Şile Yolu

Şile Yolu

Son dakika şile yolu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şile yolu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şile yolu haber sayfamızda...

Şile Yolu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 471 şile yolu haberi bulunmuştur.
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı! Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.
5.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle 5 Kasım pazar günü İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.
3.11.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladık
Bakan Özhaseki: 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şehirlerde gürültü kirliliğini en aza indirmek için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Çevreye ve insana saygılı şehirler için gürültü kirliliğini en aza indirmeye çalışıyoruz. Çocuk sesleri ve kuş cıvıltılarının birbirine karıştığı huzurlu şehirler hedefiyle, gürültü bariyerlerinin miktarını artırıyoruz. 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladık. 54 bin 348 metrekare gürültü bariyerinin yapımına da devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
1.07.2023 Ekonomi
İstanbul Anadolu Yakası’nda yağmur etkili oldu
İstanbul Anadolu Yakası’nda yağmur etkili oldu İstanbul’da gece başlayan yağmur etkisini sabah saatlerine kadar sürdürdü.
5.04.2023 Haberler
Çekmeköy'de kontrolden çıkıp takla atan aracın motoru yola fırladı: 3 yaralı
Çekmeköy'de kontrolden çıkıp takla atan aracın motoru yola fırladı: 3 yaralı Şile Yolu Çekmeköy mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak savruldu. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
16.01.2023 Haberler
Çekmeköy'de otomobil bariyerlere çarptı; 3 kişi ağır yaralandı
Çekmeköy'de otomobil bariyerlere çarptı; 3 kişi ağır yaralandı İstanbul Çekmeköy'de sapağa hızlı girdiği iddia edilen otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilin motoru koparken, otomobilde bulunan 2 kişi yola fırladı. Sürücü ise otomobil içinde sıkıştı.
8.01.2023 Gündem
Düğün konvoyunda makas atıp trafikte terör estirdiler
Düğün konvoyunda makas atıp trafikte terör estirdiler Ümraniye'de, düğün konvoyundakiler, akan trafikte tehlikeye aldırmadan birbirilerine makas atarak ilerledi. Sürücülerin trafikte terör estirdikleri anlar arkalarındaki bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.03.2022 Haberler
Sisli hava kazaya neden oldu! TIR ile kamyon birbirine girdi
Sisli hava kazaya neden oldu! TIR ile kamyon birbirine girdi Şile Yolu Çekmeköy mevkinde sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi sonucu TIR sürücüsü, yolun sağına çekilen kamyona arkadan çarptı. Kazayı fark eden farklı bir kamyon şoförü, araçlara çarpmamak için ani fren yapınca bariyerlere daldı. Kazada 2 sürücü yaralandı. Kaza yeri drone ile havadan görüntülendi.
23.02.2022 Gündem
Yargı 14. son bölüm full izle! Yargı son bölümde Engin öldü Ceylin gözaltında!
Yargı 14. son bölüm full izle! Yargı son bölümde Engin öldü Ceylin gözaltında! Kanal D ekranında yayımlanan sevilen dizi Yargı 14. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde Ceylin'i ormanlık alanda başı kanar halde bulan Savcı Ilgaz Ceylin'i apar topar hastaneye götürürken ormanlık alanda Engin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından Ceylin cinayet şüphesi ile gözaltına alındı. İşte Yargı 14. son bölüm kesintisiz izleme ekranı...
20.12.2021 Cadde
Ümraniye'de bir araç takla attı! Yaralılar var
Ümraniye'de bir araç takla attı! Yaralılar var Ümraniye Şile yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç bariyerleri parçaladıktan sonra takla attı. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı.
30.10.2021 Gündem
Hafriyat kamyonu yan yattı; yol trafiğe kapandı
Hafriyat kamyonu yan yattı; yol trafiğe kapandı İstanbul Sancaktepe'de hafriyat yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yan yattı, kamyondaki molozlar yola saçıldı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle Şile yolunu Pendik Kurtköy'e de bağlayan yol kapandı.
20.10.2021 Haberler
Sancaktepe'de hafriyat kamyonu yan yattı; yol trafiğe kapandı
Sancaktepe'de hafriyat kamyonu yan yattı; yol trafiğe kapandı Sancaktepe'de hafriyat yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yan yattı, kamyondaki molozlar yola saçıldı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle Şile yolunu Pendik Kurtköy'e de bağlayan yol kapandı.
