkış yasağı ne zaman kalkacak?
Seyahat yasağı (kısıtlaması) hangi ilerde var, hangi illerde kalktı? Şehir giriş çıkış yasağı ne zaman kalkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından kameralar karşısına geçerek alınan kararları tek tek açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 ilde daha seyahat yasağının kaldırıldığını bildirdi. Bu gelişme sonrası 'Seyahat yasağı (kısıtlaması) hangi ilerde var, hangi illerde kalktı? Giriş çıkış yasağı ne zaman kalkacak?' soruları sıklıkla yöneltildi.
13.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, Hangi illerde yasak kalktı? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Seyahat yasağı (giriş çıkış yasağı) sona eren 9 il açıklandı!
Seyahat yasağı kalktı mı, Hangi illerde yasak kalktı? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Seyahat yasağı (giriş çıkış yasağı) sona eren 9 il açıklandı! Yurdumuzun dört bir yanındaki milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren corona virüs tedbirleri sonrası normalleşmeye yönelik bugün bir yeni adım daha eklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kararlar sonrası vatandaşlar arayışlara başladı. Peki hangi illere giriş çıkış (seyahat) yasağı kalktı?
11.05.2020 Gündem
Seyahat yasağı kalkan iller, hangi illerde yasak var? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor, izin belgesi nasıl alınır?
Seyahat yasağı kalkan iller, hangi illerde yasak var? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitiyor, izin belgesi nasıl alınır? Seyahat yasağı kalkan ve devam eden iller gündemde araştırılıyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde seyahat yasağı ile ilgili önemli bir açıklama gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ilde seyahat sınırlandırılmasını biteceğini açıkladı. Peki seyahat yasağı kalkan iller hangileri? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitecek?
8.05.2020 Gündem