Sıcak Saatler

Sıcak Saatler

Son dakika Sıcak Saatler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sıcak Saatler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sıcak Saatler haber sayfamızda...

Sıcak Saatler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.434 sıcak saatler haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Efsane tenisçi Boris Becker'den Galatasaray'a övgü! 'Bayern Münih kadar iyiydi'
ÖZEL | Efsane tenisçi Boris Becker'den Galatasaray'a övgü! 'Bayern Münih kadar iyiydi' Kariyerinde 6 Grand Slam, 1 olimpiyat şampiyonluğu bulunan, bir dönem dünya 1 numarası olan efsane raket Boris Becker, Galatasaray'ı Skorer'e değerlendirdi. Bayern Münih karşısında sarı-kırmızılıları izlediğini dile getiren tenis efsanesi, Cim Bom'un performansını ve tribünlerdeki atmosferi övdü.
23.01.2024 Tenis
Çağlar Söyüncü transferinde sıcak saatler! Atletico'nun inadı kırıldı, Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi
Çağlar Söyüncü transferinde sıcak saatler! Atletico'nun inadı kırıldı, Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi Fenerbahçe yönetiminin uzun süredir renklerine bağlamak için uğraş verdiği milli stoperin transferinde sıcak gelişme yaşandı. Çağlar Söyüncü, sarı-lacivertli formayı giymek için dik durdu.
23.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye sakatlık şoku! Fred oyuna devam edemedi
Fenerbahçe'ye sakatlık şoku! Fred oyuna devam edemedi Süper Lig’in 21’inci haftasında Fenerbahçe, Samsunspor'la 1-1 berabere kalarak kritik bir puan kaybı yaşadı. Mücadelede sarı-lacivertli ekip sakatlık şoku da yaşadı.
21.01.2024 Fenerbahçe
Sivasspor - Gaziantep FK maçında sinirler gerildi! Saha karıştı
Sivasspor - Gaziantep FK maçında sinirler gerildi! Saha karıştı Sivasspor - Gaziantep FK maçının ardından iki takımın futbolcuları ve teknik heyeti arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
21.01.2024 Sivasspor
Çağlar Söyüncü transferinde sıcak saatler! Fenerbahçe açıklamaya hazırlanıyor
Çağlar Söyüncü transferinde sıcak saatler! Fenerbahçe açıklamaya hazırlanıyor Bonucci ve Krunic transferlerinin ardından Fenerbahçe bir bombayı daha açıklamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip, Çağlar Söyüncü transferinde son aşamaya geldi.
21.01.2024 Fenerbahçe
‘İş birliği’ teklifine İYİ Parti’den ret
‘İş birliği’ teklifine İYİ Parti’den ret CHP’nin ‘yerel seçimlerde iş birliği’ teklifini görüşen İYİ Parti Genel İdare Kurulu, partinin yerel seçimlere “hür ve müstakil” olarak girmesini kararlaştı. Oy çokluğu ile alınan ret kararını İYİ Parti Sözcüsü Zorlu açıkladı.
5.12.2023 Gündem
Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde bulunan isimler ortaya çıktı! Sergio Ramos detayı
Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde bulunan isimler ortaya çıktı! Sergio Ramos detayı Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı başaran G.Saray’da yönetimin artık tek düşüncesi transferler. Sarı-kırmızılı idareciler, Okan Buruk’un takviye istediği bölgelere 4 Eylül’e kadar oyuncu almak için çalışıyor.
1.09.2023 Galatasaray
Beşiktaş'a Nicolas Pepe transferinde kötü haber! Rakip Suudi Arabistan'dan
Beşiktaş'a Nicolas Pepe transferinde kötü haber! Rakip Suudi Arabistan'dan Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a, ön anlaşmaya vardığı Nicolas Pepe'den kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, yıldız futbolcunun Arsenal ile bağını koparmasını beklerken, devreye Suudi Arabistan ekibi girdi. İşte detaylar...
28.08.2023 Beşiktaş
BEŞİKTAŞ 16 AĞUSTOS TRANSFER HABERLERİ: Rashica transferi sonrasında Barrow, Talisca ve Zaynutdinov ve Sergio Ramos! Temaslar hızlandı
BEŞİKTAŞ 16 AĞUSTOS TRANSFER HABERLERİ: Rashica transferi sonrasında Barrow, Talisca ve Zaynutdinov ve Sergio Ramos! Temaslar hızlandı Transferde bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yaptığı transferlerin gölgesinde kalan Beşiktaş, transferde gaza bastı. Dün akşam saatlerinde geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica transferini bitiren Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in çok istediği Talisca için sıcak saatler yaşanmaya başlandı. Orta sahaya CSKA Moskova'da forma giyen Zaynutdinov'u düşünen Beşiktaş, Sergio Ramos konusunda da temaslarını hızlandırdı. İşte Beşiktaş'ta günün öne çıkan transfer haberleri...
16.08.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de sıcak saatler! Fred için geri sayım
Fenerbahçe'de sıcak saatler! Fred için geri sayım Milliyet Gazetesi Spor Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'nin transfer gündemini ve takımdan ayrılması muhtemel isimleri canlı yayında aktardı.
10.08.2023 Futbol
Beşiktaş'ta transfer dönemi istifa getirdi! İşte Ceyhun Kazancı'nın kararının perde arkası