20.10.2021 Gündem
Kaza sonrası iddia üzerine hareket geçtiler! Termal kamera ile aradılar
Kaza sonrası iddia üzerine hareket geçtiler! Termal kamera ile aradılar Çekmeköy Şile yolunda pikap, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle yol kenarına devrildi. Görgü tanıklarının bir kişinin pikaptan fırladığını iddia etmesi üzerine polis, itfaiye ve çevredekiler arama yaptı, termal kameranındı kullanıldığı aramada kimseye rastlanmadı.
24.07.2021 Gündem
Motosikletli kurye şerit değiştiren kuryeye böyle çarptı
Motosikletli kurye şerit değiştiren kuryeye böyle çarptı ÇEKMEKÖY'de siparişleri yetiştirmek üzere seyir halindeki motosikletli kurye, şerit değiştiren motosikletli kuryeye çarptı. Kazada 1 motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
23.05.2021 Haberler
Motosikletli kurye şerit değiştiren kuryeye böyle çarptı
Motosikletli kurye şerit değiştiren kuryeye böyle çarptı İstanbul Çekmeköy'de siparişleri yetiştirmek üzere seyir halindeki motosikletli kurye, şerit değiştiren motosikletli kuryeye çarptı. Kazada 1 motosiklet sürücüsü ise hafif şekilde yaralandı.
23.05.2021 Gündem
İstanbul'da dilencinin kundağından oyuncak bebek çıktı
İstanbul'da dilencinin kundağından oyuncak bebek çıktı İstanbul Şile'de "Kardeşler aç abi" pankartıyla dilenen kadının kucağından oyuncak bez bebek çıktı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.01.2021 Haberler
İstanbul'da dilencinin kundağından oyuncak bebek çıktı
İstanbul'da dilencinin kundağından oyuncak bebek çıktı İstanbul Şile'de "Kardeşler aç abi" pankartıyla dilenen kadının kucağından oyuncak bez bebek çıktı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.01.2021 Gündem
Çekmeköy'de feci kaza! Mucize kurtuluş
Çekmeköy'de feci kaza! Mucize kurtuluş Çekmeköy Şile Yolu'nda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerleri parçaladıktan sonra yaklaşık 3 metre yükseklikten sokağa uçtu. Sürücü taklalar atan otomobilden şans eseri hafif yaralı olarak kendi imkanlarıyla çıktı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
28.11.2020 Haberler
Geleceğe nefes!
Geleceğe nefes! Tema Vakfı gönüllüsü Esra Öztürk, ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Türkiye Harp Malulu Gaziler-Şehit-Dul ve Yetimler Derneği’nin, Şile yolu üzerindeki bir hektarda yaptığı ağaçlandırma çalışmasına destek verdi.
14.11.2020 Cadde
Çiftlikte keyifli saatler
Çiftlikte keyifli saatler Mimari alanda çalışmaları kadar hayvan ve doğa sevgisiyle de tanınan Merve Yöneyman, şu sıralar güzel havanın keyfini Şile yolu üzerindeki çiftliğinde çıkarıyor.
10.06.2020 Cadde
Şile yolunda feci kaza!
Şile yolunda feci kaza! Çekmeköy Şile Yolu Ömerli Mevkiinde içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil yolda seyir halindeki iş makinesi arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden kişinin cenazesi ambulansla morga götürüldü.
13.02.2020 Haberler
Şile yolunda feci kaza!
Şile yolunda feci kaza! Çekmeköy Şile Yolu Ömerli Mevkiinde içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil yolda seyir halindeki iş makinesi arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden kişinin cenazesi ambulansla morga götürüldü.
13.02.2020 Gündem
Son dakika haberleri | Şile yolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Son dakika haberleri | Şile yolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var Gelen bir son dakika haberine göre, Çekmeköy Şile Yolu Ömerli Mevkiinde içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil yolda seyir halindeki iş makinesi arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden kişinin cenazesi ambulansla morga götürüldü.
13.02.2020 Gündem
Hafriyat kamyonu ile su tankeri çarpıştı!
Hafriyat kamyonu ile su tankeri çarpıştı! Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'da Şile Yolu Ömerli Mevkii'nde saat 10.30 sıralarında hafriyat kamyonu ile bir su tankeri kafa kafaya çarpıştı.
11.02.2020 Gündem
Son dakika... Hafriyat kamyonu ile su tankeri kafa kafaya çarpıştı!
Son dakika... Hafriyat kamyonu ile su tankeri kafa kafaya çarpıştı! Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'da Şile Yolu Ömerli Mevkii'nde saat 10.30 sıralarında hafriyat kamyonu ile bir su tankeri kafa kafaya çarpıştı.
11.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şile Yolu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.