Beşiktaş'ta transfer dönemi istifa getirdi! İşte Ceyhun Kazancı'nın kararının perde arkası Gelecek sezon için çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer döneminde yaşananlar nedeniyle sportif direktör Ceyhun Kazancı istifasını Başkan Ahmet Nur Çebi'ye sundu. Kazancı'yı ayrılığa götüren sürecin perde arkası ortaya çıktı.
23.07.2023 Beşiktaş
Milot Rashica'da sıcak saatler! Ezeli rakip devreye girdi, işte Galatasaray'ın yaptığı son teklif
Milot Rashica'da sıcak saatler! Ezeli rakip devreye girdi, işte Galatasaray'ın yaptığı son teklif Geçen sezonki kadroyu genel olarak koruyup üzerine takviyeler yaparak güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray'da Milot Rashica için de pazarlıklar sürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp son olarak Norwich City'e son önerdiği rakamdan daha yüksek bir teklif sundu ve beklemeye geçti.
11.07.2023 Galatasaray
Beyaz Saray’ın tahliye edilmesine yol açan beyaz toz kokain çıktı
Beyaz Saray’ın tahliye edilmesine yol açan beyaz toz kokain çıktı Pazar akşamı Beyaz Saray’ın acilen tahliye edilmesine yol açan beyaz tozun kokain olduğu ortaya çıktı
5.07.2023 Dünya
Poroşenko'dan flaş Wagner iddiası: Putin artık dokunulmaz değil!
Poroşenko'dan flaş Wagner iddiası: Putin artık dokunulmaz değil! Ukrayna'nın eski lideri Petro Poroşenko CNN Türk ekranlarına canlı bağlandı. Burada Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtlayan Poroşenko önemli açıklamalarda bulundu.
29.06.2023 Dünya
Fenerbahçe'den Ryan Kent sonrası 2. transfer! Bonservisi ve sözleşme detayları belli oldu
Fenerbahçe'den Ryan Kent sonrası 2. transfer! Bonservisi ve sözleşme detayları belli oldu Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Ryan Kent ile anlaşma sağlayan sarı-lacivertli ekip, 2. transferini de bitirmeye hazırlanıyor.
2.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer bombalarına hazırlanıyor! 3 görüşme birden, anlaşma yakın
Fenerbahçe transfer bombalarına hazırlanıyor! 3 görüşme birden, anlaşma yakın Fenerbahçe, transfer sezonu gelmeden çalışmalarını hızlandırdı. Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertliler, gelecek sezon için 3 yıldız futbolcu ile birden görüşme sağladı.
22.05.2023 Fenerbahçe
DSP, seçimde Erdoğan'ı destekleme kararı aldı
DSP, seçimde Erdoğan'ı destekleme kararı aldı DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı. DSP, seçimlere AK Parti listelerinden katılacak. Önder Aksakal kararı CNN Türk ekranlarında değerlendirdi.
7.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici'yi Beştepe'de kabul etti.
7.04.2023 Gündem
Aday listelerinde son durum ne? AK Parti'li Kurtulmuş açıkladı
Aday listelerinde son durum ne? AK Parti'li Kurtulmuş açıkladı AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş katıldığı televizyon programında siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Gündem
Ankara'da sıcak saatler! AK Parti'den DSP'ye seçim teklifi
Ankara'da sıcak saatler! AK Parti'den DSP'ye seçim teklifi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, DSP Genel Merkezi'ne gelerek DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile görüştü. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Aksakal açıklama yaptı.
7.04.2023 Gündem
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan rakip parlatan sistem
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan rakip parlatan sistem Jorge Jesus’un 3’lü savunma anlayışı bir kez daha hayal kırıklığı yarattı. Bir derbiyi daha mağlup tamamlayan Fenerbahçe’de sistem yine tıkandı, Trabzonspor ve Galatasaray maçlarından sonra Beşiktaş karşısında da rakip forvetler parladı.
4.04.2023 Fenerbahçe
İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan Ersan Şen açıklaması
İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan Ersan Şen açıklaması İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Ersan Şen'in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü ve Akşener ile Şen'in istişare amacıyla bir araya geleceğini duyurdu.
4.03.2023 Gündem
CHP’de sıcak saatler! Parti genel merkezinde bir toplantı daha
CHP’de sıcak saatler! Parti genel merkezinde bir toplantı daha Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Millet İttifakı toplantısının ardından durum değerlendirmesi yapmak için yeniden toplandı.
5.03.2023 Gündem
İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş istifasını geri çekti
İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş istifasını geri çekti İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Altıntaş daha sonra yaptığı bir paylaşımda istifasını geri aldığını duyurdu.
5.03.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'in il başkanları ile toplantısı sona erdi
İYİ Parti lideri Akşener'in il başkanları ile toplantısı sona erdi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in çağrısıyla gerçekleştirilen İYİ Parti İl Başkanları toplantısı sona erdi.
3.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sıcak Saatler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